ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜEGA! EΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ..!

    Κοινοποίηση:
    klama exo

    Την μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στην Ρόδο από την πείνα έβγαλε ζωντανά στον αέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος.

    Ξεκινώντας την συζήτηση ο παρουσιαστής ζήτησε συγνώμη από την μητέρα λέγοντας:” ζητώ συγνώμη ως κοινωνία..”.

    Φυσικά ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είπε ούτε κουβέντα για τα εκατομμύρια που πήραν πολλά ΜΜΕ για να παίζουν την καμπάνια για το “Μένουμε σπίτι”.

    Εκατομμύρια που θα μπορούσαν να είχαν δοθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για να μην λιποθυμάνε τα παιδιά τους λόγω καραντίνας κορωνοϊού και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία!

    Η μητέρα όπως τόνισε προσπαθεί να ζήσει με το επίδομα των 8οο ευρώ..εδώ και 3 μήνες και όπως αναφέρει η κοινωνία της Ρόδου είναι εργατική και το μόνο που ζητάει είναι μια δουλειά για να ζήσει τα παιδιά της.

    Για αυτά έπρεπε να ζητήσετε συγνώμη κ. Ευαγγελάτε, συγκεκριμένα είναι, τι σχέση έχει η…κοινωνία;;;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΓΑ@Η @@Ν@ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΕ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

    2. Όλη η λίστα ΜΜΕ (μένουμε σπίτι)
      netakias. gr.
      1000 ονόματα και βάλε.🤑🤑🤑
      ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ.
      .
      ΨΆΞΤΕ ΤΟ

      .

      🇬🇷ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

    3. Και ακομα ειμαστε στην αρχη τελος σεπτεμβριου θα εχουμε τα αποτελεσματα της πανδημιας τα λεφτα που ριχνει ο μητσοτακης ειναι σε ενα βαρελι διχως πατο οσα και να δωσεις δεν φτανουν και ακομα ειμαστε στο πρωτο κυμα της πανδημιας.
      Οι ευρωπη δεν θα δωσει λεφτα παλι γιατι καταλαβανε οτι το μετρο της καραντινας δεν επιασε, ΔΝΤ θα παμε και τελος του χρονου εκλογες αλλα αυτη τη φορα ο μητσοτακης θα πει την αληθεια για τα μετρα κοψιμο επικουρικων,κλπ για αυτο βλεπετε και τα σκανδαλα που βγαζουν για συριζα.

    4. Τα παιδιά των μεταναστών καλοτρωνε και τα δικά μας λιποθυμούν συνελληνες. Τα παιδιά των μεταναστών και οι μετανάστες καλοτρωνε και πετάνε και το φαγητό. Ας πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή να πληρώσουμε τη ΔΕΗ, τον ΕΝΦΙΑ και τα άλλα γ@@@@@α.

    5. Ρε παίδες τα πράγματα είναι πολύ απλά.τα λόγια είναι λόγια και τα παίρνει ο αέρας! Όλα αυτά τα χρόνια από το 1973 και μετά έχετε δει έργα από τους πολιτικάντηδες για το καλό της Ελλάδας μας; ΚΑΝΕΝΑ!! Αυτό μας δείχνει ότι είναι ΤΑΓΜΈΝΟΙ και η κάθε κυβέρνηση μαζί με τη δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση προχωρούν με ύπουλα σχέδια κατά της πατρίδας μας, εκτελώντας εντολές,μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή μας.Από που να τα πιάσεις και που να τα αφήσεις, από την παιδεία. Από τα ρουσφέτια. Από τα μνημόνια, από του λαθρομετανάστες, από την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, από την συμφωνία των Πρεσπών, της μίζες, την δικαιοσύνη, τα ελληνοτουρκικά, τις γερμανικές ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΑΠΌ ΠΟΥ!!! Όλα τα υπόλοιπα είναι να’χαμε να λέγαμε…

