ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ – “ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ” Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!

    Κοινοποίηση:
    evros-synora

    Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Όχι μόνο δεν τον συνεχάρησαν, τον λένε και ρατσιστή. Κατηγορούμενος με βάση -αν είναι δυνατόν- τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε την Τετάρτη (16/9), όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά».

    Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

    Η κατηγορία όμως με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία πολλαπλασιάζει οποιαδήποτε ποινή επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε, μπορεί να επιφέρει βαριά ποινή στον κάτοικο των Φερών, ο οποίος όπως και όλοι οι συντοπίτες του προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία στην σύλληψη των λαθρομεταναστών και βρήκε τον μπελά του, αφού μπορεί και να καταλήξει τελικά στην φυλακή.

    Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

    Ολοι όσοι συμμετείχαν στο συμβάν εξετάστηκαν από ιατροδικαστή.

    Η διάγνωση για τους αλλοδαπούς ήταν ελαφρές σωματικές κακώσεις και για τον κτηνοτρόφο βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια από τη συμπλοκή, ενώ υπέστη και ρήξη τένοντα του χεριού και μάλλον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

    Το περιστατικό

    Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον κάμπο των Φερών όταν ο νεαρός κτηνοτρόφος, που πρόσεχε τις αγελάδες του στην περιοχή, αντιλήφθηκε τους Τούρκους να έχουν περάσει από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

    Επιχείρησε να τους σταματήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κτηνοτρόφος από τον Εβρο είχε μαζί το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής εκπυρσοκρότησε. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το όπλο σπασμένο.

    Οι Τούρκοι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και αργότερα κλήθηκε να μεταβεί εκεί και ο κτηνοτρόφος ο οποίος ενημερώθηκε ότι είναι κατηγορούμενος και πρέπει να συλληφθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Βλα-κούλη,όταν γίνει πόλεμος με τους Τούρκους,θα μας επιτρέπεις να πυροβολούμε τον εχθρό ή θα μας πιάσει ο αντιρατσιστικός νόμος?Πανάσχετε

    2. Προδοτες κυβερνανε τα τελευταια 50+ χρονια.
      Νεοελληνες εισαστε παντελως αχρηστοι και με το χαμηλοτερο iq παγκοσμιος.
      Γιατι ναοιλεμησετε ρε προδοτες Νεοελληνες ; Δωστε τα ολα στον Ερντογαν. Αυτος και οι Τουρκοθ ειναι μαγκες.
      Εσεις ξερετε τι ειστε μην το πω. Το ξερετε…
      Το αποδειξατε με τις ψηφους σας τα τελευταια 50 χρονια…

      Παναχρηστα ζαγαρια… Ουστ

    3. Αφού κλείνουν Έλληνες στην φυλακή να μην πολεμήσει κάνεις για τούτο το πουστοκρατος. Να πάνε τα παιδιά του Κούλη, του Τσίπρα, του Κουτσιούμπα και όλης της Σάρας και Μάρας και κακού συναπαντηματως. Αεί στο διάολο προδότες, προδότες, ανθελληνες Εβραίοι ελληνόφωνοι που σβερκοθηκατε στο ελληνικό κοινοβούλιο…. αρπακτικά…

    4. Να σου όμως που βρέθηκε δικαστής που τον έστειλε κατηγορούμενο με κατηγορίες άθλιες. Πράγμα πολύ χειρότερο. Που δείχνει πολλά.

    5. Κολοκρατος του κερατά. Μας κυβερνούν δοσίλογοι προδότες. Από το 1821 μέχρι σήμερα το ίδιο σκηνικό. Τίποτα δεν άλλαξε. Φύλακα τότε, φύλακα και τώρα…ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ, ΣΥΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ…

    6. Ζω στο πιο γαμημενο κράτος του κόσμου.51 χρόνια χαράμισα από τη ζωή μου.Αυριο θα πάω να παραδώσω το λουκάνικο με όλο τον εξοπλισμό που μου έδωσε το προδοτικό κράτος.Εθνοφυλακη ΤΕΛΟΣ.

    7. Βαριές σωματικές κακώσεις ο δικός μας, ελαφριές οι τουρκαλάδες εισβολείς και αιώνιοι εχθροί μας. Ο αντιρατσιστικός νόμος θα έπρεπε να ισχύει για όλους, αυτό που κάνουν είναι άκρως φασιστικό και ουσιαστικά μας λένε πάρε τον νόμο στα χέρια σου και μην μπλέκεις την αστυνομία και τα δικαστήρια γιατί είναι υπέρ των λαθρό. Τους σιχαθήκαμε!

