ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΓΥΡΙΣΑΝ GAY ΠΟΡΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;;; “ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΓΕΙΑ, Κ@ΒΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ” – ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;; Η ΓΡΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    akropolis

    Καταγγελία – ΣΟΚ αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορεί να προκαλέσει ανεπανάληπτη θύελλα αντιδράσεων, αν όντως ισχύει. Ο αναγνώστης που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει ότι γύισαν Gay Porno στον βράχο της Ακρόπολης…

    Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί σε αντίθετη περίπτωση, οι αντιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές. Σε περίπτωση που όντως δύο άντρες ήρθαν σε σεξουαλική επαφή στην Ακρόπολη, τότε ποιος έδωσε άδεια για τέτοια μαγνητοσκόπηση; Οι υπάλληλοι της Ακρόπολης δεν είδαν τι συνέβαινε μπροστά σε τουρίστες που θα διαδώσουν σε όλο τον κόσμο ότι γίνονται τέτοια αίσχη στη κοιτίδα του Ελληνικού Πολιτισμού.

    Η γιαγιάκα που έχουμε για υπουργό πολιτισμού, η κολλητή του Λιγνάδη, η Μενδώνη δεν ξέρει τίποτα για την ιστορία; Έχει δοθεί κάποια άδεια για αυτό τον εξευτελισμό της πολιτιστικής κληρονομιάς μας;

    Η απάντηση είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε στο makeleio.gr:

    “Άγνωστοι “γύρισαν” ταινία πορνό στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Πρόκειται για την queer ταινία μικρού μήκους (διάρκειας 36’ λεπτών), ονόματι “Ξεπαρθενών”. Μάλιστα, οι συντελεστές τ ης ταινίας φρόντισαν να την διαφημίσουν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δίνοντας σαφές ιδεολογικό και πολιτιστικό στίγμα στο εν λόγω  “έργο”. 

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν  στην ανακοίνωσή τους : “Η ταινία μικρού μήκους “Ξεπαρθενών” είναι ένα έργο τέχνης π ου αποτελεί και πολιτική δράση. Η ιστορία αναφέρεται σε δύο άνδρες που μετά από μία πεζοπορία με την παρέα τους, της αφηγούνται πώς παλιότερα ήταν ζευγάρι. Γι’ αυτές τις ερωτικές τους περιπέτειες και το ότι πλέον δεν έχουν το θάρρος και τον ερωτισμό που  είχαν παλιότερα. Η παρέα αποφασίζει να μεσολαβήσει για να τα βρούνε όλα αυτά και δημιουργεί ένα πλαίσιο αισθησιασμού και υπέρβασης. Δημιουργείται μία ρωγμή στο δημόσιο χώρο, και συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο του Παρθενώνα, ο οποίος είναι συμβολικά φορτισμένος με εθνικιστικά στοιχεία, για να ανθίσει ο ζητούμενος ερωτισμός . Η ταινία είναι ανεξάρτητη παραγωγή, χωρίς εμπορικούς σκοπούς. Στόχος είναι το μοίρασμα του έργου με ανθρώπους και ομάδες που το επιθυμούν.”  

     Ανάμεσα στις πολλές αμφιλεγόμενες σκηνές, περιλαμβάνεται και η επίμαχη ερωτική μεταξύ δύο ανδρών, μέρα μεσημέρι επάνω στον  Ιερό Βράχο. Προηγουμένως, η παρέα αναχωρεί για την Ακρόπολη, αναφωνώντας “Υγεία, Κ@βλα και Εξέγερση!”. Η δε επίμαχη σκηνή μεταξύ των  δύο ανδρών εκτυλίσσεται στο 24 ο λεπτό της ταινίας και διαρκεί περί τα 45’’, με τα μέλη της παρέας – ηθοποιούς να έχουν περιτριγυρίσει το ζευγάρι, προκειμένου να μην φανεί η πράξη. Την ίδια ώρα, τουρίστες  και Έλληνες πολίτες κάνουν την βόλτα τους χωρίς να γνωρίζουν τα έκτροπα που συντελούνται μερικά μέτρα μακρυά τους. 

     Στην ταινία εκτός από σκηνές  ομαδικού έρωτα, υπάρχουν και αποσπάσματα που αναφέρονται στην υποτιθέμενη ερωτική σχέση μεταξύ Σωκράτη και Αλκιβιάδη, όπως για τους συντελεστές καταγράφονται στο Συμπόσιο του Πλάτωνα, αλλά και ευθείς αναφορές – ύβρεις για την Επανάσταση του  1821. Η κρίση δική σας… “

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Καθε ωρα, καθε μερα ειναι στο σπιτι σας! Πρωινομεσημεριανοαπογευματιναδικα, καθε εκπομπη εχει και απο εναν Κουνιστο. Υπαρχει Σχολη που τους προωθει και εχουν γινει το απαραιτητο κερασακι στην τουρτα!

    2. Όταν έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΚΑΝΈΝΑΝ.

