ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ- ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – 26 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – 14 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ Λ@ΘΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ – ΦΤΟΥ ΣΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    119870852_10219757185173291_3467883301079004052_n (1)

    Ένοχος κρίθηκε τελικά από το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο Φεριώτης κτηνοτρόφος, για παράνομη βία κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ απαλλάχθηκε από τις ούτως ή άλλως αστείες κατηγορίες περί ρατσισμού , ενώ ένοχοι κρίθηκαν και οι Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και συνεπλάκησαν μαζί του, εκτός από τις γυναίκες.
    Αυτή είναι η ετυμηγορία που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ενώ να επισημάνουμε ότι η Εισαγγελέας είχε ζητήσει επίσης την ενοχή όλων, χωρίς όμως την εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου για το νεαρό κτηνοτρόφο. Πρόταση που φαίνεται ότι αποδέχθηκε το δικαστήριο και έτσι η σοβαρότερη κατηγορία, αυτή της ρατσιστικής βίας που εντελώς παράλογα του είχε απαγγελθεί, “έπεσε” και δεν του επιβλήθηκε ποινή γι’ αυτήν.

    Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση πολλοί συντοπίτες του κτηνοτρόφου από τις Φέρες, με επικεφαλής τους Προέδρους του Αγροτικού Συλλόγου Κώστα Αλεξανδρή και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κώστα Δουνάκη, αλλά και μέλη του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάρη Παπαδάκη και τα μέλη Χρήστο Παπαδάκη και Αναγνωστόπουλο. Επίσης ήταν εκεί απλοί πολίτες της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για στήριξη του συναδέρφου τους που δικάζεται βάση του αντιρατσιστικού νόμου με την άδικη κατηγορία για άσκηση “παράνομης βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”.

    Στις δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους, ο κ.Αλεξανδρής τόνισε μεταξύ άλλων:

    «Θεωρούμε ότι οι σημερινές κατηγορίες είναι άδικες, το παλικάρι αυτό έκανε ότι κάνουμε όλοι μας, είμαστε ακρίτες, φυλάσσουμε τα σύνορα της χώρας μας. Η παρουσία μας είναι εξαιρετικά σημαντική, από το Μάρτιο έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα – είμαστε εδώ μόνοι μας, αποφασισμένοι όμως να στηρίξουμε αυτό το παλικάρι.

    Είναι ντροπή να κατηγορείται κάποιος για τον αντιρατσιστικό νόμο. Δεν είμαστε ούτε ρατσιστές, ούτε ούτε ακροδεξιοί ούτε ακροαριστεροί. Είμαστε πατριώτες που αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε όποιος έρχεται στη χώρα μας να έρχεται νόμιμα από τα τελωνεία και όχι με τον τρόπο που έρχονται. Γιατί δεχόμαστε δυστυχώς τέτοια πίεση όλο αυτό το διάστημα, που πλέον είναι δυσβάσταχτη. Καίγεται ο νομός, παντού υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί τα πάνδεινα και θα πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτή την ιστορία. Εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάσσουμε τα σύνορα της χώρας μας όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δοίκης κιαι η παρουσία μας θα είναι συνεχής”.

     

    Ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Δουνάκης, από την πλευρά του τόνισε:

    “Ο κτηνοτρόφος μας άδικα κατηγορείται Είναι ένα κατηγορητήριο που βρίσκει όλους τους κατοίκους του Έβρου και της Ελλάδας μη σύμφωνους. Μέχρι τώρα, υπήρχε μια σχέση συνεργασίας πολιτών, στρατού και αστυνομίας για να μην εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες και εισβολείς που καταπατούν τον τόπο μας» δήλωσε

    «Πασχίζουμε να δούμε νέους κτηνοτρόφους στον τόπο μας. αυτή η κατηγορία εγκυμονεί κινδύνους για μία ρήξη μεταξύ των πολιτών και των σωμάτων ασφαλείας που μέχρι τώρα η συνεργασία ήταν άψογη. Ποτέ δεν πήραμε το νόμο στα χέρια μας, απλώς ενημερώναμε την αστυνομία για να αποφύγουμε τα επεισόδια».

    Με πληροφορίες από το : evros-news.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ;; ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ…

    2. Περιμένουμε να γίνει το μπαμ με τους Τούρκους. Μετά θα κανονίσουμε και τους εκάστοτε προσκυνημενους κάθε εκάστοτε δημόσιας κρατικής εξουσίας. Όπου πάει η κόκκινη βούλα……γεια σου.

    3. τι να πεις η απόλυτη ξεφτίλα κοιμούνται το βράδυ άραγε καταστρέφουν την πατρίδα

    4. Τα έχουμε ξαναγράψει. Η μοναδική ελπίδα για να σωθεί η χώρα από το σχέδιο ισλαμοποίησης είναι ο Ηλίας ο Κασιδιάρης.
      Διαφορετικά θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση εποικισμού και εμείς απλώς θα εκφράζουμε την αγανάκτησή μας Για αυτό τον κατηγορούν συνέχεια φασίστα, ρατσιστή, ενώ αυτοί είναι δημοκράτες προδότες. Μέχρι πότε ο Έλληνας θα καταπίνει αυτά τα παραμύθια?

