ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜ! ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ “ΑLL INCULSIVE” ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣeΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    samos-lathrometanastes

    Ο… διεθνής οργανισμός μετανάστευσης μάλλον μας δουλεύει! Ετοιμάζει all inclusive ξενοδοχεία, με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια.

    Οι προκλητικές απαιτήσεις του οργανισμού είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν 24ωρο service, Wi-Fi, δωμάτια με όλα τα είδη υγιεινής, πλήρες γεύματα τα οποία θα τα δίνουν διατροφολόγοι και φυσικά για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί αυτός που θα φταίει… θα είναι ο πάροχος.

    Για να συνεχιστεί η «παράνοια» ο… “ΔΟΜ” θέτει έναν ακόμα σημαντικό όρο, αυτός είναι ότι δεν θα υπάρχουν σeξουαλικές σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων και μεταναστών, βέβαια όπως αναφέρει αυτό ισχύει μόνο αν ο υπάλληλος έχει σχετική επιθυμία, αφήνοντας μετέωρη την πιθανότητα που κάποιος «κατατρεγμένος αιτούντας» έχει δικές του ορέξεις!

    Τη στιγμή που οι Ελληνες ξενοδόχοι περιμένουν με αγωνία την επαναλειτουργία των μονάδων τους μετά το λουκέτο των 2,5 μηνών λόγω κορωνοϊού, ο “ΔΟΜ” τους καλεί να υποβάλουν προσφορές όχι για πακέτα διακοπών τουριστών, αλλά για τη διαμονή παράνομων μεταναστών. Στη σύμβαση, δε, που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες όσοι επιλεγούν, ως απαράβατος όρος, μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων θα εγγυηθούν τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων τους να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του προγράμματος φιλοξενίας».

    Ειδικότερα, ο ΔΟΜ προτίθεται να μισθώσει τουριστικά καταλύματα τουλάχιστον 25 κλινών που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια, εκτός από τα υπόλοιπα νησιά. Οπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση με καταληκτική ημερομηνία την 1η Ιουνίου, «εν μέσω επείγουσας κατάστασης, που βρίσκει τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, η κυβέρνηση της Ελλάδας αναγνώρισε ως απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα. Οι καινούριες θέσεις φιλοξενίας θα επιτρέψουν τη μεταφορά μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα διασφαλίζοντας όχι μόνο την αποσυμφόρηση των ΚΥΤ, αλλά και την πρόσβαση των επωφελούμενων σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

    Στις βασικές προϋποθέσεις που θέτει ο διεθνής οργανισμός για την επιλογή των καταλυμάτων είναι ότι κάθε δωμάτιο δεν θα πρέπει να φιλοξενεί περισσότερους από 4 αλλοδαπούς παρέχοντάς τους τα βασικά είδη προσωπικής περιποίησης, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, κρέμες σώματος. Κάθε δωμάτιο, θα καθαρίζεται καθημερινά και θα πρέπει να διαθέτει ντουλάπα, τραπέζι, δύο καρέκλες και μία τηλεόραση ενώ «όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi». Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα σίτισης των ωφελούμενων του προγράμματος, καθώς και καθαρισμού των ρούχων τους, ενώ ζητείται η παρουσία του προσωπικού του ξενοδοχείου 24 ώρες την ημέρα. Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «ο ΔΟΜ δεν θα ευθύνεται, σε καμία περίπτωση, για την καταστροφή ή τη ζημιά ιδιοκτησίας που προκλήθηκε με ή χωρίς φταίξιμο/υπαιτιότητα των ατόμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο πάροχος θα ευθύνεται πλήρως για τυχόν καταστροφή ή ζημιά της ιδιοκτησίας ή των εγκαταστάσεων».

    Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων. Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του. Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.

    «Φρούτα και λαχανικά: τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως (εκ των οποίων τουλάχιστον 1 φρούτο). Ψωμί: αραβική πίτα, 2 μέτριες φέτες με το μεσημεριανό και 2 μέτριες φέτες με το δείπνο, ξεχωριστά τυλιγμένες. Συνοδευτικό: μπορεί να είναι μία σαλάτα: φρέσκα ή βραστά λαχανικά. Πατάτες, σαλάτα ζυμαρικών και ρύζι δεν μπορούν να σερβιριστούν ως σαλάτα, αλλά ως γαρνιτούρα.

    Τυρί ή γιαούρτι (το τυρί μπορεί να είναι φέτα ή λευκό τυρί και το γιαούρτι δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο γιαουρτιού). Γαρνιτούρα (όπου χρησιμοποιείται): ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, πλιγούρι, λαχανικά».

    Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα. «Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια. Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο 4ος όρος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, που θα συναφθεί μεταξύ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των Ελλήνων ξενοδόχων. Οπως καθορίζεται, ο πάροχος υπηρεσιών εγγυάται τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων του ή άλλου προσωπικού σχετικά με τις σeξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του ΔΟM», ενώ «λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να απαγορεύσει και να αποτρέψει την πραγματική, επιχειρηθείσα και απειλητική σeξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (SEA) από τους υπαλλήλους του ή από οποιαδήποτε άλλα άτομα απασχολούνται και ελέγχονται από αυτόν για να εκτελούν τις δραστηριότητες δυνάμει του παρόντος συμφωνητικού (“άλλο προσωπικό”)».

