“ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ; ΠΙΕΣΗ; ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΡΑΤΑ…” ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    _xios_nosokomeio (1)

    Είναι τα πρώτα κρίσιμα λεπτά μετά τους δύο πυροβολισμούς που δέχτηκε το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου, μέσα στο αυτοκίνητό του και εξω από το σπίτι του, ο δημοσιογράφος της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος. 

    Είναι οι πρώτες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Σισμανογλείου, στα επείγοντα ενός νοσοκομείου που δεν εφημέρευε, είχε όμως ενεργό και ετοιμοπόλεμο τον μηχανισμό του. Οι πρώτες στιγμές, για να σώσουν τον πυροβολημένο ασθενή. Γιατροί γίγαντες, γεμάτοι ανθρωπιά και προσφορά στον πλησίον τους. Οι ίδιοι γιατροί που πριν από μήνες τους χειροκροτούσαν, μετά τους ξέχασαν και τώρα αρχίζουν να τους ξαναθυμούνται για να ξαναβγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

    “Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά”. Αυτή η φράση αντηχεί ακόμα στ αυτιά μας. Από εκείνο το βράδυ του μαύρου Εφιάλτη.

    Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Να ανάβεις καθε μέρα 27 ιουλη ενα κερακι στον Άγιο Παντελεήμονα… ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ

    2. Επειδή έχω ζήσει κάτι παρόμοιο θα πω πως εάν το τραύμα δεν έχει χτυπήσει ζωτικά όργανα και νιώθεις πως έχεις τις δυνάμεις σου, όλα εξαρτόνται από εκεί και πέρα από την ψυχολογία σου. Να μη σε πιάσει πανικός. Εγώ θυμάμαι έλεγα το Πάτερ ημών και μετρούσα πόσες φορές το έχω πει. Όταν έβλεπα τα αίματα στη μπλούζα μου με έλουζε ο πανικός. Κάποια στιγμή το βλέμμα σου μου θύμισε το δικό μου. Εμένα με έβαλαν κατ ευθείαν στα επείγοντα και θυμάμαι που κοιτούσα το πρόσωπό μου σε μια μεταλική επιφάνεια που είχαν μέσα στο χειρουργείο. Ένιωθα πως θα πεθάνω. Ήμουν σίγουρος πως θα πεθάνω. Έφτασα στο σημείο να λέω μέσα μου δεν πειράζει ας είναι. Και σκεφτόμουν αν άφησα πίσω υποχρεώσεις. Με πρόλαβαν στο τσακ. 4 η μεγάλη και 2 η μικρή πίεση. Αιματοκρίτης 13. Αλλά έδωσε ο Θεός και τα κατάφερα. Αλλάζεις μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Θα ήθελα να υπάρξει κινητοποίηση των πολιτών για οπλοκατοχή. Οι καιροί που έρχονται είναι ζόρικοι πολύ. Να έχουμε τη δυνατότητα να προστατεύουμε εμάς και τις οικογένειές μας. Στεφανάρα είσαι αρσενικός φίλε. Το διαβάσεις δε το διαβάσεις φέρθηκες αντρίκια.

    3. Στεφανε εισαι βουνο. ισα ισα που αντεχω να σε βλεπω σ αυτο τον εφιαλτη τον οποιο εζησες με τοση ανδρεια.
      Ευχαριστουμε το ΕΣΥ που σε κρατησε και αυτο με της δικες του υπερανθρωπες προσπαθειςσ μαζι μας.