    5. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΚΡΑΤΗΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ
      ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    6. Τώρα οί τούρκοι ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ μάς κάνουνε πόλεμο γιατί πλέον μπορούν καί κάνουν καί αυτοί ΜΚΟ !!! Γιά ψάξτε νά δείτε πόσες τέτοιες υπάρχουν καί κανείς δέν δίνει σημασία… Θά ‘λεγα νά τό ψάξει ή ΕΥΠ αλλά αυτό μάλλον θά ήταν ανέκδοτο…Καί ξέρετε ποιά είναι ή πλάκα ; Μιλάνε στά τούρκικα μέσα εκεί πέρα , φοράνε τούς φερετζέδες τους καί δέν μάς δίνουν σημασία – γιατί νά κάνουν κάτι τέτοιο άλλωστε…

    7. Ο κτηνοτρόφος φορούσε μασκα; Αν δεν φορούσε να του κόψουν και πρόστιμο…Κράτος ηλιθιων. Άντε στις εκλογές να βρούμε κανέναν άλλο βλάκα να ψηφίσουμε..

    8. Ο σοβιέτ μαϊμού Κούλης μετά τον κτηνοτρόφο θα βάλει φυλακή την Χρυσή Αυγή και μετά όλο τον ελληνικό λαό.
      Αυτός είναι ο σοβιέτ Κούλης που μάζεψε όλα τα ορφανά του μπολσεβικισμού να δικάσουν, να φυλακίσουν, να σκοτώσουν τον ελληνικό λαό.

    9. Nα μάθουμε τα ονόματα των πουλημένων στημένων δικαστών που έβαλε αυτή η νεοταξική μαϊμού ο Κούλης που καταδίκασαν τον Έλληνα κτηνοτρόφο για να μην ψηφίσει ο ελληνικός λαός ΝΔ και τα άλλα κόμματα που ανήκουν στην ΝΤΠ.

    10. Τον κτηνοτροφο ρε καταδικασατε που υπερασπησθηκε την χωρα του απο τους παρεισακτους εισβολεις;;;;; Η ξευτιλα στο μεγαλειο της!!!!!!! Η οργη του κοσμου καποια στιγμη θα ξεχειλισει και δεν θα ξερετε που να κρυφτητε!!!!!!!! Αυτη δεν ειναι δικαιοσυνη!!!!!!!!

    11. Ξέρουμε το όνομα της πουτάνας “προέδρου” του δικαστηρίου

    12. Θα σας πω κάτι απλό:
      Είμαστε ο ελληνικός λαός και πρέπει να ρίξουμε αυτή κυβέρνηση ΝουΔου. Να τελειώνουμε με αυτούς.
      Μετά διαλύουμε και τα άλλα κόμματα που είναι στην ίδια συνομοταξία με την κυβέρνηση ΝουΔου.

    13. Δενυπαρχει δικαιοσύνη, αλωθηκε. Να μην βρει ησυχία ο δικαστής, ποιος δικαστής λέμε τώρα, μπράβο είμαστε περήφανοι για τον κτηνοτρόφοι.

    14. Κουλη εισαι ενα τσογλανι, ενας χαφιες, ενας προδοτης,ενα ελεινο σκουλικι, ο πιο βρωμερος ανθελληνας,μια
      παλιοαδερφη, η πιο μεγαλη πορνη του πλανητη, το χαμογελο σου θυμιζιε κωλο μαιμους, γιουσουφακι του
      Κισσινγκερ, ενας αλητης………..! Το ξερω οτι δεν θα τα αναρτησετε, αλλα δεν πειραζει διαβαστε τα εσεις για να
      καταλαβετε τι θυμος επικρατει…….! Ο Θεος να δωσει καινα εξαφανιστει απο την Ελλαδα το Μητσοτακεικο και
      οχι μονο! Μονο εμεις ο λαος μπορουμε να σταματησουμε αυτην την λαιλαπα κατα των Ελληνων! ΕΜΠΡΟΣ λοι
      πον πριν ειναι πολυ αργα!!!!!!!!

    15. Να πάμε στο διάολο όλοι μας.έτσι πού μας καταντήσανε.κινητό καί καναπέ.βόδια μας κάνανε.παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα πού συμβαίνουν σαν μούλοι.τώρα έρχεται καί το 5G να μας το κάψουν τελείως.λέμε,λέμε,λέμε αλλά τί γίνεται;;σκατά καί απόσκατα.τσατισμένοι θα φύγουμε από αυτή τη ζωή στο τέλος καί άπραγοι.καί τα τέρατα θα χορεύουν πάνω από τούς τάφους μας καί θα απολαμβάνουν το τόπο των προγόνων μας.bye,bye!!

