ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΚΟΥΛΗΣ: «ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ» – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα στείλει στρατό στην Ουκρανία, για να πολεμήσει τους Ρώσους, εάν το ζητήσει το ΝΑΤΟ.

    Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το εάν θα στείλει η Ελλάδα στρατό στην Ουκρανία: «Εάν μας ζητηθεί στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, θα στείλουμε βοήθεια, ωστόσο, η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο».

    Αναφορικά με την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο Β.Πούτιν τελικά θα επιτεθεί.

    «Παρείχε σε όλους διαβεβαιώσεις ότι δεν θα κάνει οποιαδήποτε επίθεση. Κανείς δεν ήθελε αυτόν τον πόλεμο, ούτε η Δύση ούτε ο ίδιος ρωσικός λαός», τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως είμαστε μπροστά σε έναν νέο κόσμο και απευθύνοντας έκκληση να σταματήσουν τώρα οι καταστροφικές εχθροπραξίες.

    Ερωτηθείς για την απόφαση να στείλει αμυντικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ηθικά σωστή την απόφαση, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. «Είναι αποφάσεις του πρωθυπουργού αυτές, Δεν έχω καμία υποχρέωση να ενημερώσω τους πολιτικούς αρχηγούς και επίσης δεν πιστεύω στα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών».

    Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η Ελλάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποιο δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρωσία στο ανώτατο επίπεδο. «Αυτόν τον πόλεμο τον επέλεξε προσωπικά ο Βλαντίμιρ Πούτιν και θα υποστεί τις συνέπειες ο ίδιος και ο ρωσικός λαός», σημείωσε.

    Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι το βασικό θα ήταν να τελειώσει ο πόλεμος τώρα που μιλάμε. «Έχουν φύγει 1 εκατ. πρόσφυγες μέσα σε μία εβδομάδα. Η Ρωσία είναι απομονωμένη και είναι βέβαιο πως αλλάζουν και οι μεταξύ μας σχέσεις».

    Για τη στάση της Τουρκίας στον πόλεμο της Ουκρανίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως πολύ γρήγορα η Άγκυρα θα αντιληφθεί ότι ο αναθεωρητισμός και η προβολή αυτοκρατορικών φιλοδοξιών δεν είναι δημοφιλής. «Πιστεύω ότι η Τουρκία θα αλλάξει στάση απέναντι στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ρητορική και θα το αντιληφθεί πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει ακροατήριο σήμερα για τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας», υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    81 Σχόλια

    1. Το πρόβλημα δεν ειναι η δύση ,το πρόβλημα είναι οι νεοταξικοι ολιγαρχίες της δύσης ,δεν έχουν μόνο οι ανατολικοί ολιγαρχες.

    2. προσχεδιασμενο κ ο Δενδιας στο κολπο.. ταχαμ θα ηταν απων απο τη χωρα ..για να ρηξει τον γουρλοματη πιο γρηγορα ..το ξερει κ ο ιδιος οτι τον τελειωνουν ..αυτες ειναι οι εντολες απο ψηλα

    3. ώρα να επανασχεδιαστούν τα σύνορα της Νέας Ελλάδος! κάνετε δημοψήφισμα χριστιανοί εναντίον κοσμικών και καπιταλιστών ευρωπαίων

    4. τον αλητη πρεπει να τον συλλαβει ο στρατος
      και μετα εκτελεση χωρις δικη

    5. Κούλα ετοιμάσου για απέλαση στην Σιβηρία ξεπουλημένη προσκυνημένη πισογλέντησα της ε.ε και του νατο!!
      Βλαδίμηρε προχώρα ξεβρόμισε τα όλα.Ο Θεός μαζί σου.

    6. Δηλαδή ρε Κούλη ψυχάκι,ο Ορμπάν είναι μαλάκας που κράτησε ουδετερότητα σε αυτόν τον πόλεμο.

