ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ή ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΜΗΧΑΝΗ;

    Κοινοποίηση:
    εεεεεεεεεεεεεεε

    Με απανωτές αναρτήσεις από την Θεσσαλονίκη, ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν προκαλεί θέτοντας θέμα τουρκικής μειονότητας.

    Ο τούρκος υφυπουργός ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με εντολή Ερντογάν δήλωσε από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται: «στη Θεσσαλονίκη συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της τουρκικής κοινότητας και τους θρησκευτικούς αξιωματούχους. Είναι απαράδεκτες οι πιέσεις και οι περιορισμοί στην ελευθερία θρησκείας, γλώσσας και προσευχής των ομογενών μας. Είμαστε δίπλα στους ομογενείς μας που παρά τις δυσκολίες διατηρούν την ταυτότητα και την θρησκεία τους».

    Μέσα σε λίγες ώρες ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, επισκέφθηκε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης.

    Αφού αναχώρησε από το τουρκικό προξενείο στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται και το μουσείο του Κεμάλ, ο Κιράν επισκέφθηκε το Γενί Τζαμί, το Αλατζά Ιμαρέτ και κατέληξε στα Κάστρα.

    Εκεί απόλαυσε τη θέα της πόλης από τον Πύργο Τριγωνίου και εν συνεχεία περπάτησε μερικές εκατοντάδες μέτρα παράλληλα με τα Κάστρα.

    Κι ενώ ορισμένοι νόμιζαν πως ίσως έμπαινε στη Μονή Βλατάδων, που ήταν στο δρόμο του, την προσπέρασε. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται ένα μισογκρεμισμένο και καμένο κτίριο. Αυτό στο παρελθόν ήταν Οθωμανικός Μεντρεσές (ιεροδιδασκαλείο). Εκεί ο Κιράν άρχισε να περπατά στα χαλάσματα κάνοντας ένα επικοινωνιακό σόου.

    Ο Τούρκος υφυπουργός θα συνεχίσει την παρουσία του στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί την Κομοτηνή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. οι Θεσσαλονικείς φταίνε για όλα αυτά, με την ανοχή τους και την δημοκρατικότητα τους, σαν τους πανηλίθιους τος νησιώτες και τους αθηναίους.
      Σε λίγο θα τους πηδάνε χωρίς σάλιο από τον λωκό αλλά θα είναι δημοκράτες, είναι σημαντικότερο από την σούφρα..

    2. Βεβαίως υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θεσσαλονίκη,είναι οι Εβραίοι που ασπάστηκαν το ισλάμ για να έχουν προνόμια.Πηραν τούρκικα ονόματα τα οποία υπαρχουν καταγεγραμμένα σε δημογραφικους καταλόγους από το 1912-13.Με τεχνικά μέσα πρόσθεσαν και πολλά άλλα ονόματα του χθες και του σήμερα.Αμ πως!Βλέπουν μακριά οι Εβραίοι γιατί αυτοί κινούν τα νήματα της κίνησης του πλανήτη.
      Άντε γεια και εις άλλα με υγεία..

    3. Να τους πάρεις όλους στην Τουρκία και να τους δύνης τσάι και πατάτες , δεν τους χρειαζόμαστε .

    4. ΒΡΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

    5. Μόνο ο Δένδιας μπορεί να απαντήσει ,κανείς άλλος .

    6. Αν τους αγαπάει τους μουσουλμάνους…..να τους πάρει όλους και τον μπουλο….ξουτ από την Ελλάς….. Αντε με τους κολογυφτους, βγάζουν και γλώσσα….

    7. Ως πότε θα ανεχόμαστε τους βρωμότουρκους?

    8. μιλάμε για ένα κράτος που αναγνώρισε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, τα μάτια μας τα βγάζουμε και μόνοι μας δεν χρειαζόμαστε βοήθεια.

    9. Σας μιλά ένας Κύπριος εκ πείρας. Αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν. Αν δεν τους κοπεί την όρεξη με σκατό στα μούτρα, θα διεκδικήσουν διχοτόμηση όπως έγινε στην Κύπρο. Ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Καμία διαφορά. Μαζί μια γροθιά να τους ξεριζώσουμε όσο είναι καιρός. Πίσω στην Μογγολία όλοι τους.

    10. Σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά ότι μπούρδα ξεστομίζει ο βρωμιάρης.Ζαλίστηκαν οι μογγόλοι από τις καρπαζιές που έφαγαν τις προάλλες και δυσκολεύονται να το χωνέψουν το χουνέρι που τους έκανε ο Δένδιας. Απάντηση θα πάρουν σύντομα και θα τους τσούξει.

    11. ελατε θρακη να δειτε ποιοι ειναι μειονοτητα φυσικα εμεις οι χριστιανοι ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΤΗ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    12. Να τον ρίξουμε στον Θερμαϊκό να τον φάνε τα ψάρια τον βρωμομογγολο.

    13. Την απάντησή τους την πήρανε μέσα στην άγκυρα και ρουφήξανε το αυγό τους,τώρα πουλάνε εθνικισμό στους μογγόλους για να το παίξουνε ισχυροί.
      3 φορές τον ήπιανε και το βουλώσανε.
      1.Έβρος
      2.Αιγαίο,πήγαν το πλοίο τους για επισκευή.
      3.Άγκυρα.

    14. ΤΟΎΡΚΟΙ + ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟΛΙΘΏΜΑΤΑ
      .
      ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΣΤΌΧΟ
      .
      ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΩΝ
      .
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΎΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΎΣΙΕΣ
      .
      ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΈΣ…
      .
      ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΆΔΑ
      .
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ
      .
      ΖΗΤΏ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      .

    15. Άμεση σύλληψη για να του σπάσει ο τσαμπουκάς

    16. Δικιο εχει ο υπανθρωπος εχουν στειλη λεφουσια απο “καυμενους μεταναστες” που αντι να τους πυροβολαμε σαν εισβολεις Οι μπολσεβικοι της Νουδου τους βολευουνε.Σε λεγα χρονια θα κανουν το αγαπημενο του χομπι να τους διοριζουνε.ΝΔ=Μπολσεβικοι ανθελληνες

    17. Εδώ, όλο σχεδόν τα Αιγαίο έγινε Ανατολική Μεσόγειος για τα μην θυμίζει Ελλάδα και ελληνική θάλασσα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μούγκα και εδώ, μήπως θυμώσουν οι Μογγόλοι.

    Comments are closed.