ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ – ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    3

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ – ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;

    Επικρατεί πανικός όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Μαζεμένοι πολλοί πολίτες χωρίς μάσκες , χωρίς γάντια χωρίς καμιά προστασία εν μέσω πανδημίας. Πολλοί είναι και οι πολίτες που μας καταγγέλουν πώς δεν βρίσκουν άκρη τηλεφωνικά καθώς  οι αρμόδιοι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ή δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν σωστά εξ αποστάσεως. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Το σύστημα υγείας καταρρέει. Αν αυξηθούν και  άλλο τα κρούσματα ούτε ο εοπυυ θα μπορέσει να αντέξει το βάρος.

    Πού πάνε όλες αυτές οι δωρεές των πλουσίων για το εθνικό σύστημα υγείας;;

    Τόσα χρήματα δόθηκαν για να βλέπουμε τις παρακάτω εικόνες;;

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

     

    5

    23

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΄΄ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ΄΄ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ….

      1. Δυστυχως φιλε δεν ειναι λαθροσκουπιδια.Ελληνες ειναι πεταμενοι στα σκουπιδια που εχουν πολυ σοβαρες παθησεις κυριως καρκινο και χρειαζονται ειδικα φαρμακα που διατιθονται μονο στα φαρμακει του ΕΟΠΥΥ.Τα λαθροσκοπουδια εχουν τα φαρμακα και τη θεραπεια στα σπιτια (η στο τσαντιρι) τους.Οι Ελληνες ειναι πεταμενοι στο δρομο.

    2. Πριν εβδομάδες φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας 150 νούμερα πίσω, τελείωσα απόγευμα

    3. ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΠΆΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ….ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ SECURITY ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ

    4. Δεν μπορει ενας γιατρος να σου γραψει ολα τα φαρμακα πρεπει να ειναι η ειδικοτητα του πχ για την καρδια θελει καρδιολογο, δεν στα γραφει παθολογος.

      Ταλαιπωρουνται ανθρωποι η δημαρχοι εχουν τα καπη που πανε συνταξιουχοι γιατροι εκει να τους βαλουν να γραφουν της συνταγες ολες του κοσμου μεσω του τετραψηφιου αριθμου και ο δημος να μοιρασει της συνταγες στο σπιτι.

    5. Και στο φαρμακειο ΕΟΠΥΥ στον Πειραια τα ιδια.Για καντε κι εκει ρεπορταζ.Ειναι που θα εκανε ηλεκτρονικα ραντεβου ο kick kill Bill η θα εστελνε τα φαρμακα στους καρκινοπαθεις στο σπιτι.Και παλι καλα που ειναι κι ο καιρος καλος και μπορουν και στεκονται εξω.Αν βρεχει τι θα γινει;Θα αρπαξουν και κανα κρυωμα (απλο) και ειναι και ηλικιωμενοι και ευπαθεις λογω χημειοθεραπειων,και μετα θα φταιει ο κοεονοϊος.Η θα τρεξει το τουρκοΣΚΑΙ με τον καραφλα γυπαετο και την ξανθια την πατρινια,να λενε οριστε οι γεροι συνοστιζονται,πιο αυστηρα μετρα.

    Comments are closed.