ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: «ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ – ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» – Ο ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΟΚ

    Επίθεση στη ΝΔ και τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενόψει των εκλογών εξαπέλυσαν με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ. «Είναι εχθροί του συλλόγου», όπως αναφέρουν.

    Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ απαριθμούν όσα έγιναν εις βάρος του Δικεφάλου την τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στεκόμενοι ιδιαίτερα στην στημένη επιτροπή της ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

    Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

    «Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που ως οργανισμός έχουμε δεχθεί οργανωμένο πόλεμο σε διοικητικό, σε αγωνιστικό αλλά πολλές φορές και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως, είναι όμως, από τις λίγες φορές που αυτός ο πόλεμος είναι τόσο λυσσαλέος, τόσο εξόφθαλμος, τόσο κατευθυνόμενος και τόσο στοχευμένος που στρέφεται ανοικτά όχι μόνο στον οργανισμό αλλά και στον κόσμο του, που αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη του συλλόγου.

    Σαν οπαδοί, έχουμε μάθει διαχρονικά να μην κρυβόμαστε, να εκφραζόμαστε και να τοποθετούμαστε μέσα στα γήπεδα, στους δρόμους, στις πλατείες ή στα πάρκα. Αυτό, όπως επιτάσσει άλλωστε η διαδρομή μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε και αυτό θα πράξουμε την επόμενη εκλογική Κυριακή απέναντι σε όσους προσπαθούν συστηματικά να διαλύσουν αυτό που λατρεύουμε περισσότερο και από την ίδια μας τη ζωή.

    Υπήρχαν στιγμές κατά την διάρκεια διακυβέρνησης της χώρας, που πραγματικά μας ώθησαν στο να αναρωτηθούμε, αν και όλοι μας ξέρουμε την απάντηση, ποιος κυβερνά πραγματικά αυτή την χώρα.

    Ωστόσο, οφείλουμε να ξεχωρίσουμε και να τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση, την στιγμή που μία στημένη από την κυβέρνηση και τον εντολοδόχο υφυπουργό της Αυγενάκη επιτροπή, η επιτροπή του Τζουλάκη και της Μαρούπα, ακολουθώντας πιστά και κατά γράμμα τις εντολές του πραγματικού πρωθυπουργού αυτής της χώρας, προσπάθησε να μας διαλύσει ανακοινώνοντας τον υποβιβασμό της ομάδας την ώρα που αγωνιζόταν η ομάδα με το Βόλο.

    Οφείλουμε να ξεχωρίσουμε και να τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση, την στιγμή που η στημένη επιτροπή, με τις πολιτικές ευλογίες της κυβέρνησης, έπαιξε με τις ζωές μας τις ίδιες, ανακοινώνοντας τον υποβιβασμό την ώρα του αγώνα. Δεν σκέφτηκαν, δεν δίστασαν, δεν νοιάστηκαν για το τί θα μπορούσε να έχει συμβεί, αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός τους. Δεν διστάζουν να θυσιάσουν ζωές στον βωμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα και από την πρόσφατη τραγωδία – δολοφονία των Τεμπών.

    1. Δεν ξεχνάμε πως αν ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε την δύναμη να διεκδικήσει την δικαίωση του στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, θα είχε με κυβερνητική εντολή υποβιβαστεί, όπως άλλωστε συνέβη με την ομάδα της Ξάνθης.
    2. Δεν ξεχνάμε όλους εκείνους τους βορειοελλαδίτες βουλευτές και υπουργούς που παρέμειναν άλαλοι και έκλειναν αυτιά και μάτια μπροστά στην αδικία που είχε ως σκοπό να τιμωρήσει τον Π.Α.Ο.Κ., επειδή τόλμησε να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους
      απέναντι στα πραγματικά αφεντικά τους.
    3. Δεν ξεχνάμε την πρωτοφανή κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν εντολής του πραγματικού πρωθυπουργού της χώρας, όταν μπούκαρε πρωί – πρωί σε γήπεδο και συνδέσμους, πριν το Π.Α.Ο.Κ. γαύρος, αναζητώντας το πανί που απεικόνιζε το αφεντικό τους.
    4. Δεν ξεχνάμε την χωρίς φραγμό στοχοποίηση ανθρώπων του συλλόγου από τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή ή και εμάς τους ίδιους, την επαναφορά του ιδιώνυμου και το κλείσιμο των συνδέσμων, την παρεμπόδιση κοινωνικών δράσεων με σκοπό την ματαίωση τους όπως για παράδειγμα η συλλογή τροφίμων για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας ή για ιδρύματα της πόλης, και πολλά ακόμα περιστατικά που είχαν και έχουν ως σκοπό να κάμψουν, να τρομοκρατήσουν ή να παύσουν τις αντιδράσεις μας απέναντι σε αυτούς που τόλμησαν να προσπαθήσουν να μας καταστρέψουν.

