ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ! 60ΧΡΟΝΗ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA – ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    εμβόλιο της AstraZeneca1


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Συγχαρητήρια κ Χίο σε εσάς και στους συνεργάτες σας τόσο της εφημερίδος μακελειό όσο και του ηλεκτρονικού ιστότοπο συνεχίστε να ενημερώνεται αντικειμενικά όλο τον ελληνικό λαό μπράβο σας

    2. Όλοι οι ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ “ASTRAZENECA” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γνωστοί και σαν χαμαιλέοντες της κονόμας και της διαφθοράς, και μαζί με όλους ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ, που αύξησαν κατά πολύ το πουγκί τους σε λίγους μήνες και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τους βάφτισαν ΣΩΤΗΡΕΣ (μια που η λέξη ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑ ΤΟΥ αφού όταν την λέμε, πάντα εννοούμε αυτόν που καταστρέφει την Χώρα) μήπως μπορούν να εξηγήσουν, πως ΕΝΑ ΠΑΜΘΗΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ της τάξεως των 3 ή 5 ευρώ, -που σε αυτά τα χρήματα περιλαμβάνετε το γυάλινο μπουκαλάκι, η εμφιάλωση, η ετικέτα, το κουτί με το τύπωμα του, η διανομή και ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ που μας σερβίρουν, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΩΝΤΟΣ και επιμένουν (μόνο νόμο δεν έκαναν) στο εμβόλιο της “ASTRAZENECA”, όταν στη Χώρα μας ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, με τελευταίο αυτό της 60/χρης υγιούς γυναίκας, που έκανε το εμβόλιο ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ την οποία αμέσως μετάφεραν στο νοσοκομείο, της άνοιξαν το κεφάλι για αποσυμπίεση, της έκοψαν το πόδι και μετά από λίγες ημέρες κατάληξε… ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
      https://www.youtube.com/watch?v=SBFn591ugUo ενώ ακόμα, το Καναδικό Εθνικό Συμβουλευτικό Κέντρο Εμβολιασμών (NACI), ανακοίνωσε ότι αναστέλλουν την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της covid-19, ενώ ζήτησαν να διεξαχθούν περαιτέρω αναλύσεις για τα οφέλη και τους κινδύνους του εν λόγω εμβολίου ανάλογα με το φύλο και την ηλικία (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ)
      Για αυτό….. ας αφήσουμε όλοι τον καναπέ, τις πολυθρόνες, τα κρεβάτια, τα γραφεία, τις δουλειές μας και ότι άλλο κάνουμε, για να τρέξουμε αμέσως όλοι μαζί, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ??? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙ??? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    4. Η ΝΔ φάρμακα θα φέρει ?
      Μόνο με τα εμβόλια θα παλέψουμε τον κωροναιό ΓΙΑΤΙ ?

    5. Τα ιδια χαλια ειναι ολα τα κορωνοεμβολια και θα το δειτε σε 1 με 2 χρονια, μολις αρχισουν να εμφανιζονται και οι μακροχρονιες παρενεργειες.

    6. επειδή ήταν πεθερά του την έστειλε και περιμένει να εισπράξει κάποια αποζημίωση από ασφαλιστική ή από το κράτος του Κούλη ή από την ΕΕ, πιθανόν να ήταν σε συνέργεια με την γυναίκα του για να ζήσουν λίγο καλύτερα με την αποζημίωση, η γριά την έζησε την ζωή της…..

    7. Της ΦΑΙΖΕΡ ειναι εξισου σκ@τα μην πειθεστε.

    8. Ωραίος !! Ενώ ο κόσμος βουιζε για την Astrazeneca εσύ έβαλες την πεθερά σου να το κάνει. Υπόγραψες την θανατική της καταδίκη. Εντάξει οι γέροι μπορεί να έχουν πάθει πανικό με την προπαγάνδα των ΜΜΕ αλλά εσύ πιο νέος, μορφωμένος υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχες ψάξει. Πάντως αυτός που δεν γουστάρει την πεθερά του να την στείλει για εμβόλιο της Astrazeneca … αλλανθαστη μέθοδος και δεν μπορούν να σε κατηγορήσουν .

    9. Που εξαφανιστηκες εσυ που ελεγες οτι θα μας σωσεις και δυστυχως επαιζες το παιχνιδι της κυβερνησης; και δακρυζες κιολας περσι που σε πιστευαμε. Φαινεται οτι εξαφανιστηκες γιατι δεν εισαι σαν τους αλλους τους απατεωνες λοιμοξιολογους που λεγανε οτι δεν μεταδιδεται ο κορονοιος στα μεσα μαζικης μεταφορας και δεν κραταγανε ουτε τα προσχηματα. Αλλα και τωρα που δεν βγαινεις εισαι συνενοχος γιατι πρεπει να βγεις να πεις την αληθεια για την καταστροφη που προκαλεσατε. Και τωρα μιλατε για ενδοοικογενειακη διασπορα εσεις που μας κλεισατε μεσα στα σπιτια μας. Πως να μην υπαρξει ενδοοικογενειακη διασπορα που προχτες ανοιξατε τις παιδικες χαρες; καταστρεψατε μια γενια και εσεις πληρωνοσασταν σωτηρη(σωτηρη σε ελεγε και ο πρωθυπουργος, αυτος ντε που πηγε στη λεσχη μπιλντεμπεργκ πριν λιγα χρονια για το καλο μας)

    10. Σας αποδεκατίζουν και εσείς βελάζετε. Ανάξιοι…

    11. έκανα εμβόλιο σε ικα , εδωσαν ένα χαρτί να κλικαρω αν έχω κάποια νοσήματα , όχι όμως για ευθύνες κ.τ.λ

    12. Παιδιά έχει πεθάνει εργαζόμενος σε πολύ μεγάλο νοσοκομείο στην Αθήνα τέσσερις μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Ο γιατρός του επίσης εργαζόμενος στο ίδιο νοσοκομείο τράβαγε τα Μαλλιά του μπροστά σε συναδέλφους γιατί ο μακαρίτης είχε κάνει check up την προηγούμενη εβδομάδα από τον εμβολιασμό και ήταν όλα φυσιολογικά. Η ενημέρωση ήταν ότι έφυγε από καρδιολογικά αίτια.

    13. Εντάξει ρε φίλε οι άνω των 60 που είναι όλη μέρα στην τηλεόραση θέλουν να το κάνουν γιατί αυτό τους λένε από την τηλεόραση αυτό πιστεύουν. Πιστεύουν ότι είναι καλό και όλοι αυτοί οι δήθεν θέλουν να μας σώσουν.
      Εσύ όμως ένας νέος άνθρωπος να επιμένεις να κάνει ένα εμβόλιο που είναι ακόμη σε πειραματικό επίπεδο;;;

    14. Και φυσικά η 60χρονη πριν το κάνει το εμβόλιο είχε υπογράψει χαρτί πως έχει ενημερωθεί για το εμβόλιο και το κορωνιό επαρκώς και αναλαμβάνει την ευθύνη…. Καταλάβατε;

      Το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, αλλιώς σε απολύουν από τη δουλειά και δε σε αφήνουν να βγεις από το σπίτι, ΑΛΛΑ πριν το κάνεις υπογράφεις χαρτί που να λέει πως αναλαμβάνεις εσύ προσωπικά την ευθύνη για να το κάνεις και ούτε η εταιρία ούτε το κράτος φέρουν καμία ευθύνη…

    Comments are closed.