ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ- ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥΥ

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνάντησε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης και μπορούμε να πούμε ότι μάς… σόκαρε με το μήνυμα που θέλησε να περάσει.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι… είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

    «Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό. Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή. Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. οταν καταπατανε το Συνταγμα εγω πωσ θα το υπερασπιστω΄,

    2. Μετά, όταν κάποιοι γονείς δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, τους αποκαλούν ακατάλληλους γονείς. Πλάκα κάνουμε; Ακατάλληλοι γονείς είναι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτά τα σχολεία. Πρέπει οπωσδήποτε να επιτραπεί η διδασκαλία κατ´οικον από τους ίδιους τους γονείς και κάποιους σοβαρούς δασκάλους, όπως γίνεται σε άλλες χώρες. Αλλιώς, ας αναλάβουν δουλειά οι γονείς στο σπίτι, διδάσκοντας τα παιδιά τους όπως αυτοι θέλουν και πρέπει. Ας μιλήσουν στα παιδιά τους, εξηγώντας τους πως ότι μαθαίνουν στο σχολείο δεν είναι πάντα σωστό. Κάποια πράγματα πρέπει να τα λένε στο σπίτι ώστε οι γονείς να τα καθοδηγούν σωστά. Αυτό βέβαια προϋποθέτει δουλειά, χρόνο και υπομονή. Κάτι σαν κρυφό σχολείο δηλαδή. Ας πηγαίνουν σχολείο, αλλά να ξέρουν πως αυτά που μαθαίνουν δεν είναι πάντα σωστά. Έτσι πρέπει να γαλουχήσουνε όλοι τα παιδιά μας από μικρή ηλικία. Πριν ακόμα πάνε σχολείο. Όχι μετά που θα πάνε. Τότε ίσως είναι αργά.

    3. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ….

    4. Πάκης θα λέμε και θα κλαίμε

    5. Oπως φαινεται η κυρατσα ειναι bisexual αν λαβουμε υπ’ οψιν αυτα που λεει.
      Ο αντρας ‘bisexual’ στην απλη γλωσσα του λαου, λεγεται “μπινες” (τον δινει και τον παιρνει δλδ)
      Για τις γυναικες δεν γνωριζω αν υπαρχει ‘τιτλος τιμης’ για να τις χαρακτηρισουν.
      Εχει καποιος καμμια ιδεα?

    6. καλά είπε ώστε τα παιδιά με gay διαστάσεις να αισθανθούν φυσιολογικά, εξάλλου τα ετεροφυλόφιλα δεν επηρεάζονται απο τέτοιες ιστορίες… ξυπνάτε ρε

    7. Ντρέπομαι για λογαριασμό των Ελλήνων που επιτρέπουμε σε αυτά τα άτομα να κυβερνούν.

    8. Ρε αφήστε τα σχόλια. Δεν ξέρετε ότι η κατίνα μιλάει για τον ζακ και όχι για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα; Ελάτε στο σύνταγμα το Σάββατο να δούνε τη δύναμη του ελληνικού λαού που τον εξευτελίζουν. Κούλη την ήξερες και την έβαλες. Ραντεβού το Σάββατο προδοτες.

    9. Απλα η Σακελαροπουλου δεν ειδε ποτε της τι εχουν τα ζωα . Γι αυτο και λεει μπουρδες στα παιδιά.

    10. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
      ΣΚ@ΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ!

    11. ….ντροπή είναι…. τέτοια πράγματα διαστροφής μαθαίνουν στα παιδάκια??? επιτρέπεται η πρόεδρος της δημοκρατίας να λέει τέτοια πράγματα??? ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και έχω αυτή πρόεδρο…

    12. Μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Κούλης που την πρότεινε για να τα έχει καλά με τους κομμουνιστές ώστε να μπορεί άνετα να κυνηγήσει τον Ηλία και τους πατριώτες.

