ΑΙΓΙΟ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ 75ΧΡΟΝΟΥ “ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ” ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ( ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ- ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ)

    Κοινοποίηση:
    aigio-aftoktonia

    Τέλος στη ζωή του έδωσε, πέφτοντας από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο, ένας ηλικιωμένος. Αιτία της πράξης του φαίνεται να ήταν τα οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.  Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κινητοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική ωστόσο όπως αναφέρει, ο άνδρας προχώρησε στην πτώση πριν την άφιξή της.

    Ο άνδρας από περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας, έκανε πράξη την απειλή του και πριν πέσει στο κενό, φώναξε “Δεν θέλω να ζήσω άλλο” και εκτός από οικονομικά φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει το filodimos.gr. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος μετά την πτώση του από την γέφυρα που βρίσκεται πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο Αιγίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί.

    Ένας άνδρας, περίπου 70 ετών, απειλεί, αυτή την ώρα, ότι θα πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας ενώ έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα. Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση ενώ γίνεται προσπάθεια να μην πραγματοποιήσει ο άνδρας την απειλή του. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις.

    Το βίντεο όπως μας το έστειλε αναγνώστης μας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ !!!! ΕΜΕΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑ ΑΠΟ 680 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕ 390 .ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

    2. Ο Κούλης τό δήλωσε επίσημα μπροστά στό εβραικό AMERICAN JEWISH COMMITTEE στίς 11.6.2018.Θά πολεμήσουμε τόν ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ δηλαδή τούς γηγενείς τούς αυτόχθονες καί κυρίαρχους Ελληνες.Ο εξόφθαλμος είναι ό ηθικός αυτουργός γιά τήν τραγική αυτοκτονία τού 75χρονου.
      Γιάννης Λάκων

    3. Να δεις που θα τον βγάλουν και τρελό με ψυχολογικά…ρε σεις,εσείς είστε τρελοί,που πιστεύετε και κάνετε ό,τι σας λένε,που σας αρέσει να βλέπετε κόσμο να υποφέρει,που γελάτε με τον πόνο και νομίζεται οτι ζείτε ενώ έχετε ήδη ενταφιαστεί….καλό παράδεισο στην ψυχούλα…και οι Σουλιώτισσες προτίμησαν να πέσουν στο γκρεμό ,παρά να υποταχθούν …ποιος ξέρει τι Σταυρό κουβαλούσε!
      Φυσικά δεν είναι λύση αυτή, καιρός να πολεμήσουμε ,όσους μας πολεμάνε ….

    4. Οι υποστηρικτικές δομές του κράτους ασχολούνται κυρίως με τους λαθραίους! Επίσης, όταν εξαγνίστηκαν οι φοροφυγάδες των λιστών και οι δημοτικοί άρχοντες από διαφθορά και κακοδιαχείριση, τότε δεν μίλησε κανείς! Δεν υπάρχει κράτος σε αυτό το δοβλέτι. Λαός απαίδευτος και ατομιστής! Από το μοίρασμα δανείων σε όλους με bonus και λάδωμα στους τραπεζίτες φτάσαμε στα λεφτά υπάρχουν και στη συνέχεια στους τσιπροκαμμένους για να πληρωθεί η ολοκληρωτική σκλαβιά στους ξένους τοκογλύφους και η τελευταία κυβέρνηση, ενώ ψηφίστηκε να υλοποιήσει διαφορετικά, (π.χ. λαθρομετανάστες κλπ) συνεχίζει στο ίδιο δρόμο…

    5. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΛΟΓΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ….

    6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΚΟΛΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

      1. Δεν είναι αυτόχειρας, έπεσε γιατί δεν άντεξε το βάρος του σώματός του. Μπορεί και να είχε μετανιώσει, αλλά δεν είχε δυνάμεις να ξανανέβει…

    7. Στειλτε κανα sms για να αναπνευσετε και αφηστε την κριτικη για τον συναθρωπο μας….
      Εχω σιχαθει τους ελληνοφωνους που εκ του ασφαλους, εχουν γνωμη για τα παντα….

    8. Καλά, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να περνάει αμάξι από κάτω και θα τον μπλέξει άσχημα χωρίς λόγο;

    9. ΚΡΙΜΑ….Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ….Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ….!!!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ…!!!!

