ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ! “ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ”! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Γ@ΦΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ;;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ” ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ Ή ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ “ΓΛΑΣΤΡΕΣ” ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    σδσδσ

    Στον ισχυρισμό ότι δεν άκουσαν τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ  να σταματήσουν την μοιραία καταδίωξη στο Πέραμα  , φαίνεται να προχωρούν ορισμένοι από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο αιματηρό συμβάν το βράδυ της Παρασκευής που κόστισε την ζωή σε έναν 20χρονο. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται τώρα, είναι αμείλικτα. Ένα όχημα ασχέτως επιβαινόντων, δεν σταματάει στον έλεγχο, αναπτύσσει ταχύτητα βάζοντας σε κίνδυνο άλλους πολίτες και από τη ΓΑΔΑ τους λένε να τους αφήσουν να φύγουν;;; Τελικά τι τους θέλουμε τους αστυνομικούς; Απλά να τριγυρνούν με τα περιπολικά και τις μηχανές στους δρόμους για να τους βλέπουμε;;;

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επικαλούνται ότι δεν άκουσαν τις σχετικές υποδείξεις λόγω του θορύβου και της «αφοσίωσης» στην καταδίωξη  ή  λόγω «κενού» στις επικοινωνίες παρ΄ ότι είχαν στην διάθεση τους και τους νέους ψηφιακούς ασυρμάτους   αλλά και τους αναλογικούς.

    Κάτι το οποίο διαψεύδεται από τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.   Την ίδια ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Τάκης θεοδωρικάκος   (σ.σ ζήτησε  εντός πέντε ημερών σαφές πόρισμα για το τι ακριβώς συνέβη) φαίνεται προβληματισμένος και για   την μεγάλη σύγχυση που υπήρξε . Επιπλέον εξετάζει αν κι αυτή ακριβώς  η εντολή που   φαίνεται ότι δόθηκε από το επιχειρησιακό κέντρο «να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το κυνήγι των υπόπτων»   είναι τελικώς ορθή αφού  τέτοιες επιλογές   επιτρέπουν  την αύξηση της εγκληματικότητας.

    Επιπλέον πέρα από τους πυροβολισμούς σε βάρος των νεαρών επιβατών του κλεμμένου οχήματος, φαίνεται να αποδίδονται και λάθη στην   συνολικότερη ανταπόκριση αστυνομικών δυνάμεων  και γιατί δεν επελέγη να δημιουργηθεί  «φράγμα» στο εν λόγω όχημα από περιπολικά κι από άλλους ενστόλους.

    Κι αντ’ αυτού υπήρχε μία  καταδίωξη διαρκείας σχεδόν στον …μισό Πειραιά και πλήρης αιφνιδιασμός των αστυνομικών της ΔΙΑΣ όταν ο  οδηγός του οχήματος όταν βρέθηκε εγκλωβισμένος, εμβόλισε με την όπισθεν τα δίκυκλα των αστυνομικών.

    Σε μία δυσαρέσκεια που ίσως οδηγήσει   και σε αποπομπές στελεχών της ΕΛΑΣ .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αν δοθηκε εντολη απο τα κεντρικα να σταματησει η καταδιωξη, τοτε αυτοι που εδοσαν τετοια εντολη ειναι για τα ..πανηγυρια!!!!!! Η Αστυνομια ειναι για να πατασει το εγκλημα και να προστατευει την ζωη και την περιουσια των πολιτων!!!!!!! Γυριζουν καποιοι με κλεμενο αυτοκινητο και δινεται εντολη να το αφησουν να φυγει;;;;; Τι αλλο θα ακουσουμε;;;;;; Τοτε να την καταργησουμε την Αστυνομια και να γινουμε ζουγκλα!!!!!!! Οι Αστυνομικοι εκαναν το καθηκον τους αμυνομενοι και να παψει η παραλογη διωξη εναντιον τους!!!!!!! Αντε ξευτιλισμενοι αλλαξτε τους στατονομους σας!!!!!!! Το εγκλημα καλπαζει στην χωρα, υποκριτες!!!!!!!!

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ…. Ο ΛΗΣΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…. ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ….

    3. ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ…. ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ…… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…. ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗΣΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. Ο SCHWAB ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ FORUM… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΟΜΩΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ….. ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ

    4. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….. ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ…. ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑ…. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ #ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ# ΤΟΝ Γ. Α.Π….ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟΝ #ΦΙΛΟ# ΕΡΝΤΙ…. ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ…. ΠΟΣΗ ΜΠΟΧΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΘΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΚΟΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΣΙΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΓΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ…. ΥΠΟΥΡΓΕ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ

    5. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ….. ΑΦΗΣΤΕΝΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ…. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ…. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ…. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ…. ΤΑ ΜΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ….ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΑΤΩΝ ΤΩΝ #ΥΠΟΥΡΓΩΝ#……..

