ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΑΤΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

    Δύο σοβαρά θανατηφόρα περιστατικά έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια και στους Αγίους Αναργύρους. Αρχικά ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από διαπληκτισμό ο οδηγός ενός αυτοκινήτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον οδηγό ενός δεύτερου ΙΧ.

    Πρόκειται για δύο άτομα που ήταν συγκατηγορούμενοι για υπόθεση ναρκωτικών. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που δέχτηκε τα πυρά, βγήκε από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Και οι δύο τραυματίες (από τους πυροβολισμούς και το τροχαίο) μεταφέρθηκαν στη Παμμακάριστο όπου ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής κατέληξε και ο συνοδηγός που τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

     

    Αργότερα έγινε γνωστό ότι ένα ακόμα περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στους Αγίους Αναργύρους. Τελικά φάνηκε ότι ο δράστης της επίθεσης στα Πατήσια, πήγε στους Αγίους Αναργύρους όπου προχώρησε σε ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθε και σε μπαρ από όπου απέσπασε δεκάδες ευρώ. Βγαίνοντας από το μπαρ τον εντόπισαν αστυνομικοί. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει νεκρός και οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίεw ο δράστης πυροβόλησε τους αστυνομικούς που ήταν μέσα στο περιπολικό κι οι οποίοι δέχθηκαν δύο σφαίρες, ενώ η μία από αυτές φέρεται να «καρφώθηκε» στο αμάξωμα.

    Ακόμη φαίνεται να μπλόκαρε το όπλο του συνοδηγού. Τελικά τον δράστη πυροβόλησε ο τραυματίας οδηγός του περιπολικού και τον σκότωσε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πολύ καλές ειδήσεις τρια άχρηστα τομάρια της κοινωνίας ψωφίσαν ξεβρώμισε έστω και λίγο ο τόπος, μακάρι να το συνεχίσουν κάθε μέρα έτσι σε μερικά χρονάκια θα έχει ξεβρωμίσει εντελώς η κοινωνία.

    2. Κασιδιάρης να ξεβρωμισει ο τόπος! Ξυπνάτε ραγιάδες!!!!!

    3. Θα μας πείτε τι φάρα είναι τα μπουμπούκια;;;

    4. Η Νέα Δημοκρατία είναι χειρότερη από Σύριζα. Ψηφίζουμε όλοι Ηλία Κασιδιάρη.

    5. …..ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ….

    6. 49% στον βλαχοδημαρχο και μετα υπουργειο εξωτερικων μιλαμε για λαμπρο μυαλο δεν πρεπει να το χασουμε.

    7. Μπουλο τα αλλοδαπα από την Ελλάδα κόψτε τους τα επιδόματα και μην τους δινετε δουλειές αναγκαστε τους να φυγουν

    8. Όπως δήλωσε και ο Μητσοτάκης στην ομιλία του για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα:”Η ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος!!Άλλωστε, έχουμε ΤΟ ΘΕΤΙΚΌ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΏΝ “!!!

    9. Ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση των αρίστων.να συλληφθούν οι αστυνομικοί πάραυτα.

    10. Να χαίρεστε το μπουρδέλο που φτιάξατε εσείς και οι προηγούμενοι. Παλιοκαργιόληδες.

    11. που δεν σκοτώθηκαν οι μπάτσοι που έκοβαν πρόστιμα για μάσκες και συλλαμβανουν όποιον υπερασπιστεί τον εαυτόν του μέσα στο σπίτι του από λαθροληστές, ίσως υπάρχει ακόμη μια ελπίδα να πεθάνουν οι μπάτσοι….καλό ψόφο μαφιόζπι μπράβοι της Κούλας….

    12. Κριμα ρε τα παιδια ειχαν εγκριθει και στα επιδοματα που δινει η κυβερνηση και τα χανουν τωρα

    13. Σχολιάζουν στην ιστοσελίδα αυτοί που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για το Σκοπιανό!
      Οι ίδιοι θα ψηφίσουν και πάλι Δεξιά ή ακροδεξιά.

    14. Λιακο εμπα υπουργος προστασιας του πολιτη για να ξεβρωμισει η χωρα μετα την ολιγαρχια της Κουλας! Ελεος πια! Φοβασαι να κυκλοφορησεις μετα τις 10 το βραδυ! Κουλαρα ως εδω και μη παρεκει αντε και στο διαβολο ξεπουλημενο τομαρι των μπιζνες! Παρε το καλοταισμενο μπουλασκερι σου και εις το πυρ το εξωτερον!
      Και μην τολμησεις να στησεις θερμο επεισοδιο με τον Μογγολογαν για αλλοθι των ξεπουληματων σου, το Γουδι δεν φευγει απο τη θεση του!
      Ενας Νεοδημοκρατης του Κωνσταντινου Καραμανλη.

    15. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς σ’αυτήν την χώρα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

    16. Άλλο ένα μαγευτικό βράδυ στη βαλκανική Βενεζουέλα…

    17. Το θετικό είναι-3 τηγανοκεφαλοι περαστικά στους λεβέντες αστυνομικούς που έκαναν το αυτονόητο.

    18. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ….ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ….ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ…..!!!

    19. Αυτά τα κωλοσκιπιταρια δεν πρόκειται να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία ούτε σε 500 χρόνια…..

    20. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ/ΝΟΤΑΞΙΤΩΝ

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
      ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ.
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ.

    21. Πλεύρη γεωργιάδη που θα διώχνατε τους λαθρομετανάστες, ξεπεράσατε σε εγκληματικότητα και τους ορίτζιναλ συριζαίους. Η αστυνομία ασχολείται με τους ανεμβολίαστους αντί να ασχολείται με τους εγκληματίες.Όπως τότε που δεν μας αφήνατε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό μας και οι λαθρομετανάστες έμπαιναν ελεύθερα στη χώρα! 3 νεκροί ούτε στην κολομβία! Χτες απιβιβάστηκαν λαθρομετανάστες στη ρόδο, θα τους δώσετε και επιδόματα! Εκεί μας καταντήσατε, για να κρατήσετε την καρέκλα δεν λέτε κουβέντα.

    22. ΕΑΤ ΕΣΑ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΑΡΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

    Comments are closed.