    Είναι γνωστή σε όλους η εδώ και καιρό επεκτατική πολιτική του Μαρινάκη στην Βόρεια Ελλάδα. Η προσπάθεια του να διαβάλει, να αποκτήσει, να κατακτήσει και να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις στις περιοχές που ζούμε. Προς επίτευξη των σκοπών του δεν διστάζει είτε να κάνει επίδειξη δύναμης υπό την προστασία και ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία επιστρατεύεται για να τον προστατεύσει την ώρα που δέχεται τους υποτακτικούς του για να δηλώσουν την υποταγή τους σε αυτόν, είτε να επιστρατεύσει και να αποστείλει δικούς του ανθρώπους, από βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους, ταβερνιάρηδες ή ακόμα και ποινικολόγους, υποτακτικούς γενικότερα, ώστε να διαβάλλει και να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις σε αυτή την πόλη.

    Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για ακόμα περισσότερους, παραμένουμε πιστοί στην θέση μας και στις εδώ και καιρό τοποθετήσεις μας, και καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και τους Βορειοελλαδίτες γενικότερα, να καταψηφίσουν το κυβερνών κόμμα, να καταψηφίσουν όλους εκείνους τους βουλευτές που εδώ και χρόνια εξυπηρετούν αποκλειστικά τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα της περιοχής τους και των κατοίκων της, και να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας της κοινωνίας μας, απέναντι στην επεκτατική πολιτική του Μαρινάκη.

    Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους άφθαρτους, ανεξάρτητους και υπερήφανους. Οι υποτακτικοί δεν έχουν θέση ούτε ανάμεσα μας, ούτε στη Βόρεια Ελλάδα.

    Η Νέα Δημοκρατία είχε την δυνατότητα κατά τον χρόνο διακυβέρνησης της, να αποδείξει πως η στάση μας, η σκέψη μας, η οργή μας ήταν λάθος. Δεν το έπραξε ούτε για μια στιγμή. Το αντίθετο, όλες οι κινήσεις της επιβεβαίωσαν και επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τα όσα εδώ και καιρό ισχυριζόμαστε.

    Η θέση μας για τις επερχόμενες εκλογές είναι ξεκάθαρη. Όποιος συντάσσεται με το κυβερνών κόμμα συγκαταλέγεται στους εχθρούς του σωματείου. Όποιος συντάσσεται με την συγκυβέρνηση των Μαρινάκη – Ντόρας – Μητσοτάκη και Αυγενάκη δεν έχει θέση ανάμεσα μας.

    Καταψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να μην ξυπνήσουμε με Αυγενάκη πρωθυπουργό όπως άλλωστε είπε και ο κυβερνών τη χώρα Βαγγέλης Μαρινάκης.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΩΤΣΟΜΠΑΛΟ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!…

      Ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΦΤΙΑΞΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΕΥΝΟΗΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ Ό,ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!…

    2. Ο Λαός του ΠΑΟΚ ΜΙΛΗΣΕ!!
      Ψήφος ΜΟΝΟ σε εθνικιστικά εθνικοπατριωτικά κόμματα για να τους ξεφορτωθούμε να πάμε σε ακυβερνησία και δεύτερες εκλογές! ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ(Προσωπικά αυτό θα ψηφίσω) δαγκωτό και μονοκούκι απ όλους τους εθνικιστές συναγωνιστές του Ηλία Κασιδιάρη και του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!!.Στις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο αν γίνουν Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό ΜΟΝΟ!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    3. @μονοι Καλά έλα Αθήνα και ειδικά Πειραιά να τα πεις αυτά…. Ξέρεις πόσοι ολυμπιακοί κράζουν τους βουλευτες Πειραιά και ειδικά τον Μαρινάκη???Ο Γιαννακόπουλος είναι ο πιο ευνοημένος διότι και τους βρίζει και κάνει την δουλειά και μύτη δεν ανοίγει…Ο Ολυμπίακος παρακαλάει για ένα κολυμβητηριο και όλες οι δεξιοκοτες-συριζοκοτες σφυρίζουν αδιάφορα…Βέβαια αν κραξεις τον πειραιαρχη Ευάγγελο μέχρι και τσιμεντωμενος μπορείς να βρεθείς…Απλά στον ΠΑΟΚ σταθηκατε άτυχοι με την Ουκρανία…Αλλιώς μια χαρά γήπεδο θα είχατε και σεις… Το Καραϊσκάκη χτίστηκε ελέω Ολυμπιάδας

    4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

      ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

      1. Η ανακοίνωση δεν ειναι της Θ4 ρε βλήμα ειναι όλων των συνδέσμων του ΠΑΟΚ!!
        εσείς ανύπαρκτοι βγάλατε καμιά ανακοίνωση ενάντια στο σάπιο σύστημα ή μουγκα?