    6. Γιατί το χαϊδεύουν το γυφταριό απο πάντα. Γι αυτό έπεσε εντολή να τον αφήσουν (αν έγινε έτσι). Γιατί σου κλέβουν το αμάξι οι βρωμόγυφτοι και όταν πας να το πεις στην αστυνομία τη στιγμή που το έχεις δει οτι το έχουν κλεμμένο και είναι αραγμένο στα γύφτικα σου λέει η ΕΛΑΣ δε γίνεται τίποτα άστο το αμάξι τώρα δε μπορούμε να πάμε εκεί. Γι αυτό. Γιατί ο νόμος είναι μόνο για τον Ελληνάκο που τον πηδάνε απο 10 μπάντες. όλοι οι άλλοι στο απυρόβλητο. (γύφτοι λάθρο κλπ) Εκτέλεση τους βρωμόγυφτους μπας και γίνουν άνθρωποι απο το φόβο. Γιατί απο κάτι άλλο άνθρωποι δε θα γίνουν. Εκτέλεση συνοπτικά και ίσως να συνέλθουν όσοι μείνουν πίσω.

    7. OΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΣΥΛΕΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ…………ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ Π…ΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…….ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΦΗΣΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ………ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ…….

    8. Η ΕΛΑΣ είναι εγκληματικη Οργάνωση όπως ή ΧΑ ! Δέν τό ακούσαμε ακόμη . Σάν δέν ντρεπομαστε …

    9. Το παράλογο κράτος που έχουμε, ζει στη κοσμαρα του! Στο μυαλό τους έχουν αστυνομικους να συλλαμβανουν εγκληματίες με το παρακαλώ συλλαμβανεστε και οι εγκληματίες να τρέχουν με χαμόγελο να συλληφθούν, φωνάζοντας, ευχαριστώω! Στην πραγματικότητα, το κράτος που έχουμε, θέλει τους αστυνομικούς για φύλαξη υψηλών προσώπων, για να καταστελλουν διαδηλώσεις σαν ματ, να κάνουν μπλόκα για πρόστιμα κοβιντ και για να συλλαμβανουν ακροδεξιόυς .

    10. Θυμάστε τον Τσιόδρα τον Απρίλη του ’20 όταν επισκέφθηκε τον καταυλισμό των Ρομά κοντά στη Λάρισα;

    11. τους θελει το κρατος για να κοβουν προστημ<α για μασκα και να κυνιγαν οσους δε μπολιαστικαν

    12. Ένα αυτοκινητάκι είπε ο γύφτος έκλεψε το παιδί. Νά έρθουν νά τά πούνε σέ μας που μας έχουν κλέψει αμάξι γύφτοι. Καλά τού κάναν τού σκατογυφτου. Νά συγχωρεθούν τά πεθαμένα τους τών αστυνομικών. Όλη η κοινωνία είναι μαζί τους ηθικά καί υλικά ότι ζητήσουν

    13. Ο παραλογισμός έχει πάει σε αλλο επίπεδο. Είναι για φεύγουμε για τα χωριά μας. Μας δουλεύουνε. Μας υποτιμούν και παίζουν με την νοημοσύνη μας. Έλεος.

    14. Η εντολή (και καλα) του επιχειρισιακου κέντρου προέκυψε εκ των υστέρων; πήγαν να βγάλουν την ουρά τους απέξω οι κότες;
      Γελάνε και οι πετρες

    15. Μισές δουλειές κανονικά όλους καθάρισμα και με χαριστική βολή

    16. Σε ρεπορταζ του Αντένα βγηκε ο ΑΡΓΑΝΟΓΥΦΤΟΣ απο τον καταυλισμο και ειπε και τι εγινε τα παιδακια κλεψανε ενα αμαξακι ? Η Γυφτα ειπε οτι θα σκοτωσει με τα ιδια της τα χερια τους Αστυνομικους που προστατευουν τους πολιτες. Τα δυο πληρωμενα Δημοσιογραφακια Ρογκακος και Σταθης τους ακουγανε και πηραν το μερος των Γυφτων. Οταν πατησαν με το αυτοκίνητο την γιαγια οι Σκατογυφτοι για να της κλεψουν μια χρυση αλυσιδα γιατι δεν κανανε το ιδιο ρεπορταζ με τους συγγενεις της γιαγιας.. Να το βρείτε απο Γυφτους Μπασταρδα Πληρωμενα δημοσιογραφακια να δουμε τοτε τι θα πειτε …..

