ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ LOCKDOWN ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ…”

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-poulover-gkri-top

    «Οδηγίες» για την προσοχή στο συγχρωτισμό την οποία πρέπει να επιδείξουμε στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.

    Επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων που θέλουν τους περιορισμούς να τελειώνουν το… 2021 ο Πρωθυπουργός φάνηκε και μεγαλόψυχος κιόλας.

    «Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ – πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα. Και έτσι πρέπει να γίνει σε αυτό το ιδιαίτερο 2020, το οποίο μας επιφύλαξε πάρα πολλές εκπλήξεις. Μας έκανε όμως ταυτόχρονα πιο δυνατούς και θέλω να πιστεύω ότι θα μας κάνει και πιο ενωμένους, ως κοινωνία. Διότι ο εχθρός είναι ένας, είναι ο ιός και μακάρι όλοι να έβλεπαν την πρόκληση μέσα από αυτή τη διάσταση της», τόνισε ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια της συνάντησής του με τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

    Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Μητσοτάκη που θα μας επιτρέψει να φωνάξουμε μία ακόμα οικογένεια στο σπιτικό μας.

    Μητσοτάκης: Μειώνεται αισθητά πια το ιικό φορτίο

    Παρόλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τα στοιχεία που δείχνουν αισθητή μείωση του ιικού φορτίου. «Η εικόνα που έχουμε είναι ότι αρχίζει και μειώνεται πια αισθητά το ιικό φορτίο. Ο πρώτος δείκτης που κοιτάω εγώ πάντα πια είναι οι συγκριτικές εισαγωγές στις εφημερίες, αυτές μας δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση. Για πρώτη φορά το ισοζύγιο εξαγωγών-εισαγωγών είναι πια θετικό, αυτό σημαίνει ότι μειώνεται η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε, ενώ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην εφημερία που μόλις τελείωσε οι εισαγωγές ήταν πολύ λιγότερες. «Είχαμε 5-6 εισαγωγές, ενώ στην προηγούμενη είχαμε περισσότερες από 80», είπε.

    Παρόλα αυτά τα μέτρα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν…

    Πηγή φωτό: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Κουλη προσεχε ! Μας εχεις φτασει στα ορια.
      Θα ενεργοποιηθει ο νομος 120 του συνταγματος γιατι κανεις καταχρηση εξουσιας και ενεργεις δικτατορικα. Οτι λες και κανεις ειναι 100% αντισυνταγματικο. Θα σε παρει και θα σε σηκωσει.
      Κανε εκλογες και παρε τον μπουλο αχρηστε μασονε.

    2. ειχαμε δεν ειχαμε αποκτησαμε νταντα ,
      ολα με τη σειρα. κοψιμο το τσιγαρο ,το κλεισιμο της διασκεδασης. τη φτωχεια, την ανεργια. την εισβολη . ολα προμελετημενα. σε λιγο θα μας λεει και τι ωρα θα επιτρεπεται το χεσιμο. μπαστακα στο σβερκο μας. και εχω την εντυπωση οτι τα ωραια ειναι μπροστα.

    3. Και κάνει ο πολύς ο κόσμος τα εμβόλια ….με ότι παρενέργειες μπορεί να έχουν κλπ …. οκ
      Και εκεί που αρχίζει πάλι κάτι να κινείται …αν μας πουν (από το νέο φθινόπωρο ας πούμε),
      πως παρουσιάζεται νέος μεταλλαγμένος ιός πολύ πιο μεταδοτικός και θανατηφόρος ????
      Πάνε οι εμβολιασμοί , πάνε όλα και κλείσιμο των πάντων ????

      Αν γίνει αυτό, φυσικά θα είναι από ανθρώπινο σατανικό χέρι,
      αφού για να γίνει μια φυσική μετάλλαξη χρειάζεται πάρα πολλά χρόνια.?
      28-11-2020

      1. φιλε το ειπανε αυτα θα γινοντε καθε τοσο και μασκες και αυτα δε βγαινουν λενε δε το ειδες που το ειπαν καπου ??

    4. Έχεις βουλιάξει τη χωρα και δεν πρόκειται να παράμεινει όρθιο ούτε ένα εμπορικο καταστημα άχρηστε και αλλοιθωρε βρυκολακα που το παίζεις πρωθυπουργός.

    5. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΡΕ ΚΟΥΛΗ!!!!
      ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      GAME OVER ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΛΗ!!!!

    6. ΕΜΒΌΛΙΟ της γρίπης που έχει μέσα στα συστατικά φορμαλδευδη (ουσια που κάνουν ταρίχευση σε νεκρους τα αγαπημένα σας νοσοκομεία) οπως συντηρούν και πολλά θαλασσινά πχ γαρίδες για να μην σαπίσουν. Θιμεροσαλ που είναι παράγωγο υδράργυρου, και υδράργυρο. Και σου λένε ότι κατάργησαν τα θερμόμετρα υδράργυρου γιατί είναι καρκινογόνο και το βάζουν όμως στα εμβόλια που θα σας σώσουν…εν ολίγοις καρκινογόνες ουσίες μέσα. Βρε βρε βρε τι καλά που είναι τα εμβολιακια…και σου λένε και κάθε χρόνο να το κάνεις για να μην παθαίνεις γριπουλα. Εύγε παιδιά μου, καλά αμνοερίφια. Σας έχουν κάνει φοβερή πλύση εγκέφαλου. ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
      WWG1WGA 28/11/2Q2Q. https://www.facebook.com/lefteris.eleftheriou.796/posts/417325646315962?__cft__%5B0%5D=AZXBZeaDyVfHz0l3XT1dA5MK1xQvk-9a6MHNn5wF12gDdiC_VHcDZnArNbovJl0PJlXXdopsR5qPIDnJbpXfkmthAIJ4nJVoZ_BnqOBIdPstBbqvlR0quhPB_52uO4rX3a2Pa7XPMgY7LtN3a6qlqtmWBYxff3hcrUW9WtoRKnz3uBfXERPezi8Js5Wd3f1zTtUE3EN5TRvJqEGSyylmVTqR&__tn__=%2CO%2CP-y-R

      1. τρελε επισης λεει κατι ακομα μην το χορηγειτε με απλα γαντια δηλαδη δεν κανει να ερθει σε επαφη με το δερμα αλλα κανει να μπει μεσα μας χαχαχαχαχα αρε κουπουκια ε κουπουκια

    7. Για να ξέρουμε τι λέμε, κανένας Μητσοτάκης δεν φταίει. Κάποιοι τον ψήφισαν και μάλιστα του έδωσαν και αυτοδυναμία.
      Καλά να πάθετε και για το lockdown και για την ισλαμοποίηση και για τα πρόστιμα και για τους βιασμούς απ΄τους λαθρομετανάστες και για τη σύγχρονη σκλαβιά που έχουν δημιουργήσει στον ιδιωτικό τομέα.

    Comments are closed.