ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΠΕΡ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    lanainfmfff

    Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

    Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα. Όπως αποκαλύπτεται, εισαγγελέας ζήτησε να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη καθώς ενώ ήταν ζωντανός – ευτυχώς – όλο αυτό το πενθήμερο της εξαφάνισης, κανένας δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Να σημειώσουμε άλλωστε ότι όλο το διάστημα της εξαφάνισής του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

    Υπενθυμίζεται ότι, ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

    Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργηθεί, θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα βήματα σε αυτήν την περίεργη υπόθεση. Πάντως, την ίδια ώρα σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δείχνει τον Lamanif σε βίντεο με…δαντελωτό στριγκάκι! H εφημερίδα φιλοξενεί και καταγγελίες που τον θέλουν να “πηγαίνει με 14χρονα κοριτσάκια”.

    Δείτε το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    makeleio 01 13-02-2021

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τι θέλατε δηλαδή ρε τσόγλανοι εσείς που πυροβολείτε τον νέο …νεοκάπηλοι ονείρων….ψευτοηθικοι?? τι θέλετε? υγείείς ανυθρώπους θέλετε? που μεγαλώσατε παιδιά μεσα στη σύψη? που τα αφήνατε μονα για πηδάτε πορνες? που τα μάθατε πως θα αδικούν? τι θέλετε ρε π@@@νεςς τις νεοελληνικής πραγματικότητας? απαιτείτε από τους νέους ωριμότητα τη στιγμή που εσείς διδάξατε πορνεία? αι σιχτιρ καταραμένοι νεοραγιαδες πουλημένοι….

    2. αυτο ειναι που λεει …
      μαγκια – κλ@νι@- και κ…. φινιστρινι !!!

    3. Όλη η ιστορία ήταν για να προωθήσει το νέο του video clip με τίτλο joker. Ο Light το είχε πει από την πρώτη μέρα… Θα εξαφανιστεί τέσσερις με πέντε μέρες και μετά θα εμφανιστεί από το πουθενά, μην πιστεύετε τίποτα, ο τύπος παίζει το τελευταίο του χαρτί. https://youtu.be/yozH6jB7PLA

      1. Αν φίλε είναι έτσι όπως το λες τότε ο τύπος πρέπει να πάει στην ΜΠΟΥΖΟΥ και γρήγορα για απάτη.

    4. Όταν δεν πολυασχολουνται μαζί σου για να πουλήσεις κανένα δισκάκι ο manager σκαρφίζεται διάφορα για να αποκτήσεις δημοσιότητα και να ασχοληθούν μαζί σου τα κανάλια για ένα διάστημα…!!!

    5. Ένας λαός Ποδολαγνων είστε έτσι και αλλιώς …από το να γλυφει ένας λαός τα βρωμοποδαρα του Κουλι και του Αλέξη είπε να γλυψει τα πόδια της αφεντρας… Τόσα αφεντικά έχει να μην γλυψει κανένα κοκκαλακι…. Ο Κουλι δηλαδή καλυτερος είναι που γλυφει το βρωμοποδαρα της Μερκελ και των ακατανομαστων και εσείς γλυφετε τα βρωμοποδαρα του
      Κουλι… Η ο Αλεξης που εγλυφε τα πόδια όλων…Σαλιαρης…

    6. Ξεχάσατε που ο Τσιπρας στην Δ.Ε.Θ ξερογλυφε τα πόδια της Ποδοπουλου της Υπουργού Μακεδονίας Θράκης…μόνο που δεν τον είχε βγάλει να τον παίξει και ήταν μπροστά και οι κάμερες φαντάσου στα κρυφά… Ο μικρός ότι βλέπει κάνει!!

    7. Στέφανε βγάλτε όλα στη φόρα !!

      Να μην μας κουνάει τα λέφτα στη μάπα,
      ο κάθε περιθωριακός αλητάμπουρας, και ντροπή του γένους.

    8. Της πηδιολας το ανάγνωσμα… <> κάθε είδους κ μορφής μας πρήξανε τα ουμπαλα…. Σάπιστε στο χώρο που καλλιεργήσατε…. Δεν με αγγιζετε καθόλου μα καθόλου…

    Comments are closed.