ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ SS ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Οι πιο σκοτεινές σελίδες της ανθρωπότητας ξεδιπλώθηκαν απόψε σε μία χιτλερικού τύπου τελετή
    «Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.»
    Μπέρτολτ Μπρεχτ

    Ανατριχίλα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα που επιμένει να θυμάται, προκάλεσαν οι τρομερές σκηνές στην τελετή αποχαιρετισμού της Άνγκελα Μέρκελ.

    Στρατιώτες με ναζιστικά κράνη, πυρσοί, μία εκδήλωση χιτλερικού τύπου που έκανε τους νεκρούς της ναζιστικής θηριωδίας να θέλουν να σηκωθούν από τους τάφους τους.

    Όλα πλέον αποκτούν μία εξήγηση. Η πολιτική της Γερμανίας στην Ουκρανία μου θύμισε αυτή του Χίτλερ, η καλλιέργεια μίσους προς την Ρωσία, η καταστροφή της Ελλάδας, η αναβίωση του άξονα Γερμανίας – Τουρκίας. Το αντικομουνιστικό παραλήρημα που έχει συμπαρασύρει ολόκληρη την Ευρώπη, δεκαετίες μετά την πτώση του κουμμουνισμού.

    Το Ράιχ είναι εδώ, δαιμονοποιεί όσους πολέμησαν τον Χίτλερ και δυστυχώς, ετοιμάζεται να διαπράξει τα ίδια εγκλήματα. Θεωρία συνωμοσίας; Όχι. Με την ίδια ευκολία που δαιμονοποίησαν και κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό, με την ίδια λογική θα καταστρέψουν και πάλι την Ευρώπη. Η σημειολογία της εκδήλωσης είναι συντριπτική.

    Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες και το βίντεο.

    BC47CC39 74D0 4463 BD7D 4DA7F09638D458940811 D221 47EB 98E9 503B919F5DC2A9EADF07 EC03 432B B2F5 AE26F0384EDCDAAE0D8C 1260 42EF A70F EA9EAED70A184135AFA6 744C 4E62 8E20 19FF1AF41F7C

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Και τα ίδια χρώματα στις στολές. Καφέ και γρι. Μόνο το μαύρο των SS έλειπε. Εκτός του ότι φορούσε αυτή μαύρα σημαίνει κατι….

    2. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.ΧΙΤΛΕΡ & ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1933.? ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ & ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ..ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 75 ΕΤΩΝ..Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ:..!!

      1. @ Αρετή :Τζάμπα προσπαθείς μετά από 75+ χρόνια να μορφώσεις αμόρφωτα αιγοπρόβατα.Δεν…

        Τόχουν μασήσει καλά το παραμύθι που τους τάισαν οι ”νικητές”…

    3. Χάϊλ Μέρκελ,οι ναζί είναι εκεί ενωμένοι δυνατοί.Καλά έλεγε ο Τσώρτσιλ για την Γερμανία,κάθε 50 χρόνια πρέπει να βομβαρδίζεται

      1. ETΣΙ!!! ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ..ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗ!!!

    4. αυτά που βλέπουμε τον 21ο αι είναι ακριβώς αντίθετα απ αυτα που πρέσβευε το 3ο ραιχ. Μην ειστε αμόρφωτοι…

      1. !!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ/ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ/3ο ΡΑ’Ι’Χ!!!

    5. ξέρουμε ,θα βγεί η κουλοσελίδα “ελληνικά hoaxes” και θα γράψει ότι οι συγεκριμένες φωτογραφίες δεν ήταν απ’ αυτή την εκδήλωση .Τα γνωστά…

    6. η Μέρκελ ήταν γραμματεας της κομμουνιστικής νεολαίας, τον πόλεμο τον ήθελε ο Τσωρτσυλλ συμφωνα με τις εντολές που του έδινε το Focus Group των τραπεζιτών που χρηματοδοτούσε την έκφυλη ζωη του, η σημερινη χουντα επεβλήθη από τους νικητές του 2ου Παγκοσμίου, δηλαδη τις ΗΠΑ και τις κεντρικές τράπεζες….ωστόσο τα μέτρα θυμίζουν γκουλακ και ΕΣΣΔ περισσότερο…..

    7. Τα είπε όλα ο Τσώρτσιλ….. Δυστυχώς οι Γερμανοί ήρθαν ξανά.

    8. Μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια της γιαγιάς μου που έζησε στην Κατοχή και οι Γερμανοί είχαν επιταξει το σπίτι της :”Να μην ξεχάσεις παιδί μου ποτέ αυτό που θα σου πω, οι Γερμανοί δεν είναι άνθρωποι, είναι τέρατα και δεν αλλάζουν όσα χρόνια και να περάσουν! Αυτά που είδα και έζησα στην Κατοχή μόνο τέρατα τα κάνουν! ” Η γιαγιά μου πέθανε πριν 4 χρονια 97 χρονών και μας διηγήθηκε σε μένα και στα παιδιά μου πράγματα σκληρά και απάνθρωπα που έζησε. Χαίρομαι που την είχαμε τόσα χρόνια κοντά μας και μάθαμε εγώ και τα παιδιά μου τι εστι Γερμανός!

      1. ΕΑΝ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΩΣΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ/D.N.A.,ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ??? ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ..”ΤΕΡΑΤΑ”!!!

    9. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ….?????

      1. ΓΙΑΤΙ..Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ!!!!!!!!

    10. Ουίνστον Τσόρτσιλ:
      Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια.
      Δεν έχει σημασια να ξέρεις το λόγο.Τον ξέρουν αυτοί.

    11. Mπα παρελαση σταλινικου τυπου θημιζει η φιεστα του κοκκινου στρατου της γερμανιας.Αλλωστε μεγαλυτερη αντιναζι φιλελε διεθνηστρια νεοταξιτρια απο την κωλογρια μερκελ δεν υπαρχει.

    12. Φιεστες αλα φυρερ. Οσα χρονια κι αν περασαν οι ναζι παραμενουν ιδιοι.

      1. ΜΟΝΟΝ..ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΝΑΖΙ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ”…

    13. H Μέρκελ εύχεται “ευτυχία στήν καρδιά”
      Γιάννης Λάκων

      1. ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ GLOBALIST/ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!

    14. Το γονίδιο του ναζί δεν φεύγει εύκολα! Όσες γενιές και να περάσουν…. Ουσττττττ!

    15. Ευθύνονται οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι για την αναβίωση της Γερμανίας.Αντι να την διαλύσουν και σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα,την άφησαν και βοήθησαν να ξαναγίνει αυτό που πάντα ήταν.Ενα μόνιμα ναζιστικό κράτος.

      1. ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??? ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

    16. Απίστευτες εικόνες, τα SS ξανάρχονται και εμείς σέ τέτοιους καιρούς επικίνδυνους από κάθε άποψη για την Ελλάδα μας αντί να έχουμε ένα άξιο πατριώτη ηγέτη, έχουμε την θλιβερή μετάλλαξη του Mr Bean.

    17. Ότι δεν κατάφεραν τότε με πόλεμο
      Θα το καταφέρουν τώρα με μπόλια

    18. Χαιλ Χίτλερ
      Τα εμβόλια των ναζί θα μας σώσουν
      Είναι γνωστοί σωστες
      Οι ναζί

    Comments are closed.