ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΟΛΓΑΣ! “ΑΔΕΙΑΖΕΙ” ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ – “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ” ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    4179085

    Κατηγορηματικά αντίθετη με την προοπτική προσφυγής στην Χάγη για τις τουρκικές διεκδικήσεις δηλώνει η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, αδειάζοντας ουσιαστικά την «γραμμή Μητσοτάκη» που προσπαθεί μεθοδικά το ακριβώς αντίθετο!

    Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι «KONTRA» και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, το σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη». Καθώς, όπως είπε, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν, ενώ ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

    Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές».

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

    Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε στον Ερντογάν την απάντηση που δεν έδωσε η κυβέρνηση στους ισχυρισμούς του.Ότι τα ελληνοτουρκικά δεν είναι διμερές, αλλά ευρωτουρκικό θέμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Είχαμε μια φαγούρα για την “δεν έχω ούτε ένα ένσημο” κυρά.
      ΑΠΟΡΙΑ: Καλά πως μπόρεσε και παντρεύτηκε αυτόν τον μπαμπουίνο; Καλά είναι τα φράγκα δεν λέω, αλλά φόρα και κανένα φυλακτό γιατί άμα τον δεις το βράδυ μπορεί να πάθεις……”Εκπάγλου καλλονής άτομο…” Μιλάμε αν τώρα αυτός είναι σαν τα λίθινα κεφάλια των Νήσων του Πάσχα, σε 15 χρόνια πως θα είναι; Σαν τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ……

    2. αυτή την αβαζε υπουργό αλλα ήθελε 2 υπουργεία…αναπάγγελτη κόρη του Χασισογιάννη

    3. Η Ολγα εχει καταλαβει απο την αρχη τον Κουλη και συνεχως του τα χωνει.Μπραβο της….τον εχει και αυτη χεσμενο.

    4. Όλγα δυνατά και πάμε παραλία να φάμε μουσταλευριά δυνατά λέμε δεξιά πάνω από όλα ο ΕΛΛΗΝΑΣ ε όξω οι λαθρομετανάστες συμφωνείς?

    5. Χάνετε το πλοίο βουλιάζει ας το παίξω επαναστάτρια μπας και πάρω κανα ψηφαλακι πάλι εκλογές εν όψη

    6. Άνετα την ψήφιζα για νέα πρόεδρος του κόμματος.

    7. Καμμία ανταρσία. Είπε ότι όλα είναι καλά. Πιστή οπαδός της ΝΤΠ και της αντικατάστησης. Όλα θα τα ψηφίσει.

    Comments are closed.