ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΥΦ@Λ@ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡ@ΚΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    12-750x440

    Ο δημοσιογράφος Μουράτ Τζάν Οζτουρκ δημοσίευσε στις 18 Αυγούστου 2019 ένα βίντεο με τίτλο “Διεισδύσαμε στον ελληνικό στρατό-Εικόνες σοκ από την νήσο Καστελόριζο”.

    Στην αρχή εμφανίζεται ο Τούρκος δημοσιογράφος πάνω σε ένα σκάφος το οποίο κινείται προς το Καστελόριζο.

    Ο ίδιος με φόντο το Καστελόριζο ακούγεται να λέει τα εξής : ¨Το Καστελόριζο βρίσκεται στο πλέον ανατολικό σημείο από την ηπειρωτική χώρα της Ελλάδας. Η έκταση του είναι περίπου 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι γνωστό πως είναι το πλέον κοντινό στην Τουρκία ελληνικό νησί”
    Σας παραθέτουμε τώρα τη μετάφραση από τους υπότιτλους που εμφανίζονται στο βίντεο και τις δηλώσεις που κάνει ο δημοσιογράφος αυτό :

    Το Καστελόριζο με βάση τη συνθήκη της Λωζάννης είναι ένα από τα Δωδεκάνησα που αφέθηκαν στην Ιταλία.
    Αργότερα με τη συνθήκη των Παρισίων αφέθηκε στην Ελλάδα. Ενώ όμως θα έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένο, η Ελλάδα το έχει μετατρέψει σχεδόν σε μία στρατιωτική βάση.
    Όταν μετά από 20 λεπτά μόνο από το Κας του νομού Αττάλειας φτάνουμε στο νησί, μας υποδέχεται ένα πολεμικό πλοίο.
    Δημοσιογράφος Τζαντουρκ : Υπάρχει ένα κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι στρατιωτικές μονάδες και μπροστά ακριβώς βρίσκεται ένα πλοίο μοντέλο 68, εξοπλισμένο με πυραύλους κατά πλοίων. ( Τα λέει αυτά με φόντο πίσω το ελληνικό πολεμικό σκάφος) .
    (Στο 1:55 διακρίνονται κτίρια του Ε.Σ)
    Στο νησί φέρεται να υπάρχει μία πλήρη στρατιωτική βάση 700 ατόμων.
    (Στο 2:30 ζουμάρει πάνω σε κάτι που δείχνει να μοιάζει με ραντάρ)
    (Στο 2:45 ζουμάρει σε δύο λιμενικούς που περνάνε !)
    (Στο 3:03 ζουμάρει πάλι πάνω στο ελληνικό πολεμικό πλοίο)
    Δημοσιογράφος στο 4:28: ¨Η Ελλάδα επικαλούμενη το Καστελόριζο επιθυμείς να στήσει ΑΟΖ στην περιοχή. Και όπως έχει κάνει και στο Αιγαίο επιθυμεί να φυλακίσει την Τουρκία στον κόλπο της Αττάλειας”

    Το Καστελόριζο στην πραγματικότητα είναι ένα γαλήνιο και τουριστικό νησί. Ανάμεσα στον ελληνικό και τουρκικό λαό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην περιοχή υπάρχει μία πίστα πολιτικού αεροδρομίου. Αλλά αναφέρεται πως κατά καιρούς και στρατιωτικά αεροσκάφη προσγειώνονται εδώ. (Προβάλλει πλάνα από το αεροδρόμιο)
    (Ακολούθως δείχνει έναν ένστολο ο οποίος απομακρύνεται)
    Στο 7:13 υπάρχει ένα κοντινό πλάνο στο ελληνικό πολεμικό πλοίο και αμέσως μετά στα παρακείμενα κτίρια των ελληνικών αρχών. Μετά επί ώρα κάνει κοντινά πλάνα στο πολεμικό πλοίο και τον εξοπλισμό του.

    Δημοσιογράφος : Η σημασία του Καστελόριζου αυτό το διάστημα έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Και ο λόγος για αυτό είναι τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
    στην Ανατολική Μεσόγειο τα πιο έχουν φέρει την Τουρκία αντιμέτωπη με μία σειρά από χώρες……..”
    (Στο 9:34 ζουμάρει σε οχήματα του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται κοντά στο πολεμικό πλοίο.)

    με πληροφορίες και από το tourkikanea.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις κατασκοπείας , φανερής και κρυφής.Η ΕΥΠ κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της … αλλά τα χαιβανια οι πολιτικοί και κατόπιν οι δικαστικοί έχουν κάνει τη νομική διαδικασία φυλακισης-απελασης,τόσο μπουρδέλο που ούτε ο πηλιογουσης δε θα τα κατάφερνε καλύτερα.

