ΑΗΔΙΑ ΜΕGAΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ! ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚIΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ! ΣΟΚ ΑΠΟ «ΤΣΑΤΣΟ-ΠΟΥΛΟ»: «ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»! ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ: «ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tatsopoulos

    Ο Νεοδημοκράτης Πέτρος Τατσόπουλος: “1.000 χρόνια εκκλησία, 500 τέμενος, 85 μουσείο. Δεν μπορούμε να την ιδιοποιούμαστε.

    Για την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής, Γιώργος Φίλης και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

    Σύμφωνα με τον κ. Φίλη δεν πρόκειται για ελληνοτουρκική διαφορά, αλλά το ζήτημα τίθεται σε τρία επίπεδα. Είναι αρχικά ένα πρόβλημα παγκόσμιο που θίγει την έννοια της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ακόμα, αφορά τον χριστιανισμό, όπου ο Ερντογάν προσπαθεί να φέρει έναν πόλεμο πολιτισμών, αλλά κυρίως πρόκειται για ένα χτύπημα κατά της ρωμιοσύνης και του πολιτισμού των Ελλήνων.

    Η αντιμετώπιση του ζητήματος πρέπει να γίνει σε τρία επίπεδα. Κατ’ αρχάς σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου η UNESCO πρέπει να βγάλει «κόκκινη» κάρτα και να βγάλει την Αγία Σοφία από τη λίστα της ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, δεύτερον να συνεγείρουμε τη χριστιανοσύνη. Ως αντίποινα στην Τουρκία, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη πράξη που μπορεί αν γίνει από την πλευρά της Ελλάδας, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Φίλη, κάτι τέτοιο δε συνάδει με τον πολιτισμό των Ελλήνων.

    Από την πλευρά του ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε πως η κίνηση αυτή είναι μια στροφή του Ερντογάν που έχει προαναγγελθεί εδώ και πολλά χρόνια, για την οποία ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθούσε να βρει τη «χρυσή» ευκαιρία γνωρίζοντας τις συνέπειες.

    Αναφέρθηκε στην στρατηγική του Ερντογάν να καταδεικνύει τα αρνητικά στοιχεία του κεμαλισμού, αλλά και στη δήλωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος μίλησε για εργαλειοποίηση της θρησκείας για πολιτικά οφέλη.

    «Η κίνηση αυτή της Τουρκίας δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο του τουρκικού λαού», σημείωσε ο κ. Φίλης, καθώς, όπως είπε, «υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πως αυτό το ζήτημα δε συνάδει με τα συμφέροντα της χώρας, ωστόσο δεν έχουν την έξοδο να εκφράσουν αυτή την άποψη».

    Για τα επόμενα βήματα του Ερντογάν, υποστήριξε πως όσο θα πλησιάζουμε προς το 2023, ο Τούρκος πρόεδρος θα προσπαθήσει να αποδομήσει πλήρως τον Κεμάλ, ενώ εξέφρασε την άποψη πως δε θα εκπλαγεί αν μεταφέρει και την πρωτεύουσα της χώρας στην Κωνσταντινούπολη.

    «Θα είναι τραγικό λάθος να το αντιμετωπίσουμε ως διμερές», υποστήριξε ο κ. Τατσόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως κάθε ηγέτης – νταής τρέφεται από την πολιτική του κατευνασμού, έτσι και ο Ερντογάν θα ήθελε το ζήτημα να μείνει ως μια ελληνοτουρκική διαφορά. Δεν είναι όμως ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τις δύο χώρες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Στην εκπομπή της Παρασκευής 13/2 για τον κορονοιό, ο Στραβελάκης εμφάνισε τον εξαφανισμένο πολιτικά ΣΟΡΟΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ να μας πει για τον κορονοιό ;;; Ως τι ;;;; Ως ειδικός επιδημιολόγος;;; ΕΛΕΟΣ !!! Εντάξει, είπαμε ότι έχει ….. την μισή Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο έγινε και επιδημιολόγος !!!
      Ομοίως μόλις προέκυψε θέμα Θείας Κοινωνίας πάλι εμφανίστηκε να καταθέσει την ΑΘΕΗ άποψή του. Αγώνας μεγάλος να επιδείξει την ΑΘΕΊΑ του (όχι βέβαια στον ΣΚΑΙ αλλά στο ACTION 24). Πάλι διεκδίκησε τα πρωτεία στον πόλεμο υπέρ της αθεΐας.
      Τώρα με την Αγιά Σοφιά πάλι πρωτοστατεί στο MEGA να διεκδικήσει τα προς το ζειν.
      Η λύσσα του δείχνει από που παίρνει επίδομα!!!$$$!!!! Πείτε του ότι όσο και να χτυπηθεί το ΤΟΥΡΚΟΣΟΡΟΣΥΣΤΗΜΑ του Κούλη, τα πολιτικά σκουπίδια τελείωσαν!!! Μπορεί να προσπάθησε να λανσαριστεί ως ο «γ@μάρχης πασών των Αθηνών» αλλά μας τα έχει κάνει τούμπανα!