    7. Που ηταν οι ΑμερικανοίΟταν οι Τούρκοι διχοτόμισαν την Κύπρο; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψουν την Γιουγκοσλαβία, το Ιρακ,το Αφγανιστάν,τη Λιβύη, τη Συρία,το Βιετνάμ, να υποστηρίζουν τους Κουρδους και την τελευταία στιγμή τους παράτησαν και τους κατέσφαξαν οι Τούρκοι. Φυσικά ο καθε Προθυπουργός της Ελλάδος μετα Καποδίστρια διορίζεται απο τούς Αμερικανους.Και όποιος προσπάθησε κατι χωρις την άδεια τους τον εφαγε η μαρμάγκα.

    8. Πάρε τον γιο σου κ πήγαινε να πολεμήσεις πανίβλακα κ μην ξαναγυρίσεις….που κάθε τρεις κ λίγο σε στημένες συνεντεύξεις σε βλέπουμε ρε κοπρίτη να λες λες μ@λακίες, ουστ να ξεβρομίσει ο τόπος.

    9. Φοβάμαι οτι ο πόλεμος αυτός θα είναι καταστροφή για την Ευρώπη και γενικά για τη λευκή φυλή και σε αυτό φταίνε τόσο οι Ρώσοι όσο και όλοι οι ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ που ρίχνουν λάδι στη φωτιά στέλνοντας όπλα και μισθοφόρους στην Ουκρανία. Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να κερδίσει απο αυτόν τον πόλεμο γιατί όσο η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειτε να της βάλουν κυρώσεις αν επιτεθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
      Ο Μητσοτάκης κοιτάζει μόνο τα προσωπικά του οικονομικά συμφέροντα και τα συμφέρωντα των φίλων του που θα τα κονομήσουν απο το εμπόριο καυσίμων και όπλων, πατώντας πάνω σε ανθρώπινα πτώματα.
      Εδώ στις ΗΠΑ οι λευκοί Αμερικάνοι δεν θέλουν ενα νέο πόλεμο στην Ευρώπη.

    10. Ρε, άντε μου στο διάολο βρωμύλε!!! Αυτές, αλήτη, είναι αποφάσεις του πρωθυπουργού αζώον;;; Ερήμην των θεσμών (λέμε τώρα), κυρίως ερήμην του υπεξ, του κορυφαίου διπλωμάτη της χώρας (επίσης λέμε τώρα), όπως στην αποστολή οπλισμού ψυχάκια;;; Αλλά με την φανερή και την άδηλη συμμετοχή του #κωλόσογού σου και των βρωμερών σου συμβούλων καθίκι;;;

    11. ΜΠΟΥΛΗΣ KΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ . ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    12. Κάποιοι όμως από εσάς τον ψηφίσατε στις 7 Ιουλίου.

    13. Αλητη Κουλη να σε δω με ολη την οικογενεια σου στο Συνταγμα στη κρεμαλα για εσχατη προδοσια.
      Πανιβλακα οι ναζι ολοι εκδιωχτηκαν η κρεμαστηκαν οπως θα γινει και τωρα. ΟΟΟΟυυυυστττττ κοπριτη.

    14. Πρεπει οπωσδηποτε να σε συλλάβουν .Υπαρχουν εντιμοι εισαγγελείς σ αυτη την ερμη πατριδα?
      Οπλο κατα χριστιανων δεν σηκώνουμε!

    15. Δώσαμε όρκο να υπερασπιζόμαστε ”τα σημαίας” μας. Όχι να πολεμάμε επιθετικά τους Ρώσους χωρίς να δεχτούμε επίθεση εμείς σαν Έλληνες στην χώρα μας. Είσαι αντισυνταγματικός και πας μέσα για εσχάτη προδοσία και μελλοντική πρόκληση πολέμου με Τουρκία, πιθανή ρίψη πυρηνικών στην Αλεξανδρούπολη. Να συλληφθεί ο κύριος..