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ Κ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    6. Θέλω να πω σε όποιον αρχείο πιο πάνω έγραψε για τον προγραμματισμό τον οικονομικό….για να γεννηθεί ένα παιδί…..ποσο μάλλον ένα ελληνόπουλο που πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση…..δεν ντρέπεστε ρε αντί να βγείτε εσείς οι άνδρες αν είστε ,,,,,,,,βέβαια …και να αντιδράσετε ώστε να μην ταιζουμε παράσιτα στην χώρα μας με μηνιατικα με γεύματα απο κετερινγκ με πρωινοεσημτιανο δεκατιανο κλπ και πόσα τα πετάνε που τους τα δίνουμε και μήνυμα μαγειρεύουμε ένα φαγητό και να γελάμε τα παιδιά μας με παραλλαγές του.σας εύχομαι προδότες να έχετε την τύχη που σας αρμόζει!!!!και μην ξανακουσω να πείτε σε Ελληνίδα που έχει 3 ,45.παιδια να λέτε την ίδια γνωστή μαλακια…σας περάσανε οι ταινίες του Φίνου ότι είναι ντεμοντε να κάνει η γυναίκα παιδιά και σας περάσανε υποσυνείδητα τον αριθμό 2 και τέλος….πήγαιναν από το 72 και μετά όλες οι παντρεμένες και κάνανε εκτρώσεις φουλ όλες 2παιδια και τέλος όταν οι μαμάδες τουςκαι οι γιαγιάδες τους κάνανε από 6 και πάνω….γιατί άραγε σας το έκαναν αυτό??για να σας φέρουν σε αυτό το σημείο που είστε τώρα…..ΕΛληνιδες κάντε παιδιά μην ακούτε κανέναν προδότη πολλά παιδιά να σκάσουν οι οχτροί μας!!!!!εμείς με αξιοπρέπεια τα ζούμε και δεν επαιτουμε ρε!!!!!!

      1. Υπάρχουν γυναίκες που δεν κάνουν παιδιά γιατί προσέχουν. Θεωρώ πως γνωρίζεις με ποιους τρόπους προσέχει ένα ζευγάρι και μένει στα 2 παιδια. Όπως υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλουν κι άλλο παιδι και δεν αποκτουν! Οσα παντρεμενα ζευγάρια έχουν 1 ή 2 παιδια δεν σημαίνει ότι έκαναν έκτρωση αλλά μπορεί να μην μπόρεσαν να κάνουν άλλο. Και η κάθε γυναίκα θα κάνει ότι γουστάρει με το σώμα της ουτε θα δώσει λογαριασμό στην κοινωνία!

    7. Εισαγγελατος-Σκατιανα…
      Αυτη η “δημοσιογραφια” γινοταν στην Αμερικη πριν 30 χρονια.
      Παλιοβρυκολακες…!

    8. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
      ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΛΙΧΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ
      ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 000 000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
      ΣΤΑ Μ Μ Ε
      ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ
      ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;

    9. το ότι της ανέφερε 2 φορές περί αυτοκτονίας αυτό δεν σας λέει κάτι…σε ποιον άνθρωπο με προβλημα αναφέρεις έστω και επιγραμματικά να πηδήξω από το μπαλκόνι κλπ…που είναι το ΕΣΡ να τον επιπλήξει…που είναι οι ψυχολόγοι που καθημερινά γεμίζουν τα πάνελ …..

      1. Πες τα Χρυσόστομη!!! Απαράδεκτη η αναφορά στην αυτοκτονία.Ντροπη του! Έτσι μαντάρα δεν τακανε πριν 20 χρόνια στο Μέγκα με την κοπέλα που της έβαλε χειροβομβίδα ο Αλβανός λαθρομετανάστης σε κατάσταση ομηρίας? Το έπαιζε μεσολαβητής ο Ευαγγελάτος και ψυχολόγος.Ποιος νομίζει ότι είναι? Ένας κομπλεξικος με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του κ δεν τον νοιάζει να πάρει ανθρώπινες ζωές στο λαιμό του…απλά εμετικος

    10. Ο ευαγγελατος…ο γνωστος παλιο-πο*στας….
      Περα ομως απο αυτο….

