ΑΛΗΤΕΙΑ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝΙΖΕ: «ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ» – ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    karamanlis-metro

    36 νεκροί πολλοί τραυματίες – Κάθε μισή ώρα ενημέρωση από την Πυροσβεστική

    Εδώ δείτε την αλητεία, οι κηφήνες της πολιτικής τα έχουν αφήσει όλα στην τύχη τους. Δείτε τι δήλωσε ο Καραμανλής λίγες ημέρες πριν:

    Καραμανλής: Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα

    «Ιδιωτικοποιήσατε τη Hellenic Train σε ένα βράδυ για 45 εκατομμύρια ευρώ και έρχεστε και μας κουνάτε το δάχτυλο. Λίγο έλεος σε αυτή την αίθουσα. Οι δήθεν αριστεροί που θα τα κρατικοποιούσατε. Τώρα θέλετε να πάει το τρενάκι στο Δήμο. Ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα μία τέτοια σιδηροδρομική γραμμή από ότι μπορεί να λειτουργήσει υπό την αιγίδα του ΟΣΕ και μίας κρατικής οντότητας;» αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση. Τόνισε ότι με τη σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τη Hellenic Train διόρθωσε τα κακώς κείμενα της ιδιωτικοποίησης – ξεπουλήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

    331497892_241897198177891_438557918609277773_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Ξέρετε γιατί επί χρόνια δεν μπαίνει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των συρμών GPS ;;;; Μα γιατί κάνουν λαθραίες μεταφορές εμπορευμάτων τόσο οι υπάλληλοι του ΟΣΕ . όσο και τα ρουσφέτια των υπουργών, τα οποία έτσι ΔΕΝ καταγράφονται πουθενά και τα κόμιστρα τα καρπούνται είτε οι συνδικαλισταράδες, είτε οι πολιτικοί τους προΙστάμενοι !!! ΚΛΕΒΟΥΝ EPI XRONIA ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ GPS !!!

    2. Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Ότι σκατά είμαστε εμείς είναι και αυτοί που μας εκπροσωπούν. Κατά τη σάλα και τα έπιπλα.

    3. Γιατί αφανίζεται η νεολαία γιατί συνέβη άραγε αυτό το δυστύχημα που ως γονιός μου κόβεται η ανάσα κ μόνον στην ιδέα της απώλειας του παιδιού μου.
      Μήπως γιατί γυρίσαμε την πλάτη Στον Θεό?Τι όχι?Όργια,ομοφυλοφιλία,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,μάγια κοκ…Μπα δεν πρέπει να μιλάμε για Τον Θεό Αυτός είναι αγάπη…ας αφήσουμε την δικαιοσύνη στους εισαγγελείς τότε…ΜΕΤΑΝΟΙΑ αύριο μπορεί να είναι τα δικά μας τα παιδιά. Ας αναπαυτουν με ειρήνη. Αιώνια τους η μνήμη.

      1. Καλά εσύ έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με κάτι άλλο.

      2. Σίγουρα όλη η νεολαία κάνει….μάγια (!!!) που λες… Πραγματικά λυπηρό που λες ότι είσαι και γονιός. Κάποιοι σε αυτο το στυλ κάνουν τα παιδιά ντιντίδες

    4. Στη Γερμανία ο υπουργός θα είχε παραιτηθεί άμεσα γιατί οι ευθύνες του είναι δεδομένες.
      Στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη όλα είναι εντάξει και με επικοινωνιακή διαχείριση θα ξεχαστεί και αυτό.
      Νομίζω πως προσβάλουμε τις τριτοκοσμικές χώρες αν τις συγκρίνουμε με το ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.