    3. Καποτε κρυβοντουσαν…
      Τωρα πλεον ειναι παντου…
      Ξεβραστηκαν σαν τα σκατα,κι εχουν κ δικαιωματα….
      Μαμημενα αρρωστα αποβρασματα….

    4. Όταν είμαστε πιτσιρικάδες και θέλαμε να πηδήξουμε πηγαίναμε σε κάτι άπλυτες με αξούριστες μασχάλες τους λέγαμε οτι δήθεν ότι θα γραφόμαστε στην κνε και γλυτώναμε τα λεφτά για το μπο@ρδέλο.

    5. Από ξεφτίλες μόνο ξεφτίλα μπορείς να περιμένεις, θα είχε δώσει την άδεια της η υπουργός πολιτισμού στα παλικάρια των γραμμάτων και των τεχνών

    6. Γι αυτό αγαπάτε τόσο πολύ τους Πακιστανούς εεε ; Άπλυτες αδερφάρες γιά να σας γεμίζουν τους πάτους σας με βρώμικο μαυριδερό κρέας σιχάματα της κοινωνίας ανώμαλοι.Στον Καιάδα να πάτε να πέσετε από μόνοι σας όλοι οι πούστηδες οι λεσβίες και όλα τα άλλα σκατά μόνο για εκεί είσαστε…..

    7. Σιγά το νέο ,αυτοί είναι και οι εκλεκτοί του ΚΟΎΛΗ δείτε δηλώσεις του , τους επιλέκτους του κυβερνητικού του επιτελείου , και γραμματόσημα των Κρατικών ΕΛΤΑ προς τιμήν των ΛΟΑΤΚΙ .Καλό παράδειγμα γιά τους γονείς που θα μάθουν τι γένους είναι το παιδί τους ,όταν αυτό αποφασίσει τι είναι στα 14 χρόνια της ηλικίας του ,όπως λέει ο νόμος τους .

    8. Αδερφές ξεφωνισμένες με λοφία

    9. Είναι οι γκέϊ που φωνάζουν στις παρελάσεις τους “στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς”; Στο μεταξύ, όταν ο τρελλοσουλτάνος θα κάνει ντου και θα έχει φτάσει στην Αθήνα, εμείς εδώ θα ασχολούμαστε με πολύ σοβαρότερα θέματα, με το αν θα παντρευτεί ο Ντιντής με τον Ριρή, αν θα υιοθετήσουν η Μαιρούλα με την Καιτούλα, για τα “δικαιώματα” όλων αυτών, θα βάζουμε στην Βουλή το μουσάτο τζεϊσον αντιγόνη ουδετέρου γένους και θα του κάνουμε τεμενάδες, θα κάνουμε πορείες διαμαρτυρίας υπέρ ενός ναρκομανούς ληστή επειδή είναι ομοφυλόφιλος και θα κάνουμε και “Παρέλαση Υπερηφάνειας” με αξιωματικό αστυνομικό να φιλιέται στο στόμα με κοντοκουρεμένο τεκνό.
      Και καλά κάνουν, αφου οι πολιτικοί για τα ψηφαλάκια, τους διοργανώνουν κοτζάμ εκδηλωσεις με πορειες στους κεντρικους δρομους των πόλεων. Και οι πολιτες ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βλεπουν και να ανέχονται τα αίσχη τους.

    10. Πράγματι θα πρόκειται για ταινία ΜΙΚΡΟΥ μήκους… Γιατί για μεγάλα δεν είναι τέτοια αποβρασματα… 😡

    11. Σαν πολλές λεπτομέρειες να ξέρει ο καταγγελων….🤔🤔🤔🤔

    12. Το ότι το έστειλαν οι ίδιοι σαν καταγγελία στα πλαίσια προβοκατορικης προώθησης της ταινίας είναι ξεκάθαρο καθώς η καταγγελία είναι άτυπο δελτίο τύπου. Αλλά η αισθητική και το νόημα της ταινίας από από όπου και να το δεις είναι χάλια. Πρόκληση για το τίποτα. Ο κόσμος καίγεται και τα θέματα της ταινίας είναι για ηλιθιότητες. Ξεφτίλα όχι για το μέρος μόνο αλλά για το ότι βάζεις άσχετο κόσμο σε κάτι που δεν γουστάρει. Ξεφτίλα απλα

    13. Έλληνες πάρτε θέση η με Τον Θεό…. ή με τους άλλους… είναι ξεκάθαρα πλέον τα στρατόπεδα

    14. O back-ογιάννης το γύρισε;;;; Τώρα ασχολείται πέραν του ρουβεγιόν και με κακλαμανικά όργια;;;Ερε π@ύστη καραμανλή….

      1. Οι φανατικοί gay ειναι άθεοι-και το ανάποδο.

    15. Η γιαγιάκα είναι λεσβια και ζει με την φίλη της .ς το άσπρο τσουλουφι σε ένα ακριβό νεοκλασικό.

      Δεν την κουνάει κανένας. Ξέρει τα πάντα για όλους. Κουλή, Λιγναδη, Βαγγέλη Βενιζέλο, για όλους

      1. να γινεσαι πιο ξεκαθαρος και να μην ντρεπεσαι να λες τα πραγματα με το ονομα τους.

