ΑΝΟΙΞΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ Γ@ΦΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ! “ΤΙ ΠΗΡΑΝΕ;; ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΗΤΑΝ!” – ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ

    Κοινοποίηση:
    φεδφδ

    Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 20χρονος γ#φτος που έπεσε νεκρός στο Πέραμα από πυρά των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από άγρια καταδίωξη. Η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο παιδί.

    Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον καταυλισμό τους στον Ασπρόπυργο, όπου διαμένει η οικογένεια του θύματος, αλλά και των δύο συνεπιβατών του, στο κλεμμένο αμάξι που καταδίωξαν οι αστυνομικοί.

    Ο πατέρας του νεκρού μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την οργή του για τους αστυνομικούς λέγοντας: “Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;”

    “Να σαπίσουν στη φυλακή” ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως η χήρα, η μητέρα και η αδελφή του 20χρονου ενώ φίλοι του νεκρού απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών.

    Πάντζος: Ήταν ρατσιστικό έγκλημα μίσους

    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας των τσιγγάνων, Βασίλης Πάντζος, είπε ότι «υπάρχει οδύνη και οργή. Ζητάμε δικαίωση σε ένα κράτος δικαίου. Ήταν ένα έγκλημα μίσους, από όσο είδαμε και από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο».

    Προσέθεσε ότι «πρέπει να γίνει έρευνα και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Έριξαν πάρα πολλές σφαίρες. Δεν μπορούσαν να ρίξουν στα λάστιχα του αυτοκινήτου; Φαίνεται η οργή και το μίσος των αστυνομικών, από τον αριθμό των σφαιρών που έριξαν. Είναι ρατσιστικό έγκλημα. Από θαύμα έζησαν και τα άλλα δύο παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο».

    Μητέρα τραυματία από την καταδίωξη στο Πέραμα: Δεν με αφήνουν να τον δω

    Ακόμη, η μητέρα του τραυματία, που ήταν κουνιάδος του 20χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών, κατήγγειλε ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί τον γιό της, ενώ λέει πως, ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε για τραυματισμό του από μία σφαίρα στο χέρι, νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για τραυματισμό του από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.

    Κρικέτος: Σε άμυνα οι αστυνομικοί
    Ο Σπήλιος Κρικέτος, συνδικαλιστής αστυνομικός, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, είπε ότι «χθες ήταν μια δύσκολη ημέρα, χάθηκε ακόμη ένας άνθρωπος και θέλω να εκφράσω και εγώ την θλίψη μου».

    Σε ότι αφορά τις κινήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο κ. Κρικέτος είπε ότι «όπως καταγράφηκαν τα γεγονότα στην επίσημη έκθεση της ΓΑΔΑ: κρίθηκε ύποπτο ένα όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο, έγινε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο σε ασφαλές σημείο, ο οδηγός διέφυγε, το αυτοκίνητο χάθηκε από τους αστυνομικούς και εντοπίστηκε αργότερα, κάποια στιγμή που εγκλωβίστηκε από ένα λεωφορείο το αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε όπισθεν και παρέσυρε πέντε μηχανές των αστυνομικών».

    Συμπλήρωσε, «δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι εμβολίστηκαν πέντε μηχανές. Αυτοί οι αστυνομικοί βρίσκονται σε άμυνα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους. Όλα θα ερευνηθούν, όπως διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να γίνει και επιχειρησιακός έλεγχος για να δούμε τι ακριβώς συνέβη».

