ΑΛΗΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ! “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΕΙΠΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

    Κοινοποίηση:
    karamanlis-metro

    Ο Κώστας Καραμανλής, αφού έπαιξε το θέατρό του στον τόπο του εγκλήματος, ήτοι στα Τέμπη, αφού έριξε τα ψεύτικα δάκρυα, υπέβαλλε την παραίτησή του.

    Μια παραίτηση που μπορεί να έγινε για λόγους ευθιξίας, αλλά οι λόγοι… καρέκλας φαίνεται ότι είναι πιο σημαντικοί. Έτσι όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου «δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»!

    Δηλαδή θα βρίσκεται κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

    «Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη. Είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη» σημείωσε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε:

    «Γι’ αυτό το λόγο, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Είναι αυτό που νιώθω καθήκον μου να πράξω ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα διαχρονικά λάθη του ελληνικού κράτους και του πολιτικού συστήματος».

    Όλα αυτά έγιναν “σκόνη” στο μυαλό αυτού του κτήνους που όπως φαίνεται θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας! Ο καθένας ας πράξει αυτό που λέει η καρδιά του. Απλά τον παραδίδουμε στον κόσμο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    89 Σχόλια

    1. Παλιόπουστα καραμαλή σου βρήκα δουλειά….. Ζητάνε σουβλατζή για τυλιχτά σε ψητοπωλείο στις Σέρρες…. Ξύρισμα γύρου αρχικά και σιγά σιγά τυλίγματα… Πρέπει λόγω καταγωγής να σε προσλάβουν,… Έλα το χεις……

    2. Ειναι τοσο κουτος και θρασυς ο καραμαλης που θελει να ξαναβαλει υποψηφιοτητα.ας βαλει λοιπον.οι εκλογες αυτες θα ειναι σαν δικαστηριο.το αποτελεσμα πρεπει να ειναι τιμωρια.δεν πρεπει να τον ψηφισει κανεις.θα ρεζιλευτει μονος του.

    3. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίεs.Όσοι και όσεs ψηφίσουν τουs δολοφόνουs,NΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ είναι όχι απλά συνένοχοι,είναι το ίδιο δολοφόνοι.Ψηφίζειs ρε αλήτη ένα δολοφόνο μόνο και μόνο για να τακτοποιηθείs οικονομικά?Πωs θα κοιτάξειs ρε ξεφτίλα στα μάτια το παιδί σου,το εγγόνι σου ή τα αδέλφια σου?Θα ψοφολογάs και η ψυχή σου δε θα βγαίνει.

    4. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ

    5. ο καραμανλης θελει να ειναι παλι υποψηφιος…..ο μητσοτακης τον ξαναβαζει στο ψηφοδελτιο….ο τσιπρας δε λεει τιποτα…….ο ντογιακος σφυριζει αδιαφορα. ΑΡΑ? ολα τα τσογλανια βολεμενα στην πλατη του ηλιθιου αμορφωτου ραγια. περαστικα.

    6. Αυτο το σκουπιδι εαν παρει εστω και εναν ψηφο ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας

    7. Μεγαλύτεροι υποκριτές απ’ αυτούς δεν υπάρχουν βλέπω ανωμαλία σύντομα βαζω στοίχημα οτι θα πέσουν σφαίρες για να σιωπήσουν φωνές είναι αρρωστημενοι τους αρέσει η εξουσία η δικαιοσύνη ειναι φερέφωνο τούς βρωμιά πολύ παντού θα τα παρατήσουν οταν θα εχουν γίνει στάχτη όλα στην πατρίδα!!!

    8. ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    9. εχει τοσα προσόντα ο μπούλης…..
      πρέπει να γινει τουλάχιστον ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ …
      και οταν ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ η κατίγκω ,,,να παει αυτος για πτδ,…
      ανύπαρκτη η κατίγκω ανύπαρκτος κ αυτος …
      μια χαρά ταιριάζουν και οι 2 για πτδ

    10. ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ…!!!
      ΛΕΕΙ Η MAGICA DE SPELL-Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ”απο την μια…
      και απο την αλλη εχουμε…
      ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ
      ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΗ
      ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

      Λαικον επιμυθιον Ο Π@@@ΥΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η Π@@@ΥΤΑΝΑ ΚΛΑΙΕΙ…

    11. Τσεκούρι και φωτιά η μόνη διαχρονική λύση

    12. Τα ίδια ακριβώς λόγια είπε και το κάθαρμα. Αναλαμβάνω την διαχρονική ευθύνη! Κοροϊδεύουν και συνεχίζουν να λεηλατούν τα ταμεία της χώρας με τους εργολάβους που σκοτώνουν παιδιά στα Τέμπη.

