ΑΝΟΙΚΕΙΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ «TIMES» ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΕΠΕΙΔΗ …ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡFIZER ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    Untitled

    «Μια ελληνική εφημερίδα της οποίας ο εκδότης καταδικάστηκε πρόσφατα για αντισημιτική δυσφήμιση προειδοποίησε τους αναγνώστες της ότι ο Εβραίος Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer θα “τους μπήξει τη βελόνα”, ενώ αποκαλεί το πιθανό εμβόλιο για τον Covid-19 της φαρμακευτικής εταιρείας, “δηλητήριο”».

    Κάπως έτσι γίναμε…πρωτοσέλιδο στους ισραηλινούς Times (Τhe Τimes of Israel) επειδή «θίξαμε» το λιβανισμένο από τους πουλημένους των εγχώριων ΜΜΕ, βεληνεκές του κτηνίατρου αφεντικού της Pfizer. Φαίνεται πως ούτε οι ίδιοι, δεν κοίταξαν το βιογραφικό του περίφημου CEO τους, αλλά έσπευσαν να μάς κάνουν «ντα», με μια ανοίκεια επίθεση στο πρόσωπο τόσο της ακηδεμόνευτης εφημερίδος μας, όσο και προσωπικά στον συντάκτη της εφημερίδος και όχι εκδότη της (ούτε αυτό δεν γνωρίζουν οι κτηνίατροι), Στέφανο Χίο.

    Όπως γράφουν:

    «Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό, εικονίζει τον Α. Μπουρλά. Στον εκδότη Στέφανο Χίο, είχε επιβληθεί πρόστιμο 2.200 δολαρίων τον περασμένο μήνα για άλλο δημοσίευμα, στο οποίο είχε χαρακτηρίσει έναν πρώην ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Αθήνας ως “σκληρό εβραίο επικεφαλής εταιρείας κορακιών που έχουν αναλάβει την εκκαθάριση των κόκκινων δανείων”. Ο Μπουρλά, Έλληνας Εβραίος από τη Θεσσαλονίκη, λέει ότι είναι κτηνίατρος: “Ένας Εβραίος κτηνίατρος θα μας μπήξει τη βελόνα! Αντίστροφη μέτρηση τρόμου για το υποχρεωτικό εμβόλιο”, το οποίο χαρακτηρίζει ως “δηλητήριο”… (παρομοιάζοντάς τον) με τον Γιόζεφ Μένγκελε, που ήταν διαβόητος για πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε τρόφιμους στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα καταδίκασε το δημοσίευμα και προέτρεψε τις αρχές να παρέμβουν, αν και δεν διευκρίνισε πώς. Στην εν λόγω δήλωση το Συμβούλιο εξέφρασε την οργή και την απέχθειά του λέγοντας ότι το άρθρο “διαιωνίζει το μίσος και τη μισαλλοδοξία εναντίον των Εβραίων”. Το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντως, καταδίκασε επίσης το πρωτοσέλιδο χαρακτηρίζοντάς το ως “το πιο άθλιο και αντισημιτικό που θυμίζει Μεσαίωνα».

    Τα υπόλοιπα, όπως και η απάντησή μας, αύριο. Στο φύλλο της εφημερίδος «Μακελειό» της 16ης Νοεμβρίου, όλο το ρεπορτάζ…

    times-Israel

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Τό Υπουργείο Παιδείας πού κολλάει στήν όλη ιστορία; Μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που έχω ακούσει, ότι σχολικό βιβλίο δέν τυπώνεται άν δέν δώση τό ΟΚ τό Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

    2. Καλά βρε Στέφανε, σου βάλαν πρόστιμο 2000 κάτι ευρώ γιατί αποκάλυψες το αφεντικό εταιρείας κορακιών που θα πλούτιζαν από τα κόκκινα δάνεια;;; τι ήθελε ο δικαστής, να αποκρύψεις την αλήθεια;;; δηλαδή όταν παρανομούν οι εβραίοι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται ή να οδηγούνται στην δικαιοσύνη;;; ποιος νόμος το λέει;;; θα μας τρελάνουν!!! Το κόλπο είναι γνωστό πλέον, μόλις αποκαλυφθεί κάποια παρανομία αμέσως αρχίζουν τις ιστορίες για αντισημιτισμό και φυσικά αμέσως (για να μην τους πουν ναζί) τρέχουν να το κουκουλώσουν!!! Έλεος…

    3. Για να μας αποδείξουν ότι ο Χίος έχει άδικο , να αγοράσουν το ίδιο εμβόλιο από τον Αλμπέρτο Μπουλά και για τον λαό του Ισραήλ.