    5. Σε όλο το δυτικό κόσμο και στην Ευρώπη υπάρχουν αυτοματισμοί ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα.
      Στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη όλα,πάνε μόνα τους μόνο η μίζα τους ενδιαφέρει και τα κομματόσκυλα τους να τρώνε καλά εις βάρος όλων των άλλων.
      Η συμμορία ΝΔ έχει ξοδέψει σε απευθείας αναθέσεις 9 δις ευρώ 2 εκατ. έχει φάει η Νικολάου σε απευθείας αναθέσεις, 65 εκατ ευρώ έδωσε η κυβέρνηση σε συμβολευτικές εταιρίες (χθεσινό άρθρο) μοίρασε εκατομμύρια σε καναλάρχες και δημοσιοκάφρους για να λιβανίζουν το κάθαρμα και δολοφόνο Μητσοτάκη αλλά δεν βρήκαν ένα κο κονδύλι να εξυγχρονίσουν το σιδηροδρόμου δίκτυο.
      Έχουν πάρει δισεκατομμύρια από την ευρωπαϊκή ένωση για εκσυγχρονισμό των υποδομών της χώρας και αυτοί τα κλέβουν.
      Οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες πιστεύοντας πως η στραβή θα κάτσει στους άλλους.
      Η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα σε όλα.

    6. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΑΧΡΙΣΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΣΥ ΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ……………………….ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΝΤΑΜΑ

    7. ουστ απ΄ εδώ ο μπουρδουλακας με την ψευτια στα μάτια. Βυθίσατε χωρίς λόγο την πατρίδα στο πένθος πάλι. Από ασυνειδησια απ΄ ωχαδερφισμό, κρύβεστε πίσω από τα ηχηρά σας ονόματα. Στον καιάδα τον πολιτικό ρεμάλια που σας πείραξε δήθεν ο Πολάκης γιατί σας είπε την αληθεια για τα τσιράκια σας, αυτούς που σας γλύφουν και ζουν από τα χρυσά κόκκαλα της εξουσίας που τους πετάτε. Εξω ρε, έξω από τις ζωές μας. Και αφήστε μας να θρηνήσουμε με αξιοπρέπεια για τα χαμένα παιδιά μας.

    8. Αυτοί οι καρανομητσοτσκηδες όλοι υπουργοί παρδηπουργοι τι στο διάολο ψηφίζουν οι Έλληνες

    9. ΚΑΡΑΤΖΑΦ’ΕΡΗΣ:ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΜΠΛ’ΕΚΕΤΑΙ ΣΥ ΥΠ’ΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!
      Ο ιδρυτηs του ΛΑΟΣ,Γιωργοs Καρατζαφερηs,εκανε λογο για εμπλοκη πρωην υπουργου και νυν βουλευτη τηs Νεαs Δημοκρατιαs σε υποθεση παιδεραστιαs!
      Ειναι ενοχλητικα και προσβλητικα οσα ακουγονται..Αποκαλυψε δε την υπαρξη υποθεσηs παιδεραστιαs,στην οποια εμπλεκεται πρωην υπουργοs και νυν βουλευτηs τηs Νεαs Δημοκρατιαs!!!”Ακουω και κανειs δεν συγκινειται,οτι υπαρχει πρωην υπουργοs που ειναι παιδεραστηs!Δεν ειναι η πρωτη φορα για τη Νεα Δημοκρατια!!!

    10. Καρα-αμάν-αλή,παραιτήσου αν έχεις στοιχειώδη ευθιξία

      1. Ώχου, βάζεις και όρους!!! Φαίνεται το παχύδερμο να είναι εύθικτο;;;

    11. Αφού θέλετε να σας κυβερνούνε τζάκια και μεγάλα ονόματα,φάτε τους στη μάπα,σας αξίζουν τέτοιοι ανίκανοι σαν τον Καραμανλή και τον μιζοτάκη

    12. Θα πάει ειδικό δικαστήριο ο γιος του Αχιλλέα.
      67 νεκροί και δίκτυο χωρίς σήμανση ,σύστημα προειδοποίησης και ελέγχου.

    13. Βάλτε και την άλλη ανηψια του εθνάρχη τη Λιαπαινα να συνυπουργεψει γιατί ο φλουφλης ο αχ καραμαναλήτης δεν προλαβαίνει να επιβλέπει.