    13. Eνα κι ένα είναι τα νεοταξικά σκυλιά……………..
      Ανώμαλα και αποκρουστικά στην ψυχή και στο σώμα

      Στόχος τους:
      ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
      ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ
      ΜΙΑ ΦΥΛΗ
      ΕΝΑ ΦΥΛΟ………….

    14. Δεστε τα μαυρα σας χαλια που ακομη καθεστε.Πληρωνετε αυτους ,τα πλοκαμια του σατανα μεχρι να σας ριξουν στον ταφο.

    15. ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΥΜΙΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!!!

    16. ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΗ ….
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ……
      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ

      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ….
      ΠΙΟΝΙ….ΦΤΗΝΟ

    17. Εσυ και το Τζεισον Αντιγονη. Ασταδιιαλο κωλογραιο ερπετοεοδες ουδετερο

    18. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

    19. Υπομονή, αυτοί λένε τα δικά τους, αλλά ο Θεός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

    20. Σάπια σαπίλα,δεν έχει πιο κάτω…

    21. Χριστέ μου θαθελα να με κανεις αόρατο να ρίχνω μόνο μια σφαλιάρα σε κάθε άθεο,απατρη,έμπορο ναρκωτικών,απατεωνα κ.λ.π.ισως έτσι να είχαμε μια κάποια ισορροπία,γεννηθήτω το θέλημα Σου

      1. Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα φίλε μου αλλά δεν θα έμενα μόνο στη σφαλιάρα…..🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    22. Γ@μημένοι νεοκομμουνιστοσυμμορίτες κακό ψώφο να έχετε

    23. Στέφανε, βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε από το βήμα της βουλής τους αστυνομικούς μπάτσους και μετά έλεγαν για τους αστυνομικούς, σιγά μην θιχτουν οι βλακες!!! Τελικά οι αστυνομικοί είναι πραγματικά τόσο βλακες όπως τους αποκαλούν οι βουλευτές της ΝΔ και του σύριζα μέσα στην βουλή? Για να προστατεύουν όμως αυτά τα λαμογια που μόνο αντιλαϊκα και ανθελληνικά μέτρα παίρνουν έχοντας ρημάξει τα πάντα σε αυτό τον τόπο, μάλλον είναι τελικά. Γιατί να σε λέει κάποιος βλακα, να γελάει μαζί σου, να σε βάζει να χτυπάς τον λαό και αυτός να γελάει με σένα, τι άλλο μπορεί να είσαι?

    24. Να γίνει δημοψήφισμα δεν την θελουμε δεν μας εκφράζει να ξεκουμπιστεί να φύγει

    25. Για ποιον λόγο πληρωνεται και ας παει στα κομμάτια αυτό. Τι ρόλο παιζει το διακοσμητικό στοιχείο. Μόνο και μόνο για να λέει ότι της κατεβάζει η μουρη της? Ότι έχει σχέση με το έθνος το έχει αποβάλλει από το προεδρικο Μέγαρο.

    26. Βρωμερη οχιά σύντομα θα τα πούμε από την καλή και θα δούμε αν βρεις τρύπα να κρυφτείς.

    27. Αηδία και σιχασια!!!!! Οποία πρόβατα δεν βλέπουν που βαδίζει η κοινωνία μας έχουν σοβαρό θέμα αντίληψης……

    28. Κυβερνούν ανωμαλαρες, ο κόσμος στα χέρια ανωμαλων.

    29. Αν ειχε οικογενεια παιδια εγγονια να δει πως πραγματικα εοναι η ζωη και ο ρολος των ανδρων και των γυναικώνσε αυτη την σχεση ,τοτε δεν θα ελεγε αυτα τα κουφια ανευ καμιας αξιας κορακιστικα ….τσαμπα την πληρώνουμε και αυτην …ας την απολυσουμε μπας και βρουμε σαν Ελλαδα προκοπή

    30. Μια χαρά τα λέει η πρόεδρος, εδώ ο Γκλέτσος νομίζαμε ότι ήταν άντρακλας και μας βγήκε διπλής όψεως! Με τον winnie θα ασχοληθούμε που εδώ που τα λέμε αδέρφιζε και λίγο

