“ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ” ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΣΚΗΝΕΣ “ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    omadadias

    Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε όλη τη χώρα γίνεται καθημερινά και πιο επικίνδυνη. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν πλέον να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

    Πριν από τέσσερις ημέρες στο κέντρο της Αθήνας εκτυλίχθηκαν σκηνές “Φαρ Ουέστ”, όταν αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν δύο άτομα που είχαν κλέψει αυτοκίνητο και στη συνέχεια «άνοιξαν» κατάστημα με κινητά τηλέφωνα! Οι δράστες, αλβανικής καταγωγής, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς αποτέλεσμα.

    Η καταδίωξη είχε διάρκεια πάνω από 20 λεπτά, με τους κατηγορούμενους να οδηγούνται τελικά με χειροπέδες στο τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

    «Ο ένας έριξε τον συνάδελφό μου από τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του» κατέθεσε ένας από τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τους δράστες.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα έγιναν πριν από τέσσερις ημέρες, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Πέτρας και Ναυπλίου, εντόπισαν όχημα με τρία άτομα να κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Στην προσπάθεια να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε η καταδίωξη.

    Πέντε λεπτά αργότερα, άλλο όχημα της Άμεσης Δράσης βρήκε το ίδιο αυτοκίνητο σταθμευμένο και, μετά από έλεγχο, οι αστυνομικοί είδαν ορισμένους από τους κατηγορούμενους να κινούνται με τα πόδια, περνώντας πάνω από τις γραμμές του τρένου στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως και Παγέου. Τότε ξεκίνησε ακόμη μία καταδίωξη, η οποία κατέληξε στην οδό Πειραιώς.

    Εκεί, ο ένας από τους δράστες επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν σε μοτοσικλέτα και τον έριξε στο έδαφος, έχοντας ως στόχο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να τον τραυματίσει. Αντίστοιχη επίθεση δέχτηκε από τον δεύτερο δράστη ακόμη ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

    Από την προανάκριση του τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης προέκυψε πως οι δύο άνδρες είχαν κλέψει αυτοκίνητο από την οδό Αγίου Μελετίου το ίδιο βράδυ και στη συνέχεια παραβίασαν κατάστημα με κινητά στην οδό Ευαλκίδου, σπάζοντας τον υαλοπίνακα με καπάκι ΕΥΔΑΠ. Από εκεί, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, αφαίρεσαν κινητά και tablet αξίας 3.000 ευρώ και διέφυγαν με το κλεμμένο όχημα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης απέρριπταν τα κλοπιμαία σε διάφορα σημεία, με αποτέλεσμα αυτά να μην βρεθούν.

    Οι καταθέσεις των αστυνομικών

    «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής. Tην 03:55 ώρα της 13/5/2021 κατόπιν αναζητήσεων από το κέντρο της Υπηρεσίας μας δύο νεαρών ατόμων, οι οποίοι είχαν παραβιάσει κατάστημα κινητών τηλεφώνων επί της οδού Ευαλκίδου αρ. 9 στην Αθήνα στη συμβολή των οδών Ελαοιδών και Ορφέως είδαμε δύο άτομα που προσομοίαζαν στις περιγραφές τα οποία καταδίωκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και πλησιάσαμε στο σημείο για τη συνδρομή μας προς τους συναδέλφους. Μόλις πλησιάσαμε στο σημείο το ένα άτομο αντιστάθηκε της σύλληψής προς εμάς με λακτίσματα, από τα οποία δεν τραυματίστηκα και καταφέραμε να τον ακινητοποιήσουμε: Το έτερο άτομο άνδρας όπως ενημερώθηκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ» κατέθεσε για το συμβάν αστυνομικούς που είχε συμμετοχή στη σύλληψη.