    16. Σε αυτον το ξεπεσμο ποιος εφτασε την Ελλαδα ; Αρχιστε επι τελους να σκεφτεστε .

    17. ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΜΙΆΣΜΑΤΑ. Δεν είστε ικανοί να διαφεντευσετε τη χώρα. Ξεκουμπιστειτε ανώμαλα καθίκια

    18. Ρε π@στη μου δεν έχεις το θεό σου!!!

    19. Συμμετείχε και η κούλα με την παρέα της?

    20. ΚΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      η παρέα σου ανησυχεί …..πού είσαι;;;
      Γιατί δεν πήγες με τα κωλλητάρια σου;;

    21. Μαγαρες κομμουνιστες λουληδες αλεκθηδες και λοατκι! Βρειτε ρε σεις και καμμια δουλεια του Χαικαλη! Ενα ειναι σιγουρο οτι συντομα δεν θα σας ταλαιπωρουνε οι αιμορροιδες σας!

    22. Και σε εμάς απαγορευανε την είσοδο επειδή κρατούσαμε ελληνική σημαία .
      Έχω και την καταγγελία που έκανα για αυτό .

      1. Σοβαρά τώρα;. Σας απαγορεύτηκε η είσοδος στο χώρο που κυματίζει η μεγαλύτερη ελληνική σημαία επειδή κρατούσατε σημαία; Αδυνάτω να το πιστέψω. Ήμαρτον Παναγία μου

    23. Kατα αλλα γραψανε τον παππού που φορούσε στραβά την μάσκα του σε κλειστό χώρο

    24. Αν θα τους δόθηκε άδεια θα είναι με ψεύτικα χαρτιά π.χ. γυρίζουμε ντοκιμαντέρ αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να πέσουν κεφάλια…τέλος…..αυτοί που καθοντε στις καρέκλες και κάνουν τα διακοσμητικά φυτά να υποβάλουν παραιτηση ..εχτές.

      1. Ποιος Περεκλης? Έλεος ρε φίλε.. αν είσαι Έλληνας μάθε να μιλάς Ελληνικά. Ισε? Ντροπή.

    25. Τι ξεπεσμο είναι αυτός? Ιεροσυλία…. Αυτοί θέλουν κρέμασμα.

    26. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ

    27. Ποσό πολύ μας μισούν ρε παιδιά; Είναι αρρωστημένο το μίσος τους. Αρρωστημένο, διεστραμμένο, ανώμαλο.

    28. Είδατε τελικά πως μερικοί που τους πλακώνουν στις κλωτσιές τελικά δεν έχουν άδικο? Μόνο έτσι παίρνουν χαμπάρι, μόνο από λο…

    29. ΞΕΦΤΙΛΑ…ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;;; ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;; ΚΑΘΟΝΑΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ;;; ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟΙ…

    30. Η επόμενη ρατσιστική επίθεση της μετάλλαξης kolotoumpa θα έρθει μαζί με 37 νέες δόσεις εμβολίων γύρω στο Πάσχα για ευνόητους λόγους.
      Ειδικότερα το βράδυ της Ανάστασης και της Μ.Παρασξευης θα γίνει αέριο και θ απλωθεί παντού.
      Ίσως τότε συζητηθεί ξανά το πρόστιμο για τους 50+.

    31. Προσβάλουν Ελλάδα και Έλληνες, δεν μου κάνει όμως εντύπωση που το ανοσιούργημα επιτελέσθηκε επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Το Μέγαρο Μαξίμου είναι τίγκα σε μέλη των ΛΟΑΤΚΙ, συνεπώς αυτές οι ενέργειες έχουν άνωθεν κάλυψη.

    32. Αυτοί οι ανώμαλοι της Αριστεράς όπου δουν ελληνικό σύμβολο , εκεί , να το μαγαρίσουν.. Κομπλεξικοί.

    33. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ…..
      ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΑΙ ….ΕΛΛΗΝΕΣ ….
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    34. Ο/Η Νικόλας, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού λέει:

      τι ωραία ιδέα αυτή η ταινία. Θα φροντίσω να διανεμηθεί στα σχολεία της χώρας για να τη βλέπουν οι μαθητές την ώρα της ανώμαλης παιδείας. Ο κούλης θα με κάνει υπουργό γι αυτό!!!

    35. Συγχωρέστε με που θα μιλήσω έτσι αλλά αν ισχύει…..
      Στην κρεμάλα οι π@@@τηδ@ς της βουλής που άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο.. Αχχ θεέ μου δώσε να μην μείνει κάνει ανθέλληνας στη χώρα αυτή και να γυρίσουν πίσω τα παιδιά σου που αγαπούν αυτό το χώμα και κάθε μέρα κλαιν για σένα ΕΛΛΆΔΑ….

    36. Ο βρομιάρης δήμαρχος ο ξεφτίλας της πολιτικής,ποιός άλλος?

    Comments are closed.