      Η αλλη η καριολα……εκλεψε…τη δεκαχρονη….
      Συμβουλοι πρωθυπουργων…παιδεραστες…και…πουστηδες…
      Μοιραζανε… οι αλητες σχολικα γευματα…με σαπιο….φαγητο…εκατομμυρια….ευρω…μασαμπουκα…
      Λιποθυμανε τα παιδια απο την πεινα…
      Μαλιστα…

      Που στο διαολο ρε…. ειναι αυτο το γαμημενο το Κρατος….?
      Τι κανει ρε η δικαιοσυνη…και δε βγαινει ρε, ενας εισαγγελεας…να τους χωσει ολους μεσα..?

      Ντροπη και αισχος…

    11. 1)Προς άπαντες τους κομουνιστοφαριζαίους της Ελλάδας
      2)Προς άπαντες τους εβραίο σκύλους και εβραίο προσκυνημένους /ταισμενους της Ελλαδας : Αυτή η Χώρα υπήρχε πριν από εσάς Υπάρχει και θα υπάρχει όταν εσείς θα είστε στον καίαδα της ιστορίας
      Πολύ ευχαρίστως όμως σεις υπηρέτες του Σόρος να γραφτε τα ονόματα σας πλησίον του Εφιάλτη και του Νενέκου. Οι Έλληνες ούτε προσκυνούσαν ούτε προσκυνάνε κανένα Για κανένα λόγο ,πόσο μάλλον τους βαρβάρους και τους τρόπους τους
      Οι Έλληνες ζουν και πεθαίνουν όρθιοι .
      Συριζαιοι &Νεοδημοκράτες και οι υπόλοιπες φυλές της εβραϊκής βούλης

    12. Στέφανε και λοιποί φίλοι συναναγνωστες, μην είστε αφελείς. Τόσο η ΝΔ όσο και ο σύριζα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα εάν παιδάκια δεν έχουν να φάνε η μένουν στον δρόμο. Η σίτιση η στέγαση η φροντίδα ενός μικρού ελληνόπουλου ή κάποιας φτωχής οικογένειας δεν τους αποφέρει κάποια μίζα, δεν τους φέρνει κάποιο κέρδος από την ενοικίαση κάποιου ακινήτου. Αυτοί θα ασχοληθούν όταν θα δουν πως θα βγάλουν λεφτά από προγράμματα. Έχετε ακούσει για παιδί λαθραιου πως λιποθύμησε από την πείνα? Όχι φυσικά. Γιατί φροντίζουν οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, φροντίζουν γιατί μιζαρουν, βγάζουν λεφτά φτιάχνουν μκο δουλεύουν προγραμματακια. Τέλος κάνα δυο που λένε για την αγωνιστρια μάνα να μην έκανε παιδιά πράγμα που μπορεί να την οδηγήσει μέχρι την αυτοκτονία και τον ψυχολογικό μαρασμό, να μας φέρουν την μανούλα τους να τους κάνουμε αδερφάκι!

    13. Η γυναίκα αυτή είχε ικανοποιητικά έσοδα πριν το μένουμε σπίτι ή ήταν στην ίδια κατάσταση; Αν ήταν στην ίδια κατάσταση δεν έφτασε έτσι εξαιτίας του κορωνοϊού. Μόνο εάν είσαι υπεύθυνος άνθρωπος κάνεις παιδιά όταν μπορείς ικανοποιητικά να τα μεγαλώσεις. Υπάρχουν γυναίκες που κορδώνονται σαν παγώνια όταν είναι έγκυες χωρίς να σκέφτονται το μετά. Με επιδόματα δεν μεγαλώνεις παιδιά και σκέφτεσαι πριν φέρεις παιδιά σε αυτόν τον κόσμο. Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη γιατί δεν ξέρω αλλά αν ήταν έτσι από πριν δεν έχει σχέση το μένουμε σπίτι. Όσο για τα λεφτά του Ευαγγελάτου, όλοι αν τα είχαμε θα τα χαιρόμασταν και αρκετοί έχουν χρήματα και άλλοι πεινάνε. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή

      1. μάλλον δεν έχεις παιδιά για να λες τέτοια πράγματα… Τα χρήματα αν θες να κάνεις παιδιά φτάνουν, αν δεν τα ξοδεύεις σε καφέδες, κινητά και κάθε καταναλωτική παπαριά που σου παρουσιάζει η τηλεόραση.
        Εδώ όμως είναι το θέμα φίλτατε: πόσο διατεθειμένος είσαι εσύ και ο καθένας άτεκνος να απαρνηθεί όλα αυτά τα ανούσια και να αφοσιωθεί στην ανατροφή ενός παιδιού; Οι σημερινοί νεοέλληνες κατά πλειοψηφία καθόλου!!! Γιατί προφανώς δεν θέλουν να χάσουν τη βολή τους, την καλοπέρασή τους και προπαντός το αρρωστημένο ΕΓΩ τους.
        Οι θεωρίες περί υπευθυνότητας και χρημάτων ευσταθούν μόνο σε περιπτώσεις διαταραγμένων ατόμων που γίνονται γονείς ασυνείδητα αδιαφορώντας έπειτα για την ανατροφή τους.
        Υ.Γ. αυτό το κ@θίκι που παριστάνει το δημοσιογράφο θα το κανονίσει κάποιος επιτέλους; Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον μαζέψει;;;;

        1. Κι εγώ υποθέτω ότι είσαι ένα παλιογύναιο γιατί αν είσαι άντρας καλύτερα βάλε φουστανι σε αντιπροσωπεύει καλύτερα. Είσαι αγενέστατα, δεν έχεις τρόπους και βγάζεις απωθημένα. Δικαίωμα μου να έχω την δική μου γνώμη και να την στηρίζω γιατί την πιστεύω. Να μιλάς καλυτερα ανεδέστατη

        2. Σου απάντησα με απάντηση που σου αξίζει για τον τρόπο που μιλάς αγενέστατη αλλά προφανώς δεν προκειται να βάλουν την απάντηση μου!

        3. Παρά πολλοί άνθρωποι κάνουν παιδιά για το εγώ τους! Αλλά εσείς δεν τα ξέρετε αυτά φυσικά! Οι γυναίκες πλησιάζοντας τα 30 βρίσκουν οποιο πουλί θέλει γάμο για να τις γκαστρώσει για να ολοκληρωθεί το δικό τους ΕΓΩ να γίνουν μάνες! Και οι δυστυχία μέσα στον γάμο παει συννεφο και η παρηγορια τους είναι τα παιδια ,τωρα τι θα απογινουν όλοι αυτοί όταν τα παιδια μεγαλώσουν θα το δείξει στο μέλλον! Εκεί που πλεον τα παιδια έχουν την δική τους ζωή και φαίνεται ποσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι.Και υπάρχουν και άντρες που ψάχνουν κουνέλα να τους κάνουν τα παιδια! Αλλά κανένας σας δεν τα ξέρει αυτά! Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με τα ερωτευμένα ζευγάρια φυσικά που ολοκληρώνουν τη αγάπη τους κάνοντας παιδια

      2. Αν έβλεπες το βίντεο κύριε ή κυρία εξυπνάκια, θα έβλεπες ότι η γυναίκα δούλευε σαν ξενοδοχο-υπάληλος και μεγάλωνε τα παιδάκια της με αξιοπρέπεια και ναι φταίει, το μένουμε σπίτι, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊο. Αλλά βέβαια αν είσαι κρατικοδίαιτος που να καταλάβεις εσύ από τέτοια,,, Ετσι είναι η ζωή ε; κάτι ρεμάλια χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό, πουλάνε αέρα κοπανιστό και ζούνε σαν Βασιλιάδες και οι άνθρωποι του μόχθου να πεινάνε. Βέβαια για τις Μουσουλμάνες που μας κουβάλησαν εδώ και γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια δεν σε πειράζει που τα μεγαλώνουνε με επιδόματα από το υστέρημα το δικό μας, αρκεί να μην είναι Ελληνίδα. Ακού κύριε[ Πως ήταν πριν]έχει ο καιρός γυρίσματα και θα τρέχετε να κρυφτείτε…

      3. Κ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Κ ΑΝ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ

        1. Να φροντίσει όποιος θέλει να κάνει παιδιά και στηρίζει όπως νομίζει την ελληνική οικογένεια και καλά κάνει και δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στην ζωή του , την ιδιωτική του ζωή, να δουλευει σαν το σκυλί από τα 20 του και να κάνει και 2 και 3 δουλειές για να έχει χρήματα να μεγαλωσει παιδια γιατί δεν φταίει κανένα παιδι να τραβάει πείνες αν τυχαίνει να μην είχαν οι γιαγιάδες και οι παπουδες για να τους ταΐζουν. Εγώ ξέρω άντρες που έκαναν 3 δουλειές και οι γυναίκες τους δουλευαν όταν τα παιδιά τους έφτασαν σε ηλικίες που μπορουν να καταλάβουν καλυτερα και να μπορουν να μένουν περισσοτερο για παράδειγμα με την γιαγιά τους. Ότι και να λέτε εμένα η άποψη μου για τα παιδια είναι ότι αν θεωρει ο καθένας και η καθεμία ότι ο προορισμός τους είναι να κάνουν παιδια κάνουν το αδυνατο δυνατό για να τα μεγαλώσουν. Η κοινωνία σήμερα είναι και πιο απαιτητική από παλιοτερα. Τα παιδακια θα ζητάνε πιο πολλα πραγματα στο σχολείο. Αν ο γονιός του δεν έχει λεφτά για να φαει το παιδι του, θα εχει το παιδι λαπτοπ στο σχολείο για να συμβαδίζει με τα άλλα παιδακια ; Τότε θα μένει έξω από την εποχή και δεν ξέρω κατά ποσο θα συμβαδίζει με την εποχή που μεγαλώνει

        2. Κι εσένα σου απάντησα όπως σου αξίζει αλλά προφανώς δεν θα την βάλουν γιατί θέλουν να ακουγονται μόνο οι δικές σας μαλακίες

    14. Ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας μας μαρανε….. Εδώ υπάρχει φτώχια. Δεν πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες…..

    15. Ρε ο κουλης μεχρι και το ξωφλημενο Ευαγγελατο ταισε
      Εσεις οι υπολοιποι που τον ψηφισατε αυτοδυναμο περιμενετε τις νεες καλοπληρωμενες θεσεις εργασιας που υποσχεθηκε
      Δεν ειπε ομως που..προφανως εννοουσε οταν μεταναστευσετε..
      Προς το παρον θα τρωνε οι ιδιοι και οι ιδιοι…

    16. Τα ελληνόφωνα εβραιόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας με το που ανέβηκαν στην εξουσία ξεκίνησαν το πλιάτσικο και έκοψαν τα περισσότερα επιδόματα ενώ όσα παρέμειναν εν ενεργεία θέλουν δικαιολογιτικά που όμως είναι πρακτικά αδύνατον να τα πάρεις ειδικά εάν ανήκεις στους οικονομικά ασθενέστερους.
      Το ΚΕΑ (ΔΗΘΕΝ Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα όπως το βάφτισε τα λαμόγια της ΝΔ) για να το πάρεις πρέπει να έχεις δικό σου σπίτι ή πρόσφατο και όχι αορίστου χρόνου συμβόλαιο ενώ θα πρέπει να είναι και ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο όνομα σου και μάλιστα σε ισχύ πληρωμένος! Αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια στην Ρόδο δεν έπαιρνε το ΚΕΑ!

    17. Ποιος είπε να κάνει παιδιά, χωρίς να έχει ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο;
      Με το πρώτο “αεράκι” που “φύσηξε”, πάρτην κάτω!!!

      1. Και πως ξέρεις για τη ζωή της και αναρωτιεσαι ελαφρά τη καρδία;

      2. Ναι ρε, θα αφήνουμε τους λάθρο να κάνουνε 500 παιδιά ο καθένας και θα τα ταΐζουμε εμείς αλλά για να κάνουμε δικά μας πρέπει να έχουμε οικονομικό υπόβαθρο….