    Ακόμη, προσέθεσε ότι «από όσο μαθαίνω, σε έναν από τους συλληφθέντες, ο εισαγγελέας αποδίδει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι και οι αστυνομικοί άνθρωποι, έχουν οικογένειες και οφείλουν να προστατεύουν τις ζωές τους και τις ζωές των πολιτών», ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του, εάν όσα ακολούθησαν την φονική καταδίωξη στο Πέραμα, οδηγήσουν τους αστυνομικούς να μην ασκούν όπως πρέπει το καθήκον τους σε ανάλογες περιπτώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το επόμενο κλεμμένο αυτοκίνητο που θα εντοπίσουμε, να το αφήσουμε να συνεχίσει; Αυτό μας ζητούν; Αυτό δεν πρέπει να γίνει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. αυτη η χωρα ειναι μονο ανομους κ παρανομους μη ελληνες μονο..ολα επιτρεπονται για αυτους εμεις που ειμαστε ελληνες μονο για φορους.. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.. κ να φοραμε φιμωτρα να μην κυκλοφορουμε παντου κ να μας τρυπανε με το ΜΠΟΛΙ για να ζουν τα υβριδια καλα..ακου εκει λεινουν το δημογραφικο ..το λεει ο γκαβουλιακας τα ακουσαμε κ αυτο..

    2. χαχαχα ….ένα αναγνωρίζω στον κακούργο Αδόλφο Χίτλερ ότι τους είχε αλλάξει τα φώτα σε αυτή την φάρα, είχαν φάει τέτοιου κυνήγι που είχαν φτάσει την Ανταρκτική. Ο εγκληματίας τι κι αν είναι γύφτος τι κι αν είναι λαθρομετανάστης τι κιαν είναι Έλληνας είναι εγκληματίας! Σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί.Οταν δεν σταματάς σε μπλόκο και ειδικά χτυπάς μηχανές με σκοπό να σκοτώσεις η να τραυματιστεί κάποιος.. έχει το δικαίωμα και ο αστυνομικός να απαντήσει! Έχω σιχαθεί αυτά τα παράσιτα τις κυβέρνησης ,αυτούς τους προδότες που μοναδικός σκοπός τους είναι η καταστροφή του ελληνισμού !

    3. Να μπει..ενα τελος..στην ανομια των Ρομα…μια ζωη..κανουν οτι θελουν..κλεβουν..παρανομουν..απειλουν…πυροβολανε οπου βρουνε..και οτι ωρα γουσταρουν..οτι νομοι..ισχυουν για τους Ελληνες πολιτες..να ισχυουν..και για τους Ρομα..

    4. Κωλοκαναλα του κερατά δίνουν λογο στα σκουπιδια.

    5. Μπράβο στους συναδέλφους ,βάλτε επιτέλους ένα τέλος στην παρανομία των γυφτων που κάνουν ότι θέλουν κλέβουν , πουλάνε ναρκωτικά και δεν τούς πειράζει κανένας. Στηρίξτε τούς αστυνομικούς που έκαναν το αυτονόητο .οι γύφτοι είναι πάνω από τούς Νόμους κύριοι?

    6. Κωλόγυφτοι,είστε κότες,τίποτε δεν θα κάνετε,μόνο λόγια,κλέψτε καμιά κότα,κάντε κανα μπάφο και σε κανα 2 μέρες θα έχουν ξεχαστεί όλα,κατσίβελοι του εξαποδώ

    7. Η κατσαρίδα έχει περισσότερη αξία ένα λιγότερο λεσο..δεν κάνουν ούτε για λιπασμα