        1. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΟΚ(μικρή ομάδα) , σεβόμαστε και τους χιλιάδες δεξιούς οπαδούς μας όπως και τους Αριστερούς.

    5. Οι Ρωσομπλιατάδες κι οι Αλβανοί θα μας πούνε τι θα ψηφίσουμε. Ρε , τι ζούμε ρε?

    6. στη ΑΕΚ φτιάξαν γήπεδο. Στον γαύρο φτιάξαν γήπεδο. Στον βάζελο φτιάχνουν γήπεδο (με τέμενος για να προσεύχονται μπρούμητα, όπως ο ατζούν). Μέχρι και στον ρούλη υποσχέθηκαν γήπεδο (!!!) Τον ΠΑΟΚ τον εμποδίζουν να κάνει γήπεδο. Καλαφάτης, καράογλου, σιμόπουλος, ορφανός, γκιουλέκας, καραμανλής, ράπτη, ευθυμίου, κούβελας, βαρτζόπουλος, αναστασιάδης. ΜΑΥΡΟ!!!!!

    7. Μπράβο τους.Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζι τους,
      το σημαντικό είναι ότι πήραν ξεκάθαρη θεση. Οι δικοί μας οργανωμένοι, της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του Ολυμπιακού θεωρούν τον Κουλη ικανό για πρωθυπουργό; γίδι δεν ακούγεται κιχ, μούγκα στις στρουγκες

    8. ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

    9. Που ησασταν ολοι εσείς ,όταν ο Σύριζα πουλούσε την Μακεδονία δτους γυφτοσκοπιανους? Που ησασταν ? Τωρα σας φταει ο Μητσοτάκης ?

      1. Δεν ξερω αν στο χει πει κανενας αλλα η Μακεδονια πουληθηκε επι εποχης Κωστα Μητσοδρακη…Ηταν αυτος επισης που ελεγε για μοιρασια του Αιγαιου..ελπιζω να το παρεις χαλαρα .Tα πιτσιρικια που δεν ξερουν απο νεοτερη ιστορια ισως να τα χαφτουν αυτα που λες.

      2. Τι λες ρε απόγονε του στόλου? Τράβα δες Τσουκαλά πρόβατο

      3. οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν εκεί και πολέμησαν. Οι μόνοι οπαδοί που κατέβηκαν στα συλλαλητήρια οργανωμένοι, πειθαρχημένοι και με πανώ που γράφαν ΠΑΟΚ. Και όταν οι ρουφιάνοι του προδότη τσίπρα πήγαν να τους επιτεθούν από την κατάληψη, τους έκαναν πυροτέχνημα. Και όταν οι ρουφιάνοι με στολή στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ κάναν προβοκάτσιες για να ρίξουν χημικά στις οικογένειες, οι ΠΑΟΚτσήδες έμειναν εκεί ψύχραιμοι και πειθαρχημένοι. ΜΟΝΟ οι ΠΑΟΚτσήδες

    10. Παροτι αεκτζης θα πω μπραβο στον παοκ, οσο για την αεκ που ξεφτυλιστηκε και εβγαλε το αγια σοφια για να ονομαστει οπαπ αρενα το γηπεδο της να βγαλουν και το δικεφαλο αετο οι ξεφτιλες δεν τον αξιζουν. Ας μην βαζανε το οπαπ αρενα και να βλεπαμε αν παιρνανε πρωταθλημα οι προδοτες γλειφτες πουλημενοι

      1. Μεγάλες αλήθειες…είσαι αληθινός παλικάρι μου!!

      2. Τι λες βρε μπουγατσα με τυρί;

    11. Ονόματα δεν έχουν αυτοί πού τάχα εκπροσωπούν όλους εμάς τούς παοκτσηδες;Οι αλβανοι,ρωσοποντιοι, πού σκότωσαν το παιδί τού Άρη εκπροσωπούν τούς παοκτσηδες;Ο σαβιδης να πάρει προπονητή κανονικό καί ας αφήσει τίς δικαιολογίες.Μια χαρά πήραμε τό κύπελλο επί ΝΔ με Γκαρσία προπονητή καί τόν άλλαξε για να έρχονται καραβιες μεταγραφών αφού ο ρουμανος τούς βγάζει όλους άχρηστους.