    16. Ο/Η ζητείται νομικός να υπερασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων λέει:

      ΄Ενας ΄Ελληνας νομικός :
      Να αναλάβει να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό Λαό και να υποβάλει μήνυση κατά των Δικαστών (που καταδίκασαν τον ΄Ελληνα), για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου εις βάρος του ΄Ελληνα κτηνοτρόφου …
      Να αναλάβει, επίσης, να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της ΜΚΟ που ανέλαβε ρόλο συνηγόρου των λαθροεισβολέων (τουρκοπρακτόρων, λαθρομεταναστών υποστηρικτών & προπαγανδιστών του σουλτάνου, κλπ.).
      Αρκετά πιά, ανεχτήκαμε, ως λαός, από πολιτικά ανδρείκελα, από ανθρωπάκια – “δικαστές”, από μκο και άλλες αντεθνικές οργανώσεις …

    17. Ρατσισμός είναι,όταν χωρίς αιτία δεν μού αρέσουν οι κίτρινοι,οι άσπροι,οι μαύροι.Το να αμυνομαι περί πατρις είναι ενα από τα μέγιστα αγαθά ενός Έθνους.Δεν είναι ρατσισμός. Για σκεφτείτε 500.000 λαός ενα πρωινό στο Σύνταγμα!!!

    18. Και μετα θελετε να παμε να πολεμήσουμε για αυτο το κωλοκρατος;;; Για ποιο λογο; Για να με βαλουν φυλακη αν “τολμησω” να υπερασπιστω την οικογένεια μου απο τους λαθραιους; Για να μου παρουν το σπιτι αν δεν μπορω να πληρωσω τα χρέη μου και να μεινω στους δρομους; Για να μην μπορω να βρω δουλεια εγω και τα παιδια μου και να τρεχουμε στα συσσίτια ; Για να μη μπορω να εκτελω τα θρησκευτικά μου πιστευω; Ε οχι ρε μαγκες δεν πολεμάμε για τέτοιο κρατος. Αυτοι ειναι ικανοι αν πολεμήσουμε τον εχθρο να μας βαλουν φυλακή και να μας χαρακτηρίσουν φασιστες. Αντε γεια κορόιδα

    19. Απέραντη σαπίλα και μόνο σ’ αυτό το κράτος που το σύνταγμα το καταντήσανε κουρελόχαρτο. Ένας χορός των καταραμένων που εκτελούν εισαγόμενο δίκιο. Φτού…

    20. Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!
      Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η. !!!
      Υπερέβητε τα εσκαμμένα, “κύριοι” δικαστές και εισαγγελείς, που διεξάγετε ΔΙΚΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ …
      -Καταδικάσατε έναν ΄Ελληνα ΗΡΩΑ που ΜΟΝΟΣ αντιστάθηκε στον εισβολέα της Χώρας (πέντε τον αριθμό), για να υπερασπιστεί, όχι μόνον την δική του ασφάλεια, αλλά όλων των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της δικής σας (προσωπικής και οικογενειακής) …
      -“Τιμωρήσατε” με σκανδαλώδη επιείκεια, χωρίς να διατάξετε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ, των, παρανόμως εισελθόντων εντός του Ελληνικού εδάφους, ξένων υπηκόων…
      -Προκαλέσατε, βάναυσα, το κοινόν περί δικαίου αίσθημα …
      -ΔΕΝ σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, που επιβάλλει, σήμερα, η εθνική κατάσταση της Χώρας (βάλλεται, ανηλεώς, από την γείτονα χώρα – πατρίδα των εισβολέων) …
      -Αποδείξατε, στην πράξη, την σοφή ρήση εκλιπόντος συναδέλφου σας : «Τα νομικά μαθαίνονται, το ήθος και η συνείδηση, άμα δεν υπάρχουν, δυστυχώς δεν διδάσκονται» …
      Είστε ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ, διότι φανήκατε ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να υπερασπιστείτε έναν ΄Ελληνα πολίτη, σύμφωνα, όχι μόνον με τον τύπο των γραπτών νόμων της Πολιτείας, αλλά λαβόντες υπ΄όψιν ΚΑΙ τους ηθικούς, άγραφους νόμους, που απορρέουν από την συνείδηση, τα χρηστά ήθη, την τιμή, την αξιοπρέπεια, τα ιδανικά (σαν αυτούς -τους άγραφους νόμους- που ακολούθησε η Αντιγόνη) …
      ΄Απασα η Ελληνική Κοινωνία ΒΡΑΖΕΙ και ο ατμός (θυμός) που θα απελευθερωθεί (εκραγεί), θα σας πάρει παραμάζωμα, ΟΛΟΥΣ …
      ———-
      Μητσοτάκουλα, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, εσύ και το σκυλολόϊ σου … Σε εμάς, τους ΄Ελληνες, αξίζουν αρχιδ@τοι ΗΓΕΤΕΣ, όχι αναξιοπρεπείς ικέτες …
      Απαίτηση του Ελληνικού Λαού, να γνωστοποιηθεί ΤΩΡΑ η επωνυμία και τα πλήρη στοιχεία της ΜΚΟ που εξεβίασε και αξίωσε την καταδίκη του ΄Ελληνα …
      ———-
      Και μία ερώτηση (εάν κάποιος γνωρίζει, ας απαντήσει) ; πόσες από τις δραστηριοποιούμενες εντός Ελλάδος ΜΚΟ ανήκουν στην οικογένεια Μητσοτάκη (αδελφές, κόρες, ανεψιές, εξαδέλφες, θείες, κουμπάρες, φίλες) και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα ;;;

