ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΒΑΦΤΙΖΕΙ “ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ” ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    deth-art

    «Η Μόρια είναι δημιούργημα της προηγούμενης κυβέρνησης» υπενθύμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την κατάσταση στη Λέσβο.

    «Η κυβέρνηση εφαρμόζει μια διαφορετική πολιτική στο μεταναστευτικό ζήτημα» προσέθεσε, «με ενεργή φύλαξη των συνόρων, επιτάχυνση αιτήσεων ασύλου και ενεργοποίηση της ΕΕ, ώστε να καταστεί σαφές ότι χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη». «Κληρονομήσαμε 100.000 εκκρεμείς αιτήσεις ασύλου και μόλις τους τελευταίους έξι μήνες μειώθηκε από τις 25.000 στις 12.000 ο πληθυσμός (σ.σ. των μεταναστών) στο νησί» σημείωσε.

    Τόνισε ότι υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες γι’ αυτό που έγινε στο ΚΥΤ της Μόριας, τονίζοντας ότι «κάηκε από κάποιους “υπερδραστήριους” μετανάστες και πρόσφυγες, για να φύγουν». «Είναι ευκαιρία να επαναευαισθητοποιηθεί η Ευρώπη για την στήριξη πολιτικής για το άσυλο» υπογράμμισε.

    Ευκαιρία, είπε, να δημιουργήσουμε στη Μυτιλήνη μια μόνιμη δομή, που δεν θα κουβαλάει την αρνητική παρακαταθήκη και τα πολλά προβλήματα της Μόριας.

    Μιλώντας για τον προσωρινό καταυλισμό, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι, όποιος μπαίνει σε αυτό το νέο κέντρο, θα εξετάζεται για κορωνοϊό και αυτή είναι μια προσωρινή δομή που θα επιτρέψει τη διαχείριση. Θα υπάρξει στη Λέσβο ένα κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μόνιμο, τόνισε, στέλνοντας μήνυμα και απέναντι σε κάποιους ακραίους του νησιού.

    «Είμαι πρώτος εγώ διατεθειμένος να αναλάβω τις ευθύνες» κατέληξε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Υπερδραστήριοι; Τι μας λετε κύριε πρωθυπουργε;

    2. Αφήστε τον αυτον. Αυτος ειναι περηφανος που η Ελληνικη κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική. Δικα του λόγια, οχι δικα μου. Εξ αλλου ειναι εναντιον του νατιβισμου. Κι αυτο δικο του.

    3. υπερδραστηριος μητσοτακης ξερει αυτος πως θα ξεπουλησει την χωρα μας ολα ιδιωτικα και ο κοσμος θα πεθαινει στο δρομο θα το δει ρε καριοληδες ολοι σας…

    4. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!ΑΠΟ 70 ΧΩΡΕΣ!ΣΤΗ ΧΩΡΑΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ!ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙΕΣΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΑΨΕΙ!!ΚΙΑ ΑΛΛΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ!! Ο ΕΧΘΡΟΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΑΙ ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

      1. “”ΑΛΛΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ”” το μονο σιγουρο

    5. Γιατι ρε να τους δοσετε ασυλο;;;;;; Τους κυνηγαει καποιος;;;;;; Σε ποιους μοιραζετε Ελληνικα διαβατηρια ρε πολιτικοι νανοι, στους Πακιστανους και στους Σομαλους και σε καθε καρυδιας καρυδι;;;;;;; Καταστρεψατε την χωρα αλλοιωνοντας τον πλυθησμο με λαθροθσλαμιστες παιζοντας το παιχνιδι της Τουρκιας!!!!!!!

    6. Ρε παιδιά, σιγά που σκέφτηκε μόνος του το “υπερδραστήριοι”.
      Μετάφραση έκανε το “overreacting” από το χαρτί που του δώσανε να διαβάσει.
      Μυαλό θέλει;

    7. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΑΣΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΜΑΣ…….

      1. και εσυ και ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ δεν τα λετε σωστα οι ελληνες ξεχνανε ευκολα στις εκλογες παλι αυτους θα ψηφισουν οι μακακες στην λεσβο ειδες τι ψηφισαν στην κρητη το ιδιο ειναι μαζοχες τους αρεσει το δακτυλο για αυτο σας λεω παλι αυτους τους ανικανους η πουλημενους θα ψηφισουν

    8. εγώ ξέρω για άλλα υπερδραστήρια πράματα..