    4. Κύριε Χίο περαστικά σας και σιδερένιος…Ο άνθρωπος στην πύλη του νοσοκμείου είναι ένας εργαζόμενος των 650 ευρώ ο οποίος οι κατευθύνσεις που έχει και οι οδηγίες είναι συγκεκριμένες..Η πρώτη και κύρια δεν αφήνει ποτέ την πύλη….
      Δευτερον πηρε τηλ στα ΤΕΠ μιλησε με την προισταμενη η οποια ειναι υπευθυνη στο να στειλει τραυματιοφορεα εξω…
      Κάθεστε πίσω απο ένα πληκτρολογιο και γραφετε οτι μαλακια σας κατεβει…
      Και αυτος ο ανθρωπος προτιμα να δουλευει για 650 παρα να καθεται και να παιρνει τα επιδοματα εις βαρος αλλων … ας παει ενας να δουλεψει τη δουλεια του ανθρωπου ειδικα σε νοσοκομειο και μετα ας μιλησει..Έλληναραδες όλοι…
      Κύριε Χίο ειναι πολλοί Security που σας ακούνε…ο άνθρωπος στην πύλη αν όντως ηταν εντος φυλακείου μόνος δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο..Ανώτερος αυτού είναι η προισταμένη που πήρε τηλ..

    5. Στέφανε είσαι Παλικάρι όμως από εδώ και πέρα φεύγε μακριά από τις παγίδες κατά της ζωής σου. Διότι η ζωή σου αξίζει πάνω από όλα και όλους σε αυτή την χώρα που έχει μετατραπεί σε κολομβία των βαλκανίων. Σε έχει ανάγκη η οικογένεια σου και τα παιδάκια σου να ζήσεις μέχρι τα βαθειά γεράματα σου να προσφέρεις πρώτα σε αυτούς. Σε έχουμε ανάγκη και όλοι εμείς που σε εκτιμούμε και γνωρίζουμε την ειλικρίνεια και την ευθύτητα του χαρακτήρος σου. Ο Θεός να έχει φύλακα άγγελο μαζί σου να σε προστατεύει και ειλικρινά χαίρομαι και ευχαριστώ τον Αληθινό τριαδικό θεό που είσαι πάλι όρθιος ανάμεσα μας

    6. Αξίζει, κύριε Χίο, να χάσετε τη ζωή σας για μια πουτάνα; Δεν αγαπάτε καθόλου τον εαυτό σας; Αν και με το συγκεκριμένο κτήνος-εφοπλιστή χαριεντιζόνταν η πουτάνα του ηλίθιου μπουχεσοκοπρίτη, όχι του Κούλη.

    7. Τον σταθεροποίησαν οι γιατροί στο Σισμανόγλειο και τον έστειλαν μετά στη διανυκτερεύουσα μονάδα της ημέρας που ήταν το ΚΑΤ, που είχε αρμοδιότητα και ήταν σε ετοιμότητα. Δηλαδή, πόσο πιό καθαρά να στο πει;

    8. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ

    9. ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
      Εγω οποτε μπαινω στο Μακελειο,
      Χράπ μου κοβεται.
      Πρεπει να αλλαξω παραθυρο και να προσπαθησω επανασυνδεση.
      Αυτη ειναι η τιμωρια μου που γραφω οτι γραφω,
      εγραψα και στη Cosmote,
      με εγραψαν κι αυτοι, γινονται αναβαθμίσεις!
      Αυτα μου συμβαινουν οσο κυβερνα ο Μητσοτακης και οι σχιζοφρενεις του που με λογοκρισια απειλες και εγκληματικες ενεργειες νομιζουν πως θα κυβερνησουν!
      ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
      To στελνω και σε αλλο θρεντ μπας και προλαβω πριν με κοψουν

    10. Κανά νέο έχουμε από τον μαλακομιχαλιό τον κλεφτοπασόκο ?
      οι έρευνες προχωρούν ??
      μπααα !!! σιγά μη βγάλουν τα μάτια τους με τα χεράκια τους …

      Τα βοθροκάναλα τα παχυλομιζομένα σιωπούν για την απόπειρα δολοφονίας,
      γιατί άραγε ???

      Στέφανε γ@μα τους ,χώστους τα όπλα τους στο πάτο τους.