    8. Το δικο μου το μηνυμα γιατι δεν περασε? Επειδη δεν υποστηριξα τους μπατσους? Δε λεω για τους γυφτους ειμαι ετσι κι αλλιως ρατσιστης και θελω να εκλειψουν με οποιονδηποτε τροπο .Αλλα μη νομιζετε οτι ειμαι και με τους μπατσους που κανουν μονομερως τη δουλεια τους. Οταν ριχνουν καπνογονα σε δημοκρατικες διαδηλωσεις η σε συνταξιουχους η σκοτωνουν οπως αυτον τον ατυχο ντελιβερα εξω απο τη βουλη που τον πατησε ο μπατσος της Ντορας ειναι καλα? Εκει ντουπεκι? Αν ηταν γυφτος ο ντελιβερας την ειχε βαψει ο μπατσακος. Ο κακομοιρης ηταν Ελληνας.Χωρις καμια αξια πολιτης. Τελος παντων δεν θα επρεπε να εισαι με τους μπατσους Στεφανε γιατι και στην δικη σου περιπτωση δεν ειδα και πολυ φως ? Ουτε στους αλλους 2 δημοσιογραφους που φαγανε. Ολα αρχειο.Ουτε στους 2 που φαγανε εξω απο τα γραφεια της Χ.Α αναφερθηκε κανεις. Μολις εφαγαν ενα κομμουνι διελυσαν ολη τη Χ.Α και χωσανε 10 ατομα μεσα. Αυτοι ειναι οι μπατσοι. ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!

    9. Στο παρελθόν στην περιοχή των Σπάτων και του Κορωπίου οι γύφτοι όταν τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εμβολίσουν τα περιπολικά ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στους καταυλισμούς και να γλυτώσουν. Είναι συχνό φαινόμενο και πιθανών οι αστυνομικοί αυτό ήθελαν να αποφύγουν. Καλά κάνανε οι αστυνομικοί και αμύνθηκαν γιατί μιλάμε για αδίστακτα άτομα. Δεν έχουν αφήσει σπίτι που να μην το έχουν λεηλατήσει. Μέχρι και συρματοπλέγματα ξηλώνουν. Εχουν πάρει όλα τα καπάκια από τα ρολόγια του νερού. Ξηλώσανε από μονοκατοικία που είχε τις σωληνώσεις του καλοριφέρ εξωτερικά όλες τις σωλήνες και πέσανε όλα τα σώματα μέσα στο σπίτι γειτόνων. Στο άλλο σπίτι κόψανε το καλώδιο του ηλεκτρικού και οι άνθρωποι ήταν για μέρες χωρίς ρεύμα. Τα κωλοκάναλα και η κυβέρνηση διστυχώς παίζουν το παιχνίδι των γύφτων και αυτοί αποθρασύνονται περισσότερο και θεωρούν ότι ένα αυτοκινητάκι που έκλεψαν δεν είναι και κάτι σπουδαίο.

    10. Έχετε υπόψη σας ότι τους γύφτους και γύφτισσες που βλέπουμε με καροτσάκια να ψάχνουν τα σκουπίδια για σίδερα κλπ και με τα τρίκυκλα δεν είναι από δω έχουν αφήσει να μπούν μέσα και αλβανόγυφτοι και μένουν σε παλιά σπίτια που προφανώς τους τα έχουν δώσει από το κράτος, Καλλιθέα Τζιτζιφιές είναι γεμάτο ένα απέραντο κωλοχανείο έκαναν την Ελλάδα όλοι μαζί

    11. Αναρωτιεται ο πατερας, δεν μπορουσαν το ενα , δεν μπορουσαν το αλλο οι αστυνομικοι;;;;;;; Εσυ Κε δεν μπορουσες να δοσεις την καταλληλη αγωγη στον γιο σου, για να μην γινει ληστης;;;;;;;; Και αραδιαζουν ενα τσουρμο παιδια και θελουν με κλοπες και ληστειες να τα μεγαλωσουν!!!!!!! Δεν γινεται ετσι Κυριοι!!!!!!!! Να αλλαξετε νοοτροπια και μυαλα, απο πιτσιρικια τα μαθαινουν στις κλοπες!!!!!!!! Θελουν νσ ζουν μεσα στην παραβατικοτητα και οταν στραβωσουν οι βρομοδουλειες τους, διαμαρτυρονται και θελουν να βγουν και απο πανω!!!!!!!