    4. τι δουλειά είχε και πετάχτηκε σαν την καταπιεσμένη πορδή να καταδικάσει το δημοσίευμα;

    5. Το εμβόλιο δεν θα είναι δηλητήριο αλλά θ’ αποδειχθεί μια μεγάλη “πατάτα” γιατί δεν θα προστατεύει από τα καινούργια στελέχη του ιού που είναι και πιο επικίνδυνα, όπως το στέλεχος που μεταλλάχθηκε στην Ισπανία και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και θανατηφόρο, αλλά για πιο παλιά, γι’ αυτό εξάλλου υποσχέθηκαν επίδραση μόνο για ένα χρόνο κατά μέγιστο! Απλά, με τα λεφτά που θα βγάλουν, θα χρηματοδοτήσουν και το νο.2 κλπ κλπ εμβόλιο για τον ίδιο ιό και πιο ανεπτυγμένα στελέχη του και ταυτόχρονα θα γίνουν οι ίδιοι πιο πλούσιοι. Επίσης το εμβόλιο αναπτύχθηκε από γερμανική εταιρεία τουρκικής ιδιοκτησίας.

    6. Στέφανε καλά το πας, μη μασάς καθόλου. Όταν ενοχλείς σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Άσε τα Εβραιόπουλα να σκούζουν.

    7. “Για να μάθεις ποιος εχει έλεγχο επάνω σου, παρατήρησε σε ποιον δεν σου επιτρέπεται να ασκήσεις κριτική”
      Βολταίρος.

    8. Με ξεπερναει αυτο που διαβαζω καθε φορα,οτι ο χιτλερ,εκανε σαπουνι τους εβραιους.λοιπον 1ον) ο χιτλερ ηταν εβραιος στην καταγωγη και το εκρυβε εντεχνα.2ον) η εντολη για σφαγιασμο των απλων εβραιων πολιτων ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ψαξτε το!!!!!δεν σας κανει εντυπωση που ενω η γερμανια σημερα διατηρει αριστα τον χιτλερικο της χαρακτηρα,πολιτικοι και λαος,ταυτοχρονα εχουν αριστες σχεσεις με το ισραηλ;;;;;;;;;;;;;;

    9. “Για να μάθεις ποιος έχει έλεγχο πάνω σου, παρατήρησε σε ποιον δεν σου επιτρέπεται να ασκήσεις κριτική”
      Βολταίρος

