“ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙΣΤΡΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ – “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    12

    Η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου τελείωσε πριν από λίγο και βγαίνοντας από την αίθουσα ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας μίλησε για τα όσα έγιναν μέσα στο δικαστήριο.

    “Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Περιέγραψε τα όσα βίωσε. Χαρακτηριστικό ήταν το ότι πραγματικά ζήτησε βοήθεια από τον Θεό γιατί δεν περίμενε ότι θα ζούσε. Ότι όλοι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι από αυτό που της είχε συμβεί και λάμβανε αυτό τον φόβο.

    Προσπάθησε να εξιστορήσει πραγματικά τα πάντα στο δικαστήριο. Είπε ότι 5-7 εκατοστά της έριξε πάνω από ένα λίτρο καυστικού οξύ. Οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι. Ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ότι πήρε πρώτες βοήθειες από φαρμακείο και αυτό την έσωσε.

    Αναφέρθηκε ότι ούτε η κατηγορούμενη, ούτε κάποιος από το περιβάλλον της δεν την πλησίασε για μια τυπική συγγνώμη. Σήμερα η κατηγορούμενη ήρθε στο δικαστήριο, και αν μου επιτρέπετε, ήταν μια ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημά της ήταν να είναι το μαλλί στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια.

    Όταν έκανα την ερώτηση αν της ζήτησε συγγνώμη ή είπε μια κουβέντα. Εκείνη την ώρα η Ιωάννα γύρισε στην κατηγορουμένη και είπε “τίποτα δεν έχει πει”. Κάτι προσπάθησε να πει και εκείνη την ώρα έγινε το επεισόδιο. Έδειξε αδιαφορία και αυτό τους εξόργισε”.

    Ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε ακόμα πως: “Δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα και σήμερα τι έχει κάνει. Μού κάνει τρομερή εντύπωση, που εμφανίστηκε με αυτό τον τρόπο. Η Ιωάννα την ρώτησε “γιατί δεν με κοιτάς;” και απάντηση δεν πήρε. Ήταν τελείως αδιάφορη”.

    Και κατέληξε: “Η Ιωάννα έκλεισε την κατάθεσή της, λέγοντας ότι για πολλά πολλά χρόνια θα κάνει χειρουργεία και δεν θα επανέλθει ποτέ. Θα συνεχίσει να έρχεται σε κάθε παράσταση. Είναι γενναίο κορίτσι, αντλεί δύναμη από όλους εσάς και αυτό θα την κρατήσει”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Θα την ταιζουμε κιόλας τη χοντρή βιτριολου ;;;
      Όση σιλικόνη και να βάλει όσο και να βάφει ξανθό το μαλλί, μπαζο θα είναι . Ψυχή μαύρη, γεμάτη κακία και ζήλια . Αποβρασματα της κοινωνίας που δεν πρέπει να είναι ανάμεσα μας. Μόνο κακό φέρνουν . Δεν θα αλλάξει αυτή . Ποτέ!!

    2. Δηλαδή αμα είσαι χασολούτσο (χάνεις το λούτσο) πας και πετάς βιτριόλι; Κατα τα άλλα ρίζα πίσα κατράμι και σιλικονη.

    3. Καλά ο τύπος είχε τέτοια γυναίκα με τέτοια προσόντα (Εφούλα) κ έπαιζε κ με την άλλη με τη μύτη σαν του πίνγκουην από το μπάτμαν!

    4. Πολυ π@@τ@να γυναικα η Κακαρατζουλα.Σαπισμα μεσα 30 χρονια….

      1. Να φανταστείς, απ’ τη στενοχώρια, δε θα πήρε το σίχαμα και 20 κιλά μέσα στη στενή;

    Comments are closed.