ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; 1.667 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 98 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid19

    Σήμερα ανακοινώνουμε 1667 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 113185, εκ των οποίων το 52.8% άνδρες.

    4966 (4.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 29765 (26.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    612 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 175 (28.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 635 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 98 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2804 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1118 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. διαμεση ηλικια 79 χρονια … αυτο ειναι το νουμερο ειναι ποιο μαγαλο απο το παγκοσμιο μεσον ορο ….

    2. να πω την αληθεια δεν πιστευα στον κορονοιο αλλα πεθανα κιολας δυο απο το σοι της γυναικας μου. τωρα τι πος πεθαναν και γιατι δεν μας ενημερωσαν ο θειος της γυναικας ειπαν πος διασωληνοθηκε και μεσα σε 3 μερες πεθανε ηταν 73 ετων αλλα δεν ειχε καποια γνωστη ασθενεια ειπαν πος πεθανε απο κορονοιο επειδη δεν αντεξε η καρδια του.Την γυναικα του και την κορη του της εκλεισαν σε καραντινα και ετσι ουτε να τον δουν ουτε τιποτα τα αλλα παιδια του ηταν εξωτερικο με λιγα λογια ουτε να το δεις ουτε τιποτα μεσα σε φερετρο κλειστο τον πηγαν τον εθαψαν μεσα σε σακουλα χωρις αναγνωριση πτωματος και λιοπα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι νομιμο η οχι. Στην αρχη του εκαναν τεστ στην εισαγωγη στο νοσοκομειο ειπαν δεν εχει κορονοιο μετα ξαφνικα ειπαν εχει τελικα του καναμε δευτερο τεστ.ολα λιγο περιεργα μεσα σε μια εβδομαδα βαζουν και την θεια μεσα που αρχικα δεν ειχε ουτε αυτη και σε μια εβδομαδα εμφανισε τελλικα και αυτη και πεθανε σε 3 μερες 82 χρονον. ολα αυτα θεσσαλονικη τωρα λιγο περιεργα μου φενονται ολα

    3. Ψάχνουν απεγνωσμένα νεκρούς να τους φορτώσουν στον κορονοιό, σε όσους μπορούν το κάνουν, αν μπορούσαν θα φόρτωναν ακόμη και τα αυτοκινητιστικά στον κορονοιό.
      Θέλουν συγκεκριμένο αριθμό θανάτων, για να ξεκινήσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με νόμο.
      Ελάτε σας περιμένουμε!!!!

    4. Κλειδωμένοι όλοι μέσα, κλειδαμπαρωμένες οι εκκλησιές, κλειστά τα σχολεία, πεταμένες στα σκουπίδια οι τελευταίες ελευθερίες, καταξεσκισμένα τα πλέον αυτονόητα δικαιώματα, στάχτη και μπούρμπερη στην οικονομία, ένας ολόκληρος λαός να βουλιάζει στον πανικό και την κατάθλιψη, κάποιοι ελάχιστοι που θέλουν να τιμήσουν τις πραγματικές γιορτές της πίστης και της πατρίδας, να διώκονται και να τρώνε ξύλο ως κοινοί εγκληματίες. Για να κυκλοφορούν από την άλλη μαζικά ποιοι; Κάτι απερίγραπτα ζόμπι, μια ολόκληρη ζωή αναίσχυντα γιουσουφάκια και δεκανίκια του συστήματος, τιμώντας – υποτίθεται – την ψευτογιορτή της αυτοφερόμενης ως δημοκρατίας τους. Και να κυκλοφορούν και κατ’ ουσίαν ανεμπόδιστα (γιατί το ότι έγιναν μερικές φασαρίες και κάτι προσαγωγές μετά τις 2 το μεσημέρι για ξεκάρφωμα και υπό το βάρος του έως τότε παλλαϊκού διαδικτυακού γιουχαΐσματος, αυτά δεν ξεγελούν κανέναν). Αλλά βέβαια δεν είναι η δική τους η πιο μεγάλη ντροπή. Δεν είναι ούτε καν του αισχρού και ξεφτιλισμένου καθεστώτος, που δεν χάνει ούτε ευκαιρία να μας δείξει νυχθημερόν και με τον πιο επιδεικτικό και ξετσίπωτο τρόπο το μισελληνικό κι αντίχριστό του πρόσωπο. Η πιο μεγάλη ντροπή είναι η δική μας. Που τους κοιτάμε ακόμη αποχαυνωμένοι και απαθείς. Που τους αφήνουμε να μας αποτελειώνουν ανενόχλητοι…Μέχρι και ο Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι ενώ στις 25 Μάρτη και 28η Οκτώβρη τίποτα.

    Comments are closed.