    Οπως αναφέρεται, η σeξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση περιλαμβάνει «ανταλλαγή χρημάτων, αγαθών, υπηρεσιών προνομιακής μεταχείρισης, ευκαιριών απασχόλησης ή άλλων πλεονεκτημάτων για σeξουαλικές εξυπηρετήσεις ή δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταπεινωτικής ή εξευτελιστικής μεταχείρισης σeξουαλικού χαρακτήρα. Κατάχρηση της θέσης ευάλωτου, της διαφορικής εξουσίας ή της εμπιστοσύνης για σeξουαλικούς σκοπούς και σωματική διείσδυση σeξουαλικής φύσης, είτε με τη βία είτε υπό άνισες ή καταναγκαστικές συνθήκες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με αυτά που διαβασα

    2. Στεφανε Χιο οσο κρατανε την πατριωτικη παραταξη χωρισμενη με βαλτους από το συστημα θα κανουν τα ιδια και χειροτερα. Θεωρω ότι σκοπιμα εχουν φυτεψει τυχοδιώκτες και οπροτουνιστες καιροσκόπους στον πατριωτικο χωρο για να εμποδισουν την συσπειρωση ψηφοφορων με εθνικοφρονα αισθηματα , ηδη στον πατριωτικο χωρο βρωμιζουν με την παρουσια τους ανθρωποι τσαρλατανοι που πουλανε κηραλοιφες και χειρόγραφα του Χριστου,μεχρι κλουβια αυγα που αποκωλληθηκαν από το εκτρωμα της χ.α. που κατ εμε αποτελουσε ανέκαθεν υβρι για τον γνησιο πατριωτικο χωρο . Ουδεις από αυτους Στεφανε κοπτετε για την πατριδα και τα προβλήματα που την απασχολουν ενώ καθυβριζουν και περιφρωνουν τον πατριαρχη του εθνικισμου στην Ελλαδα κυριο ,Πλευρη που παρολο την μεγαλη ηλικια του το πνευμα του και το μυαλο του παραμενουν ακμαιότατα. Ως μοναδικη ελπιδα και φαρο για τον εθνικισμο και τον πατριωτικο χωρο στην Ελλαδα πιστευω πως εσυ μπορεις αξια να μας συσπειρώσεις και να μας εκπροσωπισεις στην αρενα του κοινοβουλίου. Εχεις το πνευμα ,την μορφωση και την ικανοτητα λογου ,και μπορεις να τους κανεις να χασουν τον υπνο τους. Εχω την πεποιθηση όπως και χιλιαδες αλλοι ομοϊδεάτες μας ότι με την εμπιστοσυνη μεσω ψηφου πουυ θα σου προμυθευσουμε θα μπεις ανετα στην βουλη ως ενας και μοναδικος ικανος ηγήτορας. Στεφανε ξανα σκεψου το εμεις εδώ ειμαστε και σε ακολουθούμε εχουμε σιχαθει την βρωμια και την αλητεια που κυκλοφορει στον εθνικιστικο χωρο,εσυ εισαι η ελπιδα του εθνους και του εθνικισμου μονο.

      1. Οχι ο Μιχαλολιακος και το σόί του. Οποτε τους μαυρισαμε.

      2. Όχι αγαπητε δεν μας αρεσε ,ποτε δεν μας αρεσε η χ.α. πες μου οσα χρονια ηταν στην βουλη με ποιους τροπους προσπαθησε να εμποδισει αντιλα’ι’κα μετρα που ψηφιζαν οι αλλοι; με ποιον τροπο αντισταθηκε όταν οι προδοτες πουλησαν την Μακεδονια; Με φωνες και ουρλιαχτα και με ένα ματσο τραμπούκους που δεν ειχαν καμια διαφορα από τους κοινους χουλιγκανους που βριζουν σπανε καινε τα γήπεδα προκαλουσαν επεισοδια στα συλλαλητήρια; Όχι κυριε ο γνήσιος εθνικιστης δεν κανει χρηση τραμπουκου του πεζοδρομιου,αυτο δηλωνει ελλειψη εξυπνάδας και μόρφωσης με φωνες και φωτιες δεν αποκτας τιποτα αντίθετα χανεις οποιο δικιο εχεις. Για αυτό και για πολλα αλλα δεν μας αρεσε ουτε μας αρεσει η χ.α. και το καταλαβαν και αλλοι που σας στηριζαν με την ψηφο τους ,για αυτους τους λογους πηγατε στον πατο κυριοι !

