ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ… ΧΘΕΣ!!! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ – ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Κοινοποίηση:
    fdf

    Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου γύφτου που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη από την απαιτούμενη για την ακινητοποίηση των δραστών.

    Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    Κομβικό στοιχείο στην έρευνα είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει κατά του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 30 πυροβολισμοί.

    Πάνω από ένα τραύμα

    Από την πρώτη εικόνα, προκύπτει ότι ο 20χρονος δράστης που έπεσε νεκρός είχε πάνω από ένα τραύμα από σφαίρες στο σώμα του.

    Σαφέστερο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι απαιτείται πια αλλαγή του νόμου περί χρήσης όπλων καθώς δεν είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να τραβούν πιστόλι έναντι επικίνδυνων και σεσημασμένων κακοποιών και στο τέλος να βρίσκονται μπλεγμένοι.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Τι ειχε το σχολιο ρε παιδια και το κοψατε;;;;; Τα αυτονοητα γραφω!!!!! Κε Χιο δεν καταλαβαινω!!!!!! Και δημοσιευετε το σχολιο που λεει να πανε φυλακη οι αμυνομενοι αστυνομικοι;;;;;;; Να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!

    2. Χώρια ότι έβαλαν τόσο κοσμο σέ κίνδυνο μέ 30 πυροβολισμούς σέ άοπλους ανήλικους!!!
      Μεσα στό φρέσκο!

    3. Τα παλικάρια της ΔΙΑΣ έπραξαν άριστα !!! Αθώοι ΟΛΟΙ με βραβείο. Λαμπρό παράδειγμα που θα διδάσκεται στις σχολές Αστυνομίας. Πυροβολάτε γιατί χανόμαστε..

    4. Στο ΟPEN είπαν οτι το κεντρο τούς πρότεινε να σταματήσουν την καταδίωξη λίγο πριν το σκηνικό.
      Αμερική βλέπουμε τι γίνεται αλλά δεν γίνεται αλλιώς…να αλλάξει ο νόμος …χθες

    5. Τριάντα βολές από αστυνομικούς δεν είναι βολές ακινητοποίησης, αλλά ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο!

    6. Ας πανε οι μπατσοι τωρα να τους προστατευσουν τα αφεντικα που υπηρετουν !! Νομιζουν οτι επειδη δερναν τον κοσμο στο Συνταγμα θα ειχαν ασυλια εναντιων των γυφτων !!

    7. Εγώ πιστεύω λίγες ήταν οι 30 σφαίρες σε αοπλους μακελειό. Καλά τα λες, να τραβάνε όπλο τα καλόπαιδα όποτε γουστάρουν.

      1. Στους κακοποιούς να τραβάνε και να παρατραβάνε..

      2. O αοπλος πηγε να τους σκοτωσει,τους εμβολισε τις μηχανες.
        Εσενα αμα πανε να σε φανε,να κατσεις να τους κοιτας για να μην προσβληθουν…

      3. Αν ειχαν και οι γυρω πολιτες οπλα,τοτε θα’ταν 130 οι σφαιρες στους βρωμογυφτους.Για παγανια ειχαν βγει οι σκατογυφτοι.

    8. Κομμουνιστής δεν είναι ο υπουργός προστασίας (των Ρομά και λαθρομεταναστών)? Ως προς τι η έκπληξη λοιπόν?

    9. Μα η κοινωνία έχει κάνει τις επιλογές της, τα παιδιά γουστάρουν Μητσοτάκηδες και Τσίπρες, ισλάμ μπούρκες γύφτους και αλλαχ σνάκμπαρ.

    10. Τσιγγάνοι ήταν και όχι γύφτοι.Οι γύφτοι είναι φιλήσυχοι με μοναδικό όνειρο να ασπρίσουν τη φαμίλια τους με μικρούς γάμους.
      Σε αντίθεση με αυτούς οι τσιγγάνοι εκπαιδεύονται από μικροί να κάνουν τα πάντα για το χρήμα,δεν δέχονται μικτούς γάμους και είναι πιστά ντελιβερι στα δίκτυα των Ομβρίων.

    11. Σύμφωνα με την σύφιλη που έχουν ποτίσει την ελληνική κοινωνία έπρεπε να περάσει πάνω από τους ανθρώπους και να τους σκοτώσει όπως είχαν σκοτώσει τα δυο τομάρια την γυναίκα για να της πάρουν το μενταγιόν. Βέβαια ως ευπαθής κοινωνική ομάδα πρέπει να μας σκοτώνουν. Προσέχετε τι σκατά πάτε και ρίχνετε στην κάλπη κάθε φορά δεν έχετε καταλάβει με τι αληταριό έχετε να κάνετε.