    13. Δεν τον παραδίδουμε στον κόσμο, στους ψηφοφόρους του νομού Σερρών που φυσικά θα τον ψηφίσουν. Εκεί όλοι στο όνομα Καραμανλής πίνουν νερό. Πρώτος θα βγει πάλι γιατί αυτοί είναι οι Έλληνες. Η πάρτη μου, το συμφέρον μου, ο δικός μας άνθρωπος. Ρε κάποιοι ανάποδα να τους κρεμάσει το κόμμα αυτό θα ψηφίσουν. Αυτά τα βλέπουμε χρόνια και αυτό δεν αλλάζει γιατί όσοι απαξιώνουν τις εκλογές με αποχή κάνουν έγκλημα. Ειδικά οι νέοι δεν επιτρέπεται να μην ψηφίζουν και να αφήνουν 80αρηδες να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Όλοι στις κάλπες, παρά γινε κάθε φορά 30-40% αποχή.

    14. Καμία αποχή δεν θα υπάρξει γιατί πρέπει να τους τελειώσουμε. Ειδικά εμείς οι πρώην δεξιοί που τους πιστεύαμε και είδαμε τα χοτ σποτ και το τζαμί να ανοίγει με υπουργούς γεωργιάδη, βορίδη και πλεύρη που μιλάγανε για Ελληνισμό και πούλησαν αυτά που έλεγαν για μια καρέκλα! Όσο για τις νοθείες που λένε κάποιοι, καμία νοθεία δεν μπορεί να υπάρξει γιατί τότε δεν θα ξεφτιλίζονταν να θέλουν να απαγορεύσουν τον Ηλία και να επιτρέπουν οι δηθεν δεξιοί τον ανταρσυα των λαθρομεταναστών.Αποδείχτηκαν ότι είναι το ίδιο με τον ανταρσυα! Εμείς που τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια, εμείς οι βλάκες που τους πιστεύαμε, όχι απλά θα τους μαυρίσουμε αλλά δεν θα κυκλοφορούν ούτε στο δρόμο οι προδότες με τέτοιο παραμύθι που μας πούλησαν! Έλληνες έφτασε η ώρα για την απελευθέρωση της πατρίδας, μην δειλιάσει κανείς! Τώρα θα κάνουν προβοκάτσιες αλά μαρφίν αλλά πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας!

    15. Συνελληνες φρενο στο διχασμο επιτελους! Ο πρεζομπουλης των Σερρων που κουβαλαει και “βαρυ” ονομα, αν ειχε ενα χιλιοστο πραγματικης ευθιξιας με τους θανατους τοσων νεων ανθρωπων θα πρεπε οχι να παραιτηθει απλως αλλα ναχε κανει δημοσιο χαρακιρι! Ευχομαι ναχει….ελαφρυ υπνο και ονειρα….γλυκα οταν κοιμαται!

    16. Ίδιος ο ηθοποιός Αλφόνσο που έτρωγε φάπες απ’ τον Σεφερλή στις σειρές

    17. Φυσικά και η παραίτηση ήταν για τα μάτια του κόσμου αφού σε 2 το πολύ μήνες θα παραιτουνταν έτσι και αλλιώς λόγω των εκλογών, άρα με την λίγο πιο νωρίς παραίτηση του κερδίζει τις εντυπώσεις και τον ψήφο των επόμενων εκλογών από τα γίδια που θα τρέξουν να τον ψηφίσουν, και πρώτα τα ζώα από τας Σερρας.

    18. Καμία ψήφος σε τεμπέληδες και ανεπαρκείς. Το απέδειξε με την ανικανότητα και την εγκληματική του απάθεια σε σοβαρά ζητήματα του Υπουργείου. Τέρμα οι οικογενειοκρατίες. Ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του.