    10. Οποιος εχει την μυγα..
      Δηλαδή επειδη αναφερθηκε η γενετικη καταγωγή και οι σπουδες που ο ιδιος δηλωνει, μαζι με τον παραλληλισμο οτι θα μας μπηξει βελονα, θεωρειται αντισημιτισμος? Αντισημιτισμος θα ηταν εαν το γενικευε το μακελειο και ελεγε οτι οι Εβραιοι θα το κανουν. Φυσικα ο παραλληλισμος με το μπηξιμο βελονας δεν ηταν ισως ο πιο εγκυρος, αφου δεν φταιει αποκλειστικά ο διευθυνων συμβουλος της ελλαδος για την αποφαση στα υψηλα κλιμακια και κυριως δεν φταιει για την υποχρεωτικοτητα δια νομου, απανθρωπου και πληρως αντιεπιστημονικου. Δεν σημαινει δε οτι ειναι αμοιρος ευθυνων, εφοσον εκμεταλευτηκε το υποχρεωτικο, εξασφαλισμενη εμπορικη ζητηση δηλαδη με κρατικο παρεμβατισμο, κονομησε με την αυξηση της μετοχης και την μειωση του ρισκου του μεσω εξαργυρωσης…
      Για να ηταν πληρως καθαρος και τιμιος, θα επρεπε να πει ναι μεν προσπαθουμε να βρουμε κατι που ελπιζουμε οτι θα βοηθησει ορισμενους ανθρωπους, αλλα να ταχθει εναντια στο υποχρεωτικο.
      Και αυτο γιατι αγνοειται η φυσικη ανοσια που εχει μια σημαντικη ομαδα ανθρωπων, που ειναι και η καλυτερη.
      Επιβεβαιωνεται και με την γνωστη μεγαλη διακυρηξη δεκαδων χιλιαδων ιατρικων επιστημονων , που λενε να αφεθουν οι υγιειες και ο κοσμος ελευθερος και να προστατευτουν μονο οι ευπαθεις ομαδες. Η επιστημη λοιπον δεν εχει ομοφωνια και σπανια εχει. Και συνηθως οι ανεξαρτητοι επιστημονες απο καρτελ φαρμακων, εχουν και μεγαλυτερη αξιοπιστια. Οι φαρμακευτικες ομως θελουν να πεισουν τους παντες οτι εχουν αναγκη το εμβολιο για ευνοητους λογους και η εξουσια για τους δικους της θελει να εξαρτωνται ολοι οι ανθρωποι απο το συνεργαζομενο ιατρικο κατεστημενο και τον αυξανομενο κρατικο παρεμβατισμο σε καθε πτυχη της ζωης, μεχρι του σημειου της ιδιοκτησιας ανθρωπων απο το κρατος και συνεπως της αορατης εξουσιας που το ελεγχει δια οικονομικης πιεσης, στρατιωτικης απειλης ή εσωτερικης πρακτορικης παρεμβασης. Να περασει και η ιδεα οτι οσοι εναντιωνονται, ειναι εν δυναμει επικίνδυνοι για το κοινωνικο συνολο.
      Οσο για τον παραλληλισμο με τα ιατρικα πειραματα των ναζι, ποιος μπορει να αμφισβητησει τις παγκοσμιες ιατρικες ενστασεις για το συγκεκριμενο εμβολιο, την στιγμη που οι παρενεργειες μετα απο 2, 3 ετη συνεχωμενων δοσεων δεν μπορουν να αξιολογηθουν. Αν αυτο δεν ειναι μαζικο ιατρικο πειραμα σε οσους δεν συνενουν, τι ειναι? Δηλαδη η ισραηλινη εφημεριδα πρωτη φορα ακουσε την ενσταση και τον παραλληλισμο απο την εφημεριδα μακελειο? Φαρισαικη Υποκρισια?