      1. Ούτε χαϊβάνια, ούτε τίποτα. Εντεταλμένα ψοφόγιδα. που μιά χαρά τους είπες πηλιογούσηδες, εφιάλτες κ.ά. απ’ αυτά που έχουμε τόσα…

    2. Ρε δωστε το κο κωλονησο να παει στο διαολο α.φου ετσι κι αλλιως κανενας ελληναρας δεν παει να μεινει εκει !!

    3. Να συλληφθεί να καταδικαστεί και να εκτελεστεί με θανατική Ποινή

    4. Ηρεμηστε: πρώτον το Καστελόριζο το ξέρουν πέτρα προς πέτρα.. κάθε μέρα πάνε Τούρκοι για βόλτα… Σιγά μην περίμεναν τον χαζό.. δεύτερο.. οι δικοί μας ξέρουν ακριβώς τι έχουν οι Τούρκοι απέναντι… Δεν είναι χαζοί..

      1. Κι εκεί στο τέλος μου το χαλάς. Δεν είναι χαζοί…, με πάμπολλες αποδείξεις περί του αντιθέτου. Οι βρωμεροί γελοίοι σκατότουρκοι, με τη μέθοδο “γάτος γ@μεί και γάτος σκούζει”, διατρανώνουν σε όλους τους τόνους το δίκηο που δεν έχουν και κοντεύουν να το κερδίσουν. Εμείς, και έξω από το θεαθήναι, μετά συγχωρήσεως μ@λ@κιζόμαστε.

    5. Κι εμεις μπορουμε να απαντήσουμε, πως βριςκεται τοσο κοντά στην ..Τουρκια, επειδη η σημερινή Τουρκια ηταν για χιλιαααδες χρονια Ελληνικη γη. Μπορουμε να τους υπενθυμίσουμε πως η Ελλαδα είχε παντα το ενα πόδι στην μια πλευρά του Αιγαίου και το αλλο στην αλλη. Δηλαδη το Αιγαίο ηταν για χιλιαααδες χρονια Ελληνικη λίμνη. Οι Μογγόλοι το κατέχουν μετα απο σφαγες, λεηλασίες, βιασμούς και διωγμούς, μονο τους τελευταίους έξι, εφτά αιωνες. Ακομα και το ονομα Αιγαίο ειναι Ελληνικό απο τον Αιγέα, βασιλιά της Αθηνας και πατέρα του Θησεα. Πολλα μπορουμε να τους πούμε, δυςτυχως ο ως δεν εχουμε Ελληνες στην κυβερνηση, αλλα αντιθέτως εχουμε εναν ηλιθιο Ελληνικό λαο.

    6. Ξεφραγο αμπελι, οποιος θελει μπαινει ανεξελεγκτος και κανει οτι γουσταρει!!!!!! Αυτη ειναι η Ελλαδα των Τσιπρομητσοτακηδων γαλαντομων και ανοιχτοχερηδων κουβαρνταδων που μειραζουν Εθνικη Κυριαρχια ερημην του Ελληνικου λαου, ο οποιος ομως τους ψηφισε και να τους χαιρεται!!!!!!!!!

      1. Τι τρεχει μαγκα ; εχεις πρόβλημα με τον Κουλη; τον καλυτερο προθυπουργο ολων τον εποχων;;; Παρ το αποφαση ρε ντενεκέ ο Κουλης 40 χρονια θα κυβερναει αυτόν τον τοπο!!!

        1. Γειά σου βρε “Έλληνα” με τουρκαλβανική ψυχή από ατόφιο τσίγκο ξεγάνωτε…

        2. Ανοητο υποκειμενο, αν ο Κουλης κυβερνήσει οχι σαράντα χρονια, αλλα ενα-δυο χρονια ακομα, δεν θα υπάρχει Ελλαδα. Τενεκέ ξεγάνωτε!!! Κατάλαβες;;; Το ιδιο ισχυει και για τον αλλον προδότη τον Τσιπρα, και για το Φωφακη και για οοολους τους ανθελληνες και προδοτες πολιτικους. Ανθελληνες ειναι ολοι οσοι δεν ειναι Ελληνες το γένος και δυςτυχως ειναι πολλοι, και προδοτες οσοι ειναι Ελληνες και δυςτυχως και απο αυτους ειναι αρκετοί. Ξυπνά ρεεεεε!!! Εκτος και αν πληρώνεσαι για να γράφεις αυτα που γράφεις. Η το ενα ισχυει η το αλλο. Η εισαι ανοητος η πληρωμένος. Δεν υπάρχει αλλη εξήγηση γίαυτο που γράφεις.

          1. Σκουξε μωρη κλωσσα , Μετα τον Κουλη θα αναλαβει ο Αλεξης 1000 φορες καλυτερα ακομα ,οι σκοτεινες εποχες της βρωμοδεξιας της ερε του παλατιου και της χουντας τελειώσανε!!!

