ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Λ@ΘΡΟ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΝΤΟΜΙΝΟ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”; EKΛΕΙΣΑΝ 6 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Λ@ΘΡΟΠΟΥΛΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ 500 ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    metanastes-domi

    Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Καβάλα του δήμου Παιονίας στο Κιλκίς, μετά τον εντοπισμό θετικού δείγματος σε έγκυο γυναίκα που διαμένει στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

    Ήδη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην περιοχή και έχει πάρει δείγμα για τεστ σε 500 άτομα. Σύμφωνα με το voria.gr, άμεσα έκλεισαν έξι σχολεία, στα οποία πηγαίνουν λ@θρόπουλα, ενώ η δομή, στην οποία φιλοξενούνται 1.550 άτομα έχει τεθεί σε καραντίνα από το βράδυ της Τετάρτης και φυλάσσεται από την Αστυνομία.

    Τα τεστ θα γίνουν στο 30% του πληθυσμού της δομής

    Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ παίρνουν δείγματα για να ελέγξουν την επέκταση του κορωνοϊού. Ανάλογοι έλεγχοι έγιναν και στο παρελθόν, όμως τα τεστ αφορούσαν το 5% του πληθυσμού της δομής. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ελεγχθεί το 30% του πληθυσμού, δηλαδή σε περίπου 500 άτομα.

    Σε συναγερμό ετέθη και ο τοπικός δήμος Παιονίας από την πρώτη στιγμή εντοπισμού του κρούσματος.

    Απολυμάνσεις στα σχολεία

    O δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δήλωσε στο voria.gr: «Αποφασίσαμε να κλείσουμε άμεσα έξι σχολικές μονάδες, στις οποίες πηγαίνουν σχολείο προσφυγόπουλα από τη δομή κυρίως στην απογευματινή βάρδια, ενώ ορισμένα και στην πρωινή. Σήμερα και αύριο κάνουμε απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους των σχολείων, ενώ μεσολαβεί και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε από την ερχόμενη Τρίτη οι μαθητές θα επιστρέψουν ασφαλείς στα μαθήματά τους».

    Τα σχολεία που έκλεισαν είναι το Δημοτικό Γοργόπης, το 2ο Δημοτικό Πολυκάστρου, το 2ο Δημοτικό Αξιούπολης, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Αξιούπολης.

    Επίσης, όπως τόνισε ο κ. Σιωνίδης, «προχωρήσαμε σε απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους και ειδικά στην πλατεία του Πολυκάστρου, όπου συνηθίζουν να συγκεντρώνονται οι πρόσφυγες και μετανάστες. Και παράλληλα, από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, προτού αρχίσουν οι συναλλαγές, απολυμάναμε τους χώρους των τεσσάρων ΑΤΜ, όπου συγκεντρώνονται πολλοί μετανάστες και πρόσφυγες στις αρχές κάθε μήνα για να αναλάβουν τα επιδόματά τους. Θα συνεχίσουμε όπου χρειάζεται να κάνουμε απολυμάνσεις, προκειμένου να προστατευτεί η περιοχή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Καλά είπε κάποιος, από Οκτώβρη θα μας ξανακλείσουν μέσα με όλες αυτές τις μ@λ@κίες που κάνουν, να βάζουν εμβόλιμα στα σχολεία παιδιά ανεμβολίαστα χωρίς έλεγχο. Καλά με τους τουρίστες που θα έρθουν αν έρθουν εκεί θα γίνει φοβερός έλεγχος…!!!

    2. εχουμε πει ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ειναι οχι προσφυγες η μεταναστες προσφυγες ειναι στην πρωτη χωρα που πατανε( τουρκια ) απο εκει και περα ειναι λαθροεισβολεις

    3. Ρε τρολ Ψευτομιλανεζε ποια πατριωτικη κυβερνηση του Μητσοτακη μας πλασαρεις και ποιοι λαθροισλαμιστες θα ενσωματοθουν και θα δουλεψουν και κολοκυθια τουμπανο;;;;; Πηγαινε να τα πεις αυτα σε ιθαγενεις στον Αμαζονιο παραμυθατζη, προπαγανδιστη, λαθρολαγνε !!!!!!!! Παρε τους λαθροεισβολεις και τραβα στο Πακισταν να δει ασπρη μερα η χωρα!!!!!! Να ξεφορτωθει τα μουτρα σας και τους εγκληματιες εισβολεις!!!!!!!

      1. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνεις αγαπητε,ειμαστε τυχεροι που εχουμε στην εξουσια έναν πατριωτη και ορθολογιστή προθυπουργο που κοιταει το αυριο και το καλυτερο μελλων αυτου του τοπου. Ολοι μαζι Ελληνες και Μετανάστες αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι πρεπει να εργαστούμε και να αποδωσουμε για να δρεψουμε τους καρπους της επιτυχιας σε βαθος χρονου. Ειδες ότι η τελευταια πενταετια με τον τραγικο θιασο του Συριζα πηγε την χωρα πισω και της προκαλεσε ζημιες ,και εθιξε το κυρος της. Εχω την πεποιθηση ότι η σημερινη πατριωτικη κυβερνηση της ΝΔ με ανιδιοτελεια και αυταπαρνηση θα πραξει το καλυτερο δυνατο για το καλο της χωρα και του τοπου. Ζω και εργαζομαι στο Μιλανο όπως και εκατομυρια Ελληνες της διασπορας και δεν σου επιτρεπω να με αποκαλεις ουτε προδοτη ουτε να με απειλείς. Ανα τακτικα χρονικα διαστήματα επισκέπτομαι την Ελλαδα και εχω μια πολύ καλη οπτικη εικονα και θεωρω ότι αυτην την στιγμη ο Ηγέτης Κυριακος Μητσοτάκης είναι ένα θειο δωρο που θα δωσει λυσεις στην χωρα ,θα βελτιωσει την εθνικη οικονομια ,και σε βαθος χρονου θα ανεβασει το βιωτικο επιπεδο του Ελληνικου λαου. ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ.