    «Είδαμε τρία άτομα να κινούνται πεζά προς την περιοχή στο Γκάζι και να προσπαθούν να διαφύγουν περνώντας από τις γραμμές του τρένου. Άμεσα κινηθήκαμε προς το μέρος τους, ξεκινώντας αναζητήσεις και στην συμβολή των οδών Ορφέως και Αχνιαδών εντοπίσαμε τα άτομα. Τα καταδίωξα πεζός και ο έτερος συνάδελφος με τη μηχανή. Στο ύψος της Πειραιώς και ενώ είχαμε καταφέρει να περικυκλώσουμε έναν εκ των τριών δραστών για να διαφύγει της συλλήψεώς του έτρεξε και έπεσε σκόπιμα προς τον συνάδελφο ρίχνοντάς τον από την μοτοσυκλέτα με κίνδυνο της ζωής του συναδέλφου» κατέθεσε για το περιστατικό ακόμη ένας αστυνομικός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ζώα νεοέλληνες ηλίθιοι εσείς ψηφίζει τε ξενοδουλες προδοτικές κυβερνήσεις και μετα διαμαρτυρεστε για την εγκληματικότητα των λαθρο? Ψηφιστεί Κασιδιάρη να ξεβρωμισει ο τόπος !!!Ψηφιστε Ζώα

    2. Μια ευγενική χορηγία του αρχιπροδότη Σαμαρά και του Δρακουμέλ μπαμπά του Κούλη που το 1992 άνοιξαν τα σύνορα με την χώρα των Όρκ.

    3. Οσο το βρωμοσογο ειναι στην εξουσια μην περιμενετε και πολλα απο του χεζωνεπανομ ικους

    4. η ελλάδα ανοίκει στα κατακάθια του κόσμου ελέω βουλής

    5. 30 χρόνια τώρα μπαινοβγαίνουν, κλέβουν, σκοτώνουν, ρημάζουν, παίρνουν και επιδόματα και κανένας δεν τους έβαλε στην θέση τους. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και σωστών νόμων. Όταν βλέπουν πως είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο που τους πιάνουν οι αστυνομικοί και τους βγάζει η βρωμοδικαιοσύνη εννοείται πως θα γελάνε στα μούτρα μας και θα μας δέρνουνε κιόλας. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες, ανήκει σε όλα τα παράσιτα του πλανήτη.

    6. Και ομως πολλοι απο εσας κατηγορειται τους Αμερικανους αστυνομικους για υπερμετρη βια.
      Να τα αποτελεσματα.
      Και εις ανωτερα.

    7. Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια λόγω Τουρκαλβανών ο βόθρος των Βαλκανίων. Το Αφγανιστάν της Ευρώπης. Καθίκια, απατεώνες, φοροφυγάδες, λαθρέμποροι, εγκληματίες,τρομοκράτες δηλαδή τι θα ήταν οι ονομαστικά χώρες που προέρχονται; 10 δις έκαστη η χώρα το ΑΕΠ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, καμία και ποτέ ανάπτυξη. Απόλυτη αδιαφορία των κατοίκων τους για το κράτος τους και όλοι μαύρα στο εξωτερικό και φοροφυγάδες ψοροπερήφανοι αρπακολλατζήδες. Θέλουν να μπουν λένε στην ΕΕ. Γιατί; Για να μας κατέβουν 2 εκατομμύρια από το Κόσοβο και τα Σκόπια και όσοι Αλβανοί και Ρομά ελάχιστοι έμειναν εκεί η επειδή ουρλιάζουν να τους δώσουμε ‘πακέτα ντελόρ’ να ζήσουν το όνειρο της ξαπλωτής αρπαχτής. Δεν είναι να απορείς που με Χότζα ήταν όπως ήταν, ο ένας ρουφιάνευε και εξαπατούσε τον άλλον εξαναγκασμένοι να βρίσκονται στη χώρα τους μεταξύ τους.

    8. Αυτά είναι. Τρώνε ξύλο οι αστυνομικοί από τους αλβαναραίους τους πάκηδες κλπ Και εις ανώτερα εκεί στην Κατεχάκη.

    9. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που η αστυνομία έχει τα όπλα ΜΟΝΟ για φιγούρα!!! Μοναδικη σωτηρία για να σωθούμε απο τους αλλοδαπούς και ντόπιους εγκληματίες. Είναι η νομιμοποίηση της οπλοκατοχής όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και στην Ελβετία. Όποιος περιμένει να τον σώσει η αστυνομία η ότι θα τιμωρηθουν οι εγκληματίες απο τους δικαστές. Πραγματικά κοιμάται όρθιος.

      1. Σύντομα κι εμβολιασμένη κι αποκλείεται να μεταλλαχθούν προς το καλύτερο.

