[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛ – “ΒΡΟΧΗ” ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ – ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    amal3

    Επεισόδια καταγράφηκαν στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο. Ομάδα πατριωτών οργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας κατά της διαδρομής της παρωδίας που λέγεται Αμάλ, της μαριονέτας ύψους 3,5 μέτρων από τη Συρία που περπάτησε στο σημείο.

    Στο ίδιο μέρος διαμαρτυρήθηκαν με συγκέντρωση και αντιεξουσιαστές που πέταξαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν, με τη σειρά τους, με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδήλωση δεν ματαιώθηκε  για την αποφυγή επεισοδίων.

    amal4

    Αρχικό κείμενο

    Αρχίζει και μυρίζει μπαρούτι στο Μεταξουργείο αφού ήδη είναι πολύ έντονη η παρουσία της Αστυνομίας.

    Μετά από σχετική εντολή, ο σταθμός Μεταξουργείο του μετρό έκλεισε στις 17:30, όπως γνωστοποίησε η ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

    Σημειώνεται ότι με αφορμή το πέρασμα της μικρής “Αμάλ”, της γελοίας αυτής μαριονέτας που συμβολίζει το… “δράμα” των λ@θροπροσφύγων, αναμένεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή, ενώ έχει γίνει κάλεσμα και για αντιρατσιστική συγκέντρωση.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι επί τόπου και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

    Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σημείο:

    amal3 amal2 amal1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Για να καθαρίσει πλέον η Λευκή Ευρώπη πλέον τα SS φαντάζουν σαν χορωδεία της 6ης δημοτικού. Χρειαζόμαστε κάτι πιό δυνατό. Δεν ακούσαμε τις διδαχές του Τρίτου Ράιχ όταν έπρεπε και τώρα καλούμαστε να επαναφέρουμε την τάξη με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ουσιαστικό.

    2. Η ΕΥΡΩΠΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ “μπουρ….λο” ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 1.000.000,ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΝΑ..”ΛΙΑΣΤΟΥΝ” ΚΑΙ ΝΑ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

    3. Αν μπείτε στη σελίδα των δημιουργών του project της μαριονέττας, θα φρίξετε από την υπερπληθώρα των τούρκικων συμμετοχών και φίλων του εγχειρήματος υπό διάφορους μανδύες, από θεσμούς (όπως δήμοι, “εκπαιδευτικοί” οργανισμοί, εταιρείες κ.λπ.), μέχρι τον τελευταίο ιδιώτη. Χώρια που, αν θυμάμαι καλά, η πορεία αυτού του “δούρειου όνου” ξεκίνησε από την τουρκία. Δεν νομίζω μάλιστα (λόγω συνθηκών) ότι πέρασε καν απ’ οπουδήποτε στη Συρία…

    4. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ συριζΑΥΓΗΤΕΣ ΑΝ Η ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ οΕπιταφιος ΕΚΕΙ θα ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ !!!

    5. Μεγάλη νίκη εχθές για τους εθνικιστές η Αμαλ δεν βγήκε ποτέ. Ελασυν ,εθνικό μέτωπο , Λεπέν, μαζί στον δρόμο ενάντια στην ισλαμοποιηση της Ελλάδας και την εφαρμογή του σχεδίου Μπουλγκραβια.Ελληνες σταθείτε δίπλα μας στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης

    6. Η πλειοψηφία των παράνομα εισερχομένων είναι άνδρες ηλικίας 18-30 ετών. Ίσως να είναι πρώην μαχητές διάφορων σαλαφιστικών οργανώσεων σαν το ISIS ή την Hayat Tahrir al Sham (σύμμαχο των Taliban).

    7. ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ? ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ?

      Επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι ακριβώς “πρεσβεύει” η Αμάλ, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια:
      ΠΡΩΤΟΝ, η κούκλα αυτή μόνο αθώα δεν είναι. Πρόκειται για Wicker Man, καλαμωτό ομοίωμα ανθρώπου το οποίο χρησιμοποιούσαν για τελετές μαύρης μαγείας στην Αγγλία, τελετουργικά που υπήρχαν από τα αρχαία χρόνια μέχρι και αρκετά μετά τον Μεσαίωνα
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ, όπως θα παρατηρήσατε ο καλαμωτός σκελετός της είναι κενός εσωτερικά, προσφέροντας άπλετο χώρο. Αυτό γιατί γεμίζουν το εσωτερικό ενός Wicker Man με ζωντανούς ανθρώπους και μετά βάζουν φωτιά και το καίνε. Με επίκληση σε πνεύματα, προσπαθούν να έχουν την εύνοια τους προκειμένου ένας πόλεμος που θα ξεκινήσει να είναι νικηφόρος και σε αντάλλαγμα προσφέρουν μαζική ανθρωποθυσία.
      ΤΡΙΤΟΝ, η περιοδεία συμβολίζει τους τόπους που θέλουν να κατακτηθούν. Βάλτε με το μυαλό σας….
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ, οι τελετές αυτές κατέληγαν στο Stonehedge, όπου και καιγόταν το ομοίωμα μαζί με τους δυστυχείς που θυσιάζονταν, από τους Δρυίδες, τους μάγους της εποχής. Το ταξίδι της Αμάλ τελειώνει τυπικά στο Μάντσεστερ. Δεν έχουν ανακοινώσει που θα καεί.
      ΠΕΜΠΤΟΝ, πίσω από την περιοδεία της Αμάλ βρίσκονται οι ΜΚΟ Solidarity Now και Open Society Foundation του Τζωρτζ Σόρος. Και φυσικά, με τα χάπατα του ΣΥΡΙΖΑ να τους υποστηρίζουν.

      Σας ανοίγω λιγάκι τα ματάκια ?

      Ψάξτε λίγο στο Google ή όποια μηχανή αναζήτησης σας βολεύει για τις κούκλες Wicker Man. Και πάρτε τους με τις πέτρες που θέλουν να φέρουν τον πόλεμο εδώ και να μας κατακτήσουν.

      1. Σωστά τα λες φίλε,υπάρχουν όμως και πολλοί χρήσιμοι ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν.

    8. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΝ Η ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ SEX SHOP ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ !!!

      1. Χρυσαυγιτες με Ι και οχι Η αμορφωτη….δεν εβγαλες γυμνασιο??????

    9. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ…ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΑΛ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΟΣΗ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΙ….

    10. Τσακιστε τούς Σταλινοφασιστες και τα τσιράκια τους.

    11. Όλα τα αδέσποτα του Σόρος πιάσανε δουλειά,στα τσακίδια όλοι οι ισλαμοφασίστες.

    12. οι πακιστανοι της πλατειας σας εχουν για πρωινο τοσοι πατριωτες που μαζευτηκατε..

      1. Λογικά θα ήταν και η μάνα σου εκει για να τους ψυχαγωγεί

    13. Δεν ρωτήσατε μαλλον τους προ παππούδες και γιαγιάδες σας, να σας πουν πως ηταν, όταν ειμασταν εμεις σε πολεμους και προσφυγιά. Απο την αλλη δυστηχως έχουν δίκιο όσοι δεν θελουν πρόσφυγες παράνομους στην Ελλάδα ετσι μπουρ….λο που ειναι το σύστημα και όπως προσπαθεί να μας κανει πάλι η Ευρώπη, κεντρο μεταναστών για 2η 3η φορα…

    14. Ρε μαλακές τον Έλληνα που ξεπουλήσατε έπρεπε να περιφερετε…..
      Παλιοαλητες πολίτες μάζευε όλους τους πεινασμένους που μαζέψετε και πάτε στο διάολο μαζί τους….
      Η κωλοκυβερνηση νδ ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΛΟ ΛΑΟ……
      ……..Η ΑΜΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ…..
      ΔΡΟΜΟ …ΟΥΣΤ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΝΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…..
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

      ΑΛΗΤΕΣ……..ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!

    15. Γαμω τα σπίτια κ τις μανάδες όσων υποστηρίζουν αυτά τα χάλια να πάρουν σπίτι τους την Αμαλ τους ταλιμπαν η Ελλάδα δεν φταει τίποτα

    16. Η Αμαλ γυρνάει παντού ο επιτάφιος όμως απαγορευόταν

    Comments are closed.