    19. Όσοι λένε να υπάρξει μαζική αποχή από εκλογές πρέπει να είναι ή άσχετοι ή πληρωμένα τρολακια του συστήματος…ξυπνα Έλληνα!!!Με μαζική συμμετοχή στις εκλογές, απλά τους τελειώνουμε

      1. Και τι να ψηφισει ο κοσμος ρε φιλε, ασε που οτι κι αν βγει απ’εξω δινονται οι οδηγιες.

      2. Συμμετοχή στις εκλογές που ελεύθερα θα επιλέξεις ανάμεσα σε μια ντουζίνα γνωστά κόμματα αφού προηγουμένως μαεστρικά-δημοκρατικά έχουν αποκλείσει άλλα για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο (όχι ότι κ αυτά θα κάνουν κάτι…). Είναι σαν να σου λέω ότι έχεις την ελευθερία να επιλέξεις ανάμεσα σε φαγητά που εγώ έχω προηγουμένως διαλέξει να σου προσφέρω. Η δημοκρατία μια φορά λειτούργησε κ αυτό γιατί ήταν άμεση, όχι από επαγγελματίες θεομπαίχτες.

    20. ΤΙ ΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ? ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

    21. Τον κολο σας να βαρατε κάτω ο Καραμανλής θα βγει βουλευτής είτε το θέλετε είτε όχι.
      Υ.γ Από τη singular logic me agapi.

    22. για να δουμε πόσο πιο στόκος ειναι ο Έλληνας. είμαι σίγουρος θα βγεί πρώτος σε ψήφους. και θα συνεχίσουν όλοι να του γλύφουν τα @@

    23. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
      Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΓΕΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

      ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
      ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΦΕ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

      ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ

    24. Δεν ειναι σωστο να μην υπαρχει ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στη Βουλη. Την κοσμει η παρουσια του.

    25. Αδυνατεί να τραφεί αν δεν τον ταΐζει ο ελληνικός λαός, έξω από την πολιτική οι ανίκανοι σκ@τουλάδες που μας πίνουν το αίμα.

    26. Μαζική αποχή από το πανηγύρι των εκλογών. Μην παραμυθιάζεστε με το κόμμα Κασιδιάρη. Μόλις το σύστημα του φερθεί λίγο πιο στοργικά,τον βγάλει από την φυλακή και τον ταΐσει λιγάκι θα γίνει κι αυτός ένας νέος Βορίδης ή ένας νέος Γεωργιάδης.

      1. Είσαι μ@λ@κ@ς αγόρι μου..??? Απάντησε με ένα “ναι”..’η με ένα “είμαι”…

    27. Ο Κυριάκος, λέει, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία. Λογικά θα θέλει να τους αναβαθμίσει.

      1. Ε ναι, γιατί τα άλλα αρτίδια που αναβάθμισε, και γ@μησαν το Σύμπαν στη Εύβοια και αλλού, είχαν γνωστή και επιβεβαιωμένη δράση, στο Μάτι ας πούμε. Δεν τους αναβάθμισε έτσι τυχαία…

    28. σύντομα θα ψάχνουμε τρύπα να κρυφτούμε

    29. Ο σούπερ μπούλης με τα κωλομαγουλάκια , έβρεξε τα πάνα του για μία μέρα και παραιτήθηκε για τα μάτια του κόσμου.To τσουνάμιι που ξεκίνησε σαρώνει τα πάντα.

    30. Σκέψεις της κυβέρνησης με εντολή Μητσοτάκη να γίνουν οι εκλογές 30 ημέρες αργότερα καθώς σύμφωνα με μελέτες η μνήμη του νεοελληνα κρατά ένα μήνα.

      1. Η μνήμη του Έλληνα είναι 2 δευτερόλεπτα όσο ένα χρυσόψαρο……

        1. Τα ψάρια δεν είναι καθόλου χαζά και αμνήμονα. Ο Έλληνας πάλι 🤦‍♀️🤦‍♂️🤷‍♂️🤷‍♀️;;;

    31. Εάν ή ραγιάδες ξανά ψηφίσουν αυτό το πολιτικό δολοφονικό κατακάθι, ή οποιοδήποτε άλλο ρεμάλι του πολιτικού συστήματος τότε θα είμαστε άξιοι τής μοίρας μας. Οπότε αυτά πού περνάμε είναι λίγα??????

