ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ»

    Κοινοποίηση:
    ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    Tο Great Reset (μτφρ Μεγάλη Επαναφορά) είναι πραγματικό, συμβαίνει τώρα και θα οδηγήσει σε καταστροφή χειρότερη – «πολύ, πολύ χειρότερη» – από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, προειδοποίησε ένας Γερμανός οικονομολόγος.

    Ο Δρ Antony Mueller, καθηγητής Οικονομικών στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Sergipe στη Βραζιλία, λέει ότι η «πανδημία» χρησιμοποιείται ως κάλυψη από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ για να καταστρέψει τις μικρές επιχειρήσεις και να επιταχύνει μια νέα παγκόσμια τάξη βασισμένη στην «εμπειροκρατία, την πράσινη θρησκεία του κλίματος και την βάναυση ερήμωση».

    Αυτή η παγκοσμιοποιημένη ελίτ – εμπνευσμένη από την εκστρατεία «Build Back Better» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για μια «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και από την Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών, σκοτώνει την Main Street, μαζί με χιλιάδες θέσεις εργασίας, διατηρώντας οικονομίες σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο σε σχεδόν μόνιμο “κλείδωμα”.

    «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν παρατηρήσει ακόμα, διότι προς το παρόν οι κυβερνήσεις μπορούν να τους προσφέρουν επιδοτήσεις και πληρωμές πρόνοιας. Αλλά το ερώτημα είναι: «Για πόσο καιρό;» Γνωρίζουμε ότι αυτά τα χρήματα σύντομα θα τελειώσουν. Στη συνέχεια θα δείτε τεράστια ανεργία σε όλη την Ευρώπη καθώς μια χώρα καταρρέει μετά την άλλη»

    Η επερχόμενη οικονομική κρίση θα είναι χειρότερη από ό, τι έχει δει ο κόσμος στο παρελθόν, διότι όλες οι χώρες του Δυτικού κόσμου θα εξαθλιωθούν ταυτόχρονα και δεν θα μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη.

    «Βλέπουμε την καταστροφή της οικονομίας σε όλες τις δυτικές χώρες – από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τη Δυτική Ευρώπη. Το 2020 ήταν μια μεγάλη καταστροφή στη δημιουργία. Δεν είναι μόνο εδώ, αλλά θα είναι χειρότερο – πολύ, πολύ χειρότερο – από την Βαϊμάρη.»

    Υπενθυμίζεται πως ήταν η παρακμή της Γερμανικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης – περίοδος υψηλής ανεργίας, στέρησης και υπερπληθωρισμού – που οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ.

    «Στη Βαϊμάρη είχαμε ακόμη μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ήταν θρησκευόμενοι – κάτι που τους έδινε μια αίσθηση κοινότητας και αμοιβαίας βοήθειας. Είχαν επίσης ισχυρές οικογένειες. Τώρα από την Ισπανία έως την Ιρλανδία, έχετε μόνο νοικοκυριά, κάτι που θα το κάνει πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να επιβιώσουν.»

    Σημειώνει δε πως όλες οι μικρές επιχειρήσεις εξαφανίζονται μεθοδικά και σκόπιμα από το κυβερνητικό σύστημα.

    «Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η Αργεντινή είχε οικονομικές καταστροφές. Αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια της, επειδή υπήρχαν πάντα μικρές επιχειρήσεις όπου θα μπορούσατε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, να πάτε στο κρεοπωλείο για κρέας, τα μπαρ και οι καφετέριες έμειναν ανοιχτές. Σε αυτή τη νέα συντριβή, τα μπαρ και οι καφετέριες θα είναι όλα κλειστά.»

    Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ιό, λέει ο καθηγητής Mueller, και όλα έχουν να κάνουν με την κυβερνητική πολιτική: «Η πραγματική πανδημία θα είναι το αποτέλεσμα του κλειδώματος».