    12. Όταν οι βρομά σκοτώνουν παιδάκια απο αδέσποτες σφαίρες τουμπεκί ψιλοκομμένο οι συριζαίοι και τα λοιπά σκατά! Τόμους ολόκληρους γράφεις με τα ειδεχθή εγκλήματα των βρομά. Εμείς είμαστε οι μαλάκες, αν αρχίζαμε και καταστρέφαμε τα πάντα όπως αυτοί ίσως μας υπολόγιζαν και υπήρχε ισονομία. Στείρωση χθές! Αφού είναι ανίκανοι να τους στείλουν απο εκεί που ήρθαν, τα απομεινάρια της τουρκοκρατίας, τουλάχιστον να μην γεννάνε, άλλωστε όλος αυτός ο ντόρος δεν γίνεται επειδή πονάνε για τον γύφτο αλλά επειδή θέλουν να συνεχίζουν να εξουσιάζουν με το όπλο του φόβου. Κουμάντο στο μπουρδέλο-κράτος κάνει η μαφία όλων των ειδών, του κουστουμιού και του Ντάτσουν.

    13. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς! Οι ένοχοι είτε είναι γύφτοι είτε άσπροι είτε μαύροι είτε οτιδήποτε άλλο να τιμωρηθούν εφόσον αξίζει. Και οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες. Ποιός σου είπε γύφτε πως ο γιος σου θα πυροβολεί και δεν θα πυροβολείται;

    14. Κράτος εναντίον παρακράτους. Τα ίδια σκατά. Κρίμα μόνο στα παλικάρια της ΔΙΑΣ.

    15. “Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε.”

      Οτι δεν ειναι δικό σaw δεν μπορειτε να το παρετε κωλό..φτοι!! Δεν σας to μαθαν αυτο? Ιδιος ο νομος για ολους ξεφτυλες! Εχετε ρημαξει το τοπο και μιλατε μαμιμενοι

    16. Ναι μωρέ, άστους να κλέβουν ότι γουστάρουν και να μη τους κάνει κανένας ούτε παρατήρηση. Αυτό που απαιτούν οι ρομά στην Ελλάδα είναι να κλέβουν ότι γουστάρουν, να κάνουν ότι γουστάρουν και να μην τους πιάνει τίποτα. Εάν σκότωναν αυτοί κανέναν αστυνομικό τι θα λέγαμε τώρα; Μήπως πρέπει να αρχίσουν οι Ελληνικοί νόμοι να γίνονται αυστηροί και για τους αθίγγανούς; Η μόνο για κανέναν που σηκώνει την Ελληνική σημαία αμέσως τον δικάζουν για εγκληματία;

    17. Ασυνήθιστες περιστάσεις επιτάσσουν ασυνήθιστες λύσεις.
      Η ζωή ενός Ελληνα αστυνομικού είναι 1.000 φορές πολυτιμότερη από τή ζωή ενός υπανθρώπου.
      Γιάννης Λάκων

    18. Ξεφτιλισμενοι δημοσιογράφοι, όταν θα σας κλέψουν, μπουκαρουν στο σπίτι σας και βιάσουν γυναίκες και παιδιά σας, εσείς να κάνετε ότι κοιμαστε και μην καλέσετε την αστυνομία…

    19. Α ρε αμέρικα με τους νομους σου και πουτ@νες πολιτικοί με τους κωλονομους σας.Ενας σκατογυφτος λιγοτερος…..συμβαλουν στο δημογραφικο…..τι λες ρε μπαγλαμα;κλεβοντας;ναρκωτικα κλπ……;;;;
      Το θεμα ειναι τωρα οτι θα φανε πολυ κυνηγι η ΔΙΑΣ.

    20. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΒΑΣΑΝΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΩΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΣΙ……….