    21. οσοι πηγαν για συμπαρασταση δεν ειχαν καλη οργανωση…, επρεπε να εχουν παρει 2 -3 φορτηγα φορτωμεν ντοματες και μετα την καταδικαστικη αποφαση του πατριωτη.., να κανουν το δικαστικο μεγαρο α;λεξ.λης κοκκινο απο τον ντοματοπολεμο…, να μαθει ολη η ελλαδα τ;α κατυορθωματα του παραδικαστικου κυκλωματος γιατι περι αυτου προκειται.. που καταδικαζει τους φρουρους της πατριδας μας, αισχος…ρεεε…και επιβραβευει τους λαθροεισβολεις…πραγματικα μονο ντροπη και αγανακτηση μπορεις να νιωσεις και να αισθανθεις για αυτο το σαπιο δικαστικο συστημα,,, κατα αρχην επρεπε ο κτηνοτροφος να εκπροσωπηθεί απο δικηγορο του ελληνικου στρατου, ή της ελληνικης αστυνομιας , γιατι επι της ουσιας εκανε την δουλεια αυτων που επρεπε νατην κανουν , αλλα ηταν αποντες απο την θεση ελεγχου που επρεπ να φυλανε.., αρα επρεπε ο στρατηγος ή ο αστυνομικος διευθυντης να επιληφθουν του θεματος και να απαλαγει απο τις κατηγοριες της οπλοχρησιας κλπ ο ακριτης εβριτης…, καλαεκανε και πυροβολησε στον αερα, αν ηταν εκει ο δικαστης και του επιτιθονταν 8 αιμοβοροι λαθροκατσιαπλιαδες και κρατουσε οπλο δεν θα πυροβολουσε στον αερα για εκφοβισμο για να τους αποτρεψει να του επιτεθουν, ειμαι σιγουρος οτι θα πυροβολουσε στο ψαχνο…. και θα σκοτωνε οσους , μπορουσε…

    22. Η ιστορία για σένα Κούλη έγραψε:
      Κούλη καταδίκασες με δικούς σου δικαστές και εισαγγελείς τον Έλληνα κτηνοτρόφο επειδή είστε όλοι φιλελέδες μπολσεβίκοι κατά Ελλάδος και κατά ελληνικού λαού.
      Κούλη δολοφόνε ελληνικού λαού.

    23. Ο/Η Αντιρατσιστικός νόμος=γενοκτονικός νόμος γηγενών... λέει:

      Και μην ξεχνάτε! Τον “αντιρατσιστικό” νόμο τον έφερε ο αλβανοφωνος “Μεσσήνιος” που το έπαιζε πατριώτης και άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία για να κατέβει όλο το τουρκαλβανικό σόι του εδώ και να μας κατσικωθεί στον σβέρκο….

    24. Μπήκανε παράνομα στη χώρα. Επιτέθηκαν αυτά τα μπ@σταρδα οι κ@λοτουρκοι σε Έλληνα πολίτη. Το παλικάρι προάσπισε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Και αντί να τιμηθεί για την αυταπάρνηση που έδειξε, δικαστηκε κιόλας!! Πολιτικοί, δικαστές και λοιποί καραγκιόζηδες. Εάν εσείς θέλετε να σας γ@μανε οι λαθρομετανάστες και να θέτετε σε κίνδυνο την Ελλάδα και τον λαό της, αυτό δεν το επιτρέπει λαός. Με ποιο δικαίωμα ρε παλιο@ρχιδια αφήνετε εισβολή λαθρομεταναστων την χώρα μας? Στα @@ μας εάν έχουν προβλήματα, εντελώς στα @@μας. Δικό τους θέμα. Έχουμε θρηνησει πολλούς Έλληνες νεκρούς από αυτά τα κ@λαρχιδα. Γιατί τους αφήνετε να μπαίνουν στην χώρα, ρε @@ παραβαινετε τους νόμους και βάζετε σε κίνδυνο την Ελλάδα. Σταματειστε να αφήνετε δολοφόνους βιαστές παιδεραστές εγκληματίες να μπαίνουν παράνομα στην χώρα.