    8. η υπομονη εχει και τα ορια της…σε ποιους θα ζητησουν αραγε να πολεμησουν αν γινει πολεμος? σ αυτους που τους πανε φυλακη για ρατσισμο? ποσα να αντεξεις απ αυτα που διαβαζεις καθε μερα?

    9. Σε λιγα τέρμινα, θα τον ζητήσουν να τον οπλίσουν και να του πουν ΑΜΥΝΣΟΥ τωρα λακαμα…

    10. Θέλω να ξέρω ποιός δικαστής θα καταδικάσει έναν Έλληνα που έπραξε τα αυτονόητα.

      Το ξεκαθάρισμα πρέπει να αρχίσει από την δικαιοσύνη, γιατί αυτοί μιλάνε στο όνομα του Ελληνικού Λαού, οι ανθέλληνες

      1. Να σου όμως που βρέθηκε δικαστής που τον έστειλε κατηγορούμενο με κατηγορίες άθλιες. Πράγμα πολύ χειρότερο. Που δείχνει πολλά.

    11. Υπογραφές: μπορούμε να μαζέψουμε;
      Υπέρ τού πολίτη πατριώτη!

    12. Γίαυτο όταν τους πετύχεις δεν φωνάζεις αστυνομίες ουτε υπηρεσιες λαθροσυλλογης Καθάρισμα και θάψιμο – σφάχτηκαν μεταξύ τους.

    13. Οι υπόλοιποι …..Ελληνες;;;;;;;;;;;;;…..εκει γύρω τι κανουν;;; Δεν μπορούν να οργανωθούν και να κανουν κατι;;; Το τι πρεπει να κανουν, νομιζω το ξερουν. Δεν ειναι και τοοοοσο ηλίθιοι. Πολεμο εχουμε, δεν το καταλαβαίνουν, δεν το βλέπουν, δεν το αισθάνονται;;; Τι περιμενουν για να οργανωθούν και να αντιδράσουν;;; Να μπαίνουν στα σπιτια τους οι λαθρο και να βατευουν τα παιδια τους;;; Κι αυτοι τι θα κανουν σε μια τετοια περιπτωςη;;; θα κάθονται να απολαμβάνουν το θέαμα χωρις να επεμβαίνουν, μη τυχόν και χαρακτηριστούν ρατσιστές;;; Αι σιχτιρ πια με αυτον τον ηλιθιο λαο. Τον σιχάθηκα πιο πολυ απο τους πολιτικους. Οι πολιτικοι την δουλεια τους κανουν. Να καταστρέψουν την Ελλαδα και τους Ελληνες. Αυτη ειναι η δουλεια τους και την κανουν πολυ καλα. Εμεις τι κανουμε;;; Θα τους αφηςουμε;;;

    14. ΔΗΜΙΟΣ
      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ.
      ΕΛΕΟΣ!!!

    15. Η Μερκελ διεταξε ειστε για 100 χρονια στη Γερμανικη κατοχη λογω χρεους
      δεν εχετε δικαιωμα η πατριδα σας βρισκεται υπο Γερμανικη κατοχη και
      εγω την κανω μπουρδελο των λαθρο και του Εντορκαν και
      δεν θα μεινει τιποτε ορθιο ωσπου να ξεχρεωθειται
      και τοτε δεν θα υπαρχει πλεον Ελληνικο εθνος και ουτε Ελληνες
      θα σας σβυσω απο προσωπου γης ,παλιοελληνες.
      Και εμεις τα βοδια περιμενουμε να μας σωσει
      η Μερκελ και ο στριμενος ανθελληνας Μητσοτακης και οι συν αυτω ομοφρονουντες στριμενοι

    16. ΟΛΟΙ να συμπαρασταθούμε στον γενναίο Έλληνα κτηνοτρόφο! Αυτή είναι μιά πρώτη επαναστική πράξη!

    17. Το κράτος είναι νεοταξικό, γι’αυτό προσπαθεί να αλλάξει το πληθυσμό με όλες τις δυνάμεις του.Τι έλεγε η ΝΔ πριν τις εκλογές; Μαζικές επαναπροωθήσεις στη Τουρκία. Τι κάνει; Μαζικό εποικισμό της Ελλάδος με ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς.