    10. Τα κωλο μπασταρδα αλβαναρια μας δημιουργουν συνεχεια προβληματα απο τοτε το 1990 που ηρθαν παρανομα

    11. Η μοναδική λύση απέλαση σε όλους τους ξένους αλλιώς θα έχουμε από εδώ και πέρα τα ίδια που έγιναν σήμερα

    12. Αλβανοί , 30 χρόνια έγκλημα. Να τους χαιρόμαστε…

    13. ο εκπεσων Αγγελος.
      και ο καταραμενος στον Αδη να ζει.
      ο Ελληνας της Ελλααδος , να ειναι στην Ελλαδα χωρής των πατερων του το φως.
      ο υιος του ανθρωπου επι του ιερου ξιλου των ΜΜΕ κρεμαμενος.
      σε μια βασιλεία ενός πνευματος ξένου απο της Ακροπολεως τον Θεο.
      ένα μνήμα χτισμένο με πνευμα κτιστό, σταυρωσαν τον Ελληνισμο κρατώντας μέσα στον τάφο τον Ναό, της του Θεου Αγιας σοφίας.
      Ελληνας ντυμένος υιος του Θεου..εξόριστος απο την βασιλεια του.
      μαρμαρωμενη η Βασιλεία των Ιερων μαρμαρων στον χρόνο…
      με την λέξη : Αρχαίο για ταφοπλακα….ο Σατανας ντυμενος Αρχιεπισκοπος πάσης Ελλάδος να δοξαζει τον Αλάχ ακμπαρ.

    14. ΚΑΙ Η Χ.Α ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ.
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΜΩΣ.
      ΦΑΤΕΤΗ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.
      ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ???

    15. …..τι να προστατευσουνε ρε αυτα τα παιδάκια;;;…αυτα τον εαυτο τους δεν μπορουν να προστατεψουν….αβγαλτα…απειρα….αν πεις για τους παλιους με τις κοιλιες να!!!…και το λιπος να ξεχειλιζει απ τα ρουθουνια τους….στο σημειο που φθασαμε πρεπει να κανουν περιπολιες οι ειδικες δυναμεις!!!….ετσι μας καταντησαν οι τσιπροκουληδες….

    16. Ληστείες , δολοφονίες , εμπόριο ναρκωτικών , επιθέσεις , συμμορίες. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα.

    17. Αφου δεχθηκατε επιθεση γιατι δεν χρησιμοποιητε τα οπλα;;;;;; Κε Χρυσοχοιδη τα οπλα τα εχουν για στολιδι;;;;;;; Οι δολοφονιες εχουν γινει καθημερινοτητα και η αστυνομια της Μπανανιας εξακολουθει να το παιζει..φιλεσπλαχνη, η δε Ελληνικη δικαιοσυνη σκεπτεται μετα κοπων και βασανων τα 2/5 των ισοβιων που εκτιει ενας εγκληματιας να τα κανει 4/5 !!!!!!!! Σιγα ρε ανεγκεφαλοι να μην σκισετε κανενα καλτσον!!!!!!!! Τα Ισοβια πρεπει να ειναι πραγματικα Ισοβια, ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες!!!!!!!

    18. Ποιο φαρ-ουεστ και ποια Αμερική. Αυτά μόνο στο Ελλαδισταν γίνονται. Στις ΗΠΑ οι μπάτσοι θα τους είχαν κάνει σουρωτήρι απο τις σφαίρες!!! Η ακόμη και να μην τους είχαν πυροβολήσει οι ποινές εκεί δεν είναι της πλάκας όπως εδώ. Εδω στην Μπανανια και άνθρωπο να σκοτώσεις με τις ποινές χάδι του ξεφτίλα νόμου Παρασκευοπουλου. Σε 6-8 χρόνια το πολύ είσαι εξω για να φας τον επόμενο.

    19. Ποια αστυνομια μου λετε αυτη που κοβει προστιμα για το κοροναιο τους? Επρεπε να ειναι στους δρομους και να μας προστατευει απο το εγλημα!
      Η γελια κυβερνηση του κουλη δεν ειχει καμια διαφορα απο τους φοροειπσρακτορες που διαβαζουμε στην ιστορια, συγκεντρωνοντας λεφτα για να αγοραζει τεστς απο τη SIEMENS!!!
      Ξυπνα μαλακα Ελληνααααααααααα

    20. Με την απόπειρα βιασμού, απο τον Χατζή του Alpha τι θα γίνει ?

    21. Με 10-15 αστυνομικούς για καθε πρωθυπουργο/αρχηγό κόμματος, 5-6 για καθε βουλευτή, 3-5 για καθε μεγαλοδημοσιογράφο, επιχειρηματία, και αλλους παρόμοιους, που να βρεθούν αστυνομικοί να κανουν την απο το Σύνταγμα καθορισμένη δουλεια τους! Τη φύλαξη και ταξη του ελληνικού κρατους και των πολιτων του.