    4. Πρώτα θα μπολιασουνε εσένα και την οικογένειά σου βλάκα προδότη από Μιλάνο και μετά τους ομοίους σου πολιτικαντιδες

    5. ο κοροδοιος τους ειναι το κερασακι στη τουρτα. τωρα πουχουμε τα επισοδια με αντιφα και την επιβολη στρατιωτικου νομου σε ΗΠΑ και προσεχως παντου, δεν πρεπει να ξεχασουμε τον ιο της ντπ. θα χρειαστη το φθινοπωρο οταν θα εξαγγειλουν το δευτερο κυμα και το επομενο λοκνταουν. Αναμενουμε εις το ακουστικο κι συνεχιζουμε να βελαζουμε προσμενοντας την επομενη δοση σανου που θα μας σερβιρουν.
      μπεεε!!!!

    6. ενας σοβαρος ανθρωπος που δεν εχει χρημα για ιδιωτικο σχολειο γιατι να κανει παιδια;

    7. Να τους χαιρεσε…δημαρχε..και..σ’ ανωτερα…

    8. Έχει ξεκινήσει το μπόλιασμα και η καταπολέμηση του νατιβισμού.

    9. άγγελε είσαι εκτός τόπου και χρόνου! κάτσε εκεί που είσαι. βιομηχανίες στην Ελλάδα Δεν υπάρχουν. οι μισοί και παραπάνω Έλληνες είναι είτε δημόσιοι υπάλληλοι είτε συνταξιούχοι είτε ανασφάλιστοι και δεν πληρώνουν εισφορές.τωρα πώς θα μας ξελασπωσουν οι πρόσφυγες που δεν έχουν που την κεφαλή κλινε δεν το καταλαβαίνω. καλύτερα να μείνουν εκεί που είναι

    10. αμα βαζει ο κυριακος καραντινα .. προσφυγοπουλα
      δεν ξεμυταει μυγα απο το χοτσποτ…
      ας τα λουστουν οι δημαρχοι που δεχτηκαν.. δομες

    11. Αγαπητε Στεφανε όπως εχω προαναφερει οι μετανάστες θα μπολιαστουν στην Ελληνικη κοινωνια και θα ενσωματοθουν πληρης αρεσε δεν αρεσει σε καποιους ,η πατιρωτικη κυβερνηση του Κυριακου Μητσοτακη θα κανει το σωστο και ολοι πρεπει να την στηρίξουμε για το καλο του τοπου. Αργοτερα αυτοι θα εργαστουν και θα συνεισφερουν στην ανορθοση της Ελληνικης οικονομιας ,θα πληρωνουν εισφορες και φορους στο κρατος όπως οι Ελληνες πολιτες . Ετσι θα μπορει το κρατος να δαπανησει χρηματα για καλυτερες συνταξεις και μισθους ,ενώ πολλοι νεαροι μετανάστες θα ενταχθουν στον Ελληνικο Στρατο και θα καλυψουν κενες θεσεις ανα την χωρα. πολλα νεαρα παιδια θα μορφωθουν θα σπουδασουν και θα λειτουργησουν για το Καλο της Χωρας και του Λαου. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ

      1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ …. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ……

      2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΡΑΓΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (ΝΔ)
        ΠΡΟΔΟΤΗΣ + ΣΕ ΨΥΧΗ + ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ + ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ
        ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ…
        ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ… ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΑΝΤΑ… ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…
        ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΕΚΛΙΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΡΕ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ…

      3. Μεγάλη φαντασία έχεις.

    12. Καλα ρε πατε καλα δεχεστε τα παιδια σας να πηγαινουν σχολειο με παιδια Λαθρομεταναστων που μενουν μαλιστα σε δομες στοιβαγμενοι κατα εκατονταδες ? Απο προχθες Αφγανη απο τη δομη της Μαλακασας νοσηλευετε με Ψωρα στο νοσοκομειο Ερυθρος Σταυρος. Σημερα εγκυος λαθρομεταναστρια απο δομη στην Νεα Καβαλα διαγνωστηκε με κορωνοιο.Δεν υπαρχει δομη χωρις αρρωστους Λαθρο. Μειναμε ολοι οι Μα…..ς κλεισμενοι στα σπιτια μας για να σωθουμε τωρα κοσμος καταστρεφετε οικονομικα γιατι εχασε την δουλεια του μαγαζια ανοιξανε και δεν παταει ψυχη. Και βλεπεις να κυκλοφορουν παντου βρωμιαρηδες απλυτοι σαν να μην συμβαινει τιποτα. Επιτελους Προδοτες πολιτικοι δωστε τελος στην καταστροφη Απελαση τωρα για ολα τα Λαθροπιθηκια.

    13. καραντίνα για 14 μέρες. Την ξέρουμε τη δουλειά

      1. με χαρα θα στειλουν τα παιδια τους στα σχολεια αυτα με τα.. προσφυγοπουλα χωρις καμμια φοβια

    Comments are closed.