      3. Δεν ντρέπεσαι λίγο πραγματικά δεν ντρέπεσαι, πρέπει το κράτος να διασφαλίζει στο κάθε Ελληνόπουλο μια αξιοπρεπη διαβίωση και όχι να τα μοιράζει στα λαθρόπουλα, που δεν τα κάλεσε κανένας. Δηλαδή οι Ελληνες φταίνε που μας φτάσανε οι βρωμοφάρα των πολιτικών σ΄’ αυτή την κατάσταση; Να μην κάνουν οι Ελληνες παιδιά να κάνουν μόνο οι Μουσουλμάνοι στη δική μας πατρίδα, πιο ξεφτίλας πεθαίνεις..Για σένα τα γράφω[Τα παιδιά της φταίνε]

    18. Φάτε δημοκρατία και Σκατα τύπου Ευαγγελάτου και μοκο..

    19. Ρόδος: Πουλάνε τα χρυσαφικά τους ξενοδοχουπάλληλοι για να ζήσουν… παραμαγαζα!!τωρα εξω από το εργατικο κεντρο!από διθεν αλληλεγγιους!!!

    20. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ Μ@@@@ΚΕΣ!!ΕΙΣΤΑΙ!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΣΚΑΣΕ ΚΙΑΛΟ ΕΔΩ!!ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ!ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!

      1. Εννοείς πως ο νοικιάρης της έκανε έξωση επειδή δεν πλήρωνε τα νοίκια; Γιατί θεωρείτε πως όταν κάποιος νοικιάζει ένα σπίτι που μπορεί να είναι και η μοναδική πηγή εσόδων του και πρέπει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ είναι υποχρεωμένος να βάζει άλλους να μένουν δωρεάν στη περιουσία του και να του καταστρέφουν και το σπίτι;;; Αυτά είναι όσα λένε και οι αναρχοάπλυτοι. Επειδή αυτοί τα φάγανε και δεν έχουν σπίτι θα πρέπει οι άλλοι να τους δώσουν τα δικά τους σπίτια που δούλεψαν για να τα αποκτήσουν για να τα έχουν αυτοί τσάμπα.

        1. Αν είναι η μοναδική πηγή εσόδων του αυτό σημαίνει πως είναι ΤΕΜΠΕΛΗΣ. Δηλαδή επειδή δε θέλει να δουλέψει αυτός, πετάει μια μάνα με παιδιά στο δρόμο

          Αυτό είναι το καρκίνωμα στην Ελλάδα, το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι πήραν δάνεια από τράπεζες ή μαύρα χρήματα τις εποχές των παχιών αγελάδων, τα έκαναν ακίνητα, και περιμένουν να ζουν από τα ενοίκια χωρίς να κουνάνε δάχτυλο σε εποχές κρίσης. Και πετάνε κόσμο στο δρόμο που έχει ανάγκη….

          Τελικά μόνο κομμουνισμός θα μας σώσει. Να σας πάρει το κράτος όλων τα σπίτια και να μας τα δώσει και χωρίς ενοίκιο. Κι εσάς τους εισοδηματίες να σας βάζει να σπάτε πέτρες για να τρώτε. Ίσως έτσι μάθετε να είστε άνθρωποι.

      2. Και εσύ αν ήσουν ο τύπος που έχει τα σπίτια (!) για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορούσες να το “παίζεις” φιλάνθρωπος μου λές??? Και να ήταν και το ενοίκιο αυτό το μοναδικό σου εισόδημα??

        1. Αυτό το καθίκι, για κανένα διάστημα και για κανένα λόγο δεν θα το έκανε…

    21. Ο ευαγγελατος κ παλιοτερα “του απαγόρεψαν πολλα ” Που είχε βγάλει στον αέρα κ έναν τρομοκρατη βομβιστή στα κάτω πατησια…κ περασαν τα χρόνια- γνωστός δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης-…κ νάτος παλι…. Κ τι έγινε!?

    22. αν δεν είχε παιδιά φτάνανε και περίσσευαν τα 800, δεν να φτάνουν τα παιδιά των μεταναστών θα έχουμε αυτηνής.

      1. Όμως
        Εάν δεν είχαμε γύρω μας κομπλεξικά πιθήκια σαν κι εσένα, προφανώς τζούφια ή στείρα, κι εμείς θα γλυτώναμε χρήμα από τους φόρους μας που πάνε σε σκατόψυχα δίποδα. Άντε γεια

    Comments are closed.