    25. Να μαζέψουμε ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΙΣΟΤΗΤΑ ενώπιον τής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    26. ΣΚΣΤΟΟΥΓΛΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΓΩΝΥΠΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…ΡΑΓΙΑΔΕΣ……

    27. Σίγουρα τουρκόσποροι τον δίκασαν τον άνθρωπο. Να κάνει έφεση και να αφεθεί ελεύθερος! Να τα βλέπουν αυτά όσοι καλούνε την αστυνομία, οι επόμενοι σε χαντάκι και άντε γειά! Αυτό τους αξίζει, δικαιοσύνη και τρίχες κατσαρές. Αυτοί οι σιχαμένοι φταίνε για όλα πρώτοι απο όλους. Όταν θα πάνε οι λαθρό να πηδήξουν τα παιδιά των δικαστών αυτά να ανοίξουν διάπλατα τα πόδια τους, γιατί αν αντισταθούνε θα είναι ρατσιστές και εγκληματίες και κάποιος άλλος δικαστής θα πρέπει να τα κλείσει φυλακή. Δεν είμαστε οι υπόλοιποι οι μαλάκες τους.

    28. Ελληνικό μπουρδελο !
      Άντε στο διάολο ξεφτίλα!
      Από εμένα μόνο ταρχιδια μου σε περίπτωση πολέμου!

      1. Σωστός …καλά τα είπε κάποτε ένας αναγνώστης σε άρθρο στο μακελειό….γιατί να πάω να πολεμήσω…!!!!!!

    29. NΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ
      ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ?

    30. Ψηφίστε όλοι Κούλη, Αλέξη και ΣΙΑ και τουμπεκί όταν σας ξεσκίζουν χωρίς σάλιο. Τώρα καταλάβατε με τι ανθέλληνες έχουμε να κάνουμε;

    31. Οι δικες στην Ελλαδα ειναι δημοσιες οπως και τα ονοματα των παραγοντων μιας δικης Γιατι δεν
      δημοσιευετε τα ονοματα αυτων των παραγοντων ????

    32. Οι τελευταίες δυο κυβερνήσεις είναι ότι πιο ανθελληνικό έχει υπάρξει. Χιλιάδες Έλληνες έφυγαν για το εξωτερικό οι πιο δραστήριοι, τα μεγαλύτερα μυαλά που δεν άντεξαν την αδικία και την υποθήκευση του μέλλοντος τους από όλους αυτούς τους επιλεκτικά φιλάνθρωπους και αντιρατσιστές. Γιατί καμιά στήριξη στον Έλληνα, γιατί αυτή η κατάφορη αδικία όταν προσπαθεί να προστατέψει το σπίτι του? Ναι και σε άλλες χώρες πηγαίνουν μετανάστες αλλά με όλα τους τα έγγραφα και με απόλυτο σεβασμό στην χώρα που τους άνοιξε την πόρτα. Θέλουν να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες και να πάρουμε δρόμο, θέση εδώ έχουν μόνο οι λαθροεισβολεις οι οποίοι μόνο λαθραίου δεν είναι όταν τους περιμένουμε με ανοιχτές αγγαλες , σπίτια και μισθό άνευ εργασιας

    33. Αναμενόμενο. Δε περίμενα κάτι διαφορετικό από τους βρωμερούς δικαστικούς που είναι 100 φορές χειρότεροι των πολιτικών και έχουν τεράστια ευθύνη για τη κατάντια της χώρας. Κρίμα για τον κτηνοτρόφο αλλά κανείς δε του εξήγησε πως η χώρα στην οποία κατοικεί έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια την αντικατάσταση του πληθυσμού και τη γενοκτονία των Ελλήνων. Αν νόμιζε πως θα τον κάνουν ήρωα, τρελός παπάς τον βάφτισε. Αλήθεια ο νεαρός κτηνοτρόφος και η οικογένειά του τι ψήφιζαν τόσα χρόνια; Είχαν συγγενείς και φίλους που κατέβαιναν με ένα από τα κόμματα του δικομματισμού και ψήφιζαν συγγενείς και φίλους όπως κάνουν σε όλη την επαρχία; Γιατί έτσι στέκεται ο δικομματισμός στη χώρα…. Εμ, έτσι είναι αυτά…. Δίνετε τις έδρες στα καθάρματα και μετά απορείτε που σας πουλάνε….

      Μακάρι να ξεμπλέξει ο άνθρωπος αλλά δε το βλέπω. Ο Κούλης και η δικαιοσύνη θέλουν να δώσουν ένα γερό μήνυμα σε άλλους επίδοξους νατιβιστές. Και μετά όταν εγώ σας λέω πως σε πόλεμο με τη Τουρκία ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ, με λέτε προδότη και δειλό… Α ρε πρόβατα…

    34. Οσοι Εθνοφυλακες αισθανοντε Ελληνες πρεπει ως ενδειξη διαμαρτυριας για αυτην την ατιμια και αδικια να καταθεσουν τα οπλα.
      Αυτο το κρατος ειναι εχθρικο απεναντι σε οτι Ελληνικο.
      Οταν προκειται για μη Ελληνα δεν αντιδρα.
      Οταν προκειται για Ελληνα τον ξεπατωνουνε.
      Υπαρχει ρατσισμος εμπρακτα εναντιον των Ελληνων.
      Και οι πιο πολλοι νομοι ειναι ανθελληνικοι και σιχαμεροι εναντια στον Ελληνα.

      Δεν υπαρχει ουτε μια ελπιδα για το μελλον αυτης της χωρας. Παει σε νεα Τουρκοκρατια.
      Θα ειναι συντομα γιουσουφακια του Ερντογαν.

    35. KAΛΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥΡΚΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΦΘΕΥΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ.

    36. τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους προδότες!
      θειάφι και φωτιά στους αφορισμένους!

    37. ο καθε μεταναστης ειναι μελι στο ψωμι των ΜΚΟ, του βγαζουμε ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και λεμε στους Γερμανους εχουμε αλλα 8 κομματια..δωστε το κατι τις για να τους κρατησουμε στο Ελλαδισταν…τα χρηματα πανε σε μεσαζοντες και οικογενειακες ΜΚΟ
      Τολμησε ο εθνοφρουρος να χαλασει αυτη την μπιζνα;;;
      Τι θα γινει αμα ακολουθησουν το παραδειγμα του και αλλοι και χαλασει η μεταναστευτικη μπιζνα;;;
      σταυρωστε τον για παραδειγματισμο με οχι καποιον τοπικο εισαγγελεα μην χαλασει την δουλεια ..φερτε ενα παιδι δικο μας απο την Θεσσαλονικη να αναλαβει την εργολαβια
      Οι ανεξαρτητες εξουσιες ειναι παραμυθι για προβατα στο Ελλαδισταν…ολα και ολοι για την κονομα

    38. Μόνο ντροπή αισθάνομαι.κρίμα για μια πατρίδα που χανεται. Δεν έχω να πω τπτ άλλο.

    39. Από την οργή μου δεν μπορώ να σχολιάσω.Υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει ότι μας κάνουν γενοκτονία;
      Εύγε στον Ελληνα Πατριώτη κτηνοτρόφο!

    40. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
      Σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιον πνευματικών ανθρώπων η σαρεία του Ισλάμ όταν φτάσουμε στο απρωχόρητο θα εφαρμοστεί για μερικές ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη….
      ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑΚΙΝΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΛΑΜ….
      Εύχομαι να ζώ και να τους βλέπω με το σκατό στην κάλτσα να τρέχουνε…
      .

    41. Τό μαχαίρι ακούμπησε τό κοκκαλο.Ο Κούλης ο εξόφθαλμος πρέπει νά πάρει τήν εβραία του καί το υπόλειπο σκατόσογο καί να εξαφανιστεί από τήν Ελλάδα.Ο γουρλομάτης είναι τό τσιράκι τού Ερντογάν.Τό παλληκάρι από τόν Εβρο δέν τόν δίκασαν Ελληνες δικαστές αλλά ελληνόφωνοι Τούρκοι.Φωτιά καί τσεκούρι στούς Νενέκους τούς Μητσοτάκηδες.
      Γιάννης Λάκων

    42. Ο/Η ως εδώ και μη παρέκει ... το τερματίσατε ΑΛΗΤΕΣ της εξουσίας λέει:

      ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !!!
      Αισθάνομαι, μέσα μου, ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΘΥΜΟ, για όσα συμβαίνουν στην Χώρα μου …
      Αισθάνομαι παντελώς ανασφαλής και απροστάτευτος …
      Υπονομεύεται από τις ίδιες τις Ελληνικά Αρχές το μέλλον της Πατρίδας και όλων των Ελλήνων …
      Εισβάλλουν παράνομα, εσκεμμένα και δόλια μέσα στην Ελληνική Επικράτεια τούρκοι, αγφανοί, πακιστανοί, σομαλοί, αλγερινοί, μαροκινοί, μπαγκλαντεσιανοί, νιγηριανοί, ιρανοί, ιρακινοί και όλες οι φυλές του πλανήτη,
      κι εμείς, οι ΄Ελληνες, “είμαστε υποχρεωμένοι” να τους δεχτούμε και να τους φιλοξενήσουμε, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, επειδή κάποια πολιτικά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ αποφασίζουν για εμάς, ΕΡΗΜΗΝ ημών …
      Πώς ακριβώς έπρεπε, ρε ΓΕΛΟΙΟΙ, να συμπεριφερθεί στον παράνομο εισβολέα ο ΄Ελληνας ;
      Πώς θα αντιμετωπιζόταν από τις τουρκικές αρχές ο τούρκος που θα εμπόδιζε την παράνομη εισβολή ενός ΄Ελληνα στην δική του χώρα ;
      Τί σκοπό έχετε να κάνετε, ρε ΑΘΛΙΟΙ, με όλους αυτούς τους αλλοεθνείς βαρβάρους, που μας κουβαλήσατε, χωρίς να μας ρωτήσετε ;
      ΑΙΣΧΟΣ … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ … ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ … ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …
      ΄Ενα μόνον θα πω : Φυλαχτείτε, κακομοίρηδες (πολιτικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί), από την οργή του υπομονετικού (ΑΚΟΜΗ) ΄Ελληνα … ΄Εφτασε ήδη ο κόμπος στο χτένι και δεν πάει παραπέρα … Πλησιάζει η στιγμή που ο ΄Ελληνας, με δεδομένο το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν τον προστατεύει, να πάρει τον νόμο στα χέρια του … και τότε, να είστε βέβαιοι, θα αρχίσει πρώτα από εσάς που, βάσει των νόμων του Συντάγματος, έχετε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να του εξασφαλίσετε τα αυτονόητα δικαιώματά του (ασφάλεια, διαβίωση, εργασία, ελευθερία, κλπ.) και ΔΕΝ το πράττετε, κατά παράβαση του καθήκοντός σας … Μετά θα αναλάβει να καθαρίσει την Χώρα από -κάθε είδους- παράσιτο (λαθροεισβολείς, αναρχικούς, μισέλληνες) που απεργάζονται μεθοδευμένα την αποσταθεροποίηση και καταστροφή της Χώρας (με εμπρησμούς, βανδαλισμούς, ταραχές).
      -Δώσατε απεριόριστα δικαιώματα στις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ που δρουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και εναντίον των συμφερόντων (εθνικών, οικονομικών, κοινωνικών) της Χώρας,
      -Δώσατε ΜΗ οφειλόμενα δικαιώματα σε λαθροεισβολείς – λαθρεποίκους, που παρασιτούν εντός της Χώρας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών,
      -Αφήσατε ανοχύρωτη και απροστάτευτη την Χώρα, στο έλεος του εχθρού,
      -Ξεπουλάτε την Χώρα στον κάθε τυχάρπαστο εγκληματία (δανειστή, τοκογλύφο, εκβιαστή, απατεώνα, ληστή, βιαστή, δολοφόνο, κατακτητή),
      -Πτωχεύσατε, εξευτελίσατε, ταπεινώσατε, εξαθλιώσατε τον ΄Ελληνα, για να προσφέρετε καλύτερη ζωή στους λαθροεισβολείς που παραβιάζουν κατάφωρα τα σύνορα και τους νόμους της Χώρας …
      Εεεεεεε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ … ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ …
      Στον ξεσηκωμό που θα γίνει -γιατί, μετά βεβαιότητος θα γίνει- ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ …

    43. Να μας γαμησουν χωρίς σάλιο. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κυβέρνηση ανίκανων,υποτακτικών, δειλών και εντολοδόχων. Και πιο γελοίοι εμείς όλοι που καθόμαστε και τους κοιτάμε.
      Ανίκανοι σε όλα, και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η μοιρασιά του Αιγαίου με τους μογγολους.
      Επάξια ο γουρλοματης θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους χειρότερους πρωθυπουργούς της Ελλάδας.

    44. Ένα λογαριασμό για να πληρώσουμε όλοι μαζί την ποινή και τα έξοδα της έφεσης και δικηγόρους .
      Να έχει Δημόσιο η δημοτικό η συνεταιρισμού τηλέφωνο για να επαληθεύσουμε και να δώσουμε ότι μπορούμε .

      1. Πηγαινε ρε κακομοιρε ενα κουτι γαλα και μια τυροπιτα στον γειτονα σου που πειναει και ασε τις μεγαλοψυχιες του ιντερνετ. Μαλακα ε μαλακα. Αντε σκατοφαρα που το εχεις και καμαρι να γραφεις ως ”Ελληνας”. Μαζι με τους αλβανους βουλγαρους και ρουμανους τα ιδια σκατα.

    45. ΟΙ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΕΣ΄΄ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ) , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΄΄ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ΄΄ ΑΛΛΩΣ ΄΄ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ΄΄ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ….

    46. ΟΥΣΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ…..

    47. ΟΙ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΕΣ΄΄ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ) , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΄΄ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ΄΄ ΑΛΛΩΣ ΄΄ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ΄΄ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΓΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ….

    48. Ντροπή στους δικαστές .
      Ντροπή στο Υπουργείο .
      Ντροπή στην ΝΔ .
      Ντροπή στο κράτος μας .

    49. Ντροπή που δεν αθώωσαν τον εθνοφύλακα,πάλι καλά που τιμωρήθηκαν οι λαθραίοι τούρκοι,περίμενα να τους κόψουν επίδομα,να τους βάλουν σε ξενοδοχείο πεντάστερο και να τους φιλήσουν και τα πόδια μην μας πούνε και ρατσιστές

    50. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
      “PREPI NA MATHOUME POU SPOUDASANE, SE PIO DIKASTIRIO IPERETISANE TA PRAKTIKA POLIHRONIAS MEHRI NA PAROUN TO AKSIOMA ISANGELEA/ DIKASTI…!!!!
      I SIMERINI APOFASI DEN INE APO ISANGELEA ITE DIKASTI… EPIDIS INE PARANOMI APOFASI…, KANONIKA EPREPE NA KLISOUN FILAKI TOUS ISBOLIS GIA 3 EBDOMADES, PARALILA NA GINOTAN ELENHOS STIHION TAFTOTIAS, KE MOLIS PERNOUSAN 3 EBDOMADES ,OUTE ORA PARAPANO EPREPE NA TOUS STILOUN PISO STIN TOURKIA ME KOKINI SFRAGIDA HORIS EPISTROFI STIS TAFTOTITES TOUS…!!! KE O KTINOTROFOS EPREPE NA AFETHI ELEFTEROS,AFOU PROTA ME SINODIA ASTINOMIKOU PIGENANE ME TON ISANGELEA SE TOPO KE MEROS POU IHAN SINBI I FASARIES,EKI THA EDIHNE STON ISANGELEA POS AKRIBOS EGINAN OLA ,POU TOUS ANTIKRISE POS TOUS EPIASE ,POS PIASTIKANE STA HERGIA……………. 1 ME 8 …….KANENAS ISANGELEAS ITE DIKASTIS DEN THA TOLMOUSE NA TIMORISI TON 1 … 26 MINES FILAKI…, AFTO KE MONO DIHNI OTI DEN INE OUTE ISANGELIS OUTE DIKIGORI………………. O KTINOTROFOS TIMORITHIKE SAN NA ITAN DOLOFONOS SIRAS………….. NTROPI !!!!!!!!!!!!!

      LIPITERO, I ELLADA ? PRAGMATI DEN EHI DIKEOSINI…………… INE ENAS TSIRKOS POU O KATHE ENAS FORESE STOLI MASKARADON ……………..DISTIHOS……………
      *PROTA SPOUDAZIS EFORIAKI,ISTERA DIKIGOROS, ISTERA SIMBOLEOGRAFOS, ISTERA ISANGELEAS ,KE STO TELOS DIKASTIS……………INE ENAS POLI MAKRIS KE DIKEOS DROMOS, TO MONO POU PREPI NA KANIS GIA NA ISE DIKEOS HORIS EKSERESI, INE, TIMI SEBASMO STIS AKSIES POU SPOUDASES………………

    51. Αυτή είναι η ελλάδα του κούλη. Χαρακτηρίζει απλά υπερδραστήριους τους αφγανούς εμπρηστές δολοφόνους που έκαψαν τη μόρια και τιμωρεί τον έλληνα κτηνοτρόφο που παλεύοντας 1 εναντιών 8, σε ένα μεγάλο mismatch, κατάφερε να τιθασσεύσει 8 παράνομους λαθροεισβολείς μέχρι να έρθει η αστυνομία. Του προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες αλλά αυτός κατάφερε να μην περάσουν παράνομα στη χώρα μας και αντί για ευχαριστώ τον κάθισαν στο σκαμνί και τον καταδίκασαν.

    52. Ντροπή για τους κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι πληρώνονται από εμάς για να υπηρετούν εμάς. Ανλεκαθεν η πληγή αυτού του τόπου ήταν οι δημόσιοι τεμπελχανάδες ανθέληνες υπάληλοι. Φτύστε τους όπου τους βλέπεται.

    53. Ποιος γελειος δικαστικος παιρνει τετοιες αποφασισεις
      Του εχουν βιασει ποτε την ζωη οι σκατοπιθηκοι;

    54. ακομα δεν μας εχουν απαντησει: ποιον πηραν στο τηλεφωνο οι τουρκοι ,γιατι ,και τι ειπαν

    55. Τα μπατσούνια του Μητσοτάκη, γιατί τον έστειλαν να δικαστεί για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου? ρε Μητσοτάκη τρελάθηκες? Στη χώρα κάνουν κουμάντο οι εν δυνάμει πράκτορες της ΜΙΤ και οι τουρκικές μκο, με εργαλείο τον αντιρατσιστικό νόμο. ΥΓ. Θα ψηφίσω αυτόν που θα υποσχεθεί την αλλαγή αυτού του νόμου, αυτόν που μας φόρεσαν φέσι οι παγκοσμιοτές.

    56. Oλοι οι Εθνοφυλακες αμεσα να παραιτηθουν και δωσουν τα οπλα τους σαν διαμαρτυρια

      1. αυτο ακρηβως θελεουν να μεινουν εντελως αοπλοι τον καραβανα τον ελεγχουν τον πολιτη εθνοφυλακα οχι αε που οσονουπο θα τους τα παρουν ετσι και αλλιως

    Comments are closed.