    14. Εσύ μωρη αδελφάρα θέλεις γαμησι στο Σύνταγμα, το πρόβλημα είναι ποιός θα σε γαμησει έτσι που είσαι.

    15. παρτε του το κεφαλι του παλιοπουστη, καθαριστε τον. να σαπισεις στην κολαση καρμανλικο απολειφαδι

    16. Ελλάδα 2.0 Μειώνεται συνέχεια ο πληθυσμός της ελλάδας πόσο κρίμα και άδικο..

    17. Οπαναθηναικακιας Ντογιακος που στο ….ειναι να επεμβει Αλλα δεν πηρε εντολη οπως εκανε με αλλες υποθεσεις Κριμα τα παιδια και γενικα οσοι εφυγαν Θερμοτατα συλυπητηρια στους δικους τους ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ

    18. “ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ…”

      (ΜΑΥΡΟΣ ΤΖΑΦΕΡ)

    19. διαχρονικά το κράτος όλο και η κουλτούρα είναι στο δεν βαριέσαι!!! μόνο απο τύχη ζούμε

    20. Απο οτι λεγεται στο υπευθηνο υπουργειο ειχε σταλλει εξωδικο για την επικινδυνοτητα των τραινωναλλα οι υπευθηνοι αδιαφορησαν Εαν ειναι ετσι πρεπει να συληφθει ο αρμοδιος υπυργος Τι καθονται τι περι μενουν Πεθαναν τοσοι ανθρωποι θελουν δικαιωση αδιστακτοι εγκληματιες

      1. Περιμένουν τους εισαγγελείς που όλοι ξέρουμε…

    21. Μιζοτάκης και Καραμάν Αλής θα πρέπει να δικαστούν για ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ των Ελλήνων

    22. ΝΔ και Συριζα κάνουν διαγωνισμο για το ποιος θα ξεπαστρεψει τους περισσοτερους Έλληνες. Το Μάτι το ξεχάσαμε κιόλας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες κατα την διαρκεια και των δυο κυβερνησεων τις ξεχάσμαε γιατι απλά δεν μας αγγιζουν. ΦΥΛΑΚΗ και οι 300 και κατασχεση ολης τους της περιουσίας. Ολοι οι κυφήνες γίνανε πολιτικοι. Αλλα οταν ο λαουτζικος τους ψηφιζει για λιγα ψιχουλα η κανα ρουσφετακι ολα καλα!!! ΜΑΥΡΟ ρεεεεε!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!

    23. Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!

    24. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει επίσκεψη σήμερα στο Κέντρο Σηματοδότησης και Τηλεδιοίκησης Σιδηροδρομικού Δικτύου Βόρειας Ελλάδας που μηχανοδηγοι λενε δεν λειτουργει εδω και χρονια. ΟΛΑ MANUAL. Παιδια της ΝΔ θα μας τρελάνετε; η χώρα μπήκε στο twilight zone
      Αυτά ειπε ο προεδρος των μηχανοδηγων
      “Δεν λειτουργεί τίποτα. Είμαστε στο manual. Δεν λειτουργούν ούτε οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα. Αν αυτά λειτουργούσαν, οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν την κόκκινη ένδειξη και τα τρένα θα σταματούσαν σε απόσταση 500 μέτρων Το έχουμε πει επανειλημμένως, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας”.

      1. Τυχαία νομίζεις λέμε τον αρχιαλήτη 💩καντέμη, ε;;;

    25. Τον ενδιεφερε η…βαρια βιομηχανια του….τουρισμου και το τραινακι του Πηλιου για περεταιρω ασφαλεια και οχι τα τραινα που πανε το κοσμακη σπιτι τους η στο μεροκαματο! Αν αυτος ειναι ανηψιος του Κωνσταντινου Καραμανλη εγω ειμαι ο Μεγας Αλεξανδρος! Ας καθεται λοιπον στη καρεκλα του την αιματοβαμμενη και ας διεκδικησει παλι υπουργηλικι στο μεταλαγμενο κομμα της Νεας Μαλακοκρατιας του δοσιλογου Μητσοτακη!
      Θερμωτατα συλληπητηρια στους οικειους των αδικοχαμενων συνανθρωπων μας.