    21. Σου λέει η αστυνομία σταμάτα και δεν σταματάς. Επιπλέον σε κυνηγούν και εσύ κάνεις και ελιγμούς περίεργους. Καλά τον έκαναν. όχι με πιστόλια με αυτόματα έπρεπε να είναι οι αστυνομικοί οπλισμένοι ειδικά στην Αθήνα. mp5 και m4. Και αν δεν ακούς όχι 40 σφαίρες αλλά 1000 να ρίχνουν. να μη μένει τίποτα όρθιο! Άι απο κει. Θολοκουλτουριάρηδες ιδεολόγοι της δεκάρας. Έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα για τον γύφτο. Που έχει γίνει η Αθήνα το λίκνο της παρανομίας και της διαφθοράς επειδή οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Μετά κλαίνε αν τους ανοίξουν το σπίτι και φωνάζουν την αστυνομία….ε ρε γελοίοι. θα περάσετε καλά ειδικά Αθήνα με αυτά που έρχονται. Έχουν να σας γλεντήσουν οι λάθρο και οι γύφτοι.

    22. Έχει γούστο νά καταταξουν τήν ΕΛΑΣ στίς Εγκληματικές Οργανώσεις !

    23. Γύφτοι και τράπεζες. Ο καρκίνος της ανθρωπότητας!

    24. Οι περισσότεροι από αυτούς βιοπορίζονται από το έγκλημα: κυρίως ναρκωτικά και όπλα. Αρκετοί εξ αυτών έγιναν πλούσιοι και αλαζόνες·Έχουν γεμίσει οι φυλακές από τσιγγάνους

    25. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΉΘΕΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΊΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

    26. ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ….ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ…..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΞΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ……..ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

    27. Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Στην αρχή ξεκινούν με ένα ποδηλατάκι για το οποίο όταν πας να το δηλώσεις σε αντιμετωπίζουν ως έναν άνθρωπο που πας να τους τα ζαλίσεις για ένα ποδήλατο. Μετά το ποδήλατο έρχεται το μηχανάκι και η εξέλιξη είναι το αυτοκίνητο. Μετά το αυτοκίνητο έρχεται η μπούκα στο σπίτι όπου αν τολμήσεις και δεν συμμορφωθείς με την άποψη του ηλίθιου που παρίστανε τον υπουργό και εμπλακείς μπορεί να πας για την τελετή σου. Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν το κράτος της αριστερίλας δούλευε όπως δουλεύουν τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη. Στο μεταξύ όλα τα τσοντοκάναλα θρηνούν. Όταν σκότωσαν τη γυναίκα περνώντας τα ζώα από πάνω της για ένα μενταγιόν βούβα. Έπρεπε να σκατοκλέψει τον κόσμο για να ταΐσει τα παιδιά του. Ενώ αν είχαμε πέντε νεκρούς αστυνομικούς θα υπήρχε απόλυτη κατανόηση. Άντε ρε γ@μηθείτε.

    28. Ρέ βλάκα.. ό άνθρωπος δέν ξέρει γράμματα καί ήταν ταραγμένος!
      Αλλά, στήν επόμενη φράση, τό διορθώνει…
      Στό ξεκαθαρίζω εγώ, λοιπόν, ό θαυμαστής τού Κ. Πλεύρη: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
      Ενώ οί Αστυνομικοί, διέπραξαν δολοφονία😠
      Μπροστά στούς Αναρχοκουκουεδες τών καλών οικογενειών πού μεγάλωσαν μέ κρουασάν καί φουά γκρά καί διαπράττουν εγκλήματα, ποικίλης φύσεως, στέκονται ΚΛΑΡΙΝΟ!!!
      Κακώς- κάκιστα, σάς αποκαλούν Φασίστες.
      Είσαστε Βλάχο- Ταλιμπάν!!!

    29. Γιατί σε αυτή την χώρα όλοι έχουν δικαιώματα, εκτός από τους Έλληνες; Από πότε η τήρηση της τάξης είναι παράνομη; Αντί να το βουλώσουν οι γύφτοι κάθε φορά που κάποιος δικός τους παρανομεί και την πληρώνει,τρομοκρατούν τον κόσμο και εξεγείρονται. Φτάνει πιά!

    30. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!
      ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΛΗΣΗ!!