    17. Τώρα, τά είπες ωραία Μακελειό!.. Μετά τίς διαμαρτυρίες μας, αποφάσισες νά μιλήσεις πιό λογικά.
      Καί νά σού θυμίσω ότι βλέπουμε στο usa, αστυνομικούς νά ακολουθούν επί πολύ ώρα καί απόσταση ασφαλείας τόν ύποπτο, πρίν αποφασίσουν τό τελικό Ντού!!
      Δεν ρίχνουν μέσα στήν πόλη,38 σφαίρες!!! Σέ τρία παιδιά🤪😲🙈🤔🙈
      Όι άνθρωποι αυτοί, δέν κάνουν γιά τήν Αστυνομία.

      1. Επιτελους και ενας λογικος ανθρωπος. Δεν κυνηγας με μηχανακι αυτοκινητο, οπως δεν κυνηγας με αυτοκινητο τανκ… θελει αποσταση ασφαλειας και να επεμβει αλλος με αντιστοιχα μεσα. Δεν πυροβολας σαν μανιακος αοπλους.(και να ειχαν οπλο μεσα αν δεν εριξαν η δεν το εστρεψαν εναντιων σου ΔΕΝ πυροβολας). Η ατακα που πεταξε ο αλλος, οτι τους εκπαιδευουν να πυροβολουν λαστιχα, ειναι το λιγοτερο γελεια και δειχνει την αγνοια που εχουν για τετοιες καταστασεις. Ειναι αδυνατον σε μια κατασταση με την αδρεναλινη στα κοκκινα με το αγχος και το αιμα που πηζει και ολους τους μυς να σφυγγουν, να περιμενεις οτι ο αλλος μπορει να πετυχει ενα λαστιχο… η βλακεια ξεκιναει απο ψηλα. Ειναι ανθρωπινος αδυνατο να πετυχεις λαστιχο. Αφηστε τις μαλακιες ανιδεοι και τις ταινιες του Τζειμς Μποντ για το Χολυγουντ. Ο αστυνομικος ειναι υπευθυνος για καθε σφαιρα που φευγει απο το οπλο του. Να παει να πετυχει λαστιχο δηλαδη, να αστοχισει, να εξωστρακιστει η σφαιρα και να πετυχει κανεναν ακυρο… και λεει ΕΤΣΙ τους εκπαιδευουν. Δηλαδη οι τυποι ειναι επικυνδυνοι και για εμας αλλα και για τους ιδιους. Μια χαρα ακουσαν την εντολη, απλα την αγνοησαν γιατι ειχαν τσαντιστει, για τον ιδιο λογο ανοιξαν πυρ. Σιγουρα φταινε, αλλα πιο πολυ φταιει η λαθος εκπαιδευση τους και οι λαθος λογοι για τους οποιους κανουν αυτην την δουλεια. Χαλανε το ονομα της ομαδας ΔΙΑΣ που λειτουργει παραδειγματικα, με αστυνομικους που σεβονται τους πολιτες, και πιστευω εισπρατουν αυτον τον σεβασμο πισω, απο τους περισσοτερους. Οχι μονο πρεπει να φυλακιστουν, γιατι εδω μιλαμε ξεκαθαρα για ανθρωποκτονια, αλλα πρεπει να υπαρξει αναθεωρηση της εκπαιδευσης των αστυνομικων, που ακουμε οτι τους μαθαινουν να σημαδευουν λαστιχα, η χερια για να αφοπλισουν και αλλες βλακειες του Χολυγουντ. Ραμπο της κακιας ωρας… μπαστουνοβλαχοι με οπλα και συμπλεγματα, αυτοι ειστε. Χεστικαμε αν ηταν γυφτοι η συριζαιοι η τρομοκρατες. Απλο ειναι, δεν ριχνεις αν δεν σου ριξουν. Ποιος ειναι ο τρομοκρατης τωρα; ο μπατσος, η ο πιτσιρικας;

    18. Είμαστε με την Ελληνική Αστυνομία!Είναι ευκαιρία τώρα να βγουν τα παλληκάρια μπροστα από απλούς αστυνομικούς,συνδικαλιστές και νομικούς που έχει το σώμα και να πουν ποιοι έδωσαν τέτοια εντολή (που προφανώς θα εχει ξαναγινει κατι τετοιο!).Δεν γινεται να εχουμε άλλα θυματα αστυνομικών επειδή δεν τους επιτρέπουν να κάνουν χρήση του όπλου τους,σε περιπτωσεις όπως και τώρα που κινδυνεύει οι ζωή τους!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ!!!

    Comments are closed.