ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – “ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ” ΛΕΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ – “ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΧΝΑ” ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ 68ΧΡΟΝΗΣ – ΝΕΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    kavala

    Ο σύζυγος της 68χρονης ξεσπάσει και ζητά απαντήσεις για τον θάνατο της. «Μέρα νύχτα κλαίω… Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να’ ρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά αυτή”», είπε ο σύζυγος της κτηνοτρόφου.

    Η γυναίκα, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, έφερε βαριές κακώσεις στον θώρακα, εσωτερική αιμορραγία και ρήξη εσωτερικών οργάνων.

    Γι’ αυτό τον λόγο ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε επαναληπτική αυτοψία στον χώρο, ενώ ελήφθη δείγμα DNA από το κριάρι αλλά και από τα ρούχα της 68χρονης. Επίσης εξετάζονται και τα νύχια της για DNA. Ωστόσο δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης, γι’ αυτό οι αρχές προβληματίζονται.

    « Ήρθανε χθες το απόγευμα, πιάσανε ένα κριάρι. Το πιάσανε πέντε άτομα, ασφαλίτες, με το ζόρι. Πήρανε DNA πήρανε και DNA από τα ρούχα της θείας, να δούνε τι μπορεί να είναι και αν μπορεί να είναι αυτό. Και δεν ξέρουμε. Είμαστε στο κενό. Ψάχνουν ακόμα. Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Τίποτα δεν λένε. Είναι σε έρευνες», είπε στο Star ο ανιψιός της 68χρονης.

    Η καταγγελία σοκ του αδελφού της – «Την έδερνε συνέχεια»
    Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε ο αδελφός της άτυχης κτηνοτρόφου. Μιλώντας στο Mega εμφανίστηκε συντετριμμένος: «Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά».

    Η γυναίκα είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Παρασκευής. «Ψάχνανε να την βρούνε ο σύζυγος με τον ανιψιό. Δεν είχε έρθει το βράδυ και πήγανε εκεί και την βρήκανε σε μια ελιά είπαν, από ό,τι άκουσα, ήταν πεσμένη», λέει γείτονας του ζευγαριού.

    «Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», αναφέρει γείτονας της 68χρονης.

    Ο αδελφός του θύματος καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

    «Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τονίζει η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

    Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους κατοίκους του Ποδοχωρίου να παραμένουν ανάστατοι καθώς, όπως αναφέρουν, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά τους. Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

    Νέα δείγματα την Τρίτη
    Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας, καθώς και του κριαριού, αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν τα χτυπήματα τα προκάλεσε το ζώο. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια του θύματος, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και εάν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

    Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από την θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

    Οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες για το περιστατικό, που έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς της άτυχης 68χρονης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τώρα παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του κριαριού άμα εντοπισουν ίχνη ενδείξεων θα του βάλουν καυτά αυγά στα αρχιδια για να ομολογήσει και μετά θα το σουβλισουν.

    2. η …ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ¨δικαιοσύνη ….χαχαχααααα;ααααααααααα,,,θα αποφασισει με εντολη κυριακου ,,,,,χαχαψχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    3. Οι Πατριώτες είναι στη φυλακή και οι εγκληματίες κυβερνούν. … Της φιλακής τα σιδερά είναι για τους λεβέντες.

    Comments are closed.