ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    xa

    Με «οδηγό» την πρόταση της εισαγγελέως να παραμείνουν εκτός φυλακής όλοι οι καταδικασθέντες για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με εξαίρεση τον Γιώργο Ρουπακιά, συνεχίζουν σήμερα τις δευτερολογίες τους οι συνήγοροι υπεράσπισης.

    Στις 10 το πρωί ξεκινάει η διαδικασία και στη συνέχεια το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη για να αποφασίσει σε ποιους θα δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι το δεύτερο βαθμό, ενδεχομένως με επιβολή περιοριστικών όρων για κάποιους, και για ποιους θα διατάξει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στις φυλακές. Η απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ ή το πρωί της Τετάρτης.

    Οι νομικοί παραστάτες των κατηγορουμένων συντάσσονται με την εισήγηση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου η οποία υποστήριξε πως συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις του νόμου για να χορηγηθεί αναστολή στην έφεση και επιχειρούν να εξαντλήσουν κάθε δυνατό επιχείρημα, ώστε να πείσουν τους δικαστές να υιοθετήσουν την εισαγγελική πρόταση.

    Η εισαγγελέας κινήθηκε στην αρχική γραμμή που χάραξε όταν ζήτησε την απαλλαγή των κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση και, μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό της εστίασε στο γεγονός ότι τα τελευταία 7 χρόνια οι κατηγορούμενοι δεν προχώρησαν σε αξιόποινες πράξεις επισημαίνοντας, παράλληλα, πως η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί.

    Η κ. Οικονόμου υπογράμμισε, επιπλέον, ότι η εκτέλεση των ποινών ισοδυναμεί με ανεπανόρθωτη βλάβη στους καταδικασθέντες καθώς μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα έχουν εκτίσει την επιβληθείσα ποινή. «Άπαντες οι πολίτες είναι ίσοι χωρίς να γίνεται κάποια διάκριση. Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να αναστέλλεται η ποινή. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι θα διαπράξουν άλλα εγκλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός. Πρόκειται για ένα από τα βασικά επιχειρήματα που προβάλλουν οι συνήγοροι δίνοντας «μάχη» για να μην οδηγηθούν στη φυλακή οι εντολείς τους.

    Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο για την τύχη των καταδικασθέντων έχει το δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει αν και ποιοι τελικά θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ,,,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ

    2. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΤ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΚΕΕΡΦΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ…ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΝΙΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!

    3. Οποία κι αν είναι η απόφαση, οι χαυγιτες με δύο ήδη απαλλακτικες προτάσεις της κατηγορουσας αρχής, είναι ήδη δικαιωμένοι και έχουν όλα τα εφόδια να καταρρίψουν σύντομα την καταδικαστικη απόφαση.. Με βάση τα παραπάνω, το να τους ρίξουν στη φυλακή με το έτσι θέλω, είναι πράξη που δεν αρμόζει στη δημοκρατια

    4. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….!!!! ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ….!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ “ΠΛΗΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ” ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…??? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ….!!!! ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ 1973…..!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ…!!!! ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ….!!!! ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ….ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΗ….ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ…!!! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ….ΟΣΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ…!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ….MADE IN GREECE…!!!! AN AKOYEI KANENAΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ….ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ !!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!!

    5. Περπατώ του δρόμου η άκρη είναι μακριά
      θολωμένο δάκρυ, αίμα στάζει η καρδιά
      μοναξιά είσαι απέραντη σαν λίμνη
      έρημος χωρίς σκιά
      μάνα εσύ έχεις την λύπη
      τη σιωπή για συντροφιά

      Τραγουδάω για μια πόλη
      που `χω μέσα στην καρδιά
      τραγουδάω για μια πόλη
      κόρη στην ακρογιαλιά

      Χώμα που περπάτησα
      γη που νοσταλγώ
      χώμα που μ’ ανάστησες
      Αμμόχωστος

    6. Ποιοι θα οδηγηθούν? Ανέκδοτο …… ή Ρητορική ερώτηση. Μα όλοι. Η σχεδόν όλοι.

    Comments are closed.