    «Είχαμε μια προ-γεύση το 2008. Θυμάστε τις φωτογραφίες των ανθρώπων που περιμένουν να αντλήσουν τα χρήματά τους από την τράπεζα; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί επειδή θα έχετε κατάρρευση της πίστωσης… Θα έλθει η ανεργία. Η κυβέρνηση δεν θα έχει χρήματα. Θα είναι ο μεγάλος πληθωρισμός ή μια σημαντική συρρίκνωση. Δεν το έκανε αυτό ο ιός. Ήταν το κλείδωμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν επειδή η διάσταση εκρήγνυται σε σχέση με οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει. Η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα όπου αναρωτιόμαστε «Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό;»…Αλλά το έκαναν. Δεν πρέπει να έχει κανείς χρήματα. Οι άνθρωποι λένε: «Ω έχω σύνταξη». Αλλά η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τη σύνταξή σας. «Ω έχω κάποιες αποταμιεύσεις.» Αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ταμιευτηρίου».
    Ενώ ο Mueller λέει ότι η πρόγνωση είναι ζοφερή, το καταστροφικό σενάριό του μπορεί να μην υλοποιηθεί εάν οι δυτικές οικονομίες δουν το πραγματικό νόημα.

    «Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί. Δεν κάνω προφητείες. Βλέπω μόνο τις συνέπειες του τι συμβαίνει τώρα με κλειδώματα, πώς φαίνεται το μέλλον»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τό σχέδιό τους είναι νά δημιουργήσουν χάος καί νά φέρουν μετά τόν παγκόσμιο ηγέτη σάν δήθεν σωτήρα, όπως γράφει η Αποκάλυψη.

    2. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση οι άνθρωποι να πέσουν στην παγίδα του εθνικισμού. Θα προσπαθήσουν να στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου. Όπως έκαναν πάντα. Να δεις ως εχθρό τον Ιταλό, τον Γερμανό, ενώ εχθρός σου είναι αυτός που σε φτωχοποιεί. Να κοιτάς πάντα το κεφάλι που αποφασίζει και όχι τα ποδάρια. Αλλά από την στιγμή που οι λαοί άφησαν τις τύχες τους σε τουλάχιστον ημίτρελους ηγέτες οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον χαμό της ανθρωπότητας.

      1. Ο Εθνικισμός-Φυλετισμός είναι η λύση. Όταν ο Έλληνας πάει καλά οικονομικά θα βοηθήσει τον Ιταλό, τον Γάλλο και τον Γερμανό επειδή είναι Ευρωπαικά Φυλετικά Λευκά αδέρφια.Το πρόβλημα δημιουργείται απο την τοκογλυφική εβραική-καπιταλιστική συμπεριφορά των ηγεσιών που διοικούνται απο τον αιώνιο εβραίο, τον εχθρό του Λευκού ανθρώπου που σταύρωσε τον Χριστό.

    3. αφου σχεδιαζουν ολα αυτα ευχομαι να βγει καποιος παλι χειροτερος απο τον χιτλερ αλλα να κανει σωστο ξεκαθαρισμα αυτην την φορα 5-6 οικογενειες ειναι τα μιασματα της ανθρωποτητας αντε 10 ευκολα ξαπαστρευονται αλλα σωστα αυτην την φορα

      1. Σωστό είναι ότι βοηθάει στην διατήρηση ή επαναφορά της Φυλετικής συνέχειας όπως ήταν στην Ελλάδα τα πράγματα παλιά. Νομίζω ότι ακόμα και ο Φύρερ να ηγείτω θα δυσκολευόταν να στείλει πακέτο στα χωριά τους 5 εκατομμύρια λαθρέποικους. Χρειαζόμαστε κάτι πιό δυνατό.

    4. Ενας απο τους βασικους σκοπους της ΝΤΠ ειναι η εξαλειψη των μικρων επιχειρησεων, σαν κι αυτες που λειτουργουν στην Ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες του Νοτου.
      Διαμενω εκτος Ελλαδος και αυτο εχει αρχισει προ καιρου κι εδω.

      Τα φαρμακεια, για παραδειγμα, υποχρεουνται σε κλεισιμο αφου εχουν δημιουργηθει αλυσιδες απο “φαρμακεια σουπερμαρκετ” που ειναι αδυνατον να συναγωνιστει ο μικρος φαρμακοποιος της γειτονιας.

      Το ιδιο και σε αλλους τομεις με πολλα μικρα καταστηματα να βαζουν λουκετο, επ’ ωφελεια των μεγαλων πολυκαταστηματων αφ’ ενος, και του εμποριου απο το διαδικτυο.

