ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 – ΑΜΟΛΗΣΕ “ΠΕΤΣΙΝΑ” Ο ΠΕΤΣΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 2Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ “ΕΣΠΡΩΞΕ” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” – ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    petsas EXO OK

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε στον ΑΝΤ1 να δώσει απαντήσεις για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

    Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε, κρυπτόμενος πίσω από τον κορωνοϊό:

    “Ήταν μια πρωτοφανής κατάσταση, έσωσε ζωές η καμπάνια, τα χρήματα δεν πήγαν σε ΜΜΕ για να τα στηρίξουν, ούτε δόθηκαν με φιλοκυβερνητικά κριτήρια. Μας έδωσαν χώρο και χρόνο τα μέσα ενημέρωσης για να παίζει το “Μένουμε Σπίτι”, τα χρήματα τα πλήρωνε το Υπουργείο Οικονομικών. Πολλά ΜΜΕ πήραν χρήματα όχι μόνο φιλοκυβερνητικά.”

    Για τα μέσα ενημέρωσης “φάντασματα” με κάτι blog ανύπαρκτα αλλά και ραδιοφωνικούς σταθμούς και κανάλια που δεν υπάρχουν καν στον χάρτη της ενημέρωσης δεν είπε ούτε κουβέντα ο Πέτσας. Επίσης ούτε μια λέξη δεν ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το γεγονός ότι τα περισσότερα ευρώ πήγαν σε φιλοκυβερνητικά μέσα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ρε καρλαφτη πέτσα ..χαρίζεται τα λεφτά στους ρουφιανοδημοσιογραφους ενώ ο κοσμος πειναει…
      Θα σε στείλουν πίσω στο γουρνοχωρι σου τσοπάνη …βάλατε κουστούμι λαμόγια…ξεχάσατε την λαστιχένια μπότα που φόραγες…κφογρουνο

    2. Δοστε πισω τα κλεμενα απο μισθους και συνταξεις με τα ελεεινα μνημονια σας και τους Κατρουγκαλονομους σας και μετα να κανετε τους γαλαντομους ανοιχτοχερηδες κουβαρνταδες προς τα παλιοκαναλα, που και αυτα ειναι χρηματα του κοσμακι, καραγκιοζηδες!!!!!!!!! Να μειραζετε χρηματα, για μ@λακιες απο την τσεπη σας …..κουβαρντοπαιδα!!!!!!!!!

    3. Φυσικα δεν τον ρώτησε και ο οικοδεσπότης.
      Ποσα ειπαμε πηρε ο αντ1 ???
      Οποτε λογικο ειναι.
      Καυα τα αλλα ‘ανεξαρτητη’ δημοσιογραφία χαχα

      1. Μωρά τι πάθατε? Είναι παγκόσμια
        μερα ανάρτησης?

    4. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

      Φράγκος Φ.:Οι “πλέρια Δημοκράτες” αποφάσισαν ερήμην του λαού την συνεκμετάλλευση..
      https://www.youtube.com/watch?v=Y_MJ0jYfGBE

    5. Αηδιαστικοί παλιάνθρωποι μοστράρουν καλογυαλισμένα κοστούμια και ρόλεξ τα καθάρματα. Πέτσα που είναι η ελεύθερη αγορά ρε φιλελέ λινάτσα και η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ; Χρειάζονταν τόσα εκατομμύρια για να βάλουν ένα σηματάκι της πλάκας “μένουμε σπίτι”; Δεν θα έπρεπε να το βάλουν από μόνοι τους; Ελεύθερη αγορά πίνοντας το αίμα του κοσμάκη μέσω φόρων και λεηλατώντας το κρατικό χρήμα υπέρ ημέτερων πρώτη φορά βλέπω. Αλλά ξέχασα αυτά είναι μόνο όταν έχετε κέρδη, στις ζημιές γίνεστε σοσιαλιστές απ΄την ανάποδη δηλαδή να σώζουν τα φτωχαδάκια τους χρεοκωπημένους επιχειρηματίες που σας …σπρώχνουν.

    Comments are closed.