    2. αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί και όχι η Τουρκία!!

    3. Και πιο επικινδυνος εχθρος βρισκεται εντος των πυλων…

    4. Εγω κ.Τατσοπουλε τη δευτερη ευκαιρια ζωης που μου εδωσε ο Ιησους Χριστος προσπαθω νυχτα-μερα να τον ευχαριστησω, εσυ γιατι τη καις?
      Προσωπικα πιστευω οτι δε εισαι κακος ανθρωπος, για ηλιθιο σε κοβω παρολη τη μορφωση σου,να σε φωτισει ο Θεος.

    5. ο ανθρωπος δηλωνει ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ κατα συνεπεια,Γ’ΑΥΤΟΝ δεν υπαρχει προβλημα.Το προβλημα ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΗΣΑΣ τον συγκεκριμενον, ΧΑΝΝΟΣ.

    6. Αν και η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν πολυεθνική, το βασικό έθνος ήταν το Ρωμαίικο, δηλαδή οι Έλληνες Ρωμαίοι ή αλλιώς Ρωμιοί! Η Αγία Σοφία επομένως ανήκει στο κυρίως έθνος που έτσι κι αλλιώς είχε σχεδιαστεί από δύο Έλληνες Ρωμιούς αρχιτέκτονες! Τα ίδια με τον Τσατσόϊ έλεγε και ο σκουρόχρωμος αφρικανέρ, ο Σαραντάκος!

      1. Και το πιο βασικό είναι ότι η Αγία Σοφιά είναι χτισμένη από τα βεβυλωμενα μάρμαρα του ναού της Εφέσσου που ήταν ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.

    7. Την επισημη θεση της Νεας Δημοκρατιας εκφραζει…πολυ πιθανον να ανελιχθει μεσα στην μεγαλη παραταξη μετα απο αυτες τις δηλωσεις…Αν θελεις να ανελιχθεις μεσα στην Νεα Δημοκρατια πρεπει να εισαι πουστης,μασωνος,χριστιανος απ εξω σατανιστης απο μεσα,κλεφτης,“πρωην“ κνιτης,απατεωνας,παιδεραστης η ενας συνδυασμος ολων αυτων.

    8. Το προβλημα δεν ειναι αυτα που λεει. Το προβλημα ειναι οτι ηταν υποψηφιος με τη νεα δημοκρατια. Κανουν τους αριστερους και ειναι υποψηφιοι με την δεξια! Ειναι κατα του …κεφαλαιου και αρθρογραφουν και αυτος και η ακριτα και τόσοι αλλοι … αριστεροι στα νεα του Μαρινακη! Βριζουν την θρησκεια και την ορθοδοξια και το …κεφαλαιο αλλα ποτε τους καναλαρχες! Που αυτοι και αν ειναι κεφαλαιο! Ρε τατσοπουλε, ξεσηκωθηκαν αμερικανοι και ρωσοι για την αγια σοφια και εσυ δεν εχεις προβλημα; ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ!

      1. Ποιός μιλάει για έθνος και ιθαγένεια θετικά; Η νδ;;; Αυτή μίλησε γι’ αυτά, για να πει ότι θα τα πατάξει 🤬, χίλιες φορές βλάκα…

    9. Άλλη μια επιλογή του Μητσοτάκη. Τυχαίο; Α,χα,χα,χα!!