    3. Κούλης και Τσίπρας. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ό,τι και να ψηφίσουμε, η κάλπη βγάζει Σόρος

    4. Μονο μία λύση γιά νά σωθεί η πατρίδα από τό καρκίνο.Ρίξτε τήν σκατοφάρα τού γουρλομάτη καί όλη τήν συμμορία του στόν Καιάδα μαζί μέ τούς μισέλληνες εβραίους τού ΔΟΜ.
      Γιάννης Λάκων πατριώτης εθνικιστής

    5. ——- Αν λαχτάρας την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις,
      ——- μονάχος παρτην αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις…..
      .
      Σηκωθείτε απ τις γ@μιμενες πολυθρόνες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε…..
      .
      Είναι μονόδρομος να ξαναγράψουμε Ιστορία
      και να στείλουμε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εκεί που πρέπει… !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!

    6. ΚΟΥΛΗΣ ΦΙΛΕΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΣΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ. ΕΥΓΕ…

      1. Τολμας και μιλας για προδοτες ; ο λιακος σου χθες αποκυρηξε την ιδεολογια μας και τα πιστευω μας και δεχτηκε να γινει κοινοβουλευτικος μπινες ,παλιοτόμαρα δειλοι ριψασπιδες εσεις θα ειστε οι πρωτοι που θα σας σαρωσει η οργη του εθνικοσοσιαλισμού μουλοι πουλημένοι.

        1. Πάλι το γνωστό τρολ της Κουμουνδούρου……Πάρε τα ss και Βάλτα στον πάτο σου γαμω τον Στάλιν σου μαζί μαλακα

    7. Αισχος ! Σας έκλεισαν σε καραντίνα για να διασκορπίσουν τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα. Μιλούν για τουρισμό και θέλουν να βάλουν σε 7 μέρες υποχρεωτική καραντίνα ακόμα και ολους τους ταξιδιώτες που ειναι αρνητικοί σε τέστ κορονοιού και έρχονται απο Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Γαλία, Ιταλία κ.λ.π. Αντί να βάλουν δασμούς και να κλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία αφήνουν τους Τούρκους οδηγούς φορτηγών να μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα χωρίς έλενγχο.

    8. Διαβάζοντας το άρθρο έχω τρεις ερωτήσεις:
      α) ποιοι ξενοδόχοι θα θελήσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό όταν θα ξέρουν ότι το κατάλυμά τους θα υποβαθμιστεί και για οποιεσδήποτε ζημιές θα πληρώνουν από την τσέπη τους;
      β) μήπως αφήνει ανοιχτό το έωλο το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από την πλευρά των φιλοξενούμενων προς το προσωπικό του ξενοδοχείου;
      γ) άραγε θα υπάρξει κάποια γενική αντίδραση σε όλη αυτή την παράνοια;

      1. ηλια θα ψηφισεις δειλε αθλιε προδοτη; από εδώ και περα θα μας βρειτε απέναντι σας ,τους αλλους τους ξερουμε χρονια παιδακι ,εσας που στα δυσκολα αφησατε τον συνδεσμο και παρακουσατε τον αρχηγο σας περιμενει σκληρη τιμωρια γυναικωτοι μπινεδες. Χ.Α. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

      2. Σύνολο σ όλη τη ζωή μου ψήφισα
        1 φορά σε Δημ.Εκ.Ολοι ΓΤΠ
        Και θα εξακολουθήσω.

        1. Και γω το ίδιο.δεν πάει άλλο ψηφίζουν οι ίδιοι για αυτό τα παθαίνουμε.. Ηλία αυτή την φορά

    9. 40 χρόνια Κούλη.. κορόιδα..θα σας πηδήξουμε προδότες

    10. Κάνετε λάθος, ο Ελληνας ούτε στο συντριβάνι της Ομόνοιας κάνει διακοπές, γιατί εκεί έχουν κατσικωθεί όλοι οι λάθρο του κέντρου…. Ο Ελληνας δεν μπορεί να κάνει διακοπές πουθενά – πρέπει να δουλεύει για να συντηρεί με φόρους,ένφιες,κρατήσεις,τέλη, εισφορές ένα κράτος το οποίο κράτος με τη σειρά του τα χώνει μόνο σε όποιον ΜΗ έλληνα… Μήπως η λύση είναι μία – να κάνουμε όλοι παύση πληρωμών και να αφήσουμε το κράτος να συντηρηθεί από τους πρόσφυγες/μετανάστες/λαθρομετανάστες???? Μήπως μόνο τότε μας εκτιμήσουν? Γιατί προς το παρόν μας έχουν όλοι γραμμένους…

      1. Βρε Μαρινακι αυτο το κρατος περιμενεις να σε εκτιμησει; κοιτα να σε εκτιμησεις εσυ και να βγεις να φωναξεις με τους αλλους αρχικα

      2. Αυτό είναι ενας τροπος να τους κανεις να πονεσουν , ουτε με την βια ουτε με κραυγες ουτε με φωτιες θα σε ακουσουν,εδω θελει χρηση μυαλου και γλωσσας και εσυ σωστα μιλας ευγε Μαρινα.

    11. Ώραιος ο Κούλης.. αύριο έξω από το σπίτι του νά δείξουμε στους λάθρο τη απαγορεύεται

    12. Κούλη θα σε πηδήξουμε με αυτά που διαβάζουμε. . πόσο είπαμε ότι θα πάρεις στις εκλογές;

    Comments are closed.