    10. Όλοι αυτοί που καταστρέφονται τον ψήφισαν. Όλη η Ελλάδα τον ψήφισε. Και όταν ξεκίνησαν τα σχολεία να μην στέλνατε τα παιδιά σας στα σχολεία. Εσείς υπακούτε και ακολουθείτε. Δεν είναι το ίδιο να παίρνεις πρόστιμα από το να χάσει μια χρόνια ένα παιδί. Θα πάθαιναν τίποτα αν έχαναν μία χρονιά; Όταν είδε ότι υπακούσατε και τα σχολεία γέμισαν τότε κατάλαβε ότι τα πρόβατα ακολουθούν. Και άρχισε να παίρνει κι άλλα μέτρα. Αν όμως είχαν ισοπεδώσει την παιδεία οι γονείς με το να μην στείλουν τα παιδιά τους δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε. Εδώ υπάρχουν γονείς που αγοράζουν κι άλλους υπολογιστές γιατί δεν τους φτάνουν για την τηλεκπαίδευση. Οι φοιτητές είναι μόνο η πάρτη τους και μόνο ιντερνετ και οι γονείς κάνουν λες και θα καταστρεφόταν η ζωή των παιδιών τους αν έχαναν μια χρονιά! Όταν ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πότε και με ποιον τρόπο έχει δύναμη τότε μετά δεν ξέρω γιατί μιλάει τόσο ή κλαίγεται. Οι φοιτητές που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους νομίζουν ότι θα βγουν αυτοί στην αγορά εργασίας σε μια κατεστραμμένη χώρα ότι θα έχουν λαμπρό μέλλον γιατί είναι ηλίθιοι

    11. Δεν ξερω αν πεθανε απο την φτωχεια… η ο ανθρωπος ειναι αρρωστος….

      Αλλα οτι υπαρχει προβλημα στην κυβερνηση εινα σιγουρο… σκεφτεται τους εισοδηματιες και τους δινει μποναμα για τα ενοικια που κοβουν 40%(ποσα μαυρα υπαρχουν δεν ξερουμε)οταν εχει διαλυθει η μιση ελλαδα με πλημμηρες,σεισμους κλπ αντι να σκεφτει αυτους και τους πιο φτωχους σκεφτεται αυτους που εχουν… καλα λενε οτι η ΝΔ ειναι για τους πλουσιους.

    12. Για όλες αυτές τις καταστάσεις ανεξαιρέτως φταίει πολλή η κομματική μεταπολίτευση αλλά πιο πολύ φταίνε οι ραγιάδες που τους ψήφισαν και εμμένουν στην τυφλά τους πιστεύοντας σε Τσίπρας, κουληδες, νότες, κουτσουμπαδες κτλ. Η τις το πλήρωμα του χρόνου διότι η Ελλάδα δεν ξεχνάει και τιμωρεί. Αντί αυτός ο λαός να ενωθεί και να πάρει την κατάσταση της χώρας στα χέρια του, ως δειλός ραγιάς πέφτει στον γκρεμό. Ο Κολοκοτρώνης πολεμούσε μέσα στην πείνα και στα βουνά και είπε….την Ελλάδα θελωμαι κι ας τρώμε πέτρες….. λυπάμαι για αυτόν τον λαό που προδίδει και προδίδει την χώρα του όχι μόνο με την ψήφο του αλλά και με μίσος ως νεογενιτσαρος….κι όταν δεν σε νοιάζει για την χώρα σου δένεις μια πέτρα στον λαιμό σου και φουνταρεις….αφανισμός, γενοκτονία…

    13. Καλο Παραδεισο να εψει ο παπουλης… Ο Θεος να συγχωρέσει αυτον και εμας…αμην…

    14. Δεν το έδειξε κανένα μεγάλο κανάλι ο θεός να τον αναπαύσει!

    15. Το χειρότερο ειναι ότι πλέον τα θεωρούμε συνηθισμένα αυτά.

    16. ο κυριακος σας φταει…
      καντε αγωνα να βγει τσιπρας να γινονται καλα ολοι οι βαρια αρρωστοι…
      καλη αναπαυση στον ανθρωπο τι να πεις

    17. Κρίμα…

      Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχούλα του…

    18. Θεος σχωρεστον και αυτον.

    Comments are closed.