    31. Η τριχοπόδαρη Κατίγκω μίλησε ώς αντιπρόσωπος τών ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβία,Ομοφυλόφιλος,Αμφιφυλό-
      φιός,Τράνς,Queer,καί ιντερσέξ άτομα.Τά ιντερσέξ άτομα δέν ανήκουν σέ συγκεκριμένες αρσενικές καί θηλυκές κατηγορίες.Λοιπόν τό αρκουδάκι Winni-the-Pooh είναι ιντερσέξ.Ού νά χαθείς μωρή άχρηστη νεοταξίτισσα πού δέν έχεις ίχνος τσίπας.Τά παιδάκια μωρή νυφίτσα θέλουν νά μάθουν γιά τήν πατρίδα τους,γιά τούς παππούδες τους πού πολέμησαν σκοτώθηκαν στήν Αλβανία,γιά τόν ήρωα πού πολέμησε γιά νά απελευθερωθεί ή Μακεδονία τόν Παυλο Μελά.Αλλά εθνικά θέματα ή Κατίγκω τά αποφεύγει όπως ό διάβολος τό λιβάνι.
      Γιάννης Λάκων

    32. Λοιπόν εγώ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Δεν έχω τίποτα στο όνομα μου για να μου πάρουν όσα πρόστιμα κι αν μου βάλουν . Εκτός αν μας κλείσουν φυλακή και μας το κάνουν με το ζόρι.
      Το θυμάστε το έργο;; Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ;;
      Ποιος θα πίστευε ποτέ ότι η πραγματικότητα θα ξεπερνούσε την κινηματογραφική φαντασία;;

    33. ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      300+1ΜΙΑ. ΑΜΕΣΑ

    34. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κωλοι

    35. Μιλάει ακόμη αυτή η εκφυλισμένη, ερμαφρόδιτη αμοιβάδα;;

    36. Τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη και των ηρώων του 21′ ξεφτίλα αφού δεν μιλάμε αυτοι μας αξίζουν!!!

    37. Μην ξεχάσει την επόμενη φορά να τους πει ότι στα 15 μπορούν να αλλάξουν και φύλο άμα θέλουν.

    38. Να τα δουν κάποιοι κληρικοί αυτά, αυτοί που υπακούν στα αντισυνταγματικά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση και στις χουντικές και φασιστικές της ιδέες. Τι έχουν να πουν τώρα; Η μήπως είναι έτοιμοι να ασπαστούν κι αυτές τις ιδέες;

    39. ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΝΜ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ GAY PRIDE+LGBTQ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ… ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ STRAIGHT ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

    40. σεβόμαστε τον θεσμό….παλιά ρε κορόιδα αποκεφαλίζανε αυτοκράτορες και τώρα σέβεστε τον θεσμό….

    41. https://www.brighteon.com/6aa2665b-de57-45e4-8c8f-bb4ee2c53228
      Το θυμάστε …
      Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα μολις μπούνε οι κεραίες.
      Αυτό θα το ονομάσουν ή θανάτους από κορωνοϊό από κάποια άλλη μετάλλαξη του προφανώς ή απο κάποια αλλη πανδημια.
      Είναι τόσο σατανικοι.
      Ο Μπουρλα είπε: θα εμβολιαζεστε για πολλά χρόνια ακόμα σε ετήσια βάση για τον κορωνοϊό.
      Του διέφυγε να πει : θα εμβολιαζεστε υποχρεωτικά για πάντα πλέον με οποιοδήποτε σκεύασμα μας.

    42. https://www.brighteon.com/6aa2665b-de57-45e4-8c8f-bb4ee2c53228
      Το θυμάστε …
      Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα μολις μπούνε οι κεραίες.
      Αυτό θα το ονομάζουν ή θανάτους από κορωνοϊό από κάποια άλλη μετάλλαξη του προφανώς ή απο κάποια αλλη πανδημια.
      Είναι τόσο σατανικοι.