    22. Γουσταρω να βλεπω τηγανια να κηνυγανε μπατσους επειδη η μπατσαρια ξερει μονο να ριχνει προστιμα για μασκες και καραντινες.

    23. Τρίζουν τα κόκκαλα των αδικοχαμένων συναδέλφων σας στου Ρέντη………Δείξτε επιτέλους πρώτα ότι είστε άντρες και κάντε το σωστό.Μολυβι στα γόνατα του κάθε δολοφόνου βρωμοσκιπιταρα βρωμιάρη.

    24. Να αφηρηθούνε άμεσα οποία προνομιακά επιδόματα έχουνε και να τους αφηρέθει επίσης το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους σκατό αλβανούς

    25. Καλά σας κάμουνε οι αλβανοτήγανοι,αφου δεν απαντάτε κατα το δοκούν

    26. ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΩΡΑ…ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ??? ΧΑΧΑΧΑ!!!

    27. Και πολύ καλά τους έκαναν. Όσο λιγότεροι μπάτσοι τόσο το καλύτερο.

    28. Έξη εκατομμύρια πίθηκοι έχουν μπουκάρει ρε τσογλάνια του δημοκρατικού τόξου. Μήπως περιμένατε κάτι καλύτερο; Βάλτε τους τώρα μέσα δυο μήνες και μετά αμολάτε τους να συνεχίσουν τα έργα τους ως δυστυχισμένα.

    29. Γι αυτό σας δώσανε όπλα.Αν δεν ξέρετε ή δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε καθίστε να σας πηδάει η κάθε κωλοφάρα που έχει μαζευτεί εδώ μαζί με τα ντόπια σκουπίδια (γυφταίοι και σία) και αφήστε την κλάψα.

    30. του ξεκ@λιασαν τους πραιτωριανούς νταήδες της κρατικής μαφίας του Κούλι τα Αλβανά!!!!! Μπράβο στα Αλβανά!!!!!

    31. Και σιγά που θ’ αυξήσουν την επιτήρηση για μασκες με αυτή τη ζέστη. Λόγια για εκφοβισμό Εμβολιασμού. Άλλωστε γι’ αυτό ανακοίνωσαν από τώρα τα μελλοντικά προνόμια των εμβολιασμενων. Αν προσπαθήσουν να το περάσουν και στα ΜΜΜ θα γίνει της π… Στη Γαλλία πήγαν να το περάσουν και το πήραν πίσω. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί τίποτα δεν ανατρέπεται απλά αναβάλλεται. Εμείς εδώ και η Κύπρος είμαστε οι πιο κυνηγημένοι. Και ο λόγος γνωστός. Έχουμε τεράστιο Εθνικό πλούτο τον οποίο θέλουν να υφαρπάξουν. Όμως στηρίζονται στ’ ανόητα δίποδα ψηφοφόρους τους. Οι κάλπες περιμένουν τα υποψήφια θύματα!!
      Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα τα ισοπεδωσει όλα. Η Singular logic θα φαντάζει παιδικό ηλεκτρονικό μπροστά της.
      Πάλι παρασύρθηκα όμως κι ακόμα δε κατέβασα την εφημερίδα. Πολύ αργείτε ν’ ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

    32. Γεια σου βλάκα Μιχαλάκη που κάθεσαι στη Κατεχάκη και βαράς το μικρό σου το πουλάκι.

    33. Δεν τους λυπάμαι. Αυτοί κοίταγαν ποιοι Έλληνες δε φόραγαν μάσκες, και να! Τα πρόστιμα. Αντί να κοιτάξουν να βρουν τους δολοφόνους και τους κακοποιους αλλά και πόσους τζιχαντιστες έχουν έρθει να μας σκοτώσουν. Όλα γυρίζουν μπούμερανγκ.

    34. Γαμενοι Αλβανοί τα έχω πει άπειρες φορές όλοι τους είναι παραβατικοι πάει η παλιά καλή αστυνομία του 80 με 90 που έριχνε στα πόδια σε Αλβανούς είχαν πυροβολήσει ένα στο πόδι και μετά οινόπνευμα στη πληγή λυποθυμουσε και ξανά μέχρι να μιλήσει

    Comments are closed.