«Σου αρέσει;». Αυτή την αρρωστημένη ερώτηση έκανε ο 78χρονος παππούς της 9χρονης που κατηγορείται για τον βιασμό της από το 2017 στο Κερατσίνι!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 9χρονη όταν έλειπε η κόρη του (μητέρα του παιδιού) και η σύζυγός του.
Μάλιστα, ο 78χρονος με την πρόφαση της ταινίας στην τηλεόραση έβαζε το κορίτσι στον καναπέ για να παρακολουθήσουν μαζί και στη συνέχεια το θώπευε στα γεννητικά όργανα ρωτώντας το αν του αρέσει!
Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Απορία:
Πέντε χρόνια έκανε ο παππούς αυτή τη δουλειά και η μάνα δεν είχε πάρει χαμπάρι?
Το παιδάκι 5 χρόνια δεν είχε πει κουβέντα σε κανέναν?
Πολύ μυστήρια πράγματα ΤΡΟΦΗ όμως για τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να απαξιώσουν την κλασική οικογένεια για να εξυμνησουν την ανώμαλη δικιά τους.
Η προβολη και η νομιμοποιηση της ανωμαλιας αυτα τα αποτελεσματα εχειΘα τα βρουν οι υπευθηνοι και στα δικα τους σπιτια
απλά παίρνεις μια χατζάρα ή έναν μπαλντά και του το κόβεις από την ρίζα.
αυτό για κάθε ανώμαλο παιδεραστή/παιδόφιλο
είναι μόνιμη θεραπεία
Και επειδή εχει γίνει σχοινι-κορδόνι όλες μα όλες παραμυθιάζουν , ΟΧΙ δε το τρώμε και αυτό ακόμα και αλήθεια να είναι μας έχουν πρήξει τα χαζογύναικα. Η άλλη 14 χρονών δεν ουτε πόσες τσόντες γυρισε και βάλανε φυλακή έναν που δεν ήταν αυτός στο βίντεο αλλά ούτε και αυτή ήταν στο βίντεο. Ναχαμε να λέγαμε. Δε ξέρω αν είναι πορνόγερος ο συγκεκριμένος, ούτε με ενδιαφέρει αλλά αυτό με τα ανήλικα που γυρίζουν τσόντες και κάνουν βίζιτες σορρυ και κατηγορούμε τους άλλους αυτές γελάνε. Οι μόνοι μαλάκες είμαστε εμείς που σκεφτόμαστε για δήθεν αθώες ψυχές και πούτσες τούμπανα.