ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ»! – ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΣΕ «ΟΜΗΡΙΑ» Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  

    Κοινοποίηση:
    erdogan

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των βουλευτών του.

    Με την τουρκική οικονομία να καταρρέει, τη λίρα να βυθίζεται, χιλιάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και εκατομμύρια πολιτών να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο «σουλτάνος» επιχειρούσε μέσω απειλών κατά της Ελλάδας να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα πραγματικά προβλήματα και παράλληλα να τον συσπειρώσει.

    Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική στην Τουρκία. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα, πραγματικά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

    Όπως γράφει η Cumhurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές του ακροδεξιού κόμματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί -υβερνητικού εταίρου του Ερντογάν- ο πρόεδρος της Βουλής Μπουλέντ Αριντς σε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών Αλμπαϊράκ δεν παραιτηθεί λόγω της κακής κατάστασης της οικονομίας , περίπου 30-40 βουλευτές θα αποστατήσουν σε κόμματα της αντιπολίτευσης -ιδιαίτερα προς τα κόμματα του πρώην πρωθυπουργού Νταβούτογλου και του πρώην υπουργού Αλί Μπαμπατσάν.

    Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού με τους βουλευτές αυτούς ,επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους και ενημέρωσε τον Ερντογάν. Μετά την εξέλιξη αυτή -σύμφωνα πάντα με την Cumhurriyet – ο Ερντογάν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και, κατά τη συνάντησή του με τον Αλμπαϊράκ , εξέφρασε την άποψή του ότι ήταν σκόπιμο να παραιτηθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Όλο κριση έχουν εκεί κι ολο τπτ δεν τρεχει

    2. Βγηκε παλι ο μογγολος ερντογαν και ειπε? εκπληξη ερχετε απο την μεσογειο λεει σε εκδηλωση για τους πρεσβης.
      Και μηνυμα στον μπαιντεν…. συντομα ανοιγουμε το μεγαλη πρεσβεια απενταντι απο τον ΟΗΕ στην αμερικη.

    3. Ασυνάρτητο κείμενο, γραμμένο απο αμόρφωτο προς πηθίκια
      Ανοησίες μαζεμένες απο δω και απο κει.
      μακεδονας – έχεις πάει σχολείο;

      1. Συμφωνω μαζι σου φιλε,το πιο αστειο είναι ότι γραφει με Greeklish τον βαρυγδουπο τιτλο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ! αισχος!

    4. Τον προστατεύει Για να μη βγουν στη φορα Οι δουλειές του με τον τραμπ

    5. Βλεπω το δολλαριο εχει πεσει στα 8.25 κατακορυφη πτωση αλλα τα μεσα που ειναι του ερντογαν δεν μεταδιδουν τιποτα για την παραιτηση του γαμπρου του ερντογαν υπαρχει σιγη…. μονο μεσω instagram υπαρχει μια παραιτηση και ενα καναλι της αντιπολιτευσης παιζει το θεμα… χτες το βραδυ το εβαλε η σαφακ στο πορταλ το θεμα και μετα απο λιγο το τραβηξανε… περιεργα πραγματα.

    6. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ EAST MED ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ WIN WIN ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ,

    7. Ο ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ,,,,,
      ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ,

    8. Ο ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ,,,,,,,,ΤΥΧΑΙΟ???ΙΣΩΣ,,,,,,,,

    9. ενταξει , κανα ψιλο θελουν και αυτοι , μονος του θα τα κονομαει ?

    10. …….τον τοποθετησαν αλλοι ”’διεθνιστες ασιατες”” τωρα τον κατεβαζουν απο την ”ταρατσα”’ και θα ανεβασουν εναν αλλο ……οπως εγινε στο μπαρ-αμερικα …..πρωτα ανεβασαν τον τραμπαριφα τωρα τον μπαιτεντριχα……αυριο αλλον διποδο.

    Comments are closed.