    16. Ασχημα τα νεα… παει το δεξι χερι του μπαιντεν στην τουρκια…θελουν οπωσδηποτε την τουρκια η αμερικανοι πλεον για της ισορροπιες στην μαυρη θαλασσα θα ζητησουν να γυρισει τους S-400 και να σταματησουν καθε δραστηριοτητα με την ρωσια με ανταλλαγμα τα F-35,patriot,κλπ…βιαστηκαμε! ισως θα ηταν σωστο να μην παρουμε θεση για καποιο διαστημα στο θεμα της ουκρανιας.

    17. εναποθετω τις ελπιδες μου στο μπογια μπας και τον μαζεψει γρηγορα

      1. Δεν αναλαμβάνει τα λυσσασμένα ο μπόγιας. Ψάξου αλλού…

    18. ΠΟΥΤΙΝ ….Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

    19. Να δούμε ποιο νατο θα στείλει στρατό να σώσει την Ελλάδα όταν τα χανούμια θα μπουν μέσα, σακαφλιά συμμοριτη

    20. ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟ ΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ Π@ΥΣΤΑΡΑΔΩΝ….

    21. Ο κάθε πατριώτης Έλληνας πρέπει να εμπλακεί ενεργά με κάθε τρόπο να περιθωριοποιηθεί το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο αυτής της χώρας που την οδήγησε στο αδιέξοδο και τους έντιμους πολίτες στην απόγνωση. Δεν είναι δυνατόν πολιτικοί χωρίς να έχουν εργαστεί ούτε μία ώρα να έχουν μαζέψει τόσο πλούτο…. Σηκωθείτε από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια και καντε τους να καταλάβουν ποιός είναι το αφεντικό. Η πορεία της χώρας θα αλλάξει όταν οι πολίτες ενεργοοιηθούν και τους πάρουν με τις πέτρες….. Τέλειωσε το αστείο άρχισε ενεργειακή και επισιτιστική κρίση ο παράνομος πλούτος των πολιτικών να κατασχεθεί με συνοπτικές διαδικασίες……. Η αστυνομία και ο στρατός να σταθούν στο πλευρό των δοκιμαζόμενων ανθρώπων

    22. την οικογένεια του πρώτα, και τους τρυπημένους μετά, πρώτη γραμμή

    23. Εσύ μέρα νύχτα μίλαγες για τον κοροιδοιό και το γρήγορο εμβόλιο! Και τώρα θυμήθηκες να καταγγείλεις τη ρωσία εσύ που δεν λες κουβέντα για την τουρκική κατοχή στην κύπρο; Στείλε τον πλεύρη με τον μηταράκη στο πακιστάν, να δικαιολογήσει ο πρώην πατριώτης πλεύρης τον μηταράκη που θέλει να φέρει πακιστανούς! Όπως ζήτησε συγνώμη από τους εβραίους όταν ανέλαβε υπουργός!

      1. Εδώ δεν λέει τίποτα για τις τουρκικές παραβιάσεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο Αιγαίο και περιμένεις εσύ να πει για την Κύπρο που “…κείται (και) μακράν.”, που έλεγε και η άλλη “αείμνηστη” αδελφή ψυχή, ο εθνομαλάκας. Πιό μακράν πάντως γμτκμ από την Ουκρανία δεν κείται ψυχοπαθημένε, βλαμμένε, άγγελε της συμφοράς, μιζοτάκη.

    24. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΚΕΥ ΠΑΡΕΙΝΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΜΠΑΣ!
      ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ.
      ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ!
      Α ΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

    25. Σε μια Ελλάδα που την κυβερνούν τα γιουσουφάκια των αμερικλ@νων και των ευρωπέων, όσοι τυχόν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ θα δηλώσουμε ότι ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ με ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση. Με όποιο κόστος. Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις…

    26. Στήν Ουκρανία μ@λάκα Μητσοτάκη νά στείλεις τόν γιό σου … καί όλους αυτούς πού σέ ψήφισαν…εμάς τούς Έλληνες πατριώτες ξεχασέ μας….!!!!