    31. Αν ήταν καθαροί δεν είχαν να φοβηθούν την αστυνομία που έκανε αυτό που έπρεπε οι γύφτοι ζητάνε και τα ρέστα που ζούν μέσα στην παρανομία γιατί δεν ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν και ο πατέρας του να δηλώνει ότι ήταν οικογενειάρχης έντιμος που δούλευε σε πακιστανό και του έδινε 20 ευρώ τη μέρα, δηλαδή ήρθαν και οι πακιστανοί έγιναν εργοδότες και παίρνουν υπαλλήλους γύφτους σε τι δουλειές?… κράτος πακιστανογύφτικης ανάπτυξης

    32. Μπραβο στους αστυνομικους,αλλα εκαναν ενα σοβαρο λαθος…
      Επρεπε να τους ριξουν εκατον τριαντα σφαιρες αντι για τριαντα.
      Πατηστε επιτελους κατω τους βρωμιαρηδες,πολυ τους εχετε χαιδεψει μεχρι τωρα.
      Ολος ο κοσμος λεει μπραβο στους αστυνομικους,επιτελους εκαναν αυτο που επρεπε.
      Τσακιστε ολα τα αποβρασματα τους γυφτους,και με αστυνομια και με εκαμ και με το στρατο αν χρειαστει,να παρουν επιτελους ενα μαθημα,μονο ετσι καταλαβαινουν τα αποβρασματα.

      1. Ένα λάθος έκαναν οι αστυνομικοί.τρεις σφαίρες έπρεπε να ρίξουν μια για τον καθένα τους και τέλος.την άλλη φορά οικονομία στα πυρομαχικα

    33. ΑΝ ΤΟ ΘΎΜΑ ΉΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΙΟΥΦΤΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, Η ΠΟΥΤΣΑΝΙΔΟΥ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΆΡΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ;;;;
      ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΗ!

    34. Μάζεμα όλοι οι κωλόγυφτοι σε ένα ξερονήσι. Τους αφήνεις νηστικούς και τους ποτίζεις μόνο με σαρδελόζουμο. Μέχρι να αρχίσουν να τρώνε ο ένας τον άλλον.
      Και μετά όσοι μείνουν με 2 πυραυλακια εξαϋλώνεις το νησί.
      ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΟΛΟΥΣ.

    35. Τα τσοντοκάναλα γιατί δίνουν βημα σε αυτά τα σκουπίδια να μιλάμε και να βρίζουν τους αστυνομικούς.; Άκου εκει ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν. Αυτό το αυτοκινητάκι ρε απόβρασμα της κοινωνίας θα το έπαιρνε το πρωί κάποιος νομοταγείς ανθρωπάκος να πάει να βγάλει το μεροκάματο του Και θα έτριβέ τα μάτια του όταν δε θα ηταν στη θεση του. Στα Εξάρχεια και στη Θεσσαλονίκη κάνουν πορεία οι άναρχο άπλυτη δεν είδα για τον Κατσίφα να γίνει κάποια πορεια.

    36. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ;;;;;….ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ …ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ…ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ….ΡΕ ΟΥΣΤ….

    37. Είναι εμβολιασμένοι οι Ρομά;

    38. ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ…….ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΕΔΩ …….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΛΕΨΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΦΟΝΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΗΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΩΛΗΣΗ ΝΕΟΓΓΕΝΗΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΚΟΦΑΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΑΙ ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ…………………..

    39. Η Παγώνη που ήταν στο στούντιο γιατί δεν πήρε θέση να τους βάλεις στη τάξη που κανένας από τους γύφτους δεν φορούσε μάσκα αλλά και ούτε κρατούσε αποστάσεις;;;
      Τελικά ο Covid-19 κολλάει μόνο σε Έλληνες και γίνεται εξαιρετικά επιθετικός όταν πλησιάζουν οι παρελάσεις.