    32. Όλα αυτά τα κόμματα της μεταπολίτευσης είναι για τα σκυλιά Επιτέλους συνΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να ενωθουμε όλοι μέ το ΕΘΝΙΚΌ ΚΌΜΜΑ του Ηλία Κασιδιάρη για να σώσουμε την Πατρίδα μας Ψηφίζουμε ΈΛΛΗΝΕΣ το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη

    33. Σας δολοφονούν τα παιδιά σας και εσείς νεοελληναράδες στον καναπέ.
      Πάνω από όλα το κόμμα σας που σας διορίζει και σας ταΐζει.
      Ακόμα μετράτε ψηφαλάκια.
      Στην Αθήνα πήγαν στη διαμαρτυρία 30.000 κόσμος ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι πολύ περισσότεροι.
      Όσο είστε μπουνταλάδες και τα καταπίνετε και περιμένετε άλλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα όλο τέτοια θα συμβαίνουν.
      Με σχόλια δεν αλλάζει η Ελλάδα.
      Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.
      Από την εποχή Κολοκοτρώνη τα ίδια και τα ίδια συμβαίνουν με τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη και τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
      Οι κατσαπλιάδες σας κυβερνούν και οι δολοφόνοι του Καποδίστρια.
      Οι απόγονοι του Κωλέττη και του Μαυροκορδάτου αυτοί σας κυβερνούν.
      Σας εξαγοράζουν με τα ρουσφέτια και τα βολέματα και καταστρέφουν την Ελλάδα μαζί με τα κομματόσκυλα τους.
      Βολεύονται αυτοί και εσείς απλά κάνετε τους νεροκουβαλητές τους εις υγείαν τα κορόιδα.
      Καταντήσατε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μια τριτοκοσμική χώρα και μπανανία.

      1. Ετσι είναι, αλλά εσύ εκ Γερμανίας μην κουνάς το δάχτυλο. Η δεύτερη πατρίδα σου είναι κυρία υπεύθυνη για ότι τραβάμε εδώ πέρα. Ψάλτα και λίγο στους εκεί υπευθυνους για ότι συμβαίνει μετά το 2010 στην καρπαζοεισπρακτορα Ελλάδα και άσε τα μεγάλα λόγια.

      2. Εσυ πηγες σε καμια διαμαρτυρια ή εσυ εισαι μονο διαμαρτυρομενος του πληκτρολογιου ?

    34. Πρεπει να μπει στη φυλακη!! πως κοιμαται? πως αντεχει? Ειναι ο πιο βασικος υπευθυνος συμφωνα με στοιχεια. Ας μπει φυλακη και ας βαλει υποψηφιοτητα σαν τον κασιδιαρη να δουμε αν αυτον θα τον ψηφηζε καποιος

    35. Απαντήστε πρώτα πόσοι είναι οι νεκροί από αυτή τη δολοφονική σύγκρουση. ΟΧΙ πάντως 57 που ανακοινώνετε, αυτό είναι σίγουρο. Σταμάτησαν το έργο της διάσωσης αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. Καί μόνο με αυτό όλοι οι υγιείς Έλληνες έπρεπε να κυνηγούν όλο το πολιτικό σύστημα από Μητσοτάκη Καραμαλή Σαμαροβενιζέλους και Τσίπρες

    36. Μέτα από ολα αυτα βάζεις ξανά υποψηφιότητα αυτό μας λέει ότι η παραίτηση ήτανε μόνο για τα ματιά.
      Δεν τους καιγετε καρφακι….θα ξεχαστεί… μέχρι το επόμενο.

    37. Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα και παλιάνθρωποι.

    38. έρχεται Πείνα και Δυστυχία για εμάς

    39. Στηρίζουμε μαζικά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θέλω να βολέψω την κόρη μου και τον εγγονό μου.

    40. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ…… …… ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
      ΑΘΩΩΝΑΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….
      ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ,ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ.

    41. Οι καθυστερημένοι οπαδοί του Κασίδα βρίζουν για το χουνέρι που τους έκανε ο Μητσοτάκης αυτό είναι όλο.
      Η ΝΔ πάλι θα κερδίσει τις εκλογές σας το λέω από τώρα να το ξέρετε.