      1. Ε Θείο,τράβα ψήφισε Κούλη ..όπως ψηφιζες τόσα χρόνια και Ζορό-Ψωμιάδη!

    12. Γεμίσαμε Εγκληματικές Οργανώσεις . Τολμήστε νά τιμωρήσετε τους hooligans τών Σωματείων Οπαδών, ομάδων ποδοσφαίρου . Θα πάρετε τόν Πουλον στίς εκλογές από τούς οπαδούς .

    13. O σύνδεσμος ΠΑΟΚ εχει ανέβει κατά πολύ στην υπόληψη μας.

    14. Η καημένη η μιζοκούλα θα γ@μηθεί σκληρά από ΌΛΟΥΣ 🙁

    15. Καιρος να ξυπνησουν και οι Ολυμπιακοι και να στειλουν στον αγυριστο τον Κουλη και την παρεα του συμπεριλαμβανομενου και του προεδρου τους που του κάνει πλάτες τοσα χρόνια!!Ειδατε τι εγινε φετος αλλά μυαλο δεν βαζετε!

    16. Οι περισσότεροι οπαδοί της Θύρας 4 είναι αλλοδαποί , Γύφτοι ,Ρωσοπόντιοι , Αλβανοί κλπ. Θα μας πουν αυτοί τι θα ψηφίσουμε?

        1. Κοίτα τους περισσότερους δολοφόνους του αδικοχαμένου και άσχετου με τα οπαδικα Άλκη. Καθώς και την στάση πολλών στην υπόθεση Κατσε, την ακύρωση του συλλαλητηριου. Χαιρετισμούς στους πραγματικούς παλιούς παοκτζηδες… ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Και ΑΙΩΝΊΑ Η ΜΝΉΜΗ στα θύματα της ΘΥΡΑΣ 4 στα Τέμπη και στον ΜΆΚΗ ΜΑΝΆΒΗ…

      1. Η ανακοίνωση είναι από όλους τους συνδέσμους και όχι μόνο από την 4…οποτε αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία αν όχι όλους τους οπαδούς… Εγώ εθνικιστής Παοκτσης είμαι και συμφωνώ για μαύρο στην κουλά αλλά και μαύρο στον προδότη της Μακεδονίας τσιπρα… .

    17. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, πρώην βουλευτής του Πούτιν, που έχει εξαγορασθεί;
      Έχει αρπάξει και τον λιμένα Θεσσαλονίκης βάσει της εχθρικής κατοχής των μνημονίων.

      1. το λιμάνι του μπειραιά στους κινέζους. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στους βούλγαρους μέσω αμερικανών. Τα αεροδρόμια στους γερμανούς. Το λιμάνι του Βόλου στους ισραηλινούς. Το λιμάνι του Ηρακλείου στους ιταλούς. Τα τραίνα στους ιταλούς. Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στους ιταλούς. Ο μέγας Έλληνας Ιβάν Ιγνατίεβιτς Σαββίδης, παιδί του γενοκτονημένου Ποντιακού Ελληνισμού, ίσως ο μόνος που έχει εισάγει αληθινά χρήματα στην Ελλάδα για τις επιχειρήσεις του, σε αντίθεση με τα αρπακτικά των μνημονίων που εξαγοράζουν την Ελλάδα με ΔΑΝΕΙΚΑ από τις Ελληνικές Τράπεζες, είναι ο εφιάλτης κάθε Εφιάλτη του Ελληνισμού. Κοιμήσου ανήσυχα…

    18. Είναι μεγάλη μ@λακια πάντως κάποιος ειδικά από την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία να μην ψηφίσει Ελληνικη Λύση. Ο σύριζα πρόδωσε την Μακεδονία και ο Μητσοτάκης την συνέχισε. Όποιος ειδικά από Μακεδονία ψηφίσει ΝΔ σύριζα και πασοκ, θα αναστήσει τους δοσίλογους τους καταδοτες και τους ρουφιάνους του 40. Σκ@τα σε ΝΔ σύριζα και πασοκ, πρέπει να απαλλαγούμε από αυτή την μπ@σταρδοκρατια.

    19. Ο Μαρινακης δεν μιλαγε για την συμμορια που μας κυβερνα ? Ποια ειναι η θεση του Ολυμπιακου ?

    Comments are closed.