    26. τσιπρα ξυπνα βαλε τον πολακη στα ψηφοδελτια μην κανεις την χαρη στα λαμογια του ρουφιανους δημοσιογραφους και στους απατεωνες δικλαστες

    27. Αν ήταν Γιαπωνέζος θα είχε ήδη αυτοκτονήσει! Αν ήταν κανένας πιο σοβαρός θα είχε παραιτηθεί προχθές!

    28. Όξω πουστ@ από την παράγκα, να δουλέψεις ρε άθλιε για να ζήσεις. Φιλιππινέζα του Μητσοτάκη, μας έχεις ζαλίσει στο μπλά – μπλά λες και ζούμε σε εικονική πραγματικότητα.

    29. Στην χωρα του “Πάμε κι οπου βγει”,θρηνουμε νεκρους γιατι κανενας δεν εχει την ευθιξια να κανει τη δουλεια του οπως πρεπει και φυσικα κανενας δεν ειναι υπαιτιος…..

    30. Δολοφόνοι!Μια ζωή τα ίδια.Πιό λίγους νεκρούς θα είχαμε όλα αυτά τά χρόνια μνημονίων άν είχαμε πάει σέ πόλεμο μέ τούς Τούρκους!Δέν υπάρχουν τίποτα λεβέντες να τούς δέσουν όλους χειροπόδαρα….!!!

    31. Πρεπει να τελειωνουμε με τους ικανους ανικανους γονουσ τον πολιτικων τζακιων ουτε για το αρμεγμα των γιδιων δεν κανουν

    32. Στέφανε, ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης πριν λίγο διάβασε ανακοίνωση του σωματείου μηχανοδηγων με ημερομηνία 1-11-22.. Η ανακοίνωση προειδοποιουσε για σοβαρό δυστύχημα λόγω κακοτεχνιων στις γραμμές και έλεγε πως παρά το γεγονός πως οι εκλεκτοί εργολάβοι του Μητσοτάκη έχουν ήδη πάρουν τα λεφτά για τα έργα με απευθείας αναθέσεις, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα!!!! Πραγματικά πολύ πολύ σοβαρό..

    33. Παιδια,δεν ακουσα κανεναν Εισαγγελισκο να ενεργοποιειται.Μαλλον ειναι κουρασμενος απο την υποθεση Πολακη.Υπ’οψη,οι καταγγελιες και οι αναφορες περι εγκληματικης αδιαψοριας της εταιριας δενειναι τωρινες.Απλα,στα πλαισια της “ατομικης ευθυνης”βγηκε το μαλακομπουκωμα,ο υπουργος,σαν τριτος παρατηρητης,να “προτεινει”καμμια παραιτηση,ετσι για ξεκαρφωμα.Εσεις,αν θελετε,μαζι με τους Πλευρη,Γκαγκα,Τσιορδα,Χαρδαλια κλπ βαλτε και το ονομα Καραμανλης ο τριχας,στο καταλογο των δολοφονων.

    34. Τον έχετε ακούσει ποτέ να μιλάει; εγώ ποτέ.
      Η σύμβαση του Σαμαρά Βενιζέλου που δώσανε τα τραίνα στους Ιταλούς για 45 μύρια είναι μυστική! Να γελάσεις τώρα ή να κλάψεις;!
      Συμπέρασμα,όποιος ταξιδεύει με τραίνο στα τελευταία βαγόνια

    35. Αυτα τα τραγικα γεγονοτα θα συμβαινουν μια ζωη !!! γιατι ενω επρεπε να μπαινουν ατομα με αξιες σε θεσεις μπαινουν κομματοσκυλα και κουρ@δες της πολιτικης !!!!

