“ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ”! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ… ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ, ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ, ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ! ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ “ΤΙΝΑΞΕΙ” ΤΟ ΕΣΥ…

    Κοινοποίηση:
    kikilias

    Με μπαλώματα και κινήσεις πανικού προσπαθεί η κυβέρνηση να κρύψει την τραγική εικόνα στα νοσοκομεία που «γονατίζουν» από την έλλειψη ΜΕΘ και προσωπικού.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας «εφηύρε» έναν μάλλον… ανορθόδοξο τρόπο να προσφέρει στο ΕΣΥ περισσότερους γιατρούς μιας και, όπως μάθαμε, μετά την έκκληση που έκανε στους περίπου 3000 ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης να συμβάλλουν σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια, μόνο οι 200 ανταποκρίθηκαν. Οι υπόλοιποι προφανώς αγνόησαν την έκκλησή του και συνέχισαν να ιδιωτεύουν.

    Εκπαιδεύουν γιατρούς με… τηλεπάθεια!

    Έτσι, ο κ. Κικίλιας αποφάσισε να ρίξει στη μάχη άλλους γιατρούς με τη μέθοδο της… τηλεπάθειας!

    Πιο συγκεκριμένα, πρόγραμμα εκπαίδευσης γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση της covid-19  ξεκίνησε το υπουργείο Υγείας. Η αρχή έγινε με γιατρούς στη Μακεδονία και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

    «Από την αρχή πανδημίας, είμαστε σε καθημερινή συνεργασία με τους επιστήμονες όλων των Πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων της χώρας, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της νόσου COVID-19.

    Αυτή τη στιγμή υλοποιούμε ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, το οποίο γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης και αφορά όλες τις ειδικές γνώσεις για τη διαχείριση των ασθενών και την ασφάλεια των υγειονομικών. Έχουμε ξεκινήσει από τους ιατρούς της 3ης και 4ης ΥΠΕ στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και άμεσα το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ζητουνται εντατικολογοι, και ειναι πολλοι οι λογοι!!!!! αρλουμπολογιες ως σηνηθως. φταιει το νερο φταιει το ΝΤΙ-ΕΝ =ΕΗ? πανικος? τελος παντων στα super market δεν εχει, απο πολλων μηνων.MAΣΚΑ και ΠΛΗΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ για να γλυτωσουμε.

    2. ΜΑ ΩΣ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Π@@Σ

    3. Αυτό είναι θετικό γιατί μέχρι τώρα μόνο με τσόντες εκπαιδευόντουσαν οι φοιτητές Ιατρικής. Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα στο διπλανό διαμέρισμα έναν που τα χε μια Μαρία Κρητικιά. Όλη μέρα βλέπανε τσόντες και κατά διαστήματα ακούγαμε με τη συγκάτοικο μου
      μια φωνή:«Πιό σιγά ρε Βαγγέλη πονάω»

    4. Ναι γιατί ξέρουν τι τους γίνεται οι μόνιμοι που έχουν.

    5. Παραιτηθειτε τωρα ολοι σας βρωμοσκυλα. Πηρατε ενα λαο στα χερια σας και τον καταστρεψατε κοινωνικα και οικονομικα, Ειστε αναξιοι να λεγεστε κυβερνηση. Ουτε στα καφενεια δεν μας αφηνετε πια να κοπροσκυλιαζουμε. Ουτε στα μπουζουκια να γλεντουμε μεχρι το πρωι δεν μπορουμε. Σας βαρεθηκαμε φυγετε στον αγυριστο.

    6. ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΕ-ΠΑ….ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ….ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!

    Comments are closed.