ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ! Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ ΜΑΣ “ΑΠΕΙΛΕΙ” ΜΕ 1000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ…

    Κοινοποίηση:
    ARKOYMANEAS_ANTONOPOYLOY_14052016

    Τους φόβους ότι πλέον μπορεί να περάσουμε από τον τριψήφιο σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, επιβεβαίωσεο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

    «Καταρχάς το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανόν είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο αριθμό, πάνω από 1.000.

    Είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα», είπε ο κ. Αρκουμανέας μιλώντας στον Realfm 97,8.

    Σημειώνεται ότι το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, όταν καταγράφηκαν 935 κρούσματα, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου με 882 κρούσματα.

    Ο κ. Αρκουμανέας είναι σύζυγος της παρουσιάστριας του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Εύας Αντωνοπούλου και φαίνεται ότι επιστρατεύτηκε στον πόλεμο της τρομοκρατίας που κάνει η κυβέρνηση στους πολίτες καλλιεργώντας κλίμα για το νέο μάντρωμα που, όπως όλα δείχνουν, έρχεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο ανίδεος Ιωαννίδης που συμβούλευε τον Τράμπ τρόμπα και τα έκανε μπάχαλο…Περαστικά σας

    2. Διαβάστε τον καθηγητή κ.Ιωαννιδη,και εάν όλοι αυτοί οι φωστήρες φορούν παντελόνια,και έχουν ελάχιστο κοινό υλικό στο κεφάλι τους,ας έρθουν δημόσια σε αντιπαράθεση μαζί του.Πρεπει διεθνώς να μπει τέλος στην τρομοκρατία,και να αντιμετωπίσουμε τον ιό όπως αρμόζει,και όπως εγκρίνει η Ιατρική.Μην ξεχνάμε,μεχρι πέρσι υπήρχε μία γρίπη,η οποία διεθνώς εξαφανίστηκε.Η κάθε γρίπη είχε στο παρελθόν πανω από 800.000 νεκρούς ετησίως!Αλλά σήμερα,ΚΆΘΕ νεκρός πρέπει να είναι COVID 19:Τσιωδρας!!!!!

    3. Το τριτο στεφανι του Ταχτση γιατι δεν το αναφερεται.

    4. Πρέπει να δικαιολογισουν τα 6 μιλια που εχουν υπογράψει μην ξεσηκωθεί ο κοσμος

    5. Στόχος τους να κλείσουν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να έρθουν οι πολυεθνικές να τα πάρουν όλα κοψοχρονιά. Ξεχάστε τα συνοικιακά, οικογενειακά καταστήματα που είχαν ανθρωπιά, ζεστασιά και μεράκι. Τώρα όλα αλυσίδες με ψυχρή και απρόσωπη εξυπηρέτηση στις οποίες κρυφομέτοχοι είναι αυτοί τα ρεμάλια.

    6. βρωμικο ζευγαρι
      ο ενας τα μαγειρευει τα κρουσματα η αλλη τα κοσκινιζει στα δελτια

    Comments are closed.