    36. Μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι δεν υπάρχει ένα σύστημα ασφαλείας να ελέγχει ότι δύο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή και στην αντίθετη κατεύθυνση!!!!!!!!!!!!!!!

      Και φυσικά θα πουν “ανθρώπινο λάθος” λες και αυτά τα πράγματα πρέπει να ελέγχονται από ανθρώπους.

    37. Μόνο η εξουσία τούς ενδιαφέρει. Και η καλοπέρασή τους. Οι χαμένες ζωές πιστώνονται από τον Θεό σε σας. Καταραμένοι εις τους αιώνας των αιώνων.

    38. Το πρόβλημα είναι πως δεν τιμωρήσανε κανέναν από τους δολοφονους μας μέχρι σήμερα και έχουν πλέον αποθρασυνθεί. Δεν εχουμε καταλάβει πως τα αφεντικά ειμαστε εμείς και αυτοι απλοι υπάλληλοι μας. Δυστυχώς ο Έλληνας ξεπουλιέται εύκολα. Μας πετάνε ένα ξεροκόμματο και ειμαστε ευχαριστημένοι. Τι να πει κανείς για έναν τέτοιο λαό; Στείλτε τους σπίτια τους, αν και πριν τους στείλουμε πρέπει να περάσουν από ειδικά δικαστήρια. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ένας πρωθυπουργός λεει πως οι πολιτικοί πάνε σπίτια τους, όχι σε ειδικά δικαστήρια. Και μετα κάποια ζώα τον ψηφίζουν, άρα συμφωνουν μαζί του. Έχουν κάνει τόσα εγκλήματα εναντίον μας, εναντίον των παιδιών μας και της πατριδας μας και εμεις τους γλύφουμε για ένα επιδοματακι, μια θεσούλα για το παιδί μας κλπ. Ένας πρόστυχος λαός, δεν μπορεί να έχει καλύτερους πολιτικούς.
      Δεν περιμένω πλέον τίποτα από τους Έλληνες. Το μόνο που περιμένω είναι ο αφανισμός μας. Και μάλιστα με δίκη μας συναίνεση.

    39. Να παραιτηθεί σήμερα ο ανηψιος του κουρασμένου θείου…. Και να πάει για επιθεώρηση στο ρόλο του…

    40. M….κες ψηφίζετε διαρκώς απατεώνες που πλουτίζουν από τη πολιτική και τους ενδιαφέρει μόνο να εκποιήσουνε όλο το Δημόσιο πλούτο. Μ…..κες βγήτε στους δρόμους και κυνηγείστε τους τι άλλο περιμένετε??

    41. αν τώρα που πηγαίνουν στα Τέμπη μαζί με την κουστωδία τους ο κόσμος δε τους λιντσάρει, ημαστε στο ακέραιο άξιοι όσων παθαίνουμε

    42. πηγε και η σακελλαροπουλου ….στη λάρισα για να δείξει την πονεμένη κ στενοχωρημένη …
      (ναι αυτη που ΕΒΓΑΛΕ την ελληνικη σημαία απο το γραφείο της ,,,,και την εικονα της παναγίας ….) ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ

    43. Πρεπει να παραιτηθει και να φυγει απο τον κοσμο της πολιτικης για παντα ο υπουργος μεταφορων. Ευθυνεται διοτι αναφερθηκαν τα προβληματα οπως λεγεται και δεν εκανε τιποτα. Αφησε την ευθυνη στους εργαζομενους και το κρατος ανευθυνο. Αν κανει καποια δηλωση θα ειναι ελεηνος. Θα ειναι πολυ σιχαμενος αν βγει να συληπηθει χωρις να παραιτηθει εντελως απο την πολιτικη. Θα πρεπει να εξαφανιστει σαν τον αλλο μια για παντα. Διοτι αλλιως θα πρεπει να θεωρηθει συνηπετιος