    11. Είναι ολοφάνερο ότι πολιτικά σκουλήκια τον ήθελαν νεκρό. Αφού απέτυχαν οι δράστες είπαν να τον ξεκάνουν αφήνοντας τον αβοήθητο.

    12. ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ κράτα γερά, εδώ όλοι μαζί σε στηρίζουμε…
      Κ να ξέρεις ευχομαι τα χειρότερα στον τρισαθλιο του Σισμανογλειου στην είσοδο που αντί να τσακιστει να κάνει κτ στην κατάσταση που βρισκόσουν σε στείλε ( την στιγμή που στα μέσα ενημέρωσης έλεγαν ότι σε μετέφεραν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ ) τώρα στο βίντεο το έμαθα κ ΔΕΝ θα το ξεχάσω !
      Δυναμη και ο Θεός παντα μαζί σ!

    13. Όταν έχεις τον θεό μαζί σου μην μασάς τίποτε ακόμα και όλο το σύμπαν να τα βάλει μαζί σου δεν θα καταφέρουν τίποτε είσαι μεγάλος μάγκας Χίο και το αποδεικνύεις κάθε μέρα!!!

    14. Στέφανε είσαι Πολύ Μάγκας σε Παραδέχομαι..
      Γαμησέ τους τώρα φίλε.
      Αν ήταν άλλος στην θέση σου θα είχε πεθάνει από το Σόκ..
      ο φίλος σου ο Βάτραχος το λέει.

    15. Ποιοι ελληνες γιατροι και νοσοκομεια και ποιος σεβασμος. Με τα λεφτα που παιρνουν τοσα χρονια χρονια ολα τα νοσοκομεια επρεπε να εφημερευουν. Ολοι οι γιατροι καθονται σαν τα τεμπελοσκυλα και ενοικιαζουν διαμερισματα πολυτελειας κανοντας υψηλη ζωη και διακοπες στο εξωτερικο. Εχουν στην πυλη πυροβολημενο ανθρωπο αιμοφυρτο και καθονται και το συζητανε σαν τα καθικια οτι πρεπει να παει αλλου.Ποσο αλητες ειναι και τους κανεις και κοπλιμεντα. 5 θα ειχαν τρεξει στο εξωτερικο. Αν ηταν αιμοφυρτα τα κωλοπαιδα τους η συγγενεις τους θα τρεχανε.Αλητες ειναι και αυτοι οι κηφηνες και οι πολιτικοι που ψηφιζουν. Επιτελους διωξτε τους με τις κλωτσες να ξεβρωμησει η χωρα αυτη απο τα σκατα

    16. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ?ΠΟΛΥ ΚΟΙΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑΙΤΑ!!!

    17. Τουλαχιστον οταν φυγει απο αυτον τον κοσμο σε βαθια γεραματα, θα ξερει οτι πολεμησε με την ψυχη του! Εμεις οι υπολοιποι; Θα πεθανουμε αμαχητι επειδη ολα ειναι προδιαγεγραμμενα; Δεν πρεπει να κανουμε την προσπαθεια μας, ολοι ο καθενας απο την θεση του, για την τιμη των οπλων, που λετε εσεις οι αντρες;

    18. Στέφανε πρέπει νά βρείς όπωσδήποτε τούς πραγματικούς φονιάδες αυτούς πού βάλανε νά σέ σκοτώσουν.¨Ολοι
      έχουμε υποψίες μόνο πρός μίαν κατεύθυνση.Βάρα στό ψαχνό κάνε τους κιμά.
      Γιάννης Λάκων

    19. ΕΝΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Λ Ε Ω Ν, ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ ΣΟΥ…..

      1. Εαν καποιος οπλοφορει αδερφε…ποτε δεν αφηνεις σκυλο να του κανει επιθεση.
        Αυτα που βλεπουμε στις ταινιες, δεν γινονται στην πραγματικοτητα.
        Ο Σ. Χιος χρειζεται αστυνομικο φρουρο.
        Αλλοι δημοσιογραφοι (του συστηματος βεβαιως) εχουν 2 φρουρους.