    11. Μάααλιστα… Θίχτηκαν οι ανίκανοι, οι δειλοί, οι καταπατητές, οι ανεύθυνοι, οι παραδόπιστοι, οι λαπίθηδες, οι άρπαγες, οι κλέφτες, οι μάγιστροι, οι ψεύτες(*)….
      Έχουν γεμίσει τους τοιχους τους με διπλωματα και επαίνους για τις τεράστιες γνώσεις που απεκόμησαν ύστερα απο… βαθιά μελέτη και ερευνα και στην ουσία δεν ξέρουν απολύτος τίποτα εκτος απο ματζούνια, δεισιδαιμονίες, επικλίσεις και θρησκοληψίες.
      Ας μάς απαντήσει λοιπόν ο.. θιγμένος λαος τού ισραηλ.. Και γιατί αναφέρομαι σε εσας; Γιατί όποια πέτρα και να σηκώσεις σε όλες τις ανώτατες θέσεις εξουσιας, πανεπιστημια, εταιριες, ερευνητικά κέντρα… και όλων των ειδικοτήτων.. εναν σκ@τοεβραίο θα βρεις να κάθεται απο κάτω.
      .
      Πριν 10 (δέκα) μήνες, τον Ιανουάριο τού 2020 έγραψα δημόσια και ονομαστικά πως ο κορονοιος είναι εξωγήινος ιος. Με κοροιδέψατε.
      .
      Όταν φτιάχνεις διαστημικούς σταθμούς στο διαστημα…
      …όταν στέλνεις ερευνητικά διαστημόπλοια να μελετήσουν δορυφόρους, μετεοριτες..κλπ
      …όταν φτιαχνεις πειραματικά εργαστήρια δισεκατομμυριων για να βρεις το σωματίδιο τού Θεου και λοιπες μπουρδες..
      .. Να έχεις και την ευθύνη των πραξεών σου αν αποτύχεις!
      Όπως θέλεις να σε αποδεχτούν, να σε θαυμάσουν, να σε τιμήσουν, να σε αναγνωρίσουν αν ανακαλύψεις κάτι καλό για το σύνολο τής ανθρωπότητας που θα την βοηθήσει στην εξελιξή της, έτσι ακριβώς να έχεις και το σθένος να αναλάβεις τις ευθύνες σου αν το πειραμά σου αποδειχτεί καταστροφή για την ανθρωπότητα!
      .
      Ξέρετε πόσοι άγνωστοι και επικύνδυνοι ιοι υπάρχουν έξω στο διάστημα?
      Όταν τα ροσσακια, τα κινεζάκια, τα αμερικανακια..κλπζ κόβουν βόλτες στο διάστημα σαν να ήταν διαδρομή μανχάταν – βερολίνο, όταν ξαναγυρίζουν στην Γη ξέρετε τι άγνωστους ιους κουβάλησαν μαζί τους?
      Και αντί να δώσουν διαταγή και να κλείσουν άμεσα οι διαστημικοί σταθμοί και τα ερευνητικά κέντρα όταν το κατάλαβαν, προτίμησαν να συνεχίσουν να πειραματίζονται, κοροιδευοντας τον κόσμο πως θα έκαναν κάποια μεγάλη ανακάλυψη για το σύμπαν ή την ανθρώπινη ζωη.., ενω στόχευαν να φτιάξουν με αυτούς τούς ιους βιοόπλα!!!
      Σάς γύρισε μπούμεραγκ! Πήγατε να σκάψετε τον λάκο άλλων λαων και πέσατε μέσα οι ίδιοι!
      .
      Τώρα κλείσατε ολον τον κόσμο στα σπίτια του για να τον προστατέψετε, όταν ανοίγατε παράθυρα στην εξώσφαιρα για να πηγαινοέρχονται τα διαστημόπλοιά σας, δεν το σκεφτήκατε πως ταυτόχρονα ανοίγεται… χώρο για να εισέρθουν άγνωστοι ιοι απο το διάστημα?
      Δηλαδη, τι θα μού πείτε τώρα, πως αν ειχατε κάνει την μεγάλη ανακάλυψη τότε θα έπρεπε να σας το αναγνωρίσουμε, αλλα τώρα που τα κάνατε σκατά να σάς συγχωρέσουμε?
      Όταν κάνετε κάτι καλό το έχετε καταφέρει μόνοι σας και θέλετε πλήρη αποδοχή τού εγω σας απο όλη την ανθρωπότητα, όταν κάνετε λάθη φταίει πάντα ενας απρόβλεπτος παράγοντας, μια κακια στιγμή, μια ατυχια… αλλά ποτέ εσεις?? Ανεύθυνοι!!
      .
      .
      Η σημερινή ιατρική και η αστρονομία αποδείχτηκαν οι πιο επικύνδυνες, ακατάλληλες και ανισόρροπες επιστήμες τής ανθρωπότητας!
      .
      Πότε προλάβατε και απομονώσατε τον ιο αφού μεταλλάσεται συνεχώς?
      Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εχουν κάνει ποτέ στην ζωή τους εμβόλια. Πώς θα τού βάλεις τώρα εσυ, αμόρφωτε και απαίδευτε κτηνίατρε, εναν άγνωστο ιο μέσα του? Τι νομίζεις πώς είμαστε? – χάμστελ για πειράματα? Στα παιδάκια σου τα πειράματα!
      .
      Αυτό, ήθελε να πει στο άρθρο τού Μακελειου…
      Όταν ο κάθε επιστήμονας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα όρια ανάμεσα στην ηθική και την εξέλιξη, τότε δεν είναι επιστήμονας αλλά, κατά συρροήν δολοφόνος. Και μάλιστα, δολοφόνος λαών!! Αρα, για ποιόν αντισημιτισμό ωριέστε? Εμείς πρεπει να σας κατηγορησουμε για μισανθρωπισμό!
      .
      σημ: τα μόνα κορόιδα τής ιστορίας πιάστηκαν οι αστροναύτες. Και το μόνο.. βήμα που κατάφεραν να κάνουν για την ανθρωπότητα είναι να την γυρίσουν στην λίθινη εποχή! Και οχι τίποτα άλλο, αλλά θα βγεί αληθινή και η προφητεία τού αγαπητού μου Αινστάιν που είπε, ” δεν ξέρω πώς θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά ο 4ος θα γίνει με ρόπαλα και πέτρες!”