    27. Είμαστε στην επόμενη μέρα. Έρχεται πείνα και εξαθλίωση στους απλούς πολίτες σε όλη την Ευρώπη. Οι Ρώσσοι ολιγάρχες έχουν εξαγοράσει το μισό Λονδίνο και Παρίσι ΔΕΝ ΤΟΥς ΚΆΝΟΥΝ ΑΠΟΛΎΤΩς ΤΊΠΟΤΑ. Οι άθλιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί ακολουθούν ένα ξεμωραμένο γέρο που οδηγεί την Ευρώπη στο μεσαίωνα. Οι έλλληνες δημοσιογράφοι κρέμονται από τα χείλη χρεοκωπημένων Πολιτικών που έχουν καταστρέψει τη χώρα και έχουν εξασφαλίσει οικονομικά 5 γενιές. Ελληνες πολίτες ξυπνείστε!!!!! Πουλήθηκε η χώρα και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό….

      1. Και τι νομίζεις ότι δε το ξέρω;;
        Και τι μπορούμε να κάνουμε;;
        Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζήσουμε οσο πιο καλά γίνεται το τώρα. Γιατί το αύριο ούτως ή άλλως δε μπορούμε να το αλλάξουμε
        Εμένα νομίζεις ότι μου αρέσει όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτές τις μαλακίες;;
        Ποτέ στη ζωή μου δε το έκανα αυτό.
        Όμως έτσι ναρκώνω το χρόνο μου και σκοτώνω την ώρα μου.Εσείς δουλεύετε και δεν έχετε χρόνο για αυτά
        Όλοι μας κι εσείς κι εγώ γνωρίζουμε τι έρχεται
        Η Μόσχα παρεπιπτόντως που μας τα πρήζουν συνέχεια για το πόσο καλή είναι βαπτίστηκε η πρωτεύουσα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης του μετανθρωπισμου.
        Άρα ο πραγματικός ρόλος της δεν είναι αυτός που φαίνεται. Αλλά το αίτημα της στο πόλεμο αυτο είναι δίκαιο άρα κανείς δε μπορεί να τη κατηγορήσει.
        Τώρα διάβαζα στα ΑΤΙΚΑ ΝΕΑ το άρθρο:
        *Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΟΪΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!*Κατέβασα και το βιβλίο αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το κατεβάσετε . Υπάρχει σαν pdf αν το αναζητήσετε.
        Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Έλληνες πολιτικούς αλλά για όλους τους πολιτικους .
        Τουλάχιστον όλους όσους επιτρέπουν αυτοί(οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ) να μπουν στη Βουλή. Αυτοί κόβουν το χρήμα. Αυτοί κυβερνάνε.
        Η τράπεζα της Ρωσίας είναι των Ρότσιλντ το ίδιο και της Ελλάδας. Εμείς είμαστε τα πιόνια τους.
        Ότι κι αν γράφουμε εδώ μόνο για λαϊκή κατανάλωση είναι. Όλοι αυτοί οι σχολιαστές μόνο λόγια είναι.
        Είτε ξυπνήσουν τα πρόβατα είτε όχι το ίδιο είναι.
        Η τεχνολογία που κατέχουν αυτοί είναι το μέσον για να μας επιβληθούν . Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
        Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναπτύξουμε τους ορίζοντες μας να ενημερωνόμαστε πολύπλευρα από το ετοιμόρροπο διαδίκτυο γιατί σε λίγο δε θα το έχουμε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. Το SPUTNIK ήταν η αρχή μόνο.
        Θα πέσει λογοκρισία όπως στη Κίνα ή και χειρότερα.
        Στη Κίνα υπάρχει μεσαία τάξη εδώ εξαφανίζεται.
        Την εξαφανίζουν μάλλον και η πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία θα την εξαφανίσει ακόμα γρηγορότερα με τη φτώχεια που έρχεται.
        Δε γνωρίζω τι γνώσεις έχεις αλλά να θυμάσαι ότι ο Ξενοφώντας είπε κάτι ΆΡΙΣΤΟ:
        “ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ.”
        ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.
        ΠΑΝΤΟΥ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ
        Δε γράφω αλλα σε κούρασα
        Όμως να ξέρεις ότι εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. ΓΙΑΤΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!!
        ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
        Το έργο ήδη έχει παιχτεί και πίσω από τις κουρτίνες των Ιλουμινατι αλλά και στο αρνητικό(αστρικό πεδίο) .
        Εκεί δημιουργούνται πρώτα τα γεγονότα ενεργειακά και μετά υλοποιούνται.
        Αυτό αν δεν έχεις ασχοληθεί με μετα-ΦΥΣΙΚΗ δε μπορείς να το δεχτείς οπότε άστο καλύτερα.
        Ειναι όπως το αρνητικό μιας φωτογραφίας το οποίο υπάρχει και μέσω αυτού εμφανίζεται η φωτογραφία (η πραγματικότητα δλδ) πρακτικά το MATRIX που εμείς θεωρούμε ως πραγματικότητα.