    9. Θα πρεπει να φτασει η υπερδραστηριοτητα τους και στο σπιτι του και στο τομαρι του
      για να την νειωσει στο πετσι του ,οχι στο πετσι των αλλων.
      Γι αυτον ισχυει στο τομαρη των αλλων χιλιες ξυλιες απο τους υπεδραστηριους
      στο δικο μου καμια.
      Θα ρθει και η σειρα του….

    10. Θα πρεπει να φτασει η υπερδραστηριοτητα τους και στο σπιτι του και στο τομαρι του
      για να την νωιωσει στο πετσι του ,οχι στο πετσι των αλλων.
      Γι αυτον ισχυει στο τομαρη των αλλων χιλιες ξυλιες απο τους υπεδραστηριους
      στο δικο μου καμια.
      Θα ρθει και η σειρα του….

    11. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ & ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΑΦΤΙΣΟΥΝΕ , ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
      ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ , ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ.

    12. Αυτη η κωλογρια που βαπτισε τα λαθροπιθηκια ηλιοθεραπευτες που κρυβεται σημερα;

    13. θα μας πεις…υπερ-δραστηριους τους απλυτους…
      Κανε ρε, παρεα με τον αραπα…απο τη σομαλια…
      Εκει να δεις….. τι μπολιασμα…θα σου κανει…
      Μεχρι και φυλλα θα βγαλεις…
      Κωλοπαιδα…

    14. φταίει λίγο και ο στρατος δεν είναι ανάγκη ότι λένε αμέσως να το κάνουνε μπορούν κάλλιστα να πούνε εμείς δεν είμαστε Φιλιππινέζες

    15. Αυτη δεν κυβερνανε ενα χρονο τη εκαναν πηραν 10.000 τους εφεραν στην αθηνα για να ξαναστειλουν και αλλους η τουρκοι…. καθε μερα ερχονται 20-30 ατομα με βαρκες παει να μας εμφανισει το ασπρο μαυρο.

    16. Αυτο που δεν ειπε η πρωθυπουργαρα ειναι οτι απο το πολυ φυλαμα των συνορων στη μορια μεσα σε εξι μηνες απο την ωρα που εγινε πρωθυπουργος απο 5 000 γινανε 25000 τους οποιους τους μισους τους διοχευτευσε σε ολη την ηπειρωτικη ελλαδα που λογω της συμφωνιας του αλλου υπερπρωθυπουργου τσιπρα θα μεινουν μονιμα στη χωρα αλλοιονωντας ουσιαστικα τον πληθυσμο της χωρας,βεβαια ξεχασα οτι καποιες ΜΚΟ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ και ολως τυχαιως συγγενεις και οδοιποροι ειναι κοντα στο περιβαλλον τοσο του σημερινου οσο και του προηγουμενου πρωθυπουργου ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.

    17. Και on camera να εμβολιαστείς, δεν σε πιστεύουμε.
      Δεν είναι και το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο, να έχουν βάλει σε ένα ετικεταρισμένο φιαλίδιο εμβολίου φυσιολογικό ορό, να τραβήξουν live με την σύριγγα το περιεχόμενο του “εμβολίου” και μετά να σηκώσει το μανίκι και να “εμβολιαστεί” μπροστά στις κάμερες.
      Δεν έχει υπολογίσει κάτι βέβαια. Αν τον ακολουθήσουν και εμβολιαστούν (με πραγματικό εμβόλιο) οι υποστηρικτές του, σε περίπτωση παρενεργειών θα ψάχνει για ψηφοφόρους.

    18. Όταν μας καίνε επομένως τους βαφτίζουμε υπερδραστήριους, όταν θα μας σφάζουν να υποθέσουμε πως θα τους αποκαλούμε υπερκινητικούς; Τρέχει το σκατό από το μπατζάκι μας μην δυσαρεστήσουμε τα αφεντικά. Μιλάμε για τους χιμπαντζήδες λες και απευθύνόμαστε στον προϊστάμενό μας. Τέτοιο ραγιαδιλίκι.

    19. για φαντασου Τσιπρα Κουλη ΓΑΠ στο ιδιο τραπεζι να συνομιλουν..θα ζωντανεψει το τραπεζι και θα το βαλει στα ποδια..

    20. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΩΡΙΑ…

    21. Δεν ειναι “απιστευτος”…
      Βλαμμενος ειναι.
      Παιζει να ειναι πιο βλαμμενος και απ’τον ΓΑΠ.

      1. Αν δεν είσαι στο club των ηλιθιων βλαμμενων το σύστημα σε κάνει πέρα άρα ναι είναι πανηλιθιος βλαμμενος

    Comments are closed.