    44. Δεν τους νοιαζει, δεν θα μπουν ποτε σε τρενο, κινουνται με τα ακριβα των αυτοκινητα,
      που δεν πληρωσαν με δικα τους λεφτα.
      Ανευθυνοι χαβαλεδες πολιτικοι που ψηφιζουν επισης,
      ανευθυνοι χαβαλεδες πολιτες ψηφοφοροι.
      Ελλειψη επαγγελματισμου ευθυνης απο ποιους περιμενετε
      Δυο τρενα ολα κι ολα το 24ωρο και βρεθηκαν στην ιδια γραμμη!
      Ανθρώπινο λάθος,
      αλλά για αυτό βάζεις τα προβλεπόμενα συμβατικά συστήματα ασφαλείας, για να αποκλειστεί το ανθρώπινο λάθος.
      Ουτε συστηματα σαφαλειας!
      Την επομενη φορα παρτε το ΚΤΕΛ,
      δεν ειστε για παραπανω.

    45. Καθίκια του κερατά, που αν δεν είχαν το επίθετο, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους!
      Παραιτηθείτε εδώ και τώρα!

    46. Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μας είναι στα χέρια του Θεού. Αυτοί μας θέλουν όλους πεθαμένους. Όσοι παίρνουμε τραίνα, μετρό, πρέπει μέσα μας μέχρι να φτάσουμε να προσευχόμαστε σιωπηλά να μη συμβεί το κακό.

    47. Κατά βάση φταίει ο κοπρίτης που τα ξεπούλησε. Και αυτοί που τον άφησαν.

    48. Οι ελληνες φημίζονται για την ανευθυνότητα την προχειρότητα και γενικος στα ρχιδια μας ολα.. ολα αυτα εχουν κοστος … Και αυτοι που θα βριζουν ιδιοι ειναι. εδω στο εξωτερικο το συστημα εργάζεται μεριμνά πριν γινει το κακο.. και οι ιταλοι αφησαν το τελεφερικ χωρις συντήρηση κοντα στη λίμνη Ματζόρε και ειχαν 13 νεκρους…. Τον φρόνιμων τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

    49. Άλλος ένας Πορφυρογέννητος γόνος,που πιάνει στασίδι για πορδηπουργος,όλα τα τσογλανια σου σκάβουν το λάκκο κι εσύ κυνηγάς “ανεμβολιαστους”,ραγιά,ρουφιάνε από κούνια,πάντα έτσι ήσουνα βρωμοραγια και ο Κολοκοτρώνης με ελάχιστους είχε βγει στα βουνά, οι υπόλοιποι καθοσαντε και κοιτάγανε, να δούνε ποιος θα έρθει στα πράματα,πάντα τα ίδια,άξιοι της τύχης σας είσαστε τουρκοσποροι

    50. ατυχήματα πάντα γίνονταν και θα γίνονται. Αλλά αυτό ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
      Δεν λειτουργούσε λέει ηλεκτρονικό σύστημα!!! ενω μπορώ να δω το σκυλάκι μου που είναι με 30 ε, δεν μπορούν να δουν τα τραίνα!!! ΕΛΕΟΣ
      Απίστευτοι .Υπάρχει, αλλά δε λειτουργούσε! Όπως δε λειτουργεί και το ασύρματο σύστημα επικοινωνίας των σωμάτων ασφαλείας. Φάγανε φάγανε φάγανε, το σκασμό δεν έχουν.

    51. Όποιος τρόμπας ξαναψηφίσει αυτό το κηφηναριό, βάφει τα χέρια του, με το αίμα των νεκρών

      1. εγώ σου λέω ότι θα ξανα-εκλεγεί ο γουρλομάτης κι εσύ λέγε ότι θέλεις…

    52. Για ξανά πεσ’το βρε γελοιε!!!! Πεσ’το στην μάνα που σήμερα θρηνεί το παιδι της!!! Πεσ’το δυνατά!!! Γελοιε!!!!!

    Comments are closed.