    28. Ρέ παιδιά τι πίνει;
      Τον έκαψε, εάν έχει.!! (εγκέφαλο)

    29. ΚΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ!!ΣΙΧΑΜΑ ΚΟΥΛΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!

    30. Αν περιμένεις να πολεμήσουμε για πάρτη σου κ το μπουρδέλο που λέγεται Ευρώπη γελιέσαι.
      Στείλε το @ρχίδι τον ανιψιό κ ολόκληρη τη φάρα σου!

    31. εκει κατω στην Αθηνα χαρταετο πετατε ολοι μαζι

    32. 1. Δεν χρειάζεται κανένα ΝΑΤΟ να στείλουμε εμείς δυνάμεις εκεί.
      2. Είσαι πλέον η τελευταία τρύπα του ζουρνά, δεν τα βάζεις με παγκόσμια υπερδύναμη.
      3. Αν θες να πάρεις μπράβο από την Στοά, να πας να παίξεις με την κουδουνίστρα σου μπέμπη.

      Ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους άπαντες και να ρίξουν τον ψυχάκια!

    33. οντως ο τυπος πρεπει πλεον να φυγει.

    34. Δεν είναι αμετανόητος ο Μητσοτάκης Από την εποχη του Βενιζέλου και μετά στην κατοχή που ο πατέρας του μπαινόβγαινε στη Γκεστάπο αφού και ο Κυριάκος και αδελφές του πηγαν γερμανικό σχολείο υπάγονται στην Γερμανία Παίρνει εντολές από Βερολίνο και κοιτάει το μέλλον του και προωθεί τα παιδιά του για πολιτικούς Η Ελλάδα και οι ρεμπεσκεδες Έλληνες χάθηκαν Μετά το ουκρανικό και πριν τος τουρκικές εκλογές σίγουρα έρχεται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με Τουρκία Και ο Πούτιν θα είναι απέναντι στην Ελλάδα Καλά ξεμπερδεματα

    35. Δυστυχώς η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό!
      Δεν ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς, δεν πιστεύει σε συμβούλια πολιτικών αρχηγών μας είπε!
      Σαν σύγχρονη πυθεια ανέφερε το μέλλον του Πούτιν και ότι είναι με την σωστή μεριά της ιστορίας!
      Προδιαγράφει δηλ τον ιστορικό του μέλλοντος!
      Εκτος από πρωθυπουργός είναι μέντιουμ και ιστορικός από το μέλλον!
      Επικίνδυνος άκρως , έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, μήπως όμως την είχε και ποτε;;; Δούλεψε αυτός αυτός;
      Την καλησπερα μου