    40. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
      ΟΠΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
      ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΟΜΩΣ? !

    41. Το λάθος των ΔΙΑΣ ήταν που δεν έριξαν 135 σφαιρες να τους στειλουν όλους… να ξεβρωμισει λίγο ο τόπος….. 20 χρονων βρωμιαρης ήταν… ξέρετε πόσα σπίτια και πόσοι άνθρωποι γλίτωσαν???? Αυτος είχε μια ζωή μπροστά του να κλέβει να σκοτώνει και να βιαζει….

    42. Μπράβο στα παιδιά τους αστυνομικούς.Μπραβο πού έκαναν την δουλειά τους.Ντροπη στα λαμόγια τους πολιτικούς.οξω ρε.

    43. Όλοι οι παράνομοι,οι εγκληματίες,οι κλέφτες,οι ληστές,όλα τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ της κοινωνίας πρέπει να πληρώνουν το τίμημα που τους ανήκει. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ο ΓΎΦΤΟΣ πλήρωσε με την ζωη του. Καλά θα κάνουν οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος ψευτοδημοκρατες και ψευτοανθρωπιστες να το βουλώσουν και να αποφασίσει ο λαός και η εκάστοτε εξουσία τι αστυνομία θέλει. Εαν θέλουν να μην κάνουν το καθήκον τους οι αστυνομικοί,να τους δώσουν γαρύφαλλα αντί για οπλισμο.Μπραβο και στα 7 παιδιά της ΕΛΑΣ.

    44. Θεοδωρικάκος πρώην δημοσκόπος της ΝΔ που πάντοτε έβγαζε παράξενες δημοσκοπήσεις κατόπιν παραγγελίας…τωρα διατάζει την Ελληνική αστυνομία σαν υπουργός της κυβέρνησης των αρίστων της οικογένειας Μητσοτάκη…
      πόσοι αστυνομικοί τον προστατεύουν;;;; 16 προστάτευαν τον Φουρλιώτη
      εμας ποιος θα μας προστατεύσει οταν οι γύφτοι ληστεύουν τα σπίτια μας και μας κλέβουν τα αυτοκίνητα;;;;;
      θα μας αποζημίωσει ο Θεοδωρικάκος και η οικογένεια Μητσοτάκη;;;;;

    45. Και πως απαντάει ένα κανονικό σοβαρό κράτος σε μαφιες πρεζεμπορων και κλεφτών? Με συλλήψεις στην πρώτη εμφάνιση τραμπουκων μαφιόζων και φυλακίσεις. Θα το ξανακάνουν?

    46. Άχρηστοι άνθρωποι, κλέφτες, βρωμιαριδες, απατεώνες. Έχουν ριμαξει τα πάντα. Όλη μέρα βόλτες με τα σάπια αυτοκίνητα τους φορτωμένα όσο δεν πάε, με την ντουντούκα να μας πριζει ταρχιδια. Μαζεύω καρέκλες καθαρίζω νταρατσες, παλιές μπανιαρες, ουλα τα παλιά μαζεύω, και αλλα δικά τους ελληνικά. Και δεν τους πειράζει κανεις. Εδώ στους Αμπελοκήπους κάθε μέρα παίρνουν τουλάχιστον 5. Και ταυτόχρονα μαζί να παίζουν οι ντουντούκες. Που βρίσκουν την βενζίνη;;; Μαντέψτε. Έλεος ρε.

    47. ΕΛΑΣ μπραβο στην ομαδα ΔΙΑΣ και πολυ υπομονη εδειξε!
      Πολλη….δημοκρατια εχει πεσει σ αυτη τη χωρα κ.υπουργε! Χορτασαμε!

    48. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»
      Ισοκράτης (436 π.Χ.- 338 π.Χ.)

    49. Να αφήσει τα σάπια ο Θεοδωρικάκος και να υποστηρίξει ξεκάθαρα την ΕΛΑΣ

    Comments are closed.