ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΗΛΩΣΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    Δεκτός με θέρμη έγινε στο κλειστό του Φαλήρου ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων με τον Αλέξη Τσίπρα να τον ευχαριστεί και από το βήμα της ομιλίας του για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε υπερήφανος για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του και απαρίθμησε αρκετά από αυτά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, «μια Συμφωνία που ξαναέδωσε ευρωπαϊκή προοπτική σε μια περιοχή που συσσώρευε επικίνδυνα εντάσεις, αφήνοντας περιθώρια ενίσχυσης τρίτων δυνάμεων στα Βόρεια σύνορά μας».

    Καθώς μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων ήταν στους καλεσμένους του Συνεδρίου, ο κ. Ζάεφ σηκώθηκε και χαιρέτισε του συνέδρους, εισπράττοντας δυνατό χειροκρότημα.
     Ο Αλέξης Τσίπρας τον ευχαρίστησε προσωπικά για την μεγάλη συμφωνία, ενώ, αργότερα το ίδιο έκανε κατά τον χαιρετισμό του και ο Νίκος Κοτζιάς, πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ.
    Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, που ανάγεται στη σφαίρα της πολιτικής ψυχοπαθολογίας και πάντως δείχνει αποκοπή από την πραγματικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται επιμόνως να αποδεχθεί πολιτικά και ψυχολογικά την ανυπολόγιστη φθορά που υπέστη από την εμμονή στην άκρως προβληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών που υπαγορεύθηκε από ΝΑΤΟ – Βερολίνο.
    Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που διεξάγεται στο κλειστό Γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζάεφ, προκάλεσε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, οι οποίοι το σχολίασαν ποικιλοτρόπως. Η οργή του κόσμου είναι έκδηλη.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Tώρα που πάει να τελειώσει το παραμύθι της Πάτρας, φέρνουν τον Ζάεφ ανοίγοντας ένα άλλο θέμα αποπροσανατολισμού, για να έχουν τον χρόνο κάι τον τρόπο να μοιράσουν οι προδότες το Αιγαίο από την άλλη. Αμ δεν είναι όλοι οι Έλληνες .sεκαλαμ

    2. Λοιπόν δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια… μη μου πει κανείς πως δεν ήξερε…ξέρουμε όλοι τι είναι ο Τσίπρας,τι είναι ο Κούλης,τι είναι ο Ανδρουλάκης(αυτός φάνηκε προτού καν έρθει στην εξουσία)…όλοι τους υπηρετούν την ΝΤΠ και είναι εχθροί της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού,δεν έχουμε άλλα περιθώρια πρέπει να τιμωρηθούν και οι τρεις στις εκλογές,δεν έχει νόημα να πάμε από την σκύλλα στην χάρυβδη,πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να απαλλαγούμε από αυτή τη μαφία.

    3. Κοιτώντας τα εθνικά θέματα, τις προδοσίες, την ενεργειακή πολιτική υπερ των ξένων συμφερόντων και λίγων ολιγαρχών,τη δικτατορία των μπολίων, τους λογαριασμούς ρεύματος, την ανύπαρκτη πολιτική ,ανάπτυξη και έρευνα στα οπλικά συστήματα …και και και… όλα τα αντιλαικα μέτρα,καταλαβαίνει κάποιος ότι δυστυχώς η χώρα “μας” δεν μας ανήκει, εδώ και δεκαετίες πολλές ,πάρα πολλές. Όλο το κοινοβούλιο είναι ξενόδουλο και ξενόφερτο.

    4. Έτσι μουρχεται να μπουκαρω μέσα στο λαγουμι* για να ζητήσω αυτόγραφο από αυτά τα δύο αγκαλιασμενα της φωτο παιδια.
      *Λαγουμι είναι ο σκοτεινός κ απρόσιτος για τους μη μυημένους χώρος.

    5. Το 92 ο τότε συνασπισμός και σημερινός τσιριζα είχε πάρει θέση με το σκέτο Μακεδονία γιατί είχε λέει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμο

    6. Να δουμε αν βρεθεί κανενας μελλοντικός πρωθυπουργος με κακαλα που θα στειλει σε ειδικο δικαστήριο Τσιπρα και Μητσοτακη. Και αν ναι, θα βρεθούν δικαστές που θα τολμήσουν να δικάσουν? Πολυ αμφιβαλλω για ολα!
      Μονο, απογοήτευση και Ντροπη για οτι συμβαινει νοιωθω.

