ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: “Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ερντογαν

    Ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή «Εξελίξεις» με τον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ στο «ΕΝΑ Channel Καβάλας» στις 17 Μαρτίου 2021.

    Συμμετέχουν ο υποναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης και οι δικηγόροι Απόστολος Αγελαράκης και ο Χαράλαμπος Κουφατζής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αφού το είπε ο καλεντεριδης ο μέγας πρακτορας και αναλυτής τότε κοιμηθείτε ήσυχα..Σάββα δεν πας να βάλεις κάνα σαρζαβατι στο χωριό σου ,, να ζήσεις ήρεμα να αφήσεις και μας ,, πάρε και τους ομοίους σου μαζί γιατί μας κάνατε σούπα το μυαλό..
      – η Τουρκία πεθαίνει οικονομικά
      – η Τουρκία θα διαμελιστεί
      – η Τουρκία καταρρέει
      – η Τουρκία η Τουρκία η Τουρκία ,,,
      και η Τουρκία είναι εκεί δεν υπολογίζει κανένα ,, είναι στα σκαριά υλοποιήσεις πυρηνικού προγράμματος 20 δις με το ξανθό γένος,, είναι παντού κάτω από το Αιγαίο ,, παίζει καλά το παιχνίδι της Αμερικής η Μέρκελ την γλύφει διότι οι Τούρκοι της Γερμανίας είναι υπολογισμοί ψήφων σε κάθε εκλογική αναμέτρηση,,, μάχεται όπου γουστάρει και δεν επιτρέπει την νηοψια σε πλοία της από την οργανωμένη κατά τ αλλά Ευρώπη ,, απέναντι στις επεκτατικές της βλέψεις…ξέρεις κάτι Σάββα όσο ασχολείστε με τον γείτονα το τι κάνει και πως κινείτε και εσείς απλά αντί να είστε ένα βήμα μπροστά δουλεύοντας συλλογικά ,,μετράτε τις ουτσες σας σαν αναλυτές ποιος θα βγει στο γυαλί να μας ζαλίσει με παπαριές …Κάνεις δεν θέλει τον διαμελισμό της Τουρκίας από της μεγάλες δυνάμεις..
      Αλήθεια ο Οτσαλάν ζει η πέθανε τελικά ..Σε θυμάμαι πολύ καλή αντιμετώπιση είχες του θέματος ,,
      γι αυτό σου λέω η εξιλέωση έρχεται πηγαίνοντας στο χωριό σου και να βάλεις κάνα σαρζαβατι ,,πάρε την συνταξουλα σου και άσε τούτο δω το έθνος επιβίωσε σε άλλους και άλλους καιρούς ,,θα βρει την άκρη του..

    2. Καλά, μην πιστεύετε λέξη. Μεγαλύτερη πιθανότητα έχουμε εμείς να διαμελιστούμε σαν χώρα τα επόμενα 10 χρόνια παρά η Τουρκία! Ανοίξαμε τα σύνορα σε εκατομμύρια εχθρικούς αλβανούς και άλλους αφροασιάτες ισλαμιστές και κάποια στιγμή θα μας την φέρουν….

      1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ / Η εδω και χρονια καταρεει η οικονομια της τουρκιας και ακομη μονο τριζει….. “”Μεγαλύτερη πιθανότητα έχουμε εμείς να διαμελιστούμε σαν χώρα”” το μονο σιγουρο με την προιστορια του παππου του νυν.

    3. Ναί, μόνο που εντωμεταξύ η Τουρκία, όλο και ‘τσιμπολογάει’ μεγαλύτερες η μικρότερες νίκες, ακόμα και στην γειτονιά μας. Όπως τέτοια είναι η περίπτωση της τουρκικής γλώσσας, η οποία, βάσει σχετικής διμερούς φετινής τουρκοαλβανικής συμφωνίας, γίνεται η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! Ναι, της χώρας που έχουμε βοηθήσει κατ’επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια, για να ‘επουλώσει τις πληγές της από τους κακούς, όπως ο Μπερίσα, ‘ κλπ κλπ. Πως και σας ξέφυγε αυτό;

    4. Παντως ακομα δεν μας ειπε για τον Οτσαλαν πως τον χασανε στα στενα του Ναϊρόμπι … που το ξερει καλα το θεμα…κ μας λεει για τον Ερτογαν ολο …υποθεσης κ θεωριες…Γιωργαρος

    5. Έλα ρε Καλεντερίδη, εδώ και 20 χρόνια μας λες ότι θα διαμελιστεί η Τουρκία.

    Comments are closed.