ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ “ΣΚΛΗΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    menie

    Ισλαμιστές απειλούν να αποκεφαλίσουν τη δημοσιογράφο Οφελί Μενιέ στη Γαλλία!

    Η νεαρή δημοσιογράφος δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά την παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία. Αυτοί είναι οι “επενδυτές” που φρόντισαν οι κυβερνήσεις να γεμίσουν τις χώρες τους.

    Η 34χρονη Οφελί παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη), σχετικά με τον τρόπο με την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

    Το ρεπορτάζ εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της φτωχής πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία. Στην πόλη αυτή, πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πωλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες.

    Τα καταστήματα παιχνιδιών πωλούν απρόσωπες κούκλες προκειμένου να σεβαστούν μια ριζοσπαστική εκδοχή του Ισλάμ που απαγορεύει την απεικόνιση ανθρώπων.

    Εκτός από την 34χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφο, απειλές για τη ζωή του δέχεται και ο βασικός μάρτυρας του ρεπορτάζ της, ο δικηγόρος Αμίν Ελμπαχί.

    https://twitter.com/andreasmoun/status/1488180154367197192?s=20&t=H-qtMedqjV81uWR5z9fs4g

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Φοβερή γυναίκα με μυαλό και κάνει και ρεπορτάζ αντί να λέει για την κατάψυξη των αυγών της και την προστασία της μεταξοσυκιάς και του έλισσου και λοιπών φρούτων που φυτρώνουν στις χαμούτσες.

    2. Με το μαλακό παιδιά μη μας πάρουν τα κεφάλια.Να είμαστε σε επιφυλακή πριν ακόμα επιβάλλουν τη Σαρία στο ελλαδισταν να τη κάνουμε για Ιταλία η για τα Σκοπια.

    3. Ο καθε λαος στον τοπο του.Τι δουλεια εχουν αυτοι μεσα σε χριστιανικο κρατος σαν την Ελλαδα .Στον τοπο τους και στον αγυριστο μαζι με οσους του εφεραν εδω.Στα τσακιδια να ξεκουμπιστουν.

    4. Όποιος έχει κάνει διάλογο με Μεμετηδες, ξέρει ότι ψεύδονται αισχρά όταν λένε: * Δόξα κι ευλογία γι’αυτόν*(για τόν Χριστό).
      Δοκιμάστε τον διάλογο – δώστε σημασία σέ όλα τά σχόλια..- στο YouTube καί θά καταλάβετε τά υπόλοιπα…

      1. Απ’τη στιγμή που αρνούνται ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού,ο σταυρωθείς υπέρ των ανθρώπων,τι σεβασμό μπορεί να έχουν για τον Ιησού Χριστό;

    5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.

      ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    6. Γυναικαρα με παπαρια τα μουνοπανα εδω τρεμουν να κανουν κατι να ξεκουμπιστουν τα ισλαμοπιθικια …

    7. σλβανοι τζαμηδες μουσουλμανοι και λαθροισλαμια θα αρχισουν και στην ελλαδα να κυνηγανε τους ραγιαδες που ως δουλοι και απο το πολυ προσκυνημα θα περιμενουν να τους σωσουν οι προσευχες. Αλλα καμμια προσευχη δεν επιασε οταν η λεπιδα κρεμεται κατω απο το λαρυγγι…..να συνεχισουν οι ελληναραδες τον δυτικο τροπο σκεψης περι φασισμου και ρατσισμου και θα δουν τον αλλαχ αναποδα.

    8. Είδατε και ο Κούλης; Ξύλο,συλλήψεις,χημικά,πρόστιμα,εισαγγελείς,κρατικός απολυταρχισμός για τους Έλληνες και οι Πακιστανοί παρτάρουν στο Σύνταγμα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

    9. Άλλη μια απόδειξη ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα αφομοιωθουν ποτε στην Ευρώπη….
      Εύγε στη δημοσιογράφο που ανάδειξε το θέμα με τις κούκλες χωρίς πρόσωπο….
      Προφανώς για το ισλάμ η ανθρώπινη μορφή δεν είναι θεία….και αποτελεί υβρη..για την φύση που αναφέρεται στον Αλλάχ..διότι είναι άμορφος…δηλαδή άσχημος με την κυριολεκτική σημασία της λέξης…

    10. Φώναζε η Λεπέν και την λέγανε ναζί και οι Αριστερούληδες.

    11. γιαυτο χεζονται εδω στην ελλαδα οι προδοτες,αδερφες,ανωμαλοι,κουμουνιστες,”προοδευτικοι” και λοιπες δυναμεις, να βγαλουν κιχ ή να κανουν σατυρα για το ισλαμ.απεναντιας,για τον χριστο ειναι λαλιστατοι.

    12. Γι’αυτό κ στην Ελλάδα δεν τολμούν να ξεστομίσουν κάτι εναντίον του Ισλάμ.Ομως ελεύθερα κ ενερυθριαστα βάλουν κατά της Ορθοδοξίας σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται αφού γνωρίζουν ότι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν τολμούν (ή καλύτερα δε θέλουν)να αντιδρασουν

    13. Καπου πρεπει να μπει ενα τελος μ αυτα τα φανατικα τζιχαντια! Οχι τιποτα αλλο αμαυρωνουνε και τους καλους Μουσουλμανους! Μπαιντεν, Πουτιν τα χετε τ αρ……να τελειωνουμε μ αυτη την ιστορια η σας συμφερει να πουλιεται εκφοβισμος και οπλα?

    Comments are closed.