            1. Εντάξει, μαλακίστηκες τώρα. Κοιμήσου (τον ύπνο του αδίκου)…

            2. Συριζο μακακα, Αντε στον αφέντη σου τον γερό διάολο. Αν και πιςτευω εσάς τους αριςτερους, ακομα κι αυτος σας φοβάται. Φοβάται μη του πάρετε την δουλεια. Βλεπεις, σας ξέρει καλα, ξέρει ποσο καθίκια ειστε. Χειρότεροι και απ´αυτον. Ηλιθιο πλάσμα. Αν ησουν καααπως ξύπνιος θα ηξερες πως ολοι τους ειναι καθίκια. Δεξιοι και αριςτεροι. Αλλα για να καταλάβεις καποια πραγματα πρεπει να υπάρχει εγκέφαλος. Κατι που σας λείπει εσάς.

    7. παρτε το χαμπαρι…Μετα τον Εθναρχη που με 220 βουλευτες στην βουλη τα εκανε μανταρα και δεν εφτιαξε αξιοκρατικα την χωρα ηλθε ο πρασινος ηλιος και διαλυθηκανε τα παντα…
      Εφοδος των μυριων στο δημοσιο, λαμογιες. πλαστα πτυχια παντου, βολευτηκανε, κανανε σπιτια, εξοχικα, αυτοκινητα, διοριστηκανε και διορισανε τα παιδια τους στις ΔΕΚΟ και στις τραπεζες (δεν θελανε τον ευρυτερο δημοσιο τομεα γιατι οι ΔΕΚΟ και οι τραπεζες εχουνε καλυτερο μισθολογιο) και ολα αυτα με δανεικα
      Στο μεταξυ σκανδαλα παντου και κανενας φυλακη, Οι δικαστες και οι βουλευτες ενωθηκανε μισθολογικα και τα καθυστερουμενα πεφταν βροχη καθε λιγο και λιγακι
      Αντε μετα να κανει δικαστης αυτεπαγγελτη διωξη προσθετα που κινδυνευε να παει Διδυμοτειχο οποτε φοβος δεν υπηρχε και δεν υπαρχει
      Τωρα αμα ποτε φταξει η χωρα θα περασουνε 2 τουλαχιστον γενεες αλλα ειναι λιγο δυσκολο γιατι υπαρχουν και πολλοι γονοι που περιμενουν στην σειρα..οποτε οποιος νεαρος/νεαρη με προσοντα καλυτερα να μεταναστευσει..εδω σωτηρια δεν υπαρχει
      Βλεπετε τι γινεται με τον τυπο..εκτος απο το Μακελειο ολοι οι αλλοι γλυφουν..εχουν ξεμεινει απο σαλιο

    8. Aρχιδι@ τραβηξε ο Παπαρασ Τα καλα οπλα μας ειναι πολυ καλα εκει που ειναι.
      αριστα κρυμενα ειναι μπροστα στα ματια σου και δεν τα βλεπεις
      ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗς ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟς

      1. Ναι, αλλά εμείς ξέρουμε (ακριβώς) που έχουν κρυμμένα αυτοί τα “δικά τους”, τα καλά, που είναι ίδια με τα δικά μας;;;

        1. Ρε πανε αρμεξε κανεναν αραπη στην πλατεια βικτωριας τωρα εσυ μπουφο!

          1. Πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις βλέπω, ξεφτιλισμένη μπάμια!; Από πρώτο χέρι ρετάλι, ε; Άκου BIG… 🤣! Για το τελευταίο δεν έχεις δίκιο λινάτσα, μ@νί έπρεπε να γράψεις να σε αντιπροσωπεύει κιόλας.

    9. Τον συλλαμβάνεις για κατασκοπία….. Αλλα που με τις αδερφές του ελέους που μας κυβερνάνε….

    10. Τράβηξε ό,τι θα τραβούσε ένας τουρίστας, μόνο που έβαλε μουσική σασπένς. Νομίζετε ότι δεν τον είχαν χαμπαριάσει; Ας τολμήσουν οι τουρκαλάδες και θα κλάψουνε Φατμέδες…

      1. Εμείς εδώ δεν ξέρω τι τραβάμε, όταν τούρκοι “εθνικοί” και βαλτοί τους μάς προκαλούν (και καθ’ ομολογίαν τους παληότερα) το μέγιστο μέρος των καλοκαιρινών πυρκαγιών για παράδειγμα. Και τολμάνε, τα εντός των τειχών ανεξέλεγκτα αθάρματα, και τα καταφέρνουν…

    11. Αφού είναι ταγάρια άταρα τομάρια ρε Στέφανε ούτε ελέγχους κάνουν ούτε ξέρουν να ελέγχουν εξωνυχηστικά και μπαίνει όποιος γουστάρει μέσα ότι ώρα θελήσει

    12. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Κ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΑΛΛΑ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

    Comments are closed.