ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ» – Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_21-02-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    «ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ». Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ Τ. ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΝΑΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ . Φυλάνε τον τάφο στο Τατόι για να μην κλέψουν το πτώμα, όπως έγινε και στην Κύπρο με τη σορό του ήρωα Τάσσου Παπαδόπουλου

    exofyllo21-2

    Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καρατζαφέρης – Βίος και πολιτεία

    Γαλάζιο κτήνος και ο νέος κατηγορούμενος για παιδοβιασμούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κι επειδή ξεχνάει ο κόσμος, αλλά και για να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα μας κι δύο, αντιλαμβανομενος την ταύτιση της άποψης μας επί του θέματος… προτρέπω τους ζητοκραυγαζωντες εξαλλως, υπέρ του…. διαδόχου Παύλου, να δούνε την δήλωση του μακαρίτη
      βασιλεως Κωνσταντίνου για την Μακεδονία….Κι έπειτα ας ξαναφωναξουν.!!!…. Μαζί με τους Μητσοτάκηδες Καραμανλήδες, Παπανδρέου καποτε, με τους ίδιους, τσιπροκουληδες, τώρα. (Μέχρι πριν αποδήμησει εις Κύριον.)
      Τι κάνει ορισμένους να νομίζουν πως… ο κομματαρχης βασιλοπαις Παύλος, θα έχει άλλη άποψη???, Ας μας εξηγήσουν κι εμάς κι αν έχουν δίκιο να στηρίξουμε κι εμείς…
      Δυστυχώς πάντα ευκολοπιστοι και αφελείς ήμασταν και είμαστε… Θα μας σώσει ο πριγκηψ της Δανιμαρκιας… Που το σόι του εκει…. παρέδωσε τη Δανία τηλεφωνικώς…… Για οσους ξέρουν δύο… δύο γράμματα και θυμούνται ακόμη….

    2. Άντε πάλι με το Λεωνίδα της Σπάρτης, τον μέγα Αλέξανδρο, τον Παλαιολόγο. Ρε πάρτε πούλο απ’τη χώρα, γεμίσαμε σωτήρες. Τρωκτικά, δρόμο ρε.

    3. Ας ειναι καλα οι εθναρχες παπαδ. ποττακος που τους ξαπεστιλαν. δοξα κ τιμη. αυτος ειναι και βλαμμενος , σαν τον μπαμπα του.

    4. Στ αρχιδια μας, δια τον Παυλον….Και θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι βασιλείς η οι διάδοχοι δεν πολιτευονται ούτε γίνονται ψήφοζήτουλες… Αλλά ποιος ξέρει τι συμφέροντα θα παίζονται στο παρασκήνιο για την εξουσία εις την φτωχή μας πατρίδα…
      Οι επανασταται Αξιωματικοί της 21ης Απριλίου, έπραξαν τα δέοντα και τον έστειλαν εκτός επικράτειας, καθώς ήταν απόλυτα συστημικος και μέρος της φαυλοκρατιας!!!! δυστυχώς δεν εκριζωσαν τους υπόλοιπους σαπιους….
      Δεν είμαι αντί βασιλικός ως προς τον θεσμό διότι είναι θεσμός ελληνικότατος και απολύτως ταυτισμενος με την ιστορία του έθνους μας από χιλιετίες… Όχι όμως από ξένους οίκους και αυτού του φεουδαρχικου τύπου και τυπολατριας βασιλεία….
      Προς τους πατριώτες Έλληνες….
      Μην πέφτετε ξεροι μόλις ακούτε στομφωδη λόγια συνοδευόμενα από το όνομα Του Κυρίου μας!!!!

      1. Έτσι μπράβο όπως είχα γράψει εκείνες τις μέρες της κηδείας αν μιλάγαμε για έναν Παλαιολόγο ή έναν μέγα Αλέξανδρο και βέβαια να ισιωσουμε και να γίνουμε κράτος. Όλα τα άλλα είναι ηλιθιότητες.

