ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ… ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ, ΜΕ ΜΙΣΘΟ 1750 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ 800. ΤΣΙΠΑ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ Η “ΚΥΡΑ ΤΑΣΟΥΛΑ”, Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    koumoutsakos-reggina

    Ότι η Νέα Δημοκρατία έχει φροντίσει να τακτοποιήσει τους ημέτερους σε καίριες θέσεις κάθε τομέα έχει γίνει πλέον αντιληπτό. Υπάρχουν όμως και τα όρια που φαίνεται ότι ξεπερνιούνται και δεν τους… νοιάζει κιόλας! Το νέο “κρούσμα” είναι η τοποθέτηση της πρώην συζύγου του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, Ρεγγίνας Καρράς στην Βουλή. Μια πρόσληψη που έγινε λίγο πριν το Πάσχα και προκειμένου να ολοκληρωθεί απολύθηκε άλλη δικηγόρος που πληρωνόταν με 800 ευρώ και με μπλοκάκι.

    Ο διορισμός της Ρεγγίνας Καρρά στη Βουλή έγινε στις 23 Απριλίου, με το σχετικό έγγραφο να υπογράφεται από τον Κωνσταντίνο Τασούλα. Η Ρεγγίνα Καρρά θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2021 – 18 Απριλίου 2022.

    Η αμοιβή της σύμφωνα με την απόφαση Τασούλα, ορίζεται στο ποσό των 1.750,00 ευρώ συν τον ΦΠΑ. Ως ανεξάρτητος σύμβουλος η Ρ. Καρρά θα μπορεί να κρατήσει και την εργασία της στο δικηγορικό γραφείο Καρρά, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη Βουλή, στην οδό Βαλαωρίτου.

    Αντίθετα ωστόσο η δικηγόρος της οποίας η σύμβαση δεν ανανεώθηκε και η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα δεν είχε διατηρήσει το γραφείο της, ενώ είναι και μητέρα ανήλικων τέκνων.

    Για την απόλυση της εργαζόμενης των 800 ευρώ υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση στο σωματείο των εργαζόμενων της Βουλής. Η Ενωτική Δράση Εργαζομένων Βουλής κατήγγειλε την απόλυση, ενώ η προσκείμενη στην πλειοψηφία Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων Βουλής υποστήριξε πως η αντιπολίτευση κινδυνολογεί και ξεπέρασε το θέμα τής απόλυσης με τη φράση «εργαζόταν με σύμβαση έργου (‘μπλοκάκι’), η οποία έληξε αυτοδικαίως».

    Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος τοποθετήθηκε μέσω Twitter χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ψευδές και παραπλανητικό. “Εχουμε χωρίσει συναινετικά εδώ και έναν χρόνο” λέει ο πατριδοκάπηλος και τονίζει ότι… «πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές».

    Ο δε, πρόεδρος της Βουλής, τα… έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ:

    «Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση. Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι» ανέφερε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Πρωτοπορεί ο Κουμουτσάκος. Την διατροφή προς την πρωην θα την πληρώνει η βουλή. Πρέπι να προσλάβουν όμως και την οικιακή του βοηθό. Μισές δουλειές.

    2. Θα το ξαναπούμε τι πρέπει να γίνει…
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!
      ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!!

    3. Δεν πειραζει περαστικα…
      Καλα να παθετε…οσοι τους ψηφισατε…
      Ζητιανους θα σας κανουν…και θα σας βαλουν να κοβετε, αποδειξεις παροχης υπηρεσιων….

    4. Ρε καλά έκαναν και τον πλάκωσαν στις κλωτσιές έξω από τη Βουλή. Γιατί μόνο για κλωτσιές είναι όλοι τους.

    5. Φωτιά στα γραφεία της ΝΔ και στα σπίτια των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ,θα σας βρουμε ,είτε έτσι είτε αλλιως

      1. Ναι και δεν βρίσκανε άλλη και είπαν να βάλουνε στη θέση της την καημένη τη γυναίκα του υπουργού..

        1. Σε αυτές τις θέσεις μπαίνουν άτομα εμπιστοσύνης. Η άλλη αν ήταν σύριζα θα τα έλεγε όλα στους άλλους..

          1. Βέβαια, βέβαια. Γι’ αυτό έπρεπε και να υπερδιπλασιασθεί και η αμοιβή της άχρηστης…

    6. Ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός πληρώνει αργομισθίες στους διάφορους κοπρίτες της εξουσίας, με τι ηθικό ανάστημα θα παίζουν τέτοια άτομα για το λαό και τη χώρα.

    7. Η Ρεγγίνα Καρρά πέρα από πρώην σύζυγος του Κουμουτσάκου είναι κόρη του Αργυρίου Καρρά. Ο τελευταίος το 74 συμμετείχε στην δημιουργία της ΟΝΝΕΔ, τα έτη 76-80 ήταν γενικός γραμματέας σε υπουργεία, όπως και επί Μητσοτάκη το 92-93, το 2004-2009 ήταν γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Καραμανλή. Προφανώς για αρκετά χρόνια ενώ ήταν καθηγητής στην Νομική Αθήνας δεν πάταγε, αλλά μοιραζόταν το βιβλίο του.

    8. καθάρματα μπλε συριζαίοι, φάτε όσο προλαβαίνετε…

    9. Μα αφού την μισούν την μητρότητα και προπαντός τα παιδιά. Μείωση πληθυσμού, λέγεται κι αυτό έτσι;;;; Ένα απλό γραναζάκι είναι κι αυτό στην λοκομότιβ μηχανή του σχεδίου.

    10. ΝΔ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΠΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    11. Η κυβέρνηση των αρίστων είναι αυτή ντροπή σε όσους τους ψήφισαν και συνεχίζουν ακόμα να τους υποστηρίζουν

    12. Αυτό το κόμμα μόνο ρουσφέτια κάνει, γι’αυτό πάντοτε θα έχει ψηφοφόρους, καημένη Ελλάδα!

    13. φατε δημοκρατια προβατα και εχεις και τον αλλο τον προεδρο να λεει δεν ειναι απολυση εληξε η συμβαση ναι ρε καραγκιοζη να δωσετε και στην νεα 800 οπως δινατε στην απολυμενη η να ανανεωνατε την συμβαση της αλλα τα ρουσφετια ρουσφετια τελικα καταλαβαινει καποιος οτι η δημοκρατια ( που λενε οτι εχουμε ) ειναι το χειροτερο ειδος φασισμου

    14. ΕΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ.

    15. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία , παντού ρουσφέτια .

    16. μη ανανέωση συμβασης προφανως και ΔΕΝ είναι απόλυση

      απο την άλλη, είναι σκάνδαλο το οτι η μανταμ κουμουτσάκου πήρε τη θέση. Τι έγινε, δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα σα δικηγόρος και έγινε δημόσιος υπάλληλος;

      Ντροπή σε γύφτοι

    Comments are closed.