      1. Πού τά ‘λεγε αυτά η ΝΔ; Στον ύπνο σου; Ότι ήρθαν οι μούλοι για να μείνουν έλεγε, και ότι θα πατάξει το νατιβισμό έλεγε το κάθαρμα που πλασάρεται για πορδυπουργός…

    18. Στην Ουγγαρία του Όρμπαν και των νοημόνων πολιτών που ψηφίζουν ΜΟΝΟ πατριωτικά, θα του έδιναν παράσημο, στην Ελλάδα των αριστερόπληκτων νεοελλήνων που ψηφίζουν σαν αμοιβάδες λογικό να τον πάνε στα δικαστήρια….

    19. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
      ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ!!!!!

    20. Να δουν μήπως ο Έλληνας τους κόλλησε κανέναν κορωνοϊό και να του επιβάλλουν πρόστιμο ένα εκατομμύριο για την ζημιά που προκάλεσε στους λαθρομετανάστες. Επίσης να τον υποχρεώσουν να τους πάρει στο σπίτι του για τα επόμενα δέκα χρόνια, να τους κοιμίζει, ταΐζει, να τους βάφει τα παπούτσια και να κάνει ό,τι άλλο επιθυμούν τα θύματά του. Αν στο μεταξύ γεννηθούν μωρά να τους παραχωρήσει την προσωπική του περιουσία ώστε να ζήσουν καλά στην χώρα που έκαναν την τιμή να χωθούν παράνομα. Δημόσιος απαγχονισμός αν το ξανακάνει.

    21. Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.

    22. Το θεμα ειναι καθαρα εκκλησιαστικο.Οι Τουρκοι,Αραβες και ολοι οι αλλοι που δεν ειναι Ευρωπαιοι στον Χριστιανισμο δεν θεωρουνται ανθρωποι (Απογονοι του Αδαμ και της Ευας).Ο λευκος Ευρωπαιος ηρθε πριν 8 χιλιετιες περιπου και δημιοργηθηκαν ολοι οι μεγαλοι πολιτισμοι.Οσοι μπασταρδευτηκαν (Π.χ Ιραν, Αιγυπτος χαθηκαν) Το ιδιο θελουν να κανουν τωρα με τους εναπομειναντες Αδαμικους .Οταν τα πει αυτα η Εκκλησια που μεχρι τον 2 αιωνα Μ.Χ ηταν γνωστα θα αλλαξουν τα πραγματα

    23. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ

    24. Μήπως θα έπρεπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να του απονέμει τον ΣΤΑΥΡΟ του ΤΑΓΜΑ του ΦΟΙΝΙΚΟΣ

    25. Φωτιά στο Λησταρχείο των γερμανοτουρκοδοσιλόγων.
      Κοινοβουλευτισμός ίσον εθνοπροδοτισμός και αυτοχειριασμός!
      Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες κι όχι στους λαθρολωποδύτες.
      Επανάστασις τώρα!

    26. Καταλάβετε το επιτέλους. Εκτελούν νετολές , θέλουν με την βία και με εντελως παράνομες πράξεις να προωθήσουν τους λάθρο στην χώρα και κανένας να μην αντιδρά. Και φυσικά να περάσουν και άλλα.
      Πρέπει να αντιδράσουμε επιτέλους . Και ο πρώτος τρόπος αντίδρασης είν αι πεντακάθαρος. Μύνησε στους δικαστές που έκαναν αυτό το τερατούργημα για παράβαση καθήκοντως κλπ κλπ κλπ Και φυσικά όταν αλλάξουν τα πράγματα να χάσουν θέση, δίπλωμα και στις φυλακές.
      Φυσικά την εντολή την έδωσε η κυβερνησάρα

    27. εκανε τεραστια ζημια η διακυβερνηση της χωρας 4,5 χρονια απο τα συριζοσκουπιδια!
      τωρα βλεπουμε τα αποτελεσματα! και θα δουμε και χειροτερα…
      συγχαρητηρια στα ΖΩΑ που τους ψηφιζουν ακομα και σημερα….

      1. Τα κόμματα άλλαξαν ,αλλά η κυβέρνηση παρέμεινε η ίδια με άλλο αρχιυπηρέτη-Π/Θ.

    28. ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
      Ν.Δ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ, ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ.
      ΑΛΕΞΗΣ-ΚΟΥΛΗΣ 0-1

    29. εγώ τα λέω Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η για να φύγουν όλες οι σαβούρες της βουλής

    30. αλλη μια αποδειξη οτι η κυβερνηση αυτη ειναι προδοτικη προς την ελλαδα γουρλοματη τα εφαγες τα πολιτικα σου ψωμια

    Comments are closed.