    12. Αντε ρε σαλτα μαμηθειτε κοπρόσκυλα γαμω τους νόμους σας και τους βρωμογυφτους μέσα γαμω

    13. Από τη στιγμή που υπάρχουν 6 αστυνομικοί τραυματίες, έχουμε άμυνα. Τι έπρεπε να κάνουν, να περιμένουν να τους αποτελειώσει; Ο μόνος λόγος για να δικαστούν οι αστυνομικοί, είναι γιατί τους ξέφυγε ο τρίτος δράστης.

    14. Μπράβο στους αστυνομικούς καλά τους κάνανε..

    15. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.Υπαρχει εμβολισμός της ομάδας ΔΙΑΣ μετα από σήμα να σταματήσει ύποπτο όχημα πολύ καλά έκαναν και αντέδρασαν και πυροβόλησαν.Μονο και μόνο η κίνηση του Γύφτου να εμβολίσει τις μηχανές είναι εγκληματική..Εάν είχαν σκοτωθεί και αστυνομικοί τώρα κάποιοι ευαίσθητοι αριστεροί δεν θα μιλούσατε καθόλου.Ο νόμος πρέπει να αλλάξει και οι αστυνομικοί να έχουν το δικαίωμα να πυροβολήσουν πρώτοι και όχι να περιμένουν να δεχτούν πυρά από τον κάθε εγκληματία για να αντιδράσουν.

    16. Πολυ καλα εκαναν οι αστυνομικοι,απο την στιγμη που ο κλεφτης προσπαθησε να τους σκοτωσει.

    17. Συμπέρασμα όποιος μπει σπίτι σας μην τολμήσετε να τον ακουμπήσετε. δώστε του ότι έχετε και δεν έχετε γυναίκες παιδιά αλλιώς το δημοκρατικό κατσπλιαδιακό θα σας ρημάξει τη ζωή. Όταν ξαναπάτε να ψηφίσετε μη λησμονήσετε να τα προτιμήσετε τα καθίκια που είναι φανερό ότι είναι προστάτες γύφτων εγκληματιών κάθε μορφής λαθροσκουπιδιού που κουβαλάνε και κωλαράκηδων. Ψυχικά ανώμαλοι κυβερνήτες.

    18. Τα προστατευμένα παιδιά των πολιτικών , λαθρό και ρωμά τούς υπολοιπους άλλους (καθαρήστε τους) elladistan

    19. Ξεφτίλα!Ο φασιστερός ψευδοπροοδευτικός δικαιωματισμός διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του!Έχει διαβρώσει τα πάντα!Έπρεπε οι αστυνομικοί να κάτσουν να τους σκοτώσει ο καθ’ έξιν εγκληματίας ρομά όταν τους διεμβολίσε.
      Ντροπή ή ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως!Κούλης και Τσίπρας,τα 2 μεγαλύτερα καθάρματα!

    20. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ δεν επιτρέπεται αστυνομικός να πυροβολήσει άοπλο. Και αν σκοτώσει άοπλο με οποιοδήποτε τρόπο (είδαμε τον Φλόυντ τον Μάιο 2020) πάει στην μπουζού.

      7 έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν άοπλο 20χρονο. Δεν έχει σημασία αν είχε κλεμένο αμάξι. 30 σφαίρες έριξαν. 30 ΣΦΑΙΡΕΣ. Αυτό δείχνει είχαν αυτοσκοπό να τον σκοτώσουν. Όχι να τον συλλάβουν.

      Γι αυτό κανένα έλεος στους δολοφόνους. Και μην ξεχνάμε ποιοι είναι οι ΔΙΑΣ. Αυτοί που ως νέοι τούρκοι σπαχήδες φώναζαν πάνω στις μηχανές “πάμε να τους γμ” την ημέρα της πορείας στην Νέα Σμύρνη μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού. Αυτό το ξέχασατε;
      Ή θέλετε να τους ξεπλύνετε ώστε να πυροβολούν κόσμο στον δρόμο έτσι επειδή έτυχε; Σήμερα ο άοπλος σεσημασμένος, αύριο ο επικίνδυνος για την υγεία ανεμβολίαστος;

      1. Μη λες μαλακίες. Ο Φλόυντ δεν επιτέθηκε στους αστυνομικούς να τους πατήσει με το αμάξι του. Στην Αμερική και σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα τους καθάριζαν τους γύφτους αυτούς όλους και θα έπαιρναν και παράσημο οι αστυνομικοί.

    21. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΑΡΚΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗΚΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗ ΕΔΩ……….ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ…..

    22. ΓΑΜΩ TO…………ΤΟΞΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.