ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ! ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ

    Κοινοποίηση:
    διόδια-αστυνομια

    Νέες απαγορεύσεις ετοιμάζει για τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απαγορευθούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

    Συγκεκριμένα η κυβέρνηση σκέφτεται να απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση των ανεμβολίαστων από νομό σε νομό, εκτός και εάν επιδείξουν τεστ 24 ωρών το οποίο θα βεβαιώνει ότι δεν νοσούν.

    Αυτό το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ ενόψει Χριστουγέννων, καθώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει βαλτώσει και η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο για να πείσει τους ανεμβολίαστους να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

    Να θυμίσουμε ότι ήδη από τις 6 Οκτωβρίου έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση.

    Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό δίνουν πλήρη «ελευθερία» στους εμβολιασμένους σε ψυχαγωγία και εστίαση, ενώ όπως ανακοινώθηκε δίνεται τέλος στα lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές.

    Ωστόσο, οι περιορισμοί έχουν τελειώσει μόνο για τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι όπως φαίνεται θα αργήσουν να επιστρέψουν σε συνθήκες κανονικότητας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ότι και να κάνουν να τους πείτε πρώτα είναι η ζωή μας και εμείς θα αποφασίσουμε για αυτήν.Ξέρουμε καλά πια τι παίζεται και ούτε διασκέδαση ούτε οι διακοπές μας ενδιαφέρουν. Απλά καθημερινά ξεφτιλιζονται με τα πάντα και στα μάτια όλων, γιατί συζητάμε μεταξύ μας μην νομίζουν ότι μας έχουν χωρίσει. Νομίζουν ότι κάποιοι τους επικροτούν για αυτα….. Όλοι βλάκες άχρηστους και ηληθιους τους ανεβοκατεβαζουν!!!

    2. ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
      ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩΜΕ? (ΑΝ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ).
      OΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ.
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    3. Απ το Θεο θα το βρειτε σιγουρα! Μιζοτακη 2 μετρα γης σου αντιστοιχουνε στο φιναλε οπως του καθε απλου φτωχου πολιτη! Συνελθε καποια στιγμη Αθεε!
      Για καλο ειναι το σχολιο….προσγειωσου στην πραγματικοτητα!

    4. Και γιατι να πληρωνω φορους οταν μου απαγορευουν ακομα και τις μετακινησεις?

    5. Θα έρθουνε εκλογές και θα φάτε μαύρο και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους που εκβιάσατε και κάποιοι κάνανε κλαίγοντας το μπόλι. Γεωργιάδη, που λες για μεγάλη βάση ψηφοφόρων νομίζετε ότι θα σας ψηφίσουν οι ελληνοποιημένοι πακιστανοί. Εκεί καταντήσατε, εσείς που λέγατε για παράνομες ελληνοποιήσεις! Αλλά αυτούς τους ελέγχει ο συριζα, θα φάτε μαύρο και μετά να σας δω με το μούτρα θα κυκλοφορείτε χωρίς αστυνομία να σας προστατεύει φιλαράκια του ζάεφ και της αμάλ. Προδώσατε και τη χώρα σας και το Θεό.

    6. η κυβερνηση και ολοι η υπολοιποι βουλη απεδειχθει πλεον οτι εξυπηρετουν τα ιδια συμφεροντα αν δεν αλλαξουμε μυαλα Ελλαδα και Ελληνες δεν θα υπαρχουν πλεον και δεν θα φταινε αυτοι οι ελλεινοι πολιτικοι αυτοι κανουν μια χαρα την δουλεια που τους εχουν βαλει να κανουν σαν πιονια που ειναι εμεις θα φταιμε γιατι ειμαστε μπουνταλαδες και ανοητοι

    7. Κεντρα διασκεδασης , εστιατορια και αλλες μλκιες και ποιος τα ειπε αυτα τα ταγαρια οτι γουσταρουμε να παμε εκει που απαγορευουν οι ιδιοι;
      Στον πατο σας να τα βαλετε τα εμβολια

    8. Η κυβέρνηση δε μας πείθει και δεν πρόκειται να μας πείσει με κανένα τρόπο. Είναι ανθελληνες και το δείχνουν απροκάλυπτα, γιατί να εμπιστευτώ τον εχθρό μου;

    9. Ακόμα και οι υποστηρικτές του επίσημου αφηγήματος έχουν καταλάβει τη μ@λα@ία της κυβέρνησης που αφήνει τους εμβολιασμένους να συνωστίζονται στους κλειστούς χώρους, κάτι που θα ευνοήσει τη διασπορά και την αύξηση των κρουσμάτων,και θα βοηθήσει τους δικτάρορες να το ρίξουν για άλλη μια φορά στους ανεμβολίαστους. Βέβαια προσωπικά δεν εκπλήσομαι που για ακόμη μια φορά θα απογορευσουν οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό , ενώ θα επιτρέπουν , όπως και ηδη επέτρεψαν ,το σουλατσάρισμα όλων των συνοστιζόμενων υποστηρικτών κάθε εκτρώματος του τύπου χρωματιστών παρελάσεων, αμαλ και προφητών.

    10. Εκλογές έρχονται Μητσοτάκη, να δούμε τότε θα μπορέσεις να βάλεις τους Πακιστανούς και την Αμάλ να σε ψηφίσουν. Δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν έβαζες ακόμη και την Αμάλ να σε ψηφίσει.

    Comments are closed.