      1. Αυτές τις παπαριές τού έχει πει το γαμω”ελιαμεπ” να λέει, γιατί, αν νομίζεις ότι τις επινόησε αυθόρμητα, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Ούτε καν αυτό… Βλέπεις, προειδοποιούσε η μάνα, ακόμη και ο προδότης λαγός η αδερφή, αλλά οι ψηφοφόροι βόσκαγαν…

    36. τα πρόβατα περιμένουν υπομονετικά τη σφαγή τρέφοντας αυταπάτες οτι με τις εκλογές θα γινει αλλαγή!!! Παραμάζωμα θέλουν όλοι οι πουλημένοι πολιτικοί δες τε τα πόθεν εσχες μη τους αφήνετε να ευτελίζουν τη ζωή σας…

    37. Νεοέλληνες, θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. 50 χρόνια ψηφίζατε λαμόγια, απατεώνες, γόνους, και παπατζήδες. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός, ηλίθιοι.

    38. Ένας τελείως ανικανος ρεμπεσκές, αλλά κουτοπόνηρο και φιλοχρήματο αρπαχτικό που λόγω ονόματος τον έβαλαν τα αρχιλαμογια οικονομικοι νταβατζηδες να τους κάνει τις βρωμοδουλειες.

    39. Τρελός και επικίνδυνος αρχίζω να διαπιστώνω ότι τον διακατέχει μια ψυχοπάθεια η οποία βλάπτει σοβαρά την εθνική μας ασφάλεια και ακεραιότητα κάποιος να τον μαζέψει και να τον κλείσει σε Μοναστήρι ή τρελάδικο

    40. Καταρχάς ΔΕΝ αποφασίζεις εσύ για την τύχη ενός ολόκληρου Κράτους
      σε ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο θέμα .
      Ούτε οι φασίστες που κατηγορείς δεν το κάνουν αυτό, σε τόσο κρίσιμα Εθνικά θέματα.

      Αν αποφασίσεις μόνος σου ή είσαι διάνοια ή είσαι μαριονέτα.
      Διάνοια δεν είσαι .

    41. Άκρως επικίνδυνος. Ανοίξτε τα τρελάδικα να μπει ο Κούλης μέσα……

    42. να δω μέχρι ποιά στιγμή οι ραγιάδες θα περιμένουν τις εκλογές νομίζοντας ότι θα βγάλουν κυβέρνηση που δεν θα ειναι τιυ Κλάους Σβαμπ

    43. αυτος ο μ@λ@κας ειναι η ελλαδα και λεει η ελλαδα καταδικαζει ? η εγω και ολλοι ειμαστε η ελλαδα γιατι εγω δεν καταδικασα κανεναν εκτος αν ελλαδα ειναι μονο ο μητσοτακης καιρος να παει σπιτι του + και οι αλοι μαζι συριζα κιναλ ,, ας ξοφλησουν πρωτα τα δανεια τους και μετα να γινουν υποψηφιοι για βουλευτες η κομμα το πρωην πασοκ ,, ο ευαγγελατος κανει μαθηματα τανκ εχει ξεφυγει ο ανθρωπος εντελως .

    44. Μητσοτακεικο σόι προδοτών.Κολλητε πανιβλακα εμισθε του σημιτισταν καραγκιόζη ανδρείκελο προθυπουργε που έχεις φάει το καταπετασμα με την συμμορία σου δεν μας αδειάζεις την γωνία να πας στον διάολο γιατί άμα μας σύρεις σε πόλεμο πρώτα εσένα και όλους του προδότες θα φανε

    45. Εκστρατεία της Ουκρανίας1919
      Μυαλο δε βαζουμε… Ουτε μετα απο 100 χρονια ακριβως!
      Τις ιδιες παπατζες με τον μπαρμπα του λευτερακη που εστελνε στην ουκρανια, κατ εντολη των αγγλων, την ελληνικη μεραρχια κατα των μπολσεβικων το 1919… κι ο Φρουντζε μετα στηριζε κεμαλ στη μικρασια εναντιον μας…