    12. Στέφανε αυτοί είναι τίτλοι τιμής για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      Η πλάκα είναι κάνουν σημαία τη λέξη “κτηνίατρος” να υποτιμήσουν το δημοσίευμα λες και δεν είναι κτηνίατρος.

    13. Διαφημιστηκατε και δωρεάν σ όλο το Ισραήλ και την Αμερική και την Ευρώπη ..

    14. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟ 65 % ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΞΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ …ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 50.ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

    15. Τώρα στηρίζουμε όλοι χίο και ετοιμαζόμαστε να γαμήσουμε πραγματικά εβραίους και όλο το ντουνιά

    16. Συμφωνουν παρα πολυ λαοι με το εξωφυλλο σας.
      Σημερα το Εργατικο Κομμα στην Αγγλια ζητησε να λειφθουν μετρα οστε να απαγορευεται ο λογοσ ” anti- vax”, δηλ κοντρα στο εμβολιο.
      Εχουν κλεισει πολλαyoutube, tewitter accounts σ οποιον εχει εκφερει γνωμη κοντρα στον “ιο”
      Να προσεχετε γιατι ειναι σατανικοι

    17. Τι επίθεση είναι αυτή Στέφανε;Δεν είπες κάτι υποτιμητικό για τους Εβραίους.Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να απαγορεύεται να αναφέρεις και την καταγωγή του;

    18. ME ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ(ΚΛΙΝΤΟΝ,ΣΟΡΟΣ) ΟΧΙ !

    19. Δεν έγραψε ο Χίος κάτι υποτιμητικό για τους Εβραίους που σεβόμαστε για όλα αυτά που έχουν τραβήξει και το ολοκαύτωμα που έγινε εναντίον τους από τους Γερμανούς. Αναφέρθηκε στην μίζα και στην δουλίτσα που στήνει ο Μητσοτάκης μέσω της εταιρείας φαρμάκων. Στο μόνο που μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τους Εβραίους πως ξέχασαν πως τους προγόνους τους, σκότωσαν και βασάνισαν φρικτά οι Γερμανοί με τους οποίους διατηρούν άριστες σχέσεις. Και δεν είναι δυνατόν να έχεις φιλίες και δεσμούς με κάποιους που έκαναν ολοκαύτωμα στους προγόνους σου.

      1. ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ΧΟΡΕΎΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΖΕ’Ι’ ΜΠΕΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΊΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΞΕ.
        ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΜΕΤΡΙΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟ 1821 ΤΟ 1897 ΤΟ 1912 13 ΤΟ 1922 ΤΟ 1955 ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 1974.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 1600 ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΙΧΜΑΛΏΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΉΘΕΝ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΈΣΤΡΕΨΑΝ ΠΊΣΩ ΚΑΝΈΝΑΝ.

    20. Στέφανε,δέν θά μποροῦσε νά λεχθή πιό καθαρά ἀπ᾽ αὐτό πού εἰπώθηκε ἀπό τό ΜΑΚΕΛΕΙΟ.gr διότι ὁ παραλληλισμός μέ τόν Joseph Mengele εἶναι εὔστοχος διότι ἀνταποκρίνεται στό μέγεθος τοῦ ἐγλήματος κατά τῆς ἀνθρωπότητος πού εἶναι σέ ἐξέλλιξη μέ αὐτόν low-life A.Bourla main participant and facilittor.

    21. Το Ισραελη θα πάρει το ΡΏΣΙΚΟ εμβόλιο μαθαίνω…

      .

    22. Στα αρχιδια μας τι γραφουν οι εβραιοι στο ψευδοκρατος τους!!
      Ε και;; τι εγινε;; Τι αλλο θα εγραφαν;;
      Κλαψα-δολαροδακρυα και η κοτα πανω κατω για να φυγουν η αμαρτιες….

    Comments are closed.