    42. Μάγκες μη ψηφίσετε αυτούς τους ανθρώπους έχουν ευθύνη, μαυρίστε τους μόνο έτσι θα καταλάβουν τι κάνανε. ρΊΞΤΕ καλύτερα σε ένα μικρό κόμμα την ψήφο σας!

    43. Ο Καραμανλης θα κριθεί από το λαό και όχι από το κάθε ψεκασμένο.
      Τα λαϊκά δικαστήρια ανήκουν σε άλλες εποχές η Ελλάδα είναι ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό κράτος έχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αυτή θα κρίνει τις οποίες ευθύνες.
      Τριάντα αργόσχολοι εδώ μέσα μυξικλαίνε όλη την ώρα.
      Δουλειά δεν έχετε;
      Με του μπαμπά τα λεφτά ζείτε;
      Κατέβηκαν και οι άλλοι να διαμαρτυρηθούν έφαγαν το βρομόξυλο και ησύχασαν και τώρα μετράνε τα καρούμπαλα.
      Στις εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά για αυτό μην κάνετε όνειρα.
      Μητσοτάκη θα λέτε και θα κλαίτε.
      Έχει μπροστά του τρεις τετραετίες.
      Η εκλογική νίκη της ΝΔ δεν θα χαθεί επειδή τριάντα ψεκασμένοι γράφουν ανοησίες εδώ μέσα.
      Οι περισσότεροι Έλληνες είναι μαζί μας.
      Εσείς εδώ μέσα θα γράφετε και θα μυξοκλαίτε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
      Καλό κουράγιο.

      1. Τράβα ρε καημένε πάρε τώρα το μεροκάματο της πείνας και την επόμενη να είσαι μέσα στο τρένο να ησυχάσουμε από σένα

      2. Μπορεί να βάζετε τα ματ να πνίγουν τον κόσμο στα χημικά αλλά ξέρετε ότι σε λίγο ούτε στο δρόμο δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε. Τελειώσατε μισέλληνες του ζάεφ και του κεερφα των μεταναστών, λαθρολάγνοι, ανώμαλοι του Κλάους σβαμπ και της ανώμαλης νέας τάξης πραγμάτων. Φτου σας δολοφόνοι 100 ανθρώπων που προσπαθείτε να κρύψετε ακόμα και το πραγματικό νούμερο των νεκρών από τους “ασφαλείς σιδηροδρόμους σας” που δήλωνε μία εβδομάδα νωρίτερα ο καραμαν-αλής!

      3. Τετοιοι βλαμμενοι ειστε ολοι σαν και εσενα αλλα φυγαμε στο εξωτερικο και γλυτωσαμε πιστεψε με. Και τωρα πανηλιθιε περιμενουμε να διαλυθειτε απο μονοι σας για να ξαναγυρισουμε μπας και τη ξαναφτιαξουμε τη χωρα αλλα με τους δικους μας ορους.Αλλιως ηλιθιε σας σιχαθηκαμε ολους και συνεχειστε τη διασκεδαση σας .

      4. ….Σάλτα και Γ@μίσου!!! με όλο το σινάφι σου μαζί.

      5. Επαγγελματικο τρολαρισμα, τους έχει κάνει μπαρούτι ολους

      6. Ουστ απο εδώ ρε κομματόσκυλο μας έχετε ριμάξει τόσα χρόνια όλοι εσείς και τα κολλήματά σας

      7. Ευτυχώς που τα γράφεις και καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει το σύστημα νέα δημοκρατία και ποιά η νοοτροπία των ψηφοφόρων της.
        Οπαδοί δολοφόνων καταντησατε.

    44. Είναι τόσο μαλάκες οι Έλληνες ψηφοφόροι που θα τον βγάλουν και πάλι, και μάλιστα με περισσότερες ψήφους απ’ότι θα έπαιρνε αν δεν είχε γίνει το δυστύχημα. Θα το δείτε.

    45. Τράβα στο θείο σου τον βούδα της ραφήνας να φάτε καμία μπριτζόλα σε καμιά χασαποταβέρνα και ξεκουμπιστείτε παρέα με τους υπόλοιπους 301 που ψηφίσατε τα πάντα από τα προδοτικά μνημόνια μέχρι πρέσπες και χοτ σποτ δίπλα στα σύνορα. Ξεκουμπιστείτε και οι μίζες σας να σας κυνηγούν για πάντα μαζί με τους ανθρώπους που δολοφονήσατε.