    46. TΙΣ ΙΔΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΤΟ 1919 ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 1,200.00 ΕΜΕΙΝΑΝ 120,000.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

      1. Αφού το είπε σε συνέντευξη είναι θαυμαστής του Ελευθερίου Βενιζέλου…. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
        ΠΛΟΥΜΙΔΑΚΗΣ Απεβίωσε το 1943. Ήταν νυμφευμένος με την Αρτεμισία-Αικατερίνη, το γένος Μοάτσου. Απέκτησαν μαζί έναν γιό, τον Θεμιστοκλή, που απεβίωσε πρόωρα το 1935 και επτά κόρες.[1] Ανάμεσα στις τελευταίες ήταν και η Σταυρούλα Πλουμιδάκη (1896-1991), μητέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.[3]
        ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από την Βενετία οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, από την φάρα MOAZZO (ΜΟΑΤΣΟΥ)…!!!
        ΕΒΡΑΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!
        Μιλάμε για την ΙΔΙΑ Βενετία που συνέλαβε κι αυτή στην…ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ το 1453 υποβοηθώντας τους…ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…!!!

    47. Αμερική ΝΑΤΟ ζελεντσκι κατέστρεψαν την Ουκρανία

    48. Τον γκαβό σου γιό να στείλεις (που ειναι σαν τα μούτρα σου) και την κόρη σου, η γονείς αυτής της χώρας δεν μεγάλωσαν ανθρώπους για να τους πας εσύ και αυτοί που σε χουφτωνουν σε έναν ξένο πόλεμο.

    49. Για τον Χαϊκάλη του ΝΑΤΟ τον Ζελενσκι?? Να στείλεις τον γιο σου καθίκι

    50. Ευκαιρια να στειλουμε τις ειδικες δυναμεις των λοατκι να ξεχαρμανιασουνε κι οι Ρωσοι φανταροι! Αν ναι συμφωνω με τον κ.πορδιπουργο!

      1. Νάτος ο μαλακας
        Αν δω ότι κόβετε επίτηδες σοβαρά σχόλια
        Θα σας βρίζω όλη μέρα.
        Ειδικά στο εξώφυλλο.
        Όλες αυτές τις μέρες θα έγραφα το 1\100 αν δε τα κάνατε αυτά
        Μου είναι αδιάφορο αν με εκτιμάτε ή όχι.
        Θα σέβεστε τα σχόλια μου γιατί έτσι γουστάρω εγώ .
        Σήμερα έκανα πλάκα
        Αλλά στο τέλος του μήνα δε θα κάνω.
        Βλέπω πόσο τους σέβεστε τους κλασικούς σχολιαστές
        Μερικούς μόνο υποστηρίζετε που προφανώς αγοράζουν .
        Τους υπόλοιπους τους διώχνετε . Άμα τους αγνοειτε δεν είναι όλοι σα κι εμένα τη κοπανανε

    51. Ανεγκεφαλο βλημα ,γερμανοπαις , Νωθος και με συνδρομο Ασπεργκερ..Εμεις ρε μαλακες που τον ψηφισατε τι φταιμε;;;;

    52. οι σφαίρες μπορεί να ταξιδέψουν πρόσεξε βλακα.ρώτα πρώτα 12000000 εκατομύρια έλληνες και μετά μιλά.

    53. τον κρατάνε με κάποιο βίντεο..δεν μπορεί να είναι τοσο βλάκας και ενώ η χώρα του είναι διαλυμένη αυτός να θέλει να ανακάτευτεί στα γεωπολιτικά
      οπως εκβίαζε ο μακαρίτης Θέμος τον Ραφηνάτο

    54. Να στείλει τον γιό του ο ΜΆΛΑΜΑΣ που πάει να μας μπλέξει ο παλιομασωνος που είναι οι Έλληνες?????????