        1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΓΑΥΓΙΣΜΑ Ή ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…..

    20. Πολύ σκληρός για να πεθάνει… Χαράς το κουράγιο του…. Έλλην πραγματικός….. Respect

    21. Τωρα δω που τα λεμε Στεφανε το ΕΚΑΒ κανει ΠΑΝΤΑ κανα μισαωρο να ερθει σε ολους, χωρις να θελω να θιξω κανεναν και χωρις να αφηνω υπονοούμενα για κανεναν….
      Και παλι καλα να λεμε που ερχεται και πολεμανε και αυτοι σε αντιξοες συνθηκες..
      —————————————
      Στεφανε προσεχε ρε φιλε και ηρεμησε λιγο με τα εξωφυλλα…
      Εδω ειναι μπανανια και δεν πεφτουν αυτοι ουτε με εξωφυλλα ουτε με ψηφους ουτε με τιποτα..
      Ολα ειναι κανονισμενα και απο πριν ξεπουλημενα…
      Ουτε Δημοκρατια εχουμε, ουτε ελευθεριες, ουτε Πατριδα, ουτε τιποτα…
      Στεφανε αν θελεις πραγματικα να κανεις κατι, αυτο ειναι οι ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ που εκανες και
      που θα πρεπει να κανεις…Μονο που δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη ωρα τωρα, που εχουμε προβληματα με τον Τουρκο….ισως φανείς κακος ετσι, και θα σου πουν οτι υποσκαπτεις την “Εθνικη προσπαθεια” ταχα μου..
      ———————————
      Ενα ειναι σιγουρο παντως…Οδεύουμε ολοταχως για την Χαγη…
      Και εκει θα πρεπει να παρεμβεις με εκπομπες δικιες σου μεσα απ την συχνοτητα του Μακελειο για να πεσει το ΣΥΜΠΑΝ..
      Ξεκινα εκπομπες Στεφανε, τουλαχιστον μία καθε εβδομαδα….Οτι σου γραφω ειναι μεσα απ την καρδια μου
      και παντα μα παντα απο σενα ξεκιναω και ενημερώνομαι μεσα απ την ιστοσελιδα σου και αρκετες φορες απ την εφημεριδα σου.
      Με εκτιμηση ενας φανατικος αναγνωστης σου απ την εποχη της “Σοφιτας” που εγραψε ιστορια.
      Να σαι παντα καλα και ο Θεος μαζι σου αδερφε.

    22. Ρε πούστη όταν βλέπω το βίντεο αυτό τρελένομαι.Ρε γαμημένε πυροβολημενο άνθρωπο τον αφήνεις να ακούει το μπλα μπλα στο τηλέφωνο και τον λες έτσι χαλαρά να οδηγήσει αντί να τρέξεις σαν την πουτανα να βρεις τρόπο να φτάσει στα επείγοντα;Ποιος μαλάκας είναι αυτός να απολυθεί τώρα το αρχιδι.Το απαιτούμε ως Έλληνες πολίτες.Να απολυθεί άμεσα.

      1. Μην παραξενευτείς αν αυτόν τον καραγκιόζη τον κάνουν σε λίγα χρόνια…….υπουργό υγείας….!!

    23. για να φυλάει την πύλη της κολάσεως. Ου να χαθείς πασοκόμουτρο πους λες στον άνθρωπο αιμόφυρτο να οδηγήσει σιχαμερό σκουλήκι.

    24. πολυ βρωμα .χιο δεν ηθελε ο θεος να φυγεις ..

      1. Συμφωνώ.. Τυχαίο ειναι οτι 1ον η αποπειρα εγινε 27 ιουλη του Αγ.Παντελεήμονος του μεγαλομαρτυρος κ ιαματικου και 2ον οτι εισαι γερός δυνατός σωος αβλαβης

    Comments are closed.