    5. παιδιά κάντε ακρη.. ερχετε ο γλιξμπουρκ να μας σώσει.. αυτοί που για το σκοπιανο απλα είπαν οτι ειναι υπόθεση της κυβερνισης δηλαδή “ένιψαν τα χείρας” τους.. και ειναι υπερ. των μπολιών όπως και ολο το σκυλολόι που ειναι μέσα στην βουλη.. τα τρυπήματα με γλυξμπουρκ θα ειναι καλα.. με γουρλομάτη δεν ειναι! ρε αντε να χαθείτε απο εκεί…

    6. Ένας έντιμος άνθρωπος, που ασπάζεται τη δημοκρατία και την πατρίδα, με αγνά αισθήματα. Λεφτά έχει τούτος, δεν έχει ανάγκη τη βουλευτική αποζημίωση. Μορφωμένος, σοβαρός και ευπρεπής και με ένα όνομα στην πλάτη. Κάτι δηλαδή που δεν έχει καμία σχέση με καθίκια τύπου κούλη και τσιπράκου (και των λοιπών ελεεινών σκουληκιών). Αν λοιπόν το απολυταρχικό καθεστώς Μητσοτάκη, δεν ξανακάνει κουρελόχαρτο το σύνταγμα και το νόμο, θέτοντας με ένα σόφισμα τον υιό του βασιλιά εκτός εκλογικής διαδικασίας, όπως έκανε με τον Κασιδιάρη: Ζήτω ο Παύλος, ο νέος Έλληνας Πρωθυπουργός, της Ελλάδας, Κούλη θα σαπίσεις στη φυλακής τα τάρταρα εσύ και τα καθίκια σου. Και που ξέρεις; τώρα που βγαίνουν στη φόρα οι βιαστές του κόμματος σου, μπορεί με τον ίδιο σου το νόμο, να βρεθείς εσύ εκτός εκλογών, εγκληματική συμμορία βιαστών και προδοτών, κλεφτών και οι χαρακτηρισμοί δεν τελειώνουν (όπως και οι ανομίες σου κάθαρμα).

    7. ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ θα είναι όχι Ελλάδος όμως.
      Έξω οι ξενόφερτοι γερμαναράδες γλύξμπουργκ, έξω και πάντες οι ημεδαποί προδότες ανθέλληνες. Εάν μπει σε προεκλογικό αγώνα, μόνον διάσπαση θα επιφέρει εις την δεξιά παράταξη. Αυτό κατά βάθος προτιμούν τά 2 μεγάλα κόμματα. Διαίρει και βασίλευε. Να διασπαστούν ψήφοι απο τα αντισυστημικά. Αρκετά έχουν καταρπάξει, σαν αρπακτικά όρνεα, η βασιλικη οικογένεια για να τρώνε 15 γενεές τους.Δεν τους φτάνουν;

    8. ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ θα είναι όχι Ελλάδος όμως.
      Έξω οι ξενόφερτοι γερμαναράδες γλύξμπουργκ, έξω και πάντες οι ημεδαποί προδότες ανθέλληνες. Εάν μπει σε προεκλογικό αγώνα, μόνον διάσπαση θα επιφέρει εις την δεξιά παράταξη. Αυτό κατά βάθος προτιμούν τά 2 μεγάλα κόμματα. Διαίρει και βασίλευε. Να διασπαστούν ψήφοι απο τα αντισυστημικά. Αρκετά έχουν καταρπάξει, σαν αρπακτικά όρνεα, η βασιλικη οικογένεια για να τρώνε 15 γενεές τους.Δεν τους φτάνουν;

