ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ! ΤΟ makeleio.gr ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑ – ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΡΟΥ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    kideia5

    Το «ύστατο χαίρε» λένε αυτήν την ώρα η οικογένειά, οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και όλη η Ελλάδα στον συγκυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

    Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου υποσμηναγού ξεκίνησε στις 10:30, στο Πικέρνι Αρκαδίας, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας.

    Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του γηροκομείου Τρίπολης, καθώς ο Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας είχε ιδιαίτερη ευαισθησία στους ηλικιωμένους.

    Στην εκκλησία υπάρχει αρκετός κόσμος, ενώ εκεί βρίσκονται και τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στείλει οι συγγενείς, οι φίλοι, ο πολιτικός κόσμος, αλλά και η στρατιωτική ηγεσία. Οι παριστάμενοι έξω από τον ιερό ναό φωνάζουν «Αθανάτος» και ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

    Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που έφτασαν στο ναό κρατώντας τη φωτογραφία του παιδιού τους, ενώ συγκλόνισε ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Τουρούτσικας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον πόνο, όταν έφτασε το φέρετρο, φωνάζοντας «παιδί μου».

    Το παρών δίνουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδεύεται από τον πρώην Υπουργό Άμυνας, Βαγγέλη Αποστολάκη. «Παρών» στην εξόδιο ακολουθία και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς αλλά και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

    Χθες οι γονείς του άτυχου υποσμηναγού κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σορό του παιδιού τους, ευρισκόμενοι μπροστά σε άλλη μια ακόμη τραγική παράμετρο μετά το χαμό του. Λόγω του επώδυνου της διαδικασίας, ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας αρνήθηκε να παραστεί, κρατώντας ως τελευταία εικόνα του γιου του αυτή της περασμένης Κυριακής, λίγες ώρες πριν την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους.

    Το makeleio.gr βρίσκεται στην κηδεία του λεβέντη μας. Δείτε αποκλειστικές φωτο:

    kideia5 kideia4 kideia3 kideia2 kideia1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο Αγιος Ραφαηλ μας ενημερωσε οτι ο πιλοτος του φαντομ επαθε δυνατη θρομβωση, ειχε κανει ολα τα εμβολαια για τον covid19, για αυτο εγινε το μοιραιο. Θά πεσουν πολλα αεροσκαφη στο μελλον, παρα πολλα στον πλανητη. Θα πεθανει πολυς κοσμος που εχει κανει τα εμβολαια covid19, θα παιξει καταλυτικό ρολο το 5G της κινητης τηλεφωνιας. ΔΥΝΑΜΗ

    2. ρε βλακα τα αεροπλανα κολανε γιατι τουσ πινουν το αιμα στην εκπεδευση.
      ουτε σαπακια, ουτε εμβολια,ουτε ασυντηρητα.
      οτι ασυντηρητο απλα δεν πεταει!!!
      ΑΘΑΝΑΤΟΙ

      1. Ουτε εμβολια;;;;;;;ουτε εμβολια;;;;;;;;;;;;;ελα Χριστε και Παναγια!!!!!γιατι επειδη ηταν πιλοτοι;;;;;;;;;;;στους πιλοτους μαχητικων δεν συμβαινει ξαφνικιτιδα δηλαδη;;;μονο σε πιλοτους επιβατικων;;;;μονο ποδοσφαιριστες σε γηπεδα,σε οδηγους σε λεωφορεια,σε παιδια σε σχολειο;;;;;;;;δεν λεω οτι απαραιτητα σκοτωθηκαν απο αυτο,αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.εχω πολλους συγγενεις που εχουν προβλημα υγειας μετα απο το θρομβολιο,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΡΙΜΑ.

    3. Μην κλαίς γιατί κάτι που τελείωσε ένδοξα.
      Χαμογέλα επειδή συνέβη έτσι.

    4. ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ φωναζε ο χαροκαμμενος πατερας…ποσο σε νοιωθω κ κλαιω..μια ζωη θα το φωναζει το παιδι του..ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ..

    5. Καλη αναπαυση στην ψυχη του παιδιου.ειναι μεγαλο κριμα αν ευθυνεται το εμβολιο,αν του δημιουργησε ξαφνικο προβλημα υγειας και εχασε τον ελεγχο του αεροπλανου.οσον αφορα τα “αθανατος” “ηρωας” κ.λ.π εχω να πω πως ο θανατος του ατυχου Μαριου δεν διαφερει απο τον θανατο ενος ενοπλου με στρατιωτικο τζιπ,η ενος αστυνομικου με μηχανη εξω απο τη βουλη απο τον οδηγο της μπακογιαννη.γι αυτους δεν εχει “αθανατος”;;;;;εκεινοι δηλαδη ηταν σκουπιδια γιατι δεν πεταγαν με μαχητικο;;;εκεινοι δηλαδη ηταν υπανθρωποι;;;ολοι ισιοι ανθρωποι ειναι απεναντι Στον Θεο.θεος να τους συγχωρεσει ολους!!!!

      1. Σωστότατος ο φίλος Γιώργος. Αφήστε την δήθεν κλάψα όλοι εσείς εδώ μέσα σαν οι “κουμπαρες”, γιατί είναι ψεύτικη, “ιντερνετικη” και το ξέρετε πολύ καλά. Είναι απλά ένας νέος άνθρωπος που κηδευεται και αυτό είναι λυπηρό όντως.. Συλλυπητήρια. Δεν είναι ήρωας όμως, ηρωες είναι άλλοι, και είναι εκεί έξω.

    6. Δυστυχώς λυπάμαι πολύ όπως και όλος ο ελληνικός λαός που δεν έγινε δημόσια δαπάνη η κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου. Που ήταν και ολυμπιονίκης.

    7. Αθάνατα τα παλλικαρια μας. Μητσοτάκης Τσιπρας Σακελαροπουλου αμαυρωσαν την εξοδιο ακολουθία με την βδελυρη παρουσία τους και πολλά αρνητικά σχόλια εναντίον τους. Δοσιλογοι προδότες και εθνικοί μειοδοτες δεν έχουν καμία δουλειά ανάμεσα στον απλό λαό, είναι ξένο σώμα πλέον για όλους τους Έλληνες.

    8. Συλλυπητήριά στις οικογένειες του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος μαζί με τον Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, θυσιάστηκαν για την Πατρίδα!

      Ο Στάθης και ο Μάριος είναι παιδιά όλων μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειές τους.

      Αθάνατοι!

    9. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης & Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

    10. Δεν εχω αλλα λογια! Κλαιω με μαυρο δακρυ για τα παληκαρια! Ευτυχως ακομα υπαρχουν Ελληνες για τη Πατριδα!

      1. Τα δάκρυα που χύνονται για κάποιον άλλο, δεν είναι σημάδι αδυναμίας.
        Είναι σημάδι καθαρής καρδιάς.

    11. Τα λογια ειναι φτωχα για να περιγραψει κανεις σαν Ελληνας την οδυνη του για τον αδικο χαμο αυτων των παληκαριων!!! Ο θεος να δινει δυναμη και κουραγιο σ’ αυτους τους χαροκαμενους γονεις!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

    12. ΠΑΡΩΝ! και ο Μιχάλης την κατάλληλη στιγμή. ΖΕΙ! Το ξέρουμε πολύ καλά όλοι. Ουδείς δεν θα απουσιάσει. Κουράγιο στους γονείς του.

    Comments are closed.