    10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
      ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
      ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ Η’ ΤΕΛΟΣ

    11. Αυτούς τους γελοίους του ΕΛΙΑΜΕΠ μαζεύει ο ΚυριαΚΟΥΛΗΣ που γύριζαν ντοκιμαντέρ και μας έλεγαν ότι οι οθωμανοί μας διδάξαν πολιτισμό και έφτιαξαν την Ελλάδα και κακώς τους διώξαμε… και πολλά άλλα.
      Κάτι τέτοιοι τύποι μαζί με κάτι ΡΟΖΑΚΗΔΕΣ πάνε από το ένα ανθελληνικό συνονθύλευμα-απόκομμα στο άλλο και το ανθελληνικό σύστημα φροντίζει να τους έχει πάντα στην επιφάνεια για να μας λένε την “άποψη τους” στα αργυρώνητα κανάλια της διαπλοκής..

      Αυτός ο κύριος πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια και να απελαθεί στην Τουρκιά.. το ίδιο και στον ΚΟΥΛΗ που τον έχει στο απόκομμα του..

      1. Άμα διάβαζεις τέτοια που να σου κάνει κου
        κου.Παει το χασες!

    12. Μπράβο Κυριάκο, πέτυχες απόλυτα με τον αριστερό φελλό που μάζεψες στη ΝΔ.

      1. γιατί πέτυχε εκεί που έπρεπε και θα τον μεμφθούμε γι’ αυτό…

        1. Ακομα κι ο ιδιος ο Τατσοπουλος θα ντρεπονταν να το πει αυτο.
          Να “σαι καλα ρε φιλε, γελασαμε παλι.

    13. Ναι ίδιος με τον Φύρερ είναι ο Ερντογάν. Είναι και αυτός Άριος, δεν είναι μογγόλος. Νοιάζεται για το καλό της Λευκής Φυλής και όχι του Ισλάμ. Επίσης δεν έχει τελειώσει Ισλαμικό Λύκειο και στα Πανεπιστήμια της Τουρκίας διδάσκει Αρχαία Ελληνικά όπως εδιδάσκοντω οι Αξιωματικοί των SS στον Πύργο του Wewelsburg.

    14. Εσυ κάθεσαι εκει και το πουλί σου το βλέπεις
      μόνο στη τουαλέτα.Δεν είμαστε το ίδιο.
      Κάνε κάτι να μου ανεβάσεις τη λίμπιντο.
      Βρες ένα θέμα γράψε ένα κ@υλιαρικο σχόλιο
      κι άσε τους ειδικούς να το παίζουν μόνοι τους
      παίρνοντας ψυχοφαρμακα.Αληθεια κατά τη
      διάρκεια της δουλειάς οσο στοκος και να
      είσαι δε θα σου τον σηκωνε η ιδέα ότι ένα
      ζεστό στόμα και μια καυτή γλώσσα σου τον γλείφει?Η αυτό θίγει την ανδρική αξιοπρέπεια σου και θεωρείς κάποιος που
      έχει την όρεξη να κ@υλωσει με μια τέτοια
      ιδέα χρήζει ψυχιατρικής αντιμετώπισης?
      Μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Για ψαξτο
      λίγο γλυκέ μου όποιος κι αν είσαι.Ο ίδιος με
      το χτεσινό η αλλος.It doesn`t matter.
      For me its the same.

    15. Στην Ελλάδα επιπλέουν οι φελλοί.
      Ο συγκεκριμένος Σούπερ-φελλός, εκτός πού δεν ξέρει σε ποιό κόμμα ανήκει, κάθε τόσο πετάει και μια μπαρούφα , που πάντοτε έχει διάσταση ύβρεως: είτε για Εθνικά, είτε για Κοινωνικά, είτε για Θρησκευτικά-Θεολογικά θέματα.

      Είναι αυτός που ….. τη μισή Αθήνα;
      Πόσο βλήμα μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;;;;

      Βλαμμένος, με βλάβη σοβαρή…..

    16. Το πιο καλο του Τατσο ηταν καπου στο 2012 που τον ειχε καλεσμενο ο Ευαγγελατος τοτε στον ΣΚΑΪ μαζι με τον Η.Παναγιωταρο της ΧΑ,και ο Παναγιωταρος τον κουρδιζε συνεχεια λεγοντας του “κυριε Τσατσοπουλε”.

    17. Με τόσα σοβαρά σχολια ξεκ@υλωσα τελείως.
      Αν ακούσω κι αυτό έληξα!

    Comments are closed.