    55. Αρνούμαστε να σηκώσουμε τα όπλα εις το αδερφό ομόθρησκον ξανθό γένος των Ρως. Ακόμα εάν ξαναγκάσεις με εκβιασμούς κάποιους να πάνε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι όποιος δεν θέλει να σκοτώσει ρίχνει στον αέρα, όπως και όποιος δεν θέλει να ορκιστεί ανοιγοκλείνει το στόμα του , δίχως να λέει τίποτα. Το σύνολο του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού είναι εναντίον σου και υπέρ του Βλαδίμηρου και των αδερφών Ρώσων. Οι κυβερνητικές απόψεις εκφράζουν αποκλειστικά κ μόνο εσάς. Είσαστε αποκομμένοι απο την λαική βάση και μαριονέτες των εβραιο-αμερικανών αφεντικών σας !!!

      1. Ξανθόν γένος των ρως διατείνονται ότι είναι και οι ουκρανοί και οι λευκορώσοι, οπότε;;;

    56. Κανένας Έλληνας δεν τον αναγνωρίζει ως αρχηγό του ελληνικού κράτους…να φύγει χτες κιόλας έπρεπε…το τέλος του ταπεινού αυτού ανθρώπου θα ζήσει στην απομόνωση και την περιφρόνηση των Ελλήνων… λυπάμαι… λυπάμαι και ντρέπομαι…οι Έλληνες δεν έχουν σχέση με άτομα σαν αυτόν…οι Έλληνες οι γνήσιοι είναι καθαροί…περήφανοι… γενναίοι… και ακριβοδικαιοι… θλίψη και ντροπή ήταν και όχι μόνο…η πληρωμή μας γιατί συμμετείχαμε όλοι με εγκληματική ανοχή στις πράξεις του…

    57. Θα φασ καλα μ…λακα εσυ και οπποιος προδοτης ανθελληνας με γαλονια η χωρις υπογραψει τεττοια εντολη………ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΠΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΘΗΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΣΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΠΟ…ΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑ

    58. Αυτον τον πολεμο τον επελεξαν τα αφεντικα σου ρε ξευτιλα τα αιμοσταγη τερατα Ροϊτσελ και Ροκφελερ μην τολμησει να παει κανενας στρατιωτης δεν τους κανουν τιποτα..αν πανε θα ειναι προδοτες.

    59. Κάντε εκλογές τώρα. Είναι επικίνδυνο. Εξώφυλλο κάθε μέρα Στεφαναρα τα κατορθώματα Μητσοτάκη μέχρι να τον ρίξεις. Μόνο αυτόν εξωφυλλο τίποτα άλλο.

    60. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΣΕ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΔ ΑΕ!!!!

    61. Τρελός… Εκτός πραγματικότητας.. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱

    62. Βλάκα Μητσοτάκη ηλίθιε αχρηστε του Αθηναϊκού κατεστημένου …. Μάθε λοιπόν…
      Ότι δεν υπάρχει σωστή πλευρά στην Ιστορία.
      Την Ιστορία την γράφουν μόνο οι Ήρωες και εκεί έξω υπάρχει ο μεγαλύτερος όλων ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ο Κάστροκατακτητης ο σκύλος του πολέμου που οι θεοί αθανατο τον έκαναν για την Νίκη.
      Πολεμα σκουλίκι τώρα για να ζήσεις γιατί αύριο θα σας σέρνει στο άρμα του ο Αχιλλέας για τον Άδη.

    63. Ο καινουργιος Μαυρογιαλουρος.”Θα σας εξαφανισωμεν”. Ερχεται η Αγια Κυριακη μαντιναδα μου. Ισως να ειναι αργα τοτε.

    64. το κ@λ@π@@δο σου να στειλεις εκει παλιοπ@@στα

    Comments are closed.