    43. Αυτός που ήταν δίπλα της στην παρέλαση τιο ήταν ; γκόμενος ή γκόμενα ;

    44. Εδώ ούτε η ίδια δεν ξέρει αν είναι αρσενικό ή θηλυκό……..”Το κτήνος βρίσκεται καθ’οδόν………” Από “Το όνομα του Ρόδου ” του Ουμπέρτο Έκο……….

    45. …..ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ.!!!…..ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!…. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@*@ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ….

    46. Η παρουσια ήταν μόνο παιδιων η και δασκάλων και γονέων. Γιατί αν είναι το δευτερο δεν βρέθηκε ένας Χριστιανος να της πει τι είναι αυτά που λέτε. Και αν ήθελε να φανεί και ευγενικός να της πει. Διαφωνώ . Μουγκα όλοι? Αν ναι ας την λουστουμε την κυρία. Αν υπήρχε αντίδραση.. Ίσως ίσως να το σκεφτόταν την επόμενη. Αν και δεν το πιστευω . Χοντροπετση

    47. Απλά ΑΙΣΧΟΣ κυρά κατίνα … ΄Ενα να θυμάσαι, όμως : “Ρόδα είναι και γυρίζει και το άδικο ξεσκίζει” … και τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο σου δεν θα ήθελα να είμαι, κακοφτιαγμένο αρσενικοθήλυκο …

    48. Ξέρανε τι πρεσβεύει και γι αυτό τη βάλανε σε αυτή τη θέση. Είναι όλα μελετημένα. Πρέπει όμως με κάθε τρόπο να ανακοπεί αυτή η κατρακύλα. Σε όλα τα αξιώματα με μιά πατριωτική κυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετηθούν αυτοί που αγαπούν την πατρίδα τη θρησκεία και την οικογένεια.

    49. Gender free – προωθούν την παγκόσμια ατζέντα της ΝΤΠ αυτό συμβαίνει παντού, δεν πρόκειται για πολιτικούς αλλά για εντεταλμένα πιόνια που εκτελούν εντολές, πανδημία, θρησκεία, άνθρωποι χωρίς φύλο ρομπότ, στο συγκεκριμένο γίνεται μεγάλη προώθηση πλύσης εγκεφάλου και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και με ότι αφορά τη μόδα

    50. Τον εαυτό της εκφράζει, με τέτοια φάτσα σας παραπέμπει σε γυναίκα αυτό το πράμα;; Βασικά σας παραπέμπει στο ανθρώπινο είδοα η συγκεκριμένη;

    51. μιη δινετε σημασια στο τι λεει αυτη αφου ειναι μεγα τσοκαρο και ντροπιαζει το θεσμο του πρεδρου της δημοκρατιας…
      ..δηλαδη κυρα μου μπορει κι εσυ να εισαι τραβελι?/.. μηπως εννοεις κατι τετοιο?..
      ,,αν κι αυτοι οι ανθρωποι εχουν και αξιες και ιδανικα και πιστευω ,σε αντιθεση με σενα οπως μας το δειχνεις συνεχως απο τοτε που ανελαβες και ξεφτιλιζεις καθημερινα το μεγαλο αυτο τιτλο που σου δωσανε……δυστυχως!

    52. μαλλον πρεσβευει μια απο τα ιδια! Αλλα, εμεις ξερομε τι ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΟΜΕ σε οσους ειναι ‘μπερδεμενοι’…..

    53. Αξιος ο μισθός της….

      η ‘συνωμοσία’ ενάντια στην ανθρώπινη φύση και νομοτέλεια έχει δυστυχώς την εξουσία….

      γι’αυτό θα πρέπει να την αλλάξουμε άμεσα, και με επανάσταση αν χρειαστεί ……πριν εξαφανιστεί τελείως το ανθρώπινο είδος …προς δόξαν των ανώμαλων και των διεστραμένων….

    54. Ποιόν σοκάρουν αυτά ; Ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό; Μια χαρά την αντζετα προωθεί η κυρία. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε εκεί…..

    Comments are closed.