    46. Αργά ή γρήγορα, με τόσο κράξιμο που θα πέσει, θα αναγκαστεί να αποσυρθεί. Εξάλλου, το πιο σημαντικό είναι να πέφτουν φάπες όταν βγαίνει από το σπιτάκι του.

    47. Η πιο σωστη αποφαση.Ιδανικη αυτοχειρια.Θα χαρω παρα πολυ αν ειναι Α’ Θεσσαλονικης και περασει απο Καλαμαρια.Θα εχουμε αρτον και θεαματα.Μητσοτακη εισαι Θεος.Ηδη εχω βρει τα φυσιγγια και εχω κλεισει και προνομιακο κελι για παρτη μου.

    48. Ο Πολακης δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής επειδή καταγγέλει ‘άγαρμπα’ τη λαμογιά τους. Ο Καραμανλης παραμένει στη Βουλή κ στις λίστες, ενώ ήδη θ έπρεπε ν ανακρίνεται από εισαγγελέα.

    49. Η χώρα που τα παιδιά των δημοσιογράφων ανησυχούν με τον Πολακη και δεν ανησυχούν με τα δεκάδες παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη είναι η χώρα ντροπή του πλανήτη.

    50. Πρώτος θα βγει για πλάκα .
      Έχει κάνει τόσα βολεμετα ο μπαμπάς και αυτός που θα σαρώσει .Τα γίδια Σερρών απλά θα προσκυνήσουν.

    51. Ενημερώστε τις οικογένειες των νεκρών στο δυστύχημα των Τεμπών ,οτι ο υπουργός ανάπτυξης (γραφικός τηλεβιβλιοπώλης, κάθαρμα και πατριδοκάπηλος) ,τους φτύνει στα μούτρα ψάχνοντας όλη μέρα και τουιτάροντας για εκτροχιασμούς τρένων ανα την υφήλιο για να το παρουσιάσει ως φυσιολογικό.

    52. Ο Μητσοτάκης στο σημερινό ποστ ειπε: “Γνωρίζουμε όλοι ότι οι σιδηρόδρομοι της πατρίδας είναι βαθιά προβληματικοί”
      Μέχρι πρότινος ο Καραμανλής έλεγε: «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα».
      Άρα γνώριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα και έλεγαν ψέμματα συνειδητά.

    53. Θελει να ειναι υποψηφιος; Οκ! Πρωτα ομως, να αποκαλυψει στους Πολιτες, το απο που κραταει η σκουφια του! Τολμα;;;

    54. Επιτέλους με φιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη είδαμε τα οφέλη των ιδιωτικοποιήσεων εκτός από κιλοβατώρα, βενζίνη, σούπερ μάρκετ, ενοίκια και σε νεκρούς.

    55. ποιο άεργο κρατικοδίαιτο μνοσκυλο μπορεί να ψηφίσει το ΔΟΛΟΦΌΝΟ ; (!)

    56. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΔ….αν ο αρειος παγος αποφανθει οτι η οι εγκληματικες οργανωσεις νδ (με καραμανλη, πατση νικολαου, μιχο, πλευρη κ.α.) και συριζα (με παππα, δουρου, παπαγελοπουλο, πολακη, παπαδημουλη κ.α.) μπορουν να κατεβουν στις εκλογες και απαγορευθει η καθοδος κασιδιαρη τοτε θα μιλησουν τα οπλα….

      1. Μακάρι ρε φίλε αλλά η Ελλάδα δεν περιέχει υγιές κομμάτι για να μπολιάσει το σάπιο που πλειοψηφεί.

      2. Σιγά Ελληνάρα του πληκτρολογίου, σκούπισε τα αίματα. Μετά τη ΝΔ που ψήφιζες χρόνια (και μην πεις όχι) πήγαινε και ψήφισε τώρα την καρικατούρα Κασιδιάρη για να νομίζεις ότι επιτέλεσες το καθήκον σου. Άιντεεεεεε!

    57. Αντί να είναι στη διάθεση των ανακριτών …
      … Φάτε το πρώτο αθωωτικο βούλευμα !!! Χαχαχα ,δεν κρατιούνται με τίποτα! Ούτε τα προσχήματα.

    Comments are closed.