      Αν ο κοσμος δεν αφυπνισθει και δεν παει εναντια σ’ αυτη την λαιλαπα, η επιβιωση των μικρο-μεσαιων ειναι θεμα χρονου. Βασικα χρειαζεται μαζικη ΑΠΟΧΗ απο αγορες απο τις γνωστες αλυσιδες καταστηματων αλλα και του εμποριου απο το διαδικτυο.

    5. Ενας απο τους βασικους σκοπους της ΝΤΠ ειναι η εξαλειψη των μικρων επιχειρησεων, σαν κι αυτες που λειτουργουν στην Ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες του Νοτου.
      Διαμενω εκτος Ελλαδος και αυτο εχει αρχισει προ καιρου κι εδω.

      Τα φαρμακεια, για παραδειγμα, υποχρεουνται σε κλεισιμο αφου εχουν δημιουργηθει αλυσιδες απο “φαρμακεια σουπερμαρκετ” που ειναι αδυνατον να συναγωνιστει ο μικρος φαρμακοποιος της γειτονιας.

      Το ιδιο και σε αλλους τομεις με πολλα μικρα καταστηματα να βαζουν λουκετο, επ’ ωφελεια των μεγαλων πολυκαταστηματων αφ’ ενος, και του εμποριου απο το διαδικτυο.

      Αν ο κοσμος δεν αφυπνισθει και δεν παει εναντια σ’ αυτη την λαιλαπα, η επιβιωση των μικρο-μεσαιων ειναι θεμα χρονου. Βασικα χρειαζεται μαζικη ΑΠΟΧΗ απο αγορες απο τις γνωστες αλυσιδες καταστηματων αλλα και του εμποριου απο το διαδικτυο.

    6. Αφου λοιπόν υπάρχει αυτη η Ελίτ των 5 ανθρώπων που διοικούν τον κοσμο τι κάνουν οι αρχηγοί τοσων κρατων και δεν τούς καθαριζουν ; γιατι συναινουν ; αφου οι χωρες τους θα διαλυθουν τι περιμένουν

    7. Το μεγάλο κραχ έρχεται αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με παλιά . Που μετά απο αυτό άρχισε πάλι η οικονομία ν ανεβαίνει.
      Κι αυτό γιατί το πολιτικο-οικονομικό σύστημα αναφοράς ήταν ο καπιταλισμός με έδρα την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής και όχι ο κομμουνιστικός οικουμενισμός με τα μέσα παραγωγής στην παγκόσμια ελίτ και με όργανα παραγωγής κατά το πλείστον ευφυή ρομπότ .
      Αυτό το κραχ θα επιφέρει ως άμεση συνέπεια την ψηφιοποίηση του χρήματος την κατάργηση των τραπεζών (σταδιακά) με τη σημερινή μορφή ,την επιβολή υψηλών αρνητικών επιτοκίων και την αναγωγή όλων των ψηφιακών κρυπτονομισματικων αποθεμάτων στα χέρια μιας φαινομενικά «αυλης» παγκόσμιας Τράπεζας που Μ ένα κλικ
      θα σε θέτει εκτός συστήματος και πρακτικά θα σε σκοτωνει αν δεν είσαι υπάκουος σκλάβος της.

    8. Αυτά μπορώ να τα πω εγώ καλλίτερα μέσα σ’ ένα σχόλιο όπως αυτό που έκανα χτες που μίλησα ότι η Αλητ θα τράβηξε το χαλί των επιδομάτων κάτω από την ανθρωπότητα όταν την έχει εξαθλιώσει πλήρως.
      Δε νομίζω όμως ότι ο δρόμος που θ ακολουθήσει θα είναι ευθεία αλλά τεθλασμένη με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τη χρονική επιβράδυνση.
      Αυτό όμως που σημείωσα και θα το εξετάσω αν μπορέσω να βρω αναφορες είναι τι εννοεί
      με τη λέξη πράσινη θρησκεία.
      Λέγεται ότι οι πράσινοι φόροι και όχι η πράσινη θρησκεία θα αναγκάσουν τους ανθρώπους μελλοντικά να πληρώνουν και
      «την αναπνοή» τους δημιουργώντας τους εικονικά χρέη που θα τους οδηγήσουν στην πλήρη δήμευση κάθε ατομικής ιδιοκτησίας τους.

    Comments are closed.