    9. Έξω οι ξενόφερτοι γερμαναράδες γλύξμπουργκ, έξω και πάντες οι ημεδαποί προδότες ανθέλληνες. Εάν μπει σε προεκλογικό αγώνα, μόνον διάσπαση θα επιφέρει εις την δεξιά παράταξη. Αυτό κατά βάθος προτιμούν τά 2 μεγάλα κόμματα. Διαίρει και βασίλευε. Να διασπαστούν ψήφοι απο τα αντισυστημικά. Αρκετά έχουν καταρπάξει, σαν αρπακτικά όρνεα, η βασιλικη οικογένεια για να τρώνε 15 γενεές τους.Δεν τους φτάνουν;

    10. Άσε ρε μακελειό με τον Παύλο τον τζιτζιφιογκο. Δεν το βλέπετε πως είναι; Πάτε καλά τώρα;

    11. Αν και τυγχανω βασιλικος θα πω οτι η χωρα χρειαζεται τωρα εργατες μπας μπας και σωθει! Λιακους και βαλε, θα προτεινα ακομα και τον Σκανδαλιδη που ξερει απο πεζοδρομιο! Γαλακτομπουληδες παντελονατοι γιαλαντζι μαφιοζοι, Τελος! Να πανε να κολλησουνε κανα ενσημο του….ΙΚΑ!

    12. του συστήματος είναι και αυτός!! για τα γερόντια να τον ψηφίσουν

    13. Ζητω η αξιοπρεπεια ζητω ο βασιλειας Παυλος Β!

    14. Αντε παλι τα ίδια… Αφού μας τελεωσαν οι εβραοι πάλι από την αρχή ξανά. Επανεκινηση!!!

    15. Ο πατέρας σου ήταν αυτοεξόριστος όταν έγινε η στρατιωτική επανάσταση τώρα τι θέλουν αυτά τα ρεταλια τόσο χρήμα έχουν δεν ικανοποιούνται με τίποτα ξαφνικά όλοι σωτήρες από το πουθενά αντε από εδώ κοπρόσκυλα βάλτοι είστε για να κόψετε την άνοδο του Ηλία Κασιδιάρη αλλά δεν θα τα καταφέρετε ζήτω οι Έλληνες ζήτω η Ορθοδοξία μας!!!!

    16. Οι βρωμιάρηδες πολιτικάντηδες και το πολιτικό τους σύστημα,
      ειναι μπροστινοι της παγκοσμιας βρωμικης αλίτ,
      των ανωμαλων που κυβερνουν τον Δυτικο κοσμο.

    17. Ας κατεβεί στις εκλογές ως κοινος Έλληνας και ας τρέξει για τον κοινό Έλληνα και το συζητάμε. Τεμπελαραδες ταΐζουμε 301 δεν χρειαζόμαστε και αυτον …!!!!

    18. Μάθαν ότι γαμιώμα6τε, πλακώσανε κι οι γιοùφτοι…

    19. Είναι ο μόνος που φοβούνται και τρέμουν αυτοί οι βρωμιάρηδες πολιτικάντηδες και το πολιτικό τους σύστημα. Δεν έχουν στο πρόσωπο του από που να τον πιάσουν και να τον λασπωσουν οι αλήτες ,μιας και τα τελευταία πενήντα χρόνια τρώνε σαν όρνια τις σάρκες της Ελλάδος μας. Εντάξει, μπορεί το τζάκι του να είναι από Δανία, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πιο Έλληνας από αυτά αυτούς. Εξάλλου Έλληνας γεννιέσαι ή γίνεσαι και ξεγίνεσαι ανάλογα με την συμπεριφορά και την στάση της ζωής σου. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι βασιλικός, ακόμη.

    20. Ο Παύλος δεν είναι τέως πρίγκηψ της Ελλάδος αλλά πρίγκηψ της Δανίας κ Αγγλίας.
      Έχει σειρά διαδοχής και στους δύο θρόνους

      1. Ναι καλά, ναχαμε να λέγαμε. Ελλάδα, Δανία, Αγγλία κιαν γίνει ποτέ γραψε μου.

    Comments are closed.