ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΓΑΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    mpougadis

    Τελευταίο θύμα των “ξαφνικών” θανάτον είναι ο Χρήστος Μπουγάδης, δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης με την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 57χρονος Χρήστος Μπουγάδης, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Η κηδεία του 57χρονου, που υπήρξε συμμαθητής του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, θα τελεστεί την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 στις 17:00. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Μυστρά.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Με λίγα λόγια γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό η πόντιοι κάνουν γάμους βαπτίσεις κλπ το ίδιο και οι τσιγγάνοι κλπ οι πόντιοι να καθαρίσουν την θέση τους με το παλαιό σε ποιο πατριαρχειο ανήκουν ρωσικό επίσημη σφραγίδα δεν φτάνει νε λέει ρωσικό βουλγαρική εξαρχία Σερβίας σε ποιο στο νέο δεν ανήκουν κλπ ποντιακό πατριαρχειο δεν υπάρχει στης Κωσταντινουπολης πάει με το νέο εινσι άλλο το ρωσικό και άλλο η βουλγαρική εξαρχία πατριαρχειο καθαρίστε την θέση σας οι Αλβανοί πάνε με νέο η Αρμένιοι που γνωρίζω Ελλάδα πάνε με νέο ημερολόγιο κλπ με λίγα λόγια πάνε με το παλαιό ημερολόγιο δεν ζητάμε να αλλάξουν με το νέο υπάρχει πατριαρχειο που τους στηρίζει και αν ναι ποιο από όλα διότι Ελλάδα το παλαιό εκτός ιδιετερη σφραγίδας περιοχής δεν είναι νόμιμο το ρωσικό παρέμεινε νόμιμο λόγο ιδιετερης σφραγίδας κλπ στην περιοχή θα μπορούσε να ήταν και οι καθολικοί εδώ η μουσουλμάνοι Έλληνες δεν είχαν πρόβλημα κλπ εδώ με λίγα λόγια πόντιοι τσιγγάνοι πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν ανήκουν Σερβία η βουλγαρική εξαρχία και τα δύο με το παλαιό είναι κλπ διότι ο πρωσηληυησμος τους εκεί δένει και ότι έχουν κάνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα παρασύροντας και θύματα 2 καρπούζια και 5 πεπόνια στην ίδια μασχάλη βουλή δεν χωράνε

    2. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΡΛΟΓΚΕΙΤΣΟΣΒΑΜΠΗΔΕΣ,Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ(ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΙ,ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    3. Το μπόλι,κάνει δουλίτσα.Μειώνει όντως τον πληθυσμό της γης.Πρέπει να μείνουν μόνο 500 μύρια,σύμφωνα με την ελίτ

    4. Κέρκυρα 42,Βόλος 35,Κρητη 56.Σπαρτη 52.Αυτα για σήμερα.συλλυπητήρια και καλο ταξίδι στους αδικοχαμένους

    5. Με λίγα λόγια γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό η πόντιοι κάνουν γάμους βαπτίσεις κλπ το ίδιο και οι τσιγγάνοι κλπ οι πόντιοι να καθαρίσουν την θέση τους με το παλαιό σε ποιο πατριαρχειο ανήκουν ρωσικό επίσημη σφραγίδα δεν φτάνει νε λέει ρωσικό βουλγαρική εξαρχία Σερβίας σε ποιο στο νέο δεν ανήκουν κλπ ποντιακό πατριαρχειο δεν υπάρχει στης Κωσταντινουπολης πάει με το νέο εινσι άλλο το ρωσικό και άλλο η βουλγαρική εξαρχία πατριαρχειο καθαρίστε την θέση σας οι Αλβανοί πάνε με νέο η Αρμένιοι που γνωρίζω Ελλάδα πάνε με νέο ημερολόγιο κλπ

    6. Κουλαρα, Πλευρη, Σεφταλια, Καντηλαναφτη απο μια μερκελογεννητρια στο πατο σας κι αι σιχτιρ απο δω περα! Εχετε ρημαξει το Εθνος με τα mrna του Μπουρδα ειδικη παραγγελια τα ειχατε αρχιτσογλανοι?
      Οι λαθροπιθηκοι ευημερουν, οι Ελληνες πεθαινουν!
      Να δουμε που θα αποδωσετε και το θανατο της δοκιμου Θαλειας !

    7. Το “Άγνωστη” να το βάζετε πλέον σε εισαγωγικά.
      Η αιτία είναι και παραείναι πλέον Γνωστή.
      Γιατί η Αλήθεια είναι θέμα Πολιτισμού.

    8. Μητσοτακη καργιολη εύχομαι να το βρεις στα παιδιά σου!

    9. Αυτή η αχόρταγη μασονική μαφία που έχει κλέψει όλα τα δημοσια φράγκα το μόνο που φοβάται είναι μη βγει κανένας Άγιος Παισιος κ τους μπλοκάρει τα δαιμονικά μυαλά τους.

    10. Ξαφνικος θανατος νεου ανθρωπου δεν εχει συμβει μεχρι σημερα σε ανεμβολιαστον εδω στην Ολλανδια μεχρι σημερα.

    11. Ο Θεος ν αναπαυση την ψυχη του. Η ξαφνικιτιδα απλωνεται παντου γι αυτο προσεχετε ενταξει? Οχι στα πειραματικα γονιδια. Στεφανε τα συλληπητηρια μου.

    12. Σε ποιό κόμμα ανήκε η παράταξη του εκλιπόντος;

    13. Λυπάμαι λυπάμαι που βλέπω συγγενείς φίλους γνωστούς να χάνονται απο τα ασφαλή εμβόλια ωχ θεέ μου βοήθα τους ανθρώπους σού που εξαπατήθηκαν!!!
      Αδέρφια μου και χωρίς ειρωνία κάντε γενικές εξετάσεις να προλαβουν να σωθούν άνθρωποι!!

    14. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν εμβολίασαν τους επενδυτές που ήλθαν στη χώρα περπατώντας και κολυμπώντας, τους χρειάζονται για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες που χάνονται με τρομακτικούς ρυθμούς.

    15. Αφού το Μπάσταρδο κυκλοφορεί ελεύθερο ακόμη, καί δέν τό έχουν κρεμάσει ανάποδα μέχρι νά ψοφήσει δέν υπάρχουν Έλληνες υπάρχουν κότες λυράτες.

    16. Κούλα όταν πάρεις την θέση στην ευρώπη σαν εύσημα απο την ΝΤΠ, θυμίσου όσα έκανες όσο η πυρηνική κεφαλή θα καίει όλα γύρω σου

    17. Μπολιασmένος σιγουρα για να δωσει το καλο παράδειγμα σαν δημοτικος συμβουλος ε;

    18. Θυμάστε τι έλεγε η Παγώνη? Ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή!

    19. Έκανε καλή δουλειά με τα εμβόλια ο Μητσοτακουλας. Θα πάρει τα εύσημα από τους ηγέτες της ΝΤΠ. Εξόντωση γηγενους πληθυσμού και άμεση αντικατάσταση με πιθηκοειδή.

      1. ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ……..
        ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ………

    Comments are closed.