ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΙ!!! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΧΕΔΟΝ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

    Κοινοποίηση:
    nd-skai

    Μια δημοσκόπηση, η οποία είναι ερώτημα υπό ποιες συνθήκες έγινε, αν έγινε στην Ελλάδα ή μια άλλη χώρα, παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

    Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που φέρει την υπογραφή της PULSE, το 68% των πολιτών θέλει να συνεχιστεί το lockdown στην χώρα για αρκετό καιρό ακόμα ή επ’ αοριστον (!).

    Κατόπιν αυτού του ποσοστού, το γεγονός ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 15%, είναι μια «μικρή» λεπτομέρεια, ορισμένα άλλα στοιχεία δε της δημοσκόπησης που προκαλεί ευφορία, είναι τα εξής: Το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης θετικά στην υπόθεση του παιδόφιλου Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ οριακά το 51% τις κρίνει αρνητικά, δηλαδή το 51% θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση που διόρισε τον Λιγνάδη διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και εν συνεχεία τον κάλυπτε για 10 ημέρες.

    Το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του 25% που θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα.

    Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή; Σε ποσοστό 38% θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, το 23% ΣΥΡΙΖΑ, το 7,5% Κίνημα Αλλαγής, το 6% ΚΚΕ, το 4,5% Ελληνική Λύση, το 3% ΜέΡΑ 25.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΣΚΑΙ= Κοσιώνη, Κοσιώνη = Μπακογιάννης, Μπακογιάννης = Μητσοτάκης, Μητσοτάκης = ΝΔ, ΝΔ = Κυβέρνηση.

    2. Και όμως. Ναι. 7 στους 10 θέλουν παράταση του λοκντάουν γιατί οι λογικοί άνθρωποι βάζουν πρώτα την υγεία και μετά την τσέπη.

      1. Και συ δηλαδη που υποστηριζεις το κλεισιμο θελεις οπωσδηποτε το κρατος πατερουλη να σε προστατευσει, δεν μπορεις να μαντρωθεις απο μονος σου???.
        Δηλαδη πρεπει να ειναι ολα ερημα για να νοιωθεις εσυ ασφαλης????
        Αντε εγκεφαλε….τα εκαψες τα κυτταρα!!!

    3. αυτα που τους συμφερει δηλαδη μην βλεπετε τσ σαπιοκαναλα δεν μαθατε ακομη οτι λενε αυτα που θελουν να ξερετε ποση χαζομαρα πιααααααααα

    4. Γεια σας και αντίο σας!! Ρε τραβάτε να πιείτε κάνα καπουτσίνο. Παπατζηδες ε παπατζηδες.

    5. Και τον Τσιπρα στην προηγούμενη κυβέρνηση τον έδειχναν πάντα καταλληλοτερο οι δημοσκοπησεις και δες που είναι τώρα.

      Μονο με νοθεία παίρνει τις επόμενες εκλογές ο Κουλης

      Όσο για το Σκάι….για ισοπέδωση είναι. Ο γκεμπελς μπροστά τους ήταν γατάκι.

    6. Πράγματι φίλε Στέφανε,αυτοί αποτελούν ντροπή για τη μαχόμενη δημοσιογραφία.Παρουσιάζουν και το Μητσοτάκη καταλληλότερο πρωθυπουργό με 44%.Αρπάζει πολλά εκατομμύρια ευρώ το κανάλι.

    7. ΟΙ ΣΚΑΙΤΑΤΟΨΕΥΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ, ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    8. Επίσης ο δημοσκοπος είπε ότι το μόνο κόμμα δεξιότερα της ΝΔ που έχει πιθανότητες εισόδου στη Βουλή βάσει αυθόρμητων απαντήσεων είναι ο συνασπισμός Φαηλου Κρανιδιώτη με Τζημερο!!!!?
      Αυτά…….

    9. Αν ειναι αληθινα αυτα τα στοιχεια δειχνουν, οτι οι ψηφοφοροι δεν βαζουν μυαλο οτι και να παθουν!!!!!! Προτιμουν τους ιδιους που χρεοκωπησαν την χωρα, που την γεμισαν λαθροισλαμιστες, που ξεπουλησαν την Μακεδονια, που τους πετσοκοψαν τους μισθους και τις συντσξεις, που αφηνουν τους Τουρκους να καταπατουν κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας στο Αιγαιο σφυριζοντας αδιαφορα κλπ κλπ !!!!!! Οταν ελθει η ωρα των εκλογων, ξαναψηφιστε τους, γιδοπροβατα αμετανοητα!!!!!!! Κατα την σαλα και τα επιπλα, κατα τον λαο και οι κυβερνητες του!!!!!!

    10. 7,5 είναι άλλο κόμμα και είναι η βάση του ΗΛΙΑ και των Ελλήνων αλλά ντρέπονται να το πουν.
      Όσο για το 4.5 του Μπελόπουλου με το φάρμακο για τη φαλάκρα μάλλον για 0.4 ήθελαν να δώσουν αλλά……δημοκρατία στην ενημέρωση.

    11. Εαν ητανε τηλ. εχουν βασεις δεδομενων 95% γνωριζουν τη απαντηση και αναλογα περνουν τηλ. δεν ειναι τυχαια τα τηλεφωνα που περνουν.
      Τελος παντων οτι και να ειναι… κανενας δεν θελει lockdown εκτος απο τους δημοσιους υπαλληλους.

    12. Μα οι 7 στους 10 είναι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι !!

      1. Κανας Εισαγγελεας??

    Comments are closed.