    7. ατάλαντος ο τσίπρας
      και χωρίς κανένα προσόν

    8. Ο αγράμματος Τσίπρας, που δεν έχει πατήσει ούτε 1 ώρα σε τάξη στο Λύκειο, δεν έχει ιδέα από Ελλάδα, από την Ιερή της Ιστορία, από το τι σημαίνει ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      Ο Τσίπρας είναι Ύβρις για τον Ελληνισμό.
      Θα καταρρεύσει κι ο Σύριζα.

    9. …….o τσιπρας βρηκε τον πατριωτη του τον ζαφεζ και αγκαλιαστηκαν οι πανηγυρτσηδες γυφτοισπανοι.

    10. Ντροπή για την Ελλάδα πού υπάρχει αυτό το ανθελληνικό κόμμα, δεν έπρεπε να μπαίνει στην βουλή.

    11. ΟΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ” [ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ” ΚΑΜΕΝΟ] ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,ΑΝ.ΕΛ…ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ”,Ν.Δ.,ΚΙΝΑΛ.ΠΟΤΑΜΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ
      ΜΕΡΑ25,Κ.Κ.Ε…ΤΟ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ!!!!!!!! “ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ”,Η..ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η..ΟΜΟΦΥΛΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ…

    12. Αλήθεια, αυτός ο κόσμος που βρίσκεται εκεί, οι απλοί πολίτες εννοώ, όχι οι πολιτικοί, κάνουν την δουλειά που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους, αλλά ο κόσμος, δεν ενοχλείται; Δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει όλο αυτό για την Ελλάδα; Και σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι από την Μακεδονία εκεί μέσα. Συμφωνούν με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Τόση προδοσία, πως την αντέχουν; Τι ψυχή έχουν; Τι καρδιά; Τι συνείδηση; Τίποτα δεν εχουν μέσα τους; Μόνο το κόμμα; Δεν πάμε καλά, καθοοοολου καλά.

    13. Ο ενας απατεωνας φερνει τον δισεκατομυριουχο ηθοποιο και τους ναζι στη βουλη να μιλησουν, ο αλλος απατεωνας φερνει τον ανθελληνα που του χαρισε τη Μακεδονια.Και οι νεοελληνες στην κοσμαρα τους.Τελικα αυτη η χωρα μόνο με έναν πόλεμο θα ξεβρωμισει. Να μπουκαρει ο Τούρκος να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση σωτηρίας με όλους αυτούς τους απατεωνες που έχουμε μπλεξει.

    14. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλιασε η καρδιά του …

    15. Αδερφι Ζαεφ να σου κανουμε ενα…. DNA και μετα ματαμιλαμε….καρνταση!
      Εντω στο Ελλαντα εχουμε…..δημοκρατια πανω απ ολα!

    16. Τα ιδια σκ@@α τσιπροκουληδες γιουσουφακια της ΝΤΠ Σορρος Γκειτς ΚΤΛ καθαρματα, δοσιλογοι σκουπιδια πολιτικα !!!!!

    17. Αυτο το σκουπιδι ο τσιπρας και ολοι οσοι τον στηριζουν να πανε εξορια στα σκοπια.

    18. Αφού δεν αναγνωρίστηκε ως Μακεδονία σκέτο πάλι καλά…μπήκε το βόρεια αν και οι ανύπαρκτοι δεν το χρησιμοποιούν ποτέ το βόρεια αλλά οι πολιτικοί μας σιωπή ούτε μια ενόχληση στα παιδιά

      1. Οι Ζελενσκι της Ελλάδας κ των Σκοπίων καθοδηγουμενοι από τους Αμερικανοσιωνιστες με την θεωρία των παιγνίων μαγειρεύουν κολπακια.

    19. Αυτός κανονικά και ο άλλος ο μπουχεσας έπρεπε να είναι σε καταναγκαστικά έργα εάν το κράτος μας ήταν σοβαρό.

    20. Τσιπρα..Ανθελληνα…προδοτη…ο Ελληνικος λαος δεν ξεχναει καριολη..τι εκανες οταν ησουν κυβερνηση…νομιζεις..πως θα ξαναβγεις να κανεις παλι τα ιδια..και χειροτερα….τα ιδια σκατα εισαι και εσυ ,με τον Μητσοτακη..ακριβως τα ιδια σκατα….! μου εφερες και τον γυφτοσκοπιανο..στο συνεδριο του Συριζα…δεν ντρεπεστε καθουλου εκει στο μπουρδελο το κομμα σας? καθολου ντροπη ρε αρχιδια???

    21. Τα σκουπίδια έχουν κομματόσκυλα που τους χειροκροτάνε. Τότε καλά κάνουν και σας γ………..νε ραγιαδοέλληνες.

    22. Βλεπεις αυτους και αντικατοπτριζεις την Ελλαδα .Αυτοι ειμαστε !! Ποιος τους εβαλε στην Βουλη ολους αυτους ;; Αλλη φορα να σκεφτεσαι την ψηφο σου να σκεφτεσαι το γενεαλογικο τους δεντρο και μην πας σαν ηλιθιος να ψηφιζεις.

    23. Με τέτοια ‘αγκαλιά με τον Ζαεφ ο Τσιπρας θελει την εύνοια των ΕΕ και ΗΠΑ για να ξαναγίνει πρωθυπουργός..
      ..θα παρει το τρ!το και μακρύτερο στις εκλογές….
      Τέρμα η ξενοδουλη εξωτερική πολιτική!!
      Η Ελλάδα (και προφανώς όλη η Μακεδονια) ανήκει στους Έλληνες!!

    24. τσιμπάτε. Όντως υπάρχει μια δημοκρατία, βόρεια της Μακεδονίας……..της Ελληνικής !

    25. Ως αντιπολίτευση νομίζω ότι κατέβηκες και στο σύνταγμα για τις πρέσπες! Τώρα γιατί δεν λες κουβέντα για τον ζάεφ; Γιατί δεν ζητάς ακύρωση των πρεσπών; Αλλιώς να ζητήσεις συγνώμη από τον ζάεφ όπως ζήτησες από τους εβραίους όταν ανέλαβες υπουργός! Ξέρω, ασχολείσαι τώρα με τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα αλλά εκεί υπάρχουν οι ήρωες υγειονομικοί απεργοί πείνας και τα βρήκες σκούρα! Αμ αυτοί τηρούνε αυτά που λένε και δεν φεύγουν!

    26. Μόλις βγει ο Μητσοτάκης, θα την ακυρώσει. Χαχαχα…

    27. Μας ελεγε τοτε ο Τσιπρας “θα αλλάξουν τα πάντα”….δεν μας ελεγε προς ποιά κατεύθυνση όμως, γκρεμό ή ρέμα;;;

    28. H “δημοκρατία” του Συριζα πούλησε τη Μακεδονία

    29. Ο/Η Μην ξεχνιόμαστε....Μητσοτάκη γ@μιέσαι αδερφάρα κι εσύ λέει:

      καμαρώστε έλληνες (αν είναι έλληνες και όχι αλβανόσποροι- τουρκόσποροι-πακιστανοί) που χειροκροτούν την προδοσία…..δεν ντρέπεστε λίγο ….άχρηστα όντα είστε..

    30. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    31. Μια συμφωνία η οποία ενίσχυσε το ΝΑΤΟ στην περιοχή των Βαλκανίων. Αυτό ήθελαν και αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος. Κ@λ@παιδια είναι, εμμισθα του ΝΑΤΟ και οι δύο.

    32. κοιτάξτε να τούς ξανά ψηφίσετε μην κάνετε κάνα λάθος είπαμε τσιπρα μητσοτακ τομάρια κατεργασμένα και ακατέργαστα

    33. Ο τσίπρας κούκλα ”μπιμπιμπό”….στα τσακίδια Αρτινό γίδι κι εσύ…ψόφα καλύτερα μαζί με την Κούλα και τα άλλα σκατά της βουλής

    34. τα ζώα που πήγαν να ακούσουν την ομιλία πουστροτσίπρα ένιωσαν υπερήφανα ότα τον είδαν να αγκαλιάζει τον πουστροσκοπιανό?ου να χαθείτε ζώα….μην χαιρεσαι πουστροκούλη κι εσύ..τα @@ μας θα πάρεις κι εσύ…
      ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφίζουμε Χίο ή Κασσιδιάρη στις επόμενες εκλογές…να μπουν και οι δυο στη βουλή να τους γ@μήσουν οτι έχουν και δεν έχουν

    Comments are closed.