ΑΗΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mits_-1024x665_0

    Υπάρχουν και λύσεις!
    Αρκεί κάποιος να τις επιδιώκει και να μην μισεί την εκκλησία και την Ορθοδοξία.
    Δείτε τι κάνουν στην Γεωργία πολιτικοί και οι ηγέτες της εκκλησίας.
    Δεν απαγορεύουν τις λειτουργίες.
    Βρίσκουν απλά τρόπους έξυπνους. Βρίσκουν λύσεις.

    Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει όλες τις εκφάνσεις της ζωής των ανθρώπων. Η θρησκευτική λατρεία δε θα μπορούσε να μείνει και αυτή ανεπηρέαστη.

    GEORGIA  (1)

    GEORGIA  (2)

    GEORGIA  (3)

    GEORGIA  (4)

    GEORGIA  (5)

    GEORGIA  (6)

    GEORGIA  (7)

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο που βρήκαν σε εκκλησία της Γεωργίας να τελέσουν τη Θεία Λειτουργία εν μέσω κορωνοϊού.

    Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την Κυριακή 5 Απριλίου και απεικονίζει τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

    O αξιότιμος πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος το είδαν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Ελλάδα, η πιο βολική και κατάλληλη χώρα για παγκόσμια πειραματα

    2. ιερωνυμος η ντροπή των ρασοφόρων αυτος κι τα τσιράκια του

    3. Ντροπή στον κ. Ιερώνυμο! Δεν βλέπει τι γίνεται στα άλλα Ορθόδοξα κράτη που έχουν ανοικτές τις Εκκλησίες; Δηλαδή στα σούπερ μάρκετ, στα ταχυδρομεία, στα φαρμακεία, στα λεωφορεία, στο μετρό , δεν κινδυνεύουμε; Μόνο οι Εκκλησίες είναι το πρόβλημα; Ο κ. Ιερώνυμος απεδείχθη , περίτρανα, κατώτερος των περιστάσεων!
      Ο Θεός να τον τιμωρήσει παραδειγματικά!

      1. αυτος εντολές παίρνει φιλε δε κάνει ότι θέλει !! αν δε κανει οτι του λενε τα αφεντικα του τσαο μασα γκεγκε ???

    4. Αντί να είστε περήφανοι που στην Ελλάδα και την Κύπρο, η μασωνια είναι πρώτη παγκοσμίως και καταφερε να κλείσουν οι ναοί, να πάρει με το μέρος της όλους του ιερεις με λίγες εξαιρέσεις, πράγμα που δεν κατάφεραν τόσες χώρες ορθοδοξες, όπως Γεωργία, Βουλγαρία. Σερβία, Ρωσία, κάθεστε και μυζεριαζετε για αυτήν πρωτοφανή παγκόσμια πρώτη επιτυχία. Η Ελλάδα σε έναν τουλάχιστον τομέα έχει παγκόσμιες επιτυχίες και εσείς αντί να κάθεστε σπίτι να πανηγύριζετε κλαίτε την μοίρα σας…
      Χα χάχα όσοι ψαρωσατε με το αστείο δε φταίω εγώ…
      Δυστυχώς ακόμη μια φορά αποτελούμε αρνητικο παράδειγμα γιατί πάει να μας κυριεύσει το σκότος… Οι ευθύνες του καθενός από εμάς πολλές γιατί ο Θεός επέτρεψε σε εμάς αυτή τη δοκιμασία γιατί μάλλον παρεκκλιναμε από την πορεία μας περισσότερο από τους άλλους λαούς… Καιρός για επιστροφή στην Αγία Τριάδα, γιατί αλλιώς μας περιμένει το σκοτάδι, ο εγκλεισμός και ότι αυτά φέρνουν μαζί τους…

    5. Να δείτε ότι όταν αρχίσει το ραμαζάνι,θα επιστρέψει την λειτουργία των Ναών. Τό κάνουν μπροστά στα μούτρα σου, για να σού δείξουν ότι περνάει τό δικό τους,. Μήν περιμένετε κάτι καλύτερο ,όταν δάσκαλοι για τους επόμενους νομοθέτες είναι τύποι σαν τον BENNY

    6. Ο χαλβάς με τα κεφαλαία και με τα πολλά ονόματα δεν κατάλαβε ότι δεν τον διαβάζει κανείς .
      Δεν είναι δυνατόν στους 10 οι 5 να είναι μαλάκες .
      Άρα ο ίδιος τα γράφει ο ίδιος τα διαβάζει .
      Η πλάκα είναι ότι νομίζει ότι είναι λογοτέχνης ο τρουβάς .

    7. Αν αυτοκτονήσουν αυτοί που ψήφισαν ΝΔ στις 7 Ιουλίου 2019 όπως επίσης και Βελοουλο, τότε ξεκινάμε την συζήτηση. Μέχρι τότε καθίστε να παλεύετε με τα πληκτρολογισ.

    8. Η πίστη υπό διωγμό από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας και τις πλούσιες ελίτ. Μετά την σταύρωση θα έρθει η ανάσταση αδέρφια. Καλό Πάσχα.

    9. Ρε σεις αν είχαμε τσίπρα δεν θα υπήρχε περίπτωση να γινόντουσαν τελετές..Ξυπνάτε λίγο..(Άγγελε από Μιλάνο που είσαι βολεμενο μου αγόρι;)

      1. Μην τον μελετάς και έχουμε ησυχάσει από τον τρελο

    10. Μπράβο μπράβο μπράβο στους ιερείς μας και στους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την χώρα. Εκτός από την αρχιεπισκοπη Αθηνών, όλες οι ενορίες σε όλη την χώρα παράσχουν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες σε φτωχους ανθρώπους και πολύτεκνες οικογένειες. Πάνε την βοήθεια εθελοντές στα σπίτια των ανθρώπων. Οι λιγοι άθεοι και τα συριζοπουλα που έχουν αναδειχθεί σε πολέμιους της εκκλησίας για λόγους που ούτε αυτοί δεν ξέρουν, άφαντοι. Δεν βοηθούν δεν στηρίζουν και παντελονιασαν τα εκατομμύρια που πήρε το κόμμα τους μέχρι ευρώ. Και έχουν τα θράσος αυτοι οι κομπλεξικοί μισανθρωποι να μας κάνουν μαθήματα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγύης.. Που είσαι αθεε συριζαιε, που είναι η αλληλεγγύη σου προς τους ευπαθείς και τους φτωχούς? Ε αθεε συριζαιε, ο κόσμος πεινάει, που είσαι κρυμμένος? Γιατί δεν βοηθάς τους φτωχούς?? Να αφαιρεθεί η κηδεμονία παιδιών από κάθε συριζαιο και άθεο, ποτίζουν με μίσος και κακία τις ψυχές των παιδιών. Δεν έχουν σταθεί σε κανένα φτωχό. Μόνο ανακοινώσεις ως συνήθως υπέρ των μεταναστών και αυτό γιατί παίρνουν λεφτά από μκο. Κακοι άνθρωποι, μίσος κακία διχασμός.

    11. Ε ΒΕΒΑΙΑ….
      ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ….ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ?
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…

    12. ΜΑ Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜ@ΓΙΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΛΑΘΡΟΟΥΓΚΑΝΩΝ ΟΡΚ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ

    13. Στις τράπεζες που γίνεται της π@υτανας ο ένας πάνω στον άλλον, δεν μεταδίδεται ο ιός? Στα σούπερ μάρκετ, ούτε εκεί? Στις εταιρείες κουριερ που τα παιδιά δουλεύουν ο ένας διπκαστον άλλον ούτε εκεί μεταδίδεται ο κορονοιος, μόνο στις εκκλησίες μεταδίδεται? Για αυτό και πρέπει να τους κλείσουμε εμείς ο λαός μέσα στα σπίτια τους όπως είχαμε κλείσει τους συριζαιους στο Σκοπιανό που τους είχαμε βάλει σε καραντίνα. Παιδιά μετά από αυτό που έκαναν και την κατάσταση στην οικονομία που θα είναι όπως όλα δείχνουν εφιαλτικά, δεν μιλάμε πλέον για….. παράταση στην πληρωμή δανείων αλλά για σβήσιμο όλων των δανειων όπως έγινε με τους Γερμανούς το 54 που τους έσβησαν όλα τα χρέη. Φέρτε φαντ να μας πάρουν την γη και θα δούμε ποιος θα μπει σε καραντίνα.!!

    14. Οταν εχεις αρχηγους κρατους και εκλησιας με ποδιτσες τι ακριβως περιμενετε?
      Οι εντολες τους ειναι σαφεις……διαλυστε την ορθοδοξια.
      Ειναι η μοναδικη θρησκεια εχθρος τους αφου ειναι σατανιστες το αντιθετο δηλαδη του χριστιανισμου.
      Εσεις τους επιλεγετε κοθωνια εσεις τους ανεχεστε μην το ξεχνατε.

    15. Τι να συγκρινουμε.Την αξιοπρεπεια αυτων των ανθρωπων με την δικη μας?Πηγαινουμε στην εκκλησια σαν κλαρινογαμπροι.Οι ελληνιδες με βραδυνες τουαλετες λες και ειναι μπουζουκια.Ακους ενα ζζζ ολη την ωρα απο ολους αυτους που νομιζουν οτι ο ναος ειναι χωρος διασκεδασης.Εχει χαθει η κατανυξη,το μυστηριο.Η ελληνικη ορθοδοξη εκκλησια δεν εχει πλεον ψυχη.Εχει χωθει στα βαθη της γκλαμουριας και της ψευτομαγκιας του νεοελληνα.Δεσποταδες με μερσεντες που αδερφιζουν,παπαδες που κοιτουν μονο την παρτη τους,αρχιεπισκοπος που πασχει απο αλληθωρισμο και νομιζει οτι βρεχει ενω τον φτυνουν.Ενα μεγαλο μπραβο στους ορθοδοξους γεωργιανους και την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ορθοδοξη κουλτουρα τους..

      1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΘΕΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΠΟ#ΣΤΗΔΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

        1. Ποιοι άθεοι, μόνο στο διαδίκτυο υπάρχουν. Το θέμα είναι η κυβέρνηση και η μ@λακια που λέει πως ο ιός μεταδίδεται στην εκκλησία αλλά στις τράπεζες κανένα πρόβλημα! Αυτο να μην το ξεχάσουμε ποτέ. Και μόλις περάσει η πανδημία να τους εξηγήσουμε πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος. Ούτε ένας στις τράπεζες για πληρωμή δανείων και οργάνωση.

        1. Ααααααααχ πολυ κοντά σου. Πολύ μαζί σου. Αααα ααααχ

    16. ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΗΣ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
      Η ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..

      1. Ναι εε; για αυτό στην ρωσια βρεθηκαν 18 παπαδες θετικοι στον ιο,αυτο μπορεις να μας το εξηγήσεις;

        1. Ο/Η και αν η πραγματικοτητα μας διαψεύδει... τόσο το χειρότερο γι αυτή! λέει:

          πιστευεις ακομα ό,τι λενε τα δυτικα μμε σύντροφε;

    17. ΤΟ ΕΙΔΑΝ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

    18. Τι προσπαθεις να αποδειξεις πες μας καλυτερα , δεν υπαρχει κρατος εδω μαριονετες ειναι , αν αποφασισει να βγει εξω ο λαος ουτε τα ελικοπτερα δεν προκειται να τυους σωσουν και αυτους και τα μπατσοτσογλανια τους

    19. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ
      ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ OPEN ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΡΑ ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ
      ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .
      ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ

    20. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣΣΟΝΟ ΑΘΕΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ……ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΒΡΕΙΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ…………..

    21. “”” Βρίσκουν απλά τρόπους έξυπνους. Βρίσκουν λύσεις. “””” αυτα ta προτερηματα που κολλανε στην ελληνικοτητα???? δυστηχως η ελλας ειναι χαμενη απο χερι….. ολα τα αλλα ειναι ιστορια…………………

    22. εχουν και εκει “επενδυτες” μουσουλμανους που ειναι πιο φιλελευθεροι απο τους ελληνομουσουλμανο επενδυτες και δεν τους πειραζουν